A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
ISTENNŐ erotikus masszázs beszámoló

Kendra

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-16 13:52:12

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kendra +36301011255 120395 erotikus masszázs

Robin95 a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Kendra hirdetővel
csodás cicik
mindenre hagy időt
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonszámát, már korábban lementettem, hogy ha lesz szabadidőm és anyagi keretem rá, akkor majd meglátogatom. Decemberi nyüzsgésben a látogatás nem fért bele, de januárban viszont igen.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A székhelye egy rövid sétáló utcában van a nyolcadik kerületben. Abban amelyben Bud Spencert ábrázoló emlékmű van elhelyezve. Egyértelmű volt, hogy hová kell mennem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Majdnem a legfelső szinten van a lakása.

Az előtérben kellemes fények és csend fogadott, ott vetettem le a cipőmet. A szoba is hangulatvilágítással felszerelt, nyugodt helyszínnek nézett ki, teraszra néző ablakkal.

Tatamis szoba. Tükörrel és egy fotellal benne. Mellette egy fémből hajlított szobainas a kabátnak és az egyéb öltözetnek. Koszt, vagy egyéb zavaró szennyezettséget sem a szobában, sem a fürdőben nem fedeztem fel. Viszont bőséges kiegészítőket igen. Originál fogkefe és szájvíz is volt a mosdónál.
Kendra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A másik oldalon merészebb képekkel hirdet.Ott látható minden, ami a látogatásra sarkallt.

Egy igazi bombázó. Nem tudom, hogy jó-e a kifejezés, de ő egy igazi playmate. Menő celeb lányokra emlékeztet a plasztik kinézete miatt. Nem tudom mennyi szépészeti beavatkozáson van túl és, hogy mennyit tervez még magának, de úgy hiszem most van a csúcsformájában.

Arcát is vállalja a megjelent fotóin, úgy hogy aki kíváncsi rá az megnézheti. Valóságban is dögös és szexi démon-ezt bátran kijelenthetem.

Magas, izmos nő. Hatalmas keblekkel, feltöltött szájjal, meg isten se tudja még mikkel, de nagyon izgató megjelenése, az tuti.
1. Kendra +36301011255 beszámoló Budapest 120395 erotikus masszázs
3. Kendra +36301011255 beszámoló Budapest 120395 erotikus masszázs4. Kendra +36301011255 beszámoló 2024-01-17 07:56:59 erotikus masszázs 1203955. Kendra +36301011255 beszámoló 2024-01-17 07:56:59 erotikus masszázs 1203956. Kendra +36301011255 beszámoló 2024-01-17 07:56:59 erotikus masszázs 120395
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Masszázs előtt egy kicsit beszélgettünk. Kellemes személyiségét megmutatta nekem. Kiderült, nincs elszállva magától (pedig volna mire büszkének lennie). Értelmes, trendi felfogású, emóciókra vágyó, kedves hölgy, akit érdekel a divat, a socail media világa és nem utlsósorban az erotika.

Ilyen, különleges testi adottságokkal bíró nőcivel ritkán hoz össze a sors, ezért miután levetkőztettem, hogy elkezdjük a masszázst, sokáig a csodás idomainak a felfedezésével pepecseltem. Ápoltsága, formagazdagsága és finom illata annyira letaglózott, hogy a masszázs lényegében kimaradt.

Bevezetésként addig simogattuk, addig puszilgattuk egymást, hogy azon vettük észre magunkat, hogy a tatamin összebújva szenvedélyesen csókolózgatunk. Innen már lehetett tudni, hogy hamarosan a lábai közé kerülök. Nem volt semmi előre lebeszélve, így hozta a helyzet. Csupasz punciját felkínálta, hogy kóstoljam meg. Különösen jól esett, amikor az arcommal a nagy melleinél és csinike köldökénél jártam és azokat puszilgattam, a fejemre tette a kezét és határozottan lenyomott a pinájához, hogy ő már nagyon kész van, ott lejjebb jobban kíván. Ezzel mintegy jelezve nekem, hogy vágyik a beteljesedésre. Nyaltam és ujjaztam egyszerre. Csiklója teljesen kinyílt, punija lucskossá vált. Így élvezett egy nagyot, amit jól eső sóhajok és nyögések követtek.

Pár perc technikai szünet következett. Mindketten ittunk egy pohár frissítőt.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Csókolózással kezdődött az én kényeztetésem is. Hosszú és nyelves műveletek voltak. Közben a kezével a farkamat kitapogatta és határozottan masszírozgatta, húzigálta. Majd mellém térdelt és olajjal locsolta be az egész testemet. Fergeteges francia előtt egy kiadós csúszkálással lepett meg. Van abban valami nagyon izgató, ahogyan a kemény ikreivel szánkázott rajtam. Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy az extrém méretek miatt, vagy a mozgás dinamikussága miatt, de nagyon felizgatott vele. Úgyhogy amikor a falloszomat cumizta akkor bizony többször is kérnem kellett, hogy mérsékelje magát. Szófogadó volt, kiengedte a szájából és csak az ujjaival legyezgette. Aztán a zacsimra is ráküldtem. Ott kiélhette az erős szívó hatásra irányuló vágyait. Mogyoróimon jóízűen eljátszadozott. Nyálazta, köpködte és cuppogtatta. Közben a tenyérében tartotta végig a rudamat és lassan nyomkodta. Annyira ügyesen csinálta ezt, olyan fülledt erotikus volt, hogy automatikusan beindult a tűzijáték. Hallotta, hogy szaporábban veszem a levegőt és, hogy a dákeszom is megfeszült. Erre a szájába vette a makkomat és minden cseppjét kiszívta. Amikor kifogytam, akkor egy papír törlőbe köpte a bizonyítékot. Akkor azt hittem, hogy ez a műsor, ott akkor véget is ért és függöny lehúz, zene leáll, hazamennek a színészek, de nem. Akkor mutatta meg nekem, hogy ő a mélytorkozásban is milyen nagypályás. Percekig brillírozott a zsibbadás szélén álló rudamon. Engem is meglepett, hogy mennyire jól bírtam és hogy mennyire jól esett ez. Pedig az ejakuláció után mindig érzékeny szokott lenni és lelankadok. Hosszan csinálta, keménységem 80% ban megmaradt, sőt, talán acélosodott is valamennyit, de a második kilövés nem jött össze. Kendra megtett mindent, nem rajta múlott.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Borítékomba az extrákért járó ajándékomat is hozzá csomagoltam, úgy adtam át neki. Korrektül és diszkrécióval kezelte a helyzetet.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 26 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Vadítóan szexi, szőke ciklon Kendra. Magas szexuális kultúrájából mutatott nekem egy tartalmas ízelítőt. Oda tette magát rendesen, kereste a kedvemért, nem húzta az időt, nem sietett. Kényeztetésben kiválóan alakított,nem kényeskedett. Bevállalós szexi dög. Visszajárósa leszek.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kendra erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-02 10:51:48
Minőségi, pörgős istennő beszámolót hoztál össze. Tetszett.

2024-01-18 04:12:10
Nagyon jó a beszid, alapos munka!

2024-01-17 12:49:27
Komoly kedvet kaptam a hölgy meglátogatásához a beszámolót olvasva.
Mutasd mindet

FunkciókKendra legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2024-01-31) : Nem sportmasszás, de azért elég jó, közepesen erős. Minden testrészem sorra került, mindezt bugyiban. Aztán jött a cicis hátmasszás.

felejthetetlen: 3db
(2024-01-17) : Életre szóló élmény volt ez nekem, azok az illatok és ízek, te jó isten, a lányok kéjes nyögései, és ahogy Kendra édes ajkainak kéjes szorítása végigsiklik hosszában a farkamon, fel és le, majd újra és újra...

(2023-11-23) : Olajos csuszka masszázst virított elő nekem. Ehhez én kentem be a testét olajjal. Hatalmas kebleivel alig tudtam betelni, annyira tetszettek a gömbök, feszt csak azt locsolgattam. Persze a popsija és a combjai is a kezem ügyébe kerültek,

(2023-10-06) : Felvezetésnek én masszíroztam meg a bombasztikus testét. Combjától a nyakáig – mindenhol ahol értem olajos kezelésbe vettem. A mellei állandóan kicsusszantak a tenyeremből. A hatalmas méretei és a keménysége okán. A mellbimbója nem emelkedik ki a felületéből, nincs miben kapaszkodni, nincs hol megcsípni. Nincs rajta szelep, ahol felfújták, vagy ahol le lehetne engedni.

nagyon jó: 2db
(2024-01-27) : Persze Kendra azért megfordult, sőt, ahogy mellé csusszantam, egyik keze máris puhán körülölelte cseppet sem puhán markába feszülő furkóm, és míg én káprázatos kebleire locsoltam-fröcsköltem egy újabb adag olajat, ő ujjai finom játékával, zacskóm simogatásával gondoskodott róla,

(2023-11-01) : Majd felváltva szopkodták a bohócomat. Ott volt mélytorkos verzió, bőnyállal és glü-glü hanghatással. Pornósan megköpködték és nyálat is csorgattak rá, úgy szürcsölték a rudimat. Elvarázsoltak.

: 4db
(2024-03-15) : A fürdés után visszajöttem majd átadtam a másfél órányinak megfelelő csokrot+a NFVSZ extrát.Ezután az ágyra feküdtünk majd szép lassan elkezdte a hátamat masszírozni.Így este jól esett de szerintem semmi extra nem volt

(2024-01-05) : Itt kezdetét vette az első kényeztetés.A második masszázs rész pont ugyan olyan volt mint az első. Tetőtől talpig átgyúrtak, közben beszélgettünk. Megvitattunk több témát is, mondhatom hogy kellemes volt és jó hangulatban telt.

(2023-10-13) : She started to massage me, and I mentioned that I primarily like the cuddling and kissing. Then she did something pretty amazing... she immediately stopped and suggested that I massage her! She put lotion on her tits.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-04-06) : Kendra kérdezte a programot. Csók és leszbi show extrákat kértem, de az utóbbit ő nem vállalja. Kérdeztem a telefonbeszélgetést, de az recepciós volt. Előre kérte, de én ekkor a távozás mellett döntöttem.