Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Kendra

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-05 15:15:20

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kendra +36301011255 120305 erotikus masszázs

gabrieI a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Kendra hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
fergeteges francia
mindig vidám
Egyeztetés
Kendrát kerestem meg telefonon 1nappal a randi előtt. Alapvetően egy 4 kezes masszászt kértem Natasával és Kendrával. Kendra hangja nagyon barátságos és kellemes. Mindenről tájékoztatott. Elmondta a pontos címet, az extrákat. Az extrák összegeit és természetesen a 4 kezes masszázs árát is. Minden telefonos egyeztetésnek így kéne kinéznie.
Megközelítés
Bkk-val pofon egyszerű. Több módon is megközelíthető, én pl gyalog mentem mert a közelben voltam. De opció az M3 és a 4-6. A szalon a Corvin pláza mögötti sétányon van.
Helyszín
Új építésű szép lakás. Semmi extra, de minden van aminek lennie kell. Hangulattos tetthely, felszerelt fürdőszoba. Mivel egy szalonról beszélünk így több lány dolgozik egyszerre. Nekem ez egyáltalán nem zavaró, mivel diszkréten csinálják. Annyi történt, hogy az egyik tusolásom után egy csupasz fiatal lánnyal találkoztam a folyosón, de hogy ilyen történik azt nem tudom negatívumként értelmezni. Bárcsak minden folyosón ez történne.
Kendra külseje
Kendra igazi pornósztár külsővel rendelkezik. De ezt bárki tudja aki megnézte a képeit. Elképesztő mellei mellé csodás alakja van. Alap járaton nekem a feltöltött száj nem tetszik, de az ő stílusához passzol.
1. Kendra +36301011255 beszámoló Budapest 120305 erotikus masszázs
3. Kendra +36301011255 beszámoló Budapest 120305 erotikus masszázs4. Kendra +36301011255 beszámoló 2024-01-06 15:53:25 erotikus masszázs 1203055. Kendra +36301011255 beszámoló 2024-01-06 15:53:25 erotikus masszázs 1203056. Kendra +36301011255 beszámoló 2024-01-06 15:53:25 erotikus masszázs 120305
Erotikus masszázs
Az első kényeztető részt megelőzte egy rövidebb, 4 kezes masszázs etap. Nem tudtam megállapítani, hogy tanult masszőzök e vagy sem. 4 kéz folyamatos érintése közben könnyű nem erre figyelni. Néha erősebben meggyúrtak, néha átváltottak erotikus simogatásba, kezükkel el-el kalandoztak érzékenyebb részekre. Egyszer csak Natasa a fülembe súgta, higy forduljak meg. Itt kezdetét vette az első kényeztetés.A második masszázs rész pont ugyan olyan volt mint az első. Tetőtől talpig átgyúrtak, közben beszélgettünk. Megvitattunk több témát is, mondhatom hogy kellemes volt és jó hangulatban telt. Majd újra forduló következett.
Levezetés
Először Natasa vetette rám magát mivel rajta ekkor már semmi sem volt, Kendrának még annyi időre szüksége volt, hogy megszabaduljon a bugyijától. Natasa teljeseb beolajozott engem is és saját magát is, ebben persze én is a segítségére voltam. Natasa teljes testével csúszkált rajtam, volt olyan pillanat, ahol hirtelen azt hittem véletlenül venne vagyok. Persze ez nem így volt, odafigyelt hogy ez ne történhessen meg. Mire észbe kaptam Natasa mellém feküdt és elkezdett csókolgatni és simogatni ahol csak bírt. Mire hirtelen zavaromban viszonozni tudtam a csókot már kendra mellei között csúszkált a velem egykorú. Simigattam Kendrát és Natasát ahol csak értem, Natasa nagyon bújós, olyan mint egy igazi barátnő, míg Kendra inkább a pornós vonalat képviseli. Az az érzésem volt, mintha Natasa a barátnőm lenne, és beszervezett volna egy harmadik felet Kendra képében, hogy kivégezzen. Már csak ez a gondolat is annyira izgató volt, hogy pillanatok alatt Kendra szájában ért a vég.A második körben először kézzel segítettek, hogy használható állapotba kerüljek, mivel két gyönyörű nővel voltam nem tartott sokáig. Natasával csókolóztunk és simogattuk egymást aholcsak éetük, Kendra pedig lejjebb ügyködött rajtam. Fogalmam sincs, hogy végül hogyan lett vége. Kézzel, szájjal.... Akárhová néztem cagy nyúltam, mindenhol egy csodás mell, vagy egy feszes fenék volt.Miután végeztek velem befeküdtek mellém, jobbomon Natasa, balomon Kendra. Így simogattqk tovább, de ez nem volt nekik elég. Elkezdtek egymás mellével játszadozni felettem átnyúlva. Percekre voltam attól hogy újra harcképes legyek. De sajnos már közeledett az időm vége.
Elszámolás
Az extrákról pontos tájékoztatást adnak a lányok telefonon. Én a csókot és a NFVSZ-t kértem, és nem bántam meg. Ottlétem alatt egy szó nem esett a pénzről, megérkezésemkor letettem egy kis asztalra és kész. Én mindig előre rendezni szoktam. Azt meg nem figyeltem, hogy elrakták e onnan, vagy ott maradt végig. De ennek nincs is jelentősége.
Rózsacsokor
A randi 2 órás volt, és az ajándék 116 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Egyáltalán nem bántam meg. Kendra nagyon érti a dolgát. Ő teljesen meggyőzően hozza a pornó feelinget, Natasa pedig a barátnő életérzést, és ez a kettő így együtt nagyon működik.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kendra erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-01 13:29:21
Kiváló threesome beszámolót írtál.

2024-01-07 12:00:05
Élményfürdőben lehettél. Csak irigység beszél belőlem ha olvasom a soraid.
Mutasd mindet

FunkciókKendra legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-31) : Nem sportmasszás, de azért elég jó, közepesen erős. Minden testrészem sorra került, mindezt bugyiban. Aztán jött a cicis hátmasszás.

(2024-01-16) : Szófogadó volt, kiengedte a szájából és csak az ujjaival legyezgette. Aztán a zacsimra is ráküldtem. Ott kiélhette az erős szívó hatásra irányuló vágyait. Mogyoróimon jóízűen eljátszadozott.

felejthetetlen: 3db
(2024-01-17) : Életre szóló élmény volt ez nekem, azok az illatok és ízek, te jó isten, a lányok kéjes nyögései, és ahogy Kendra édes ajkainak kéjes szorítása végigsiklik hosszában a farkamon, fel és le, majd újra és újra...

(2023-11-23) : Olajos csuszka masszázst virított elő nekem. Ehhez én kentem be a testét olajjal. Hatalmas kebleivel alig tudtam betelni, annyira tetszettek a gömbök, feszt csak azt locsolgattam. Persze a popsija és a combjai is a kezem ügyébe kerültek,

(2023-10-06) : Felvezetésnek én masszíroztam meg a bombasztikus testét. Combjától a nyakáig – mindenhol ahol értem olajos kezelésbe vettem. A mellei állandóan kicsusszantak a tenyeremből. A hatalmas méretei és a keménysége okán. A mellbimbója nem emelkedik ki a felületéből, nincs miben kapaszkodni, nincs hol megcsípni. Nincs rajta szelep, ahol felfújták, vagy ahol le lehetne engedni.

nagyon jó: 2db
(2024-01-27) : Persze Kendra azért megfordult, sőt, ahogy mellé csusszantam, egyik keze máris puhán körülölelte cseppet sem puhán markába feszülő furkóm, és míg én káprázatos kebleire locsoltam-fröcsköltem egy újabb adag olajat, ő ujjai finom játékával, zacskóm simogatásával gondoskodott róla,

(2023-11-01) : Majd felváltva szopkodták a bohócomat. Ott volt mélytorkos verzió, bőnyállal és glü-glü hanghatással. Pornósan megköpködték és nyálat is csorgattak rá, úgy szürcsölték a rudimat. Elvarázsoltak.

: 3db
(2024-03-15) : A fürdés után visszajöttem majd átadtam a másfél órányinak megfelelő csokrot+a NFVSZ extrát.Ezután az ágyra feküdtünk majd szép lassan elkezdte a hátamat masszírozni.Így este jól esett de szerintem semmi extra nem volt

(2023-10-13) : She started to massage me, and I mentioned that I primarily like the cuddling and kissing. Then she did something pretty amazing... she immediately stopped and suggested that I massage her! She put lotion on her tits.

(2023-09-30) : Aztán egyszer csak "megszökött", végig csókolgatott és egy nagyon kéjes, puha, teljes rudazatra és a csatolt állományra kiterjedő francia következett. Az agyam is felrobbant gyerekek. Majdnem sírtam.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-04-06) : Kendra kérdezte a programot. Csók és leszbi show extrákat kértem, de az utóbbit ő nem vállalja. Kérdeztem a telefonbeszélgetést, de az recepciós volt. Előre kérte, de én ekkor a távozás mellett döntöttem.