Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Kendra

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-30 08:17:13

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kendra +36204408049 120028 szexpartner

Zoltán87 a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Kendra hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Telefonon történt az egyeztetés elmondta a részleteket megbeszéltük a találkozás időpontját. Kedves volt a telefonban és a hangja is nagyon tetszett.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Duna Pláza közelében Marna parton ismert a hely a lányokhoz járok körében akik rendszeresen járnak lányokhoz a sok utca közül az egyikben biztos megfordult a környéken. Én GPS-el navigáltam a megadott címre a biztonság kedvéért. A környék jól ismert a modern új építésű házairól.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Lakás modern újépítésű a környék lakásainak megfelelően. Lépcsőház tiszta és rendezett volt csendes a megfelelő emeletre lifttel mentem. Fürdő szépen berendezett minden tisztálkodáshoz szükséges eszköz megtalálható volt a fürdőben. Kád előtt kilépő. Törülköző tiszta és száraz volt. Szájvíz megtalálható a fürdőben. Szobában egy nagy ágy kapott helyett és a falon egy hatalmas tükör is megtalálható, ahol minden részletet meglehetett lesni az akcióból! Ruháknak volt pakoló hely egy kis székre lehetett pakolni a ruhákat. A tükör a falon hatalmas szolgálatot tesz amúgy, mert mindent lehet benne látni csúcs volt életemben nem láttam még ekkora tükröt. Minden adott volt egy hatalmas élményhez, amit meg is kaptam Kendrától.
Kendra külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Kendra a képekről egyből felismerhető a képeken ki van takarva pár tetoválása, de egy nagyon szép kis teremtés. Ha képek alapján bejön akkor élőben sem kell csalódni annak ellenére, hogy képek alapján az a tévképzet alakulhat ki bennünk, hogy a valóságban is egy az egyben úgy néz ki mint a képeken. Szeretem az érett nőket és azok hoznak lázba, de nem a szombat esti lázba! Nekem a képek alapján nagyon bejött és élőben sem kellett csalódnom. Szép formás popsija és szűk puncija volt, amit rendesen megdolgoztam a először a nyelvemmel majd a farkammal.
1. Kendra +36204408049 beszámoló Budapest 120028 erotikus masszázs
3. Kendra +36204408049 beszámoló Budapest 120028 erotikus masszázs4. Kendra +36204408049 beszámoló 2023-11-30 08:24:11 erotikus masszázs 1200285. Kendra +36204408049 beszámoló 2023-11-30 08:24:11 erotikus masszázs 1200286. Kendra +36204408049 beszámoló 2023-11-30 08:24:11 erotikus masszázs 120028
Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
3
Kölcsönös francia:
5
Aktus:
5
Közös maszturbáció:
5
Pornós feeling:
4
Ajtóban köszönés cipő le majd beléptem a szobába. Itt egy pohár vízzel kínált majd kaptam törülközőt és gyorsan elrohantam felfrissülni. Visszasiettem hozzá majd megkértem helyezkedjen el az ágyon. Falat kis bugyi lekerült és abban a pillanatban egy hatalmasat nyaltam a puncijába. Nagyon tetszett a helyzet és a puncijának finom íze hamar keményre varázsolta farkamat. Szeretem ha szopnak, de ez most kihagytam, mert mocskosul kemény lett a farkam és nem akartam húzni az időt, ezért elindultam a gumi irányába asztalról levettem egyet és határozott mozdulattal fel is huzam a farkamra. Először a gumit majd Kendrát is felhúztam szó szerint bocsánat a nyers fogalmazásért, de ez pontosan így volt. Felhúzva a gumit még keményebb lett a farkam és csak ezután következett a java. Megkértem forduljon meg és helyezkedjen el az ágyon kutyusba és tegye szét jobban a lábait. Szépen óvatosan bevezettem a farkamat Kendra puncijába, ami egyre csak keményebb lett majd elkezdtem lökni hevesen. Közbe figyeltem, hogyan járt ki be a farkam a puncijába és közben úgy ordibált a gyönyörtől olyan hangosan, hogy magam sem akartam elhinni, ha ez nem verte fel a házat, akkor semmi sem. Hangos élvezés hatására én is egyre gyorsabban löktem amire kéjes élvezettel reagált. Fordulás előtt megkérdeztem, hogy én és a farkam ennyire jó vagy csak egy kicsit rátesz a hatásra egyértelmű választ nem kaptam. Megálltam majd pózcsere következett szembe helyezkedtünk én feltérdeltem és a kőkemény farkamat olyan mélyre dugtam, amilyen mélyre csak lehetett, majd megfogtam a két lábát a csípőjénél és vadul szétkeféltem őt. Mindegy is lett volna a válasz a farkam mocskosul kemény volt így szemből keményen beraktam kegyelmet nem ismerve keféltem szét szó szerint csattogott körülöttünk minden a heves tempó hatására. Fordultunk, mert a vége felé elfáradtam kutyusba helyezkedett én meg fölé és pár percet izgattam a farkamat majd hatalmasat élveztem a popsijára csípőjére ment minden hová a magomból. Imádom azt, amikor az ondóm mindent beterít de jó látvány volt rá élvezni a popsijára és csípőjére közben ő is én is figyeltem a dolgokat a tükörből. Jól éreztem magam nála illetve benne. Vadra sikeredett az egész most is kész vagyok tőle nagyon vad lett illetve volt a helyzet! Köszönök mindent drága Kendra!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rendeztem, mert szeretem a piszkos anyagiakat előre rendezni, hogy a végén csak az élményre kelljen gondolnom.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kendra egy igazi érett nő akinek a képek alapján bejön az élőben sem fog csalódni. Tetszett benne benne az, hogy mocskosul fel tudott húzni és nagyon vadra sikeredett az aktus, de hát mit tehetek artról, hogy ennyire felhúzott. Nagyon élvezett engem legalább is a hanghatások alapján mindenképpen kijelenthet de ennek még én is kételkedtem, hogy ennyire jó lenne a farkam. Jó-jó lehet jó, de ennyire csak nem fenese tudja. Ha ennyire jó volt, ha csak kicsit rátett akkor is kurvára felajzott és emiatt nagyon beindultam és csak remélni merem, hogy neki is jó volt. Nagyon vadra sikeredett az egész aktus és még enyhén fogalmazok!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kendra szexpartner beszámolójáról


2023-12-03 07:13:02
Szeretem, ha egy eksön ilyen szókimondó. Nagyon jó lehetett a partnered, ha ennyire felhúzott. Gratulálok és köszönöm mindkettőtöknek!

2023-11-30 20:37:21
A "farkam" szót 12 alkalommal írtad le. Helyette inkább olvastam volna Kendráról.

2023-11-30 17:59:21
"Fordulás előtt megkérdeztem, hogy én és a farkam ennyire jó vagy csak egy kicsit rátesz a hatásra..." Zoltán! Te ezt komolyan megkérdezted?! S ebben a helyzetben mégis milyen válaszra számítottál? :)) A feeling átjött, kicsit talán sok a szóismétlés...

2023-11-30 14:59:34
Jó szavtos írás, ahogy elragadtatással emlited kb. 10-szer a kőkemény testrészedet, bravó ! Külön tetszett a 'hangosítás', remek lehetett mindkettőtöknek, gratulálok.

2023-11-30 14:27:46
Hát valszeg te sem a Piaristákhoz jártál suliba. Sabaj, lényeg, hogy jól szétkefélted ezt a szerencsés lányt. Szerintem még az unokáinak is mesélni fogja. Írigyellek, komolyan, nekem sajnos már a puhaságom sem a régi.
Mutasd mindet

FunkciókKendra legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-11-18) : Itt eleg hamar franciazni kezdet amit finoman, erzekien csinal kicsit kezzel rasegit ami nem baj szerintem. Aztan hirtelen mellei koze vette a farkam es ugy mellszexelt kicsit. Azert kicsit mert szoltam hogy itt durranas lesz es keszitsuk a gumit.

nagyon jó: 2db
(2023-09-13) : Csókolózás, tisztogatás, beszélgetés, majd csókokkal, kényeztetésével kezdve jött a második kör. A kényeztetése után kértem, hogy kényeztessen, odaálltam elé és mondtam is, de valamiért ezt félreértette és gumit húzott rám.

(2023-08-23) : Utána fordultunk, hanyatt feküdtem, és elkezdte a natúr franciát. Már alapból ágaskodtam, jegyzem meg. Előbb a mellem csókolgatta, majd haladt lejjebb, a melleivel izgatta a farkam. Eljutott szájjal is lentre, a farkam tövét kézzel simogatta,

: 5db
(2023-12-08) : A hátamra feküdtem,Ő mellém térdelt és megmarkolta a farkamat jó erősen ,úgy húzogatta.Vártam a folytatást de gumiért nyúlt,rákérdeztem a franciára,mire Ő lesz,de gumival.

(2023-10-03) : Amint szólt kértem fejezze be szájjal, és mehet az arcra élvezés, de inkább megint csak oldalt puszilgatta ezért éreztem, hogy így nem lesz végem, mondtam neki, hogy az arcára verem, de ő kérte, hogy ne inkább a melleire.

(2023-09-03) : Ahogy telt az idő rákérdeztem hogy mehet-e egy második kör, természetesen igen volt a válasz , szóval újra elkezdett franciazni , kicsit tovább tartott mint az első de sikerült kemenyre varázsolnia, aztán újra gumit kertem , és most missziben folytattuk, itt jegyezném meg hogy ha az ember fia kicsit jobban belelendul ,