Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Kendra és Evelin

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-17 09:58:43

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kendra és Evelin +36301011255 120399 erotikus masszázs

Klapanciusz a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Kendra és Evelin hirdetővel
perfekt alak
kihagyhatatlan kölcsönös francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Kendra hirdetésén megadott számon történt az egyeztetés, ami flottul ment. Mostanában több koleginája is ajánlotta őt nekem, hogy szuper csaj, próbáljam ki őt is a szalonból. Bár az arca nem az esetem, de a képek alapján a teste bomba, és működött a marketing is, meggyőztek a csajok hogy őt se hagyjam ki. Ezúttal viszont nem akartam lemondani a dupla randiról, úgyhogy kértem a telefonost hogy ajánljon mellé valakit, aki ráér ugyanakkor. Evelint tudta még lefoglalni nekem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Corvin negyed, pláza mögötti sétálóutca eleje. Parkolás a plázában, bkv a mozi túloldalán.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
Szokásos, minden rendben, tisztaság és rend még ha esetleg nem is patika, de teljesen elfogadható egy ilyen alkalomra. Fürdő és felszerelés is rendben, hangulatfények, halk zene és tükrök fokozzák az élményt.
Kendra és Evelin külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
3
Kendra még ismeretlen volt előttem, de hiba lett volna kihagyni, jól tették a lányok hogy rábeszéltek. Félre ne értse senki, amúgy az égvilágon semmi gond nincs vele, pusztán azért nem volt a radaromon, mert az a durván vastagra feltöltött ajkas, extrém mód kisminkelt stílus amúgy nekem nem jön be. De ettől még bomba jó csaj, a teste szinte hibátlan, biztosra veszem hogy rengeteg kalandor társamnak ő a kedvence a szalonból. Ízlések és pofonok ugye. Szóval arcra nem nekem való, de ettől még szép, a teste pedig fantasztikus. Igazi ragadozó, kemény húsú, sportos, formás kéjhölgy, brutális cicikkel, iszonyúan dögös popsival és vadítóan finom puncival. És ami még ezektől is fontosabb: rendkívül pozitív, lelkes, kezdeményező, bevállalós személyiség. Valljuk be a dögés és jófej kombináció sajna egyre ritkább, mint a szép és okos is. Hogy okos-e azt egy randiból még nem tudtam leszűrni, de a többi stimmel.

Evelinről majd nála írok.
1. Kendra és Evelin +36301011255 beszámoló Budapest 120399 erotikus masszázs
3. Kendra és Evelin +36301011255 beszámoló Budapest 120399 erotikus masszázs4. Kendra és Evelin +36301011255 beszámoló 2024-01-17 14:01:53 erotikus masszázs 1203995. Kendra és Evelin +36301011255 beszámoló 2024-01-17 14:01:53 erotikus masszázs 1203996. Kendra és Evelin +36301011255 beszámoló 2024-01-17 14:01:53 erotikus masszázs 120399
Erotikus masszázs
Az idő rövidsége miatt ez kimaradt, de a magam részéről én ezt egyáltalán nem bánom, nem ezért járok ide.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
4
A lányok a szobában vártak vissza a fürdőből, leheveredve a matracon egymás mellé, meztelenül. Pontosabban volt rajtuk egy-egy nerc combfix ahogy kértem, de erre még aligha lehetne azt mondani, hogy volt rajtuk ruha... 😁 Ahogy beléptem, varázsütésre mindkét lány szétrakta formás lábait, feltárva előttem a két gyönyörű punci látványát. Nem is bírtam sokáig csak nézni, főleg hogy közben kéjesen simogatták maguknak a ciccijeiket, és még pajzán nyögésekkel is fokozták a csáberőt. Előbb Kendra punciját kóstoltam, ő volt az izgalmas újdonság. Azt a kurva mindenit, milyen kibaszott jó a punettája! 😍 Már közelítve hozzá is érezhető az intenzív, vadító pinaszag, amitől egy szempillantás alatt be tudok indulni... És még az íze milyen mennyei! Te jó isten, azt hiszem ez egyik legfincsibb punci, amit eddig kóstoltam! 😋 Formára nem sorolnám a legszebbek közé - persze ez is ízlés dolga - de ízre, illatra és nedvesedésre mindenképp toplistás! Annyira bevadultam és felkeményedtem tőle percek alatt, hogy ha lenne náluk erre opció, azonnal egy vad, kőkemény kefélés következett volna, és alighanem rekordidő alatt elélvezek. De erről itt sajna le kell mondani ugyebár.

Ehelyett jó sokáig élvezkedtem a kis pinussal, közben a cickóit is markolásztam, alighanem túl hosszú időre elhanyagolva Evelint, mert egyszer csak tarkómnál fogva kicsit belenyomva Kendra puncijába és közben játékosan megsimogatva fejemet, közölte hogy mostmár ő következik, és minimum ugyan ilyen intenzív nyalást akar. Nem ellenkeztem, kinyaltam őt is alaposan, cici-masszázzsal egybe kötve. Nem mintha az ő puncija ne lenne isteni, de most mégiscsak Kendráé volt számomra az aduász, úgyhogy csakhamar elkezdtem visszavágyakozni az ő kelyhéhez. De előbb még úgy döntöttem, hogy most rajtuk a sor koprodukcióban. Közéjük feküdtem, ők pedig még mielőtt időm lett volna bármit is kérni, ráraboltak a dákeszra. Egyszerre nyalogatták jobbról-balról, elölről-hátulról, zacsitól a makkig, szinte csókolóztak rajta, már-már alig akartam elhinni, hogyha ez ennyire megy, akkor a leszbi hogyhogy nem? De persze kultúrvendég tiszteletben tartja a lányok vállalásait.

Élveztem a szitut, de mostmár újra érezni akartam Kendra pinájának csodás mámorát, úgyhogy megkértem hogy közben jöjjön 69-ezni. Örömmel jött is, de előbb még váratlanul kaptam tőle egy vad és szenvedélyes csókot, igazi barátnős kivitelben, nyelvesen, cuppogósan, ajkakat szopogatósan. Isteni volt ahogy közben Evelin szorgosan folytatta a farkam kényeztetését. Aztán Kendra fölém helyezkedett, csodásan kerek tomporát lassan eresztve le arcomig, hogy legyen időm kiélvezni a látványt is. Vagy pusztán incselkedésből, hogy húzza egy kicsit az agyam, fene tudja. A lényeg hogy végül beterítette arcomat az az isteni punci, én pedig ismét elmerültem a kéjben. Közben ő a makkomon furulyázott, Evelin pedig a zacsit szopogatta. Időnként cseréltek, majd ismét körbefonták ajkaikkal kétoldalról, és úgy siklottak rajta fel-alá hol egyirányba, hol ellentétesen haladva rajta, hogy közben még a nyelveikkel is folyamatosan ingerelték, kimaxolva az ezzel okozott élvezetet.

Alig bírtam visszatartani az orgazmust, úgyhogy kértem egy kis szünetet, mert nem akartam még ellőni a patront. Kaptam egy kis üdítőt, csókolóztunk pár kört oda-vissza felváltva mindkét csajjal, majd ismét lehevertem a matracra és ezúttal Evelint kértem 69-re. Rám feküdt, belekapaszkodtam gyönyörű popsijába, és onnan folytattuk a szeánszot, ahol abbahagytuk, csak puncicserével. Nyalták-falták közben a dákót, ahogy én Evelin punciját, aztán átfordultunk hogy én legyek felül. Nem túl hevesen, de megkeféltem Evelin száját, Kendra pedig hanyatt fekve felkínálta magát hogy őt is nyaljam közben. Nyaltam is vadul felváltva a két isteni muffot, kénytelen voltam azonban sűrűn váltogatni köztük mert pár perc után mindig megkaptam az épp hoppon maradt pinától, hogy naaa, mostmár ő jön megint! Szinte veszekedtek rajta hogy kit nyaljak, kurva jó volt! 😂😁

Aztán Kendrára fekve az ő száját keféltem és folytattam a szimultán puncinyalást. Megpróbáltam annyira közel húzni őket egymáshoz amennyire csak lehet, popsijaik összeértek, a két punci éppen hogy csak nem, talán azt nem is hagyták volna, de így is elég közel kerültek egymáshoz, hogy tudjam őket már-már szinte egyszerre nyalni egy kicsit féloldalas irányból megközelítve. Azért nem volt tökéletes a kivitelezés, de elég jól tudtam így is nyalakodni, és ők se veszekedtek tovább hogy kit nyaljak, mert csaknem minden nyelvcsapás végighaladt mindkét punin. 😋 Életre szóló élmény volt ez nekem, azok az illatok és ízek, te jó isten, a lányok kéjes nyögései, és ahogy Kendra édes ajkainak kéjes szorítása végigsiklik hosszában a farkamon, fel és le, majd újra és újra... 🥰 De maga a póz nem volt túl kényelmes egyikőnkek sem, úgyhogy túl sokáig nem lehetett ezt csinálni. Plusz közeledett a randi vége is, úgyhogy bevetettük az aduászt, amitől mostanában szinte mindig percek alatt elélvezek: a két lány előttem térdelve, popsival a tükör felé, ajkaikkal a farkamon gyönyörködök a látványban, ők pedig szorgosan kényeztetnek. Közeledve a beteljesüléshez közelebb nyomtam őket egymáshoz hogy jó szoros legyen az ajkaik közti luk, amit vadul keféltem, majd egy pillanattal a tüzelés előtt betoltam Kendra szájába hogy ő kapja az első pár lövetet. A többit pedig Evelin szájába lőttem, de olyan flottul sikerült váltani közöttük, hogy mellé szinte semmi nem ment, csak a pofijukra az ajkaik mellett egy minimális.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rendeztük, vagy legalábbis én kiraktam a komódra, de a csajok a randi végéig nem rakták el. Extrában mindkét csajjal csók és szájba élvezés, ezek itt a hervadt rózsaszálas kategóriába esnek, mármint a tiszteletdíj nagyságát tekintve, nem a minőséget! Mert utóbbira egy mukk panasz nem lehet. Ahogy az egész randi alatt tanusított hozzáállásukra, kezdeményezőkészségükre se. Úgyhogy nem kérdés hogy maximálisan megérte!
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 64 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Ugyan a tőlem megszokottnál egy kicsit rövidebbre fogtam most ezt a beszit, de maga a randi igencsak tartalmas volt, a leszbis dolgokon kívül minden nyalánkságot megkaptam a lányoktól, minden vágyam teljesítették, sőt, szinte megélték velem együtt! Hatalmas élvezetet hoztak nekem össze, felejthetetlen élményt! Nem mondom hogy tökéletes volt, vagy hogy semmi se hiányzott, de piszkosul közel voltunk hozzá. Nem mondom azt se hogy ez életem legjobb randija volt, de ahhoz se kellett volna túl sok plusz, így is simán benne van a top kategóriában. Mindezt úgy hogy Kendra nem is az esetem (bár azt kell mondjam a randi végére még talán meg is tetszett az arca is - mert a teste már az elejétől bejött), és leszbi se volt. Le a kalappal előttetek lányok, remélem soha rosszabb közös randink nem lesz! Mert ezek után lesz még közös, az holtbiztos!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kendra és Evelin erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-02 11:20:50
Az írásodat egy 1995-ös Mo-Do számmal lehet jellemezni: ez bizony Super Gut.

2024-01-19 15:20:48
Ide is leírom,hogy meglegyen. Még emelem a kalapomat előtted. Tehetséges vagy az írás téren és szerencsés hogy ilyen kalandokban részesülhetsz. Az összkép az különösen jól sikerült.

2024-01-17 16:11:58
Mint tőled megszokhattuk mindig most is részletekben gazdag beszámolot kaptunk amit élvezet olvasni
Mutasd mindet

FunkciókKendra és Evelin legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-31) : Nem sportmasszás, de azért elég jó, közepesen erős. Minden testrészem sorra került, mindezt bugyiban. Aztán jött a cicis hátmasszás.

(2024-01-16) : Szófogadó volt, kiengedte a szájából és csak az ujjaival legyezgette. Aztán a zacsimra is ráküldtem. Ott kiélhette az erős szívó hatásra irányuló vágyait. Mogyoróimon jóízűen eljátszadozott.

felejthetetlen: 2db
(2023-11-23) : Olajos csuszka masszázst virított elő nekem. Ehhez én kentem be a testét olajjal. Hatalmas kebleivel alig tudtam betelni, annyira tetszettek a gömbök, feszt csak azt locsolgattam. Persze a popsija és a combjai is a kezem ügyébe kerültek,

(2023-10-06) : Felvezetésnek én masszíroztam meg a bombasztikus testét. Combjától a nyakáig – mindenhol ahol értem olajos kezelésbe vettem. A mellei állandóan kicsusszantak a tenyeremből. A hatalmas méretei és a keménysége okán. A mellbimbója nem emelkedik ki a felületéből, nincs miben kapaszkodni, nincs hol megcsípni. Nincs rajta szelep, ahol felfújták, vagy ahol le lehetne engedni.

nagyon jó: 2db
(2024-01-27) : Persze Kendra azért megfordult, sőt, ahogy mellé csusszantam, egyik keze máris puhán körülölelte cseppet sem puhán markába feszülő furkóm, és míg én káprázatos kebleire locsoltam-fröcsköltem egy újabb adag olajat, ő ujjai finom játékával, zacskóm simogatásával gondoskodott róla,

(2023-11-01) : Majd felváltva szopkodták a bohócomat. Ott volt mélytorkos verzió, bőnyállal és glü-glü hanghatással. Pornósan megköpködték és nyálat is csorgattak rá, úgy szürcsölték a rudimat. Elvarázsoltak.

: 4db
(2024-03-15) : A fürdés után visszajöttem majd átadtam a másfél órányinak megfelelő csokrot+a NFVSZ extrát.Ezután az ágyra feküdtünk majd szép lassan elkezdte a hátamat masszírozni.Így este jól esett de szerintem semmi extra nem volt

(2024-01-05) : Itt kezdetét vette az első kényeztetés.A második masszázs rész pont ugyan olyan volt mint az első. Tetőtől talpig átgyúrtak, közben beszélgettünk. Megvitattunk több témát is, mondhatom hogy kellemes volt és jó hangulatban telt.

(2023-10-13) : She started to massage me, and I mentioned that I primarily like the cuddling and kissing. Then she did something pretty amazing... she immediately stopped and suggested that I massage her! She put lotion on her tits.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-04-06) : Kendra kérdezte a programot. Csók és leszbi show extrákat kértem, de az utóbbit ő nem vállalja. Kérdeztem a telefonbeszélgetést, de az recepciós volt. Előre kérte, de én ekkor a távozás mellett döntöttem.