Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Kendra

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-23 13:29:46

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kendra +36301011255 119963 erotikus masszázs

Dooge a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Kendra hirdetővel
csodás cicik
fülledt erotika
fergeteges francia
pornós feeling
Egyeztetés
Telefonon többször kerestem, de egyszer sem vele beszéltem. A barátnőjével az egyeztetés jó hangulatban és flottul ment. Már azzal a szórakoztató lánnyal megkezdtem a ráhangolódást a randira. Próbáltam őt is elcsábítani egy négykezesre,de hallani sem akart róla.
Megközelítés
Tudni lehet, hogy a VIII. kerületnek vannak Chicagóba illő részei, de ez, ahová most mentem, attól nagyon messze állt. Rettegett körzet újabb része a rehabilitált területen. Ház elé nem lehet letenni az autót, mert az csak a gyalogosoké. Üllőin nem lehet várakozni a Kari-karók miatt. A távolabbi kis utcák nem voltak túl bizalom gerjesztőek, ezért a parkoló házban hagytam a kocsimat.
Helyszín
A ház elől újra hívnom kellett a kellemes orgánumú és vicces stílusú mademoisellet. Akkor adta meg azt, hogy az „A” lépcsőház melyik emeletére menjek.

Elég nagy lakás - jó elrendezésű, klassz kialakításokkal. Elfogadnám.

A fürdőszobában nem kellett keresgélnem semmit a kiegészítők a zuhanytálcán sorakoztak.

A szobában egy vastag szivacs és egy fotel volt csak. Akkor ez olyan kevésnek tűnt, de igazából nem tudnám megfogalmazni, hogy mi hiányzott. Valszeg semmi, ez csak a szalon jelleg miatt volt bennem, hogy nem olyan, mint egy szokványos nyuszis albérlet vagy nagyszülőktől kölcsön kapott kéjlak. Se megsárgult családi fotók a falon, se nagyi féle porcelán bábuk a polcokon, se horgolt terítő a Junoszt tévén. Egyszerűségre törekedtek.

Többen is voltak még a lakásban. Csajok hangját és vidám kacajukat hallottam kintről.

Női öltözők ösztrogénnal dúsított bizarr hangulatára emlékeztetett a függöny mögötti rész. Elképzeltem, hogy hiányos öltözetben és izgatottan készülődnek a fellépésekre a dámák egy kozmetikai asztal tükörje előtt. Fura, de ettől erotikusan túlfűtött állapotba kerültem. Pedig nem éreztem punci szagot a levegőben.

Fickósságomhoz nagymértékben az is hozzájárult, hogy Kendra is alul öltözötten fogadott. Szó szerint. Felül semmi, alul is csak egy kis bugyit viselt, úgy nyitott nekem ajtót. Beszarás milyen izgató volt.

Majd ha ti is meglátjátok Kendra a szexi formáit, főleg a nagy melleit, akkor mindent megértetek, hogy mit hadoválok itt össze
Kendra külseje
Képein minden látszik. Kendra igazi szexi csaj. Bombázó külsejű, platina szőke, trendi lady. Sportosan feszes, izmos, magas nőci. Hatalmas didikkel. Teste szuper, szolizott, selymes bőrrel.

Arca is látható, nem árul zsákba macskát. Élőben is pont olyan szép volt. Vannak tetkók és szépészeti beavatkozások rajta, de harminc felett ezen már ki lepődik meg. Azok az ápoltság és az igényesség megőrzésével készültek. Persze lehetnek olyanok, akik úgy se értik majd, hogy miért kell egy ilyen helyes lánynak ennyi művi beavatkozás. Anélkül is vonzó nő lenne. Nemzeti konzultáció ebben a témában nem készült, úgyhogy ez egyedül Kendra döntése maradt.

Kendra egy normális rendes, értelmes nő. Nincs elszállva magától és nem is viselkedik úgy, mint egy kényes műpina. Nem szalvétával fogta meg a farkamat.

Annak ellenére, hogy elsőre a Dubajozók és Sugar Daddyk világába illőnek nézném a megjelenése alapján. Közvetlenül viselkedett, laza volt és kedves. Nem utolsó sorban elviselt engem, a fura természetemmel és a hülye dumámmal együtt.
1. Kendra +36301011255 beszámoló Budapest 119963 erotikus masszázs
3. Kendra +36301011255 beszámoló Budapest 119963 erotikus masszázs4. Kendra +36301011255 beszámoló 2023-11-23 19:41:00 erotikus masszázs 1199635. Kendra +36301011255 beszámoló 2023-11-23 19:41:00 erotikus masszázs 1199636. Kendra +36301011255 beszámoló 2023-11-23 19:41:00 erotikus masszázs 119963
Erotikus masszázs
Mondtam neki, hogy egy ilyen test láttán, mint ami neki van, én ejteném a masszázst. Más gondolataim támadtak vele kapcsolatban, adjunk egyből az erotikának!

Olajos csuszka masszázst virított elő nekem. Ehhez én kentem be a testét olajjal. Hatalmas kebleivel alig tudtam betelni, annyira tetszettek a gömbök, feszt csak azt locsolgattam. Persze a popsija és a combjai is a kezem ügyébe kerültek, de a cicikre mindig vissza-visszatértem. Alig vártam már, hogy elkezdődjön a szánkázás. Hanyatt vágtam magam a szivacson. Kezem és lábam oldalt kinyújtottam, mintha Csillag Patrik jelmezbe bújtam volna.

Mellém térdelve kezdte meg a csuszizást. Nem hideg jégpálya voltam a számára, hanem egy szenzációs műsor eleven résztvevője. Agyamat eldobtam, ahogyan mozgott rajtam. Lökhárítóival olyan izgatóan tevékenykedett, hogy a cerkám egyből az égnek állt.

Az elején csak a tükörből néztem, ahogyan siklik rajtam. Aztán a kezemmel terelgettem kedvem szerint. Közben huncutul beszólogatott, obszcén szavakkal izgatott, belement a verbális játékba. Annyira élvezetes volt, jól feltaláltuk magunkat, nagyon tetszett.
Levezetés
Ahogyan megcsókolta a számat, abból egyből tudtam, hogy vele kifogtam a Corvin Casino Jackpotját. Nem csak szépségkirálynős színházi puszikat dobált nekem, hanem erős intenzitással smárolt le. A feltöltött ajkaihoz a számmal hozzáérni egészen más érzés volt, mint képzeltem. Nem olyan volt, mint egy strandlabdát felfújni. Vastagabb, párnázottabb, és élettel telibb volt. Amikor a farkamat ápolgatta ugyan ezeket éreztem, csak hatványozottabban. Azzal egészíteném még ki, hogy a szája passzosabb volt. Jobban és nagyobb paláston ölelte körül a brémet, mint a keskeny szájú konkurenciák.

Azt feltételeztem, hogy majd óvatosan veszi be a rudamat, mint egy papír szívószálat. Csak a felső részét szopikálja minimális vákummal, nyál nélkül. De nem. Úgy szopott mintha az élete múlna rajta. Nyála is folyt rendesen. Újszülöttek kapják el így a cumisüveget és szopiznak amíg a pocakjuk tele nem lesz. Pontosan ezt éreztem Kendra tevékenységén is. Kíván, kellek neki, és el nem enged, amíg jól nem lakik.

Játszadozott a banánommal, ki-be tologatta a szájába. Egyre mélyebbre vette be. Egyre tovább lent tartotta és nyelte, mint kacsa a nokedlit. Közben a csomagot is pumpálta, a prosztatámat is masszírozta. Annyira izgatóan adta elő, annyira dögös volt, hogy többször is le kellett állítanom, nehogy eldurranjak. Kívánós nőként szinte felzabált engem. Érzetem magamban, hogy a lázadó fiatalok már kordont bontanak és szabadságra vágynak. Ki akarnak törni a lakó helyükről, jönnének már a fényre. Ellenállásom hiába való volt hogy marasztaljam őket, az ösztöni erők győzedelmeskedtek. Boldogan indultak a biztonságot jelentő puha ajkai közé. Egyeseknek ez nem pontosan sikerült, mert a nagy lendület miatt az arcán kötöttek ki.

Én akkor nagyon haragudtam rájuk. Meglátnak egy Végzet asszonya típusú hölgyet és rögtön csapot papot hátrahagyva rohannak elébe. A kisg@cik magamra hagytak, azzal hogy ilyen gyorsan kapituláltak. Utána én nélkülük már gyengének és fegyvertelennek éreztem magam. Mit kezdjek magammal egy ilyen szexi nő társaságában, úgy hogy kiürült a tesztoszteron batyu? Tüzérség nélkül nem ér semmit a bátor hátország. Vastagságom meg volt még, azzal nem volt gond. Templomi gyertya viszont csak lefelé lógva volt hajlandó megmutatni magát. Annyi tartás sem volt benne mint egy cipőfűzőben. Akkumulátoroknál már kitalálták a gyors töltőket, de lehet hogy rajtam már azok sem segítettek volna.

Pedig Kendra vállalta volna, hogy a maradék időben felfúj, de olyan volt a f@szom mint ha lidokaint nyomtak volna bele. El volt zsibbadva. Persze a parkolóházban amikor beültem az autómba, ott már éledezett,éreztem, hogy újra táncba menne a tizedes, de akkor már nem volt kivel.
Elszámolás
Nem vagyok tintás és Tunyacsáp külsejű sem. Talán be is jöttem neki valamennyire. Pacekon kívül van muszkli is van rajtam elég. Éreztem, hogy a kölcsönös szimpátia meg volt, de azért a virágokat át kellett adnom a végén. Amekkorák a mellei, pont akkora a csokor is. Extrákat beleszámolva már ide is kellett a "C" kosár.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 26 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Első pillantásától az utolsóig élveztem a társaságát. Csilli -villi csaj . Azt, ahogyan csókolt, ahogyan dugta a nyelvét. A csuszkázást és a moderálás nélküli cumizását.Pornós/Hustler feeliget teremtett. Hozzáállását, humorát. Cicijét. Mindent. Oltár elé még nem vinném, ahhoz kevés volt ez az egy óra,de a mézesheteket szívesen gyakorolnám vele.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kendra erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-28 13:49:13
Tartalmas, humoros kiváló beszámoló! Gratulálok az alkalomhoz és a beszámolóhoz is!

2023-11-26 21:38:02
Remek, s terjedelmes jegyzeted tetszett.

2023-11-23 20:02:32
Nagyon jó stílusú, izgalmasan, szellemesen és élményszerűen fogalmazott írás, öröm volt olvasni, köszi!

2023-11-23 19:44:31
Fasza, vagány beszámoló! Jól megírt.
Mutasd mindet

FunkciókKendra legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2024-01-31) : Nem sportmasszás, de azért elég jó, közepesen erős. Minden testrészem sorra került, mindezt bugyiban. Aztán jött a cicis hátmasszás.

(2024-01-16) : Szófogadó volt, kiengedte a szájából és csak az ujjaival legyezgette. Aztán a zacsimra is ráküldtem. Ott kiélhette az erős szívó hatásra irányuló vágyait. Mogyoróimon jóízűen eljátszadozott.

felejthetetlen: 2db
(2024-01-17) : Életre szóló élmény volt ez nekem, azok az illatok és ízek, te jó isten, a lányok kéjes nyögései, és ahogy Kendra édes ajkainak kéjes szorítása végigsiklik hosszában a farkamon, fel és le, majd újra és újra...

(2023-10-06) : Felvezetésnek én masszíroztam meg a bombasztikus testét. Combjától a nyakáig – mindenhol ahol értem olajos kezelésbe vettem. A mellei állandóan kicsusszantak a tenyeremből. A hatalmas méretei és a keménysége okán. A mellbimbója nem emelkedik ki a felületéből, nincs miben kapaszkodni, nincs hol megcsípni. Nincs rajta szelep, ahol felfújták, vagy ahol le lehetne engedni.

nagyon jó: 3db
(2024-01-27) : Persze Kendra azért megfordult, sőt, ahogy mellé csusszantam, egyik keze máris puhán körülölelte cseppet sem puhán markába feszülő furkóm, és míg én káprázatos kebleire locsoltam-fröcsköltem egy újabb adag olajat, ő ujjai finom játékával, zacskóm simogatásával gondoskodott róla,

(2023-11-01) : Majd felváltva szopkodták a bohócomat. Ott volt mélytorkos verzió, bőnyállal és glü-glü hanghatással. Pornósan megköpködték és nyálat is csorgattak rá, úgy szürcsölték a rudimat. Elvarázsoltak.

(2023-10-13) : She started to massage me, and I mentioned that I primarily like the cuddling and kissing. Then she did something pretty amazing... she immediately stopped and suggested that I massage her! She put lotion on her tits.

: 3db
(2024-03-15) : A fürdés után visszajöttem majd átadtam a másfél órányinak megfelelő csokrot+a NFVSZ extrát.Ezután az ágyra feküdtünk majd szép lassan elkezdte a hátamat masszírozni.Így este jól esett de szerintem semmi extra nem volt

(2024-01-05) : Itt kezdetét vette az első kényeztetés.A második masszázs rész pont ugyan olyan volt mint az első. Tetőtől talpig átgyúrtak, közben beszélgettünk. Megvitattunk több témát is, mondhatom hogy kellemes volt és jó hangulatban telt.

(2023-09-30) : Aztán egyszer csak "megszökött", végig csókolgatott és egy nagyon kéjes, puha, teljes rudazatra és a csatolt állományra kiterjedő francia következett. Az agyam is felrobbant gyerekek. Majdnem sírtam.

egyeztetési probléma: 1db
(2024-04-06) : Kendra kérdezte a programot. Csók és leszbi show extrákat kértem, de az utóbbit ő nem vállalja. Kérdeztem a telefonbeszélgetést, de az recepciós volt. Előre kérte, de én ekkor a távozás mellett döntöttem.