Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Kendra

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-27 12:09:04

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kendra +36301011255 120485 erotikus masszázs

MrKnox a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Kendra hirdetővel
csodás cicik
mindenre hagy időt
legjobb mellszex
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Kendra hirdetését, és a róla írt besziket a kezdetektől felajzva követtem az oldalon, de szabadidőm (illetve annak hiánya) miatt eddig nem volt alkalmam őt megismerni. Az ünnepi időszak előtt aztán egyszer már hívtam, ám akkor már sajna nem dolgozott...
December legvégén aztán épp Pesten akadt dolgom, a Corvintól nem is messze,úgyhogy a délutáni ihletettség állapotában ismét felcsörgettem.
A diszpécserlánnyal hamar egyeztettük a dolgokat, az általam preferált délutáni időpontot egy visszahívás után sikerült is rögzíteni, úgyhogy az első hívástól számított 45 percen belül már az ajtóban álltam.
VTR-t a gyors és gördülékeny szervezés nyomán nem is indítottam, ami, utólag belegondolva, lehet, hogy hiba volt.
Megközelítés
Mivel csak pár sarokkal odébb volt épp dolgom, a megközelítést ez úttal (is) világverő 45-öseimre bíztam.
A Corvin sétány ékköveit a tapasztalt kollégáknak itt nem kell ecsetelnem, de a nagy Carlo Pedersoli szobrához talán még egy Hungarisztánon csak átutazó, bajkonuri űrturista is odatalálna bárhonnan, feltéve, ha nem keveri össze Budapestet Bukaresttel, és kezében a Google maps.
A pontos cím és a telefonos kollegina segítsége alapján a megfelelő bejáratot már messziről belőhettem - ehhez a kapualjhoz eddig még nem fűztek sikamlós emlékek, úgyhogy a Corvin-bingó is szépen alakul tovább.

(Parkoló a plázában, BKV mindenhol is, nyilván, sőt, a kapualj olyan biztonságos, hogy jöttömkor és mentemkor is még pont ugyanaz a futársrác gubbasztott mellette, aki szerintem egy pacsiért szemmel tartaná Phil bringáját is, míg megsétáltatja a szerelemcsüngőjét ;D)
Helyszín
A bingókártya korábbi pecsétjei közül tuti, hogy a mostani röpített a legmagasabbra, olyannyira, hogy a liftből kilépve még meg is jegyeztem magamnak, hogy alkalmasint majd csak kikéredzkednék valami erkélyre megcsodálni az urbán panorámát... ebből persze végül semmi nem lett, akadt elég szemre- kézre- és szájravételezni-valóm odabent is.

A lakás az ilyen 'újépítésű' szalonoktól megszokottan tiszta, higiénikus, néhol sötét/félhomályos, a telefonos- és társkolleginák "diszkréciójára" a pihenőszoba ajtajába lógatott lepedő ügyel. A belépőnél csizmák le, folyosó végén az egyik fürdő, mellette balra a játszós szoba, Kendrával mi ezeket használtuk, de jöttömben-mentemben feltűnt, hogy a lakás túlfelén is mintha lenne egy vizesblokk a külön szobákban történő szimultán szórakoztatás logisztikai szükségleteit kiszolgálandó.
A fürdő kicsi, kabinos, de tényleg szép tiszta, mellette WC, törcsi, tusfürdők, kézmosó, Listerin, minden a helyén. Az ajtóból egy lendületes jobbfordulattal szinte máris a tatamin találja magát az ember, ami szintén nem hátrány... legalábbis elsőre nem hittem annak.

A massz-szobában kis inas a kabátnak, gatyának, minden más mehet a székre. A fal tövén két oldalt tükrök, tubusok, törcsik, na meg kisszekrényen az elmaradhatatlan muzsikcenter, amiből itt szerencsére nem a (sok helyen sajnos mai napig kiirthatatlan) kerrádiós Kuki-só meg Balázsbagázs recseg két szörnyű poplöket közt, hanem a hangulathoz pompásan igazodó, ízlésesen hangolt elektronikus deep/ambient atmoszféra segít az ellazulásban.
Kendra külseje
De még mennyire megfelel!

Egy szál, borvörös tangában nyitott ajtót, így belépéskor akarva-akaratlanul máris káprázatos, egész estét betöltő melleivel szembesültem. Kézfogással üdvözölt, ízlésesen töltött, hosszúkás arcformájához remekül szabott, piszkos fantáziáim fókuszát nyomban magukhoz ragadó, 'érzékien dús' ajkai sarkában visszafogott, udvarias mosollyal.

Magas, formásan feszes, minden szögből bikavadító alakját végigmustrálva máris éreztem, ahogy megindulnak bennem a tesztoszteron-tartalékok, miközben lelkesen dicsértem frizuráját, amely a képein látható, hosszú Barbie-lobonc helyett most egész rövid, atomszőke modern bubi-fazonra szelídült... illetve vadult, ha lehet ilyet mondani, mert szerintem alkatához, karakteréhez ez talán még jobban passzol - nekem legalábbis baromira bejött.
Nem szeretem a manapság divatossá lett MILF kifejezést, rá sem ezt, inkább a cougar-t használnám: ahogy neki is említettem, tetkóival, szívdöglesztő, magabiztosan karakteres kiállásával, tapasztalt, sokat sejtető pillantásával kevésbé egy iskolaudvaron randalírozó gyerekcsapat mellett őrködve, mintsem egy berlini földalatti technoklub pultjánál tudnám most elképzelni. (Ha megvan a Cyberpunkból Meredith Stout, képzeld el őt, csak SOKKAL jobb cicikkel ;P)

Igazi 21. századi, vadítóan dögös vamp, akinek egy szemvillanásából látod, hogy keresztben nyeli le a hozzád hasonló hétköznapi hapsikat... és csak reméled, hogy ha szerencséd van, egyszer talán te is sorra kerülsz.
1. Kendra +36301011255 beszámoló Budapest 120485 erotikus masszázs
3. Kendra +36301011255 beszámoló Budapest 120485 erotikus masszázs4. Kendra +36301011255 beszámoló 2024-01-29 09:46:49 erotikus masszázs 1204855. Kendra +36301011255 beszámoló 2024-01-29 09:46:49 erotikus masszázs 1204856. Kendra +36301011255 beszámoló 2024-01-29 09:46:49 erotikus masszázs 120485
Erotikus masszázs
Az alapos zuhany után visszatértem a szobába, és a tatamin elterpeszkedve, jó pár percig vártam Kendrát. Már épp az ingemnek-gatyámnak épp pihenőül szolgáló kisfotel erotikus potenciálját latolgattam, mikor megérkezett, és az ajtót behajtva rám szólt, hogy forduljak hasra.
Mivel természetesen egyáltalán nem a masszázs miatt érkeztem, sőt, nem is nagyon szeretem, ha masszíroznak, ezt megosztottam vele is, és felajánlottam, hogy mi lenne, ha hangolódásképp én masszíroznám meg őt? Az ötlet, úgy tűnt, tetszik neki, úgyhogy miután mellé feküdt, a babaolajos tubusból bőven mérve az áldást, nekiláttam akkurátusan, és (egyelőre) úriember módjára óvatos, de határozott mozdulatokkal végiggyúrni vállait, nyakát és hátát. Ténykedésem, úgy vettem észre, talán tényleg jól is esett neki, mert a szőrmenti társalgást nem nagyon erőltette, inkább szemeit lehunyva, kellemesen szuszogva adta át magát nekem.

Persze ahogy dolgoztam rajta, csípő, majd popsitájon is alaposan beolajozva és kedvemre átsimogatva a fényes bevonattól csak még kívánatosabb, királynői formáit, fenekét és combjait dagasztva már el-elkalandozott fantáziám, illetve egy-egy besimítás erejéig kezem is, fullánkom pedig selymes, forró bőrét érintve egyre határozottabban acélosodott... Mikor azonban a továbblépés reményében rákérdeztem, mit szólna hozzá, ha megszabadulnánk bugyijától, hogy nyelvemmel is kényeztethessem, meglepetésemre azt válaszolta, hogy ne, mert utálja.

Oh well, gondoltam, nyilván nem fogok olyasmit erőltetni, ami neki kellemetlen, úgyhogy végül B tervként visszatértem csípője, dereka, és háta masszírozásához, miközben dorongom szépen helyet talált magának combjai közt és feneke puha, marasztaló árkában, ahol finoman moccanva, a masszázs ritmusával együtt élve, csúszkálva nagyon-nagyon jól érezte magát. Dörgölőzés közben persze kezem se tétlenkedett, Kendra karja alatt helyet keresve simított egyik puha, marasztalóan tenyérbe illő mellére, miközben nyakába csókolva egyre ajzottabban élveztem a heavy petting gyönyöreit, olyannyira, hogy csakhamar tüzelés-kész állapotba gerjedtem, amit nem voltam rest atomszőke amazonommal se megosztani - és amire a válasz csupán annyi volt, hogy az egy órában csak egy lehetőségem van.

OK, köszi, akkor visszafogom magam.
Levezetés
"Megfordulhatsz" - mondtam, mikor a popsiközi edging-játékkal már kiszórakoztam magam, de humorom sajnos nem ért célt.

Persze Kendra azért megfordult, sőt, ahogy mellé csusszantam, egyik keze máris puhán körülölelte cseppet sem puhán markába feszülő furkóm, és míg én káprázatos kebleire locsoltam-fröcsköltem egy újabb adag olajat, ő ujjai finom játékával, zacskóm simogatásával gondoskodott róla, hogy lelkes lőcsöm egy lélegzetre se lankadjon. Ahogy gyönyörű melleit simítva-csókolva, bikavadító vonalait cirógatva hozzá simultam, ez a veszély persze nem fenyegetett, sőt, amilyen lelkesnek ható beleéléssel viszonozta csókjaimat, érzéki érintése, állhatatosan simogató kézimunkája egyre jobban esett - a holtponton túllendülve ekkor már a Korai Öröm zenekar váratlan beköszönésétől se tartottam. Úgyhogy a smárolós-simogatós átvezetés sikerén felbuzdulva nemsokára fölé kerekedtem, és farkammal előbb jobbról-balról körüljártam nedves fénnyel csillanó, brutálisan kívánatos cickóit, majd tenyeremmel kétfelől megtartva őket, lelkesen be is csusszantam közéjük. Kendra készségesen segített persze, szemnek-szívnek mindig a legkellemesebb és legideálisabb beesési szögben tartva kebelcsodáit, csak az zavarta talán meg kissé, amikor egyszer csak benyitott valaki a szobába - mivel az ajtónak háttal voltam, én nem is láttam, de nyilván valamelyik kollegina vendége kószált el.

Szerencsére az apró intermezzo ahogy jött, pár pillanat alatt újra egészen eljelentéktelenedett számomra a szőke szépség melleinek meleg, marasztaló, mámorító ölelésében, ahogy föl-le siklottam, döfködtem, dugattyúztam... Majd mikor Kendra felajánlotta, hogy mivel lassan letelik az óra, még időben bevégezne, lelkesen álltam fölé, és odakínálva farkam, készültem a kirobbanó, más beszikben oly sokszor irigykedve olvasott nyálas-köpködős-mélytorkos-keresztben lenyelős fináléra - ami helyett végül egy pár perces, kellemesen nyálas, profi, ám amúgy tök átlagos, félig kezezős, szembe véletlenül se nézős, csak amolyan mechanikusan levezetős, kissé sietős szopást kaptam. Persze ez a lábremegős, agyamba endorfin-atombombát robbantó, szájabolvadós orgazmus értékéből mit se von le, ami után Kendra serényen megtörölgetett engem és magát is, majd mire voltaképpen felocsúdtam, már pikk-pakk el is tűnt a szobából.

Még egy alvázmosásra elmentem a fürdőbe, majd szép komótosan fel is öltöztem, összeszedtem a cuccaim, az előszobatükör előtt téblábolni is volt bőven időm, azon vacillálva, hogy vajon szóljak-e át azon a diszkrét függönyön, hogy valaki igazán kiengedhetne a lakásból... Mikor Kendra végül kijött elbúcsúzni, muszáj volt rákérdeznem, hogy volt-e valami kivetnivalója velem szemben, antipatikus, szőrös, vagy valami más miatt ellenszenves vagyok-e neki, de szabadkozva biztosított róla, hogy nem, dehogy, vár máskor is szeretettel.
Elszámolás
A telefonon kapott infók alapján a két extrával (csók, NFVSZ) kiegészített bokrétát még vetkőzés közben a kis fotelben hagytam, mikor a fürdőből visszaértem, már nem volt ott, úgyhogy szóba se került.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Sokáig gondolkodtam, megírjam-e egyáltalán a sztorim, talán sejtitek, miért.
A sok remek, kedvcsináló írás nyomán az oroszlán barlangjába készültem, ahol ehelyett egy inkább kissé enervált, talán fáradt, vagy rossz kedvű, káprázatos adottságokkal rendelkező, bikavadítóan dögös, szimpatikusan szeles, mégis elég passzív nagymacskát (vö. cougar) találtam, akivel végül is kellemesen telt el a nekünk szabott óra... Mégis hazudnék, ha azt mondanám, ne számítottam volna kicsit több energiára, érzékiségre, erotikus lendületre Kendra részéről, és ne maradt volna bennem némi hiányérzet a randinkkal kapcsolatban.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kendra erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-08 10:34:01
Őszinteséged dicséretet érdemel, hab a tortán, hogy még írni is jól tudsz :D Köszi, hogy megírtad!

2024-02-05 05:25:11
Pazar beszámoló. (És nem csak azért, mert először látom képzeletbeli szereplőként a kerékparom egy olyan besziben, amit nem én írtam) Olyan, mint egy impresszionista festmény, kisebb-nagyobb elkülönülő szinfoltokat a vászonra visz az alkotó, amit két lépés távolságból szemünk és agyunk tökéletes, fényképszerű képpé alakít. Jó volt olvasni azt is, amit nem volt jó olvasni.

2024-01-31 13:49:32
Kösz, Mr. Dinamit, hosszú kényszerpályán vagyok túl, ami alatt bőven gyűltek a sztorik a tarsolyomban... Alkalmasint majd csöpögtetem még, ami aktuális lehet ;)

2024-01-30 20:45:13
Na végre olvashatok tőled is valamit, Eastwood kollega. Már hiányzott egy valódi Mr.Knox beszi, felüdítenek az ilyen extra minőségű írások!

2024-01-29 21:13:52
Az összkép fejezet tartalma "magáért beszél". Való igaz más beszélni és más a megélt valóság. Persze az is lejött, rendesen kiszolgáltad magad. Köszönöm szépen.
Mutasd mindet

FunkciókKendra legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-31) : Nem sportmasszás, de azért elég jó, közepesen erős. Minden testrészem sorra került, mindezt bugyiban. Aztán jött a cicis hátmasszás.

(2024-01-16) : Szófogadó volt, kiengedte a szájából és csak az ujjaival legyezgette. Aztán a zacsimra is ráküldtem. Ott kiélhette az erős szívó hatásra irányuló vágyait. Mogyoróimon jóízűen eljátszadozott.

felejthetetlen: 3db
(2024-01-17) : Életre szóló élmény volt ez nekem, azok az illatok és ízek, te jó isten, a lányok kéjes nyögései, és ahogy Kendra édes ajkainak kéjes szorítása végigsiklik hosszában a farkamon, fel és le, majd újra és újra...

(2023-11-23) : Olajos csuszka masszázst virított elő nekem. Ehhez én kentem be a testét olajjal. Hatalmas kebleivel alig tudtam betelni, annyira tetszettek a gömbök, feszt csak azt locsolgattam. Persze a popsija és a combjai is a kezem ügyébe kerültek,

(2023-10-06) : Felvezetésnek én masszíroztam meg a bombasztikus testét. Combjától a nyakáig – mindenhol ahol értem olajos kezelésbe vettem. A mellei állandóan kicsusszantak a tenyeremből. A hatalmas méretei és a keménysége okán. A mellbimbója nem emelkedik ki a felületéből, nincs miben kapaszkodni, nincs hol megcsípni. Nincs rajta szelep, ahol felfújták, vagy ahol le lehetne engedni.

nagyon jó: 1db
(2023-11-01) : Majd felváltva szopkodták a bohócomat. Ott volt mélytorkos verzió, bőnyállal és glü-glü hanghatással. Pornósan megköpködték és nyálat is csorgattak rá, úgy szürcsölték a rudimat. Elvarázsoltak.

: 4db
(2024-03-15) : A fürdés után visszajöttem majd átadtam a másfél órányinak megfelelő csokrot+a NFVSZ extrát.Ezután az ágyra feküdtünk majd szép lassan elkezdte a hátamat masszírozni.Így este jól esett de szerintem semmi extra nem volt

(2024-01-05) : Itt kezdetét vette az első kényeztetés.A második masszázs rész pont ugyan olyan volt mint az első. Tetőtől talpig átgyúrtak, közben beszélgettünk. Megvitattunk több témát is, mondhatom hogy kellemes volt és jó hangulatban telt.

(2023-10-13) : She started to massage me, and I mentioned that I primarily like the cuddling and kissing. Then she did something pretty amazing... she immediately stopped and suggested that I massage her! She put lotion on her tits.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-04-06) : Kendra kérdezte a programot. Csók és leszbi show extrákat kértem, de az utóbbit ő nem vállalja. Kérdeztem a telefonbeszélgetést, de az recepciós volt. Előre kérte, de én ekkor a távozás mellett döntöttem.