Kiemelt
Mia_VIP(21+)
Budapest XI.
Kiemelt
Bia(28+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Barbi(28+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Kendra

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-13 15:44:06

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kendra +36204408049 119261 szexpartner

Massage3 a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Kendra hirdetővel
érzéki hang
hihetetlenül érzéki
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Egy hirtelen ötlettől vezérelve felhívtam és elsőre fel is vette a telefont. Készségesen és könnyedén egyeztettünk időpontot, egy órán belül autóval ott is voltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
4
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval mentem, a szomszéd párhuzamos utcában parkoltam a Marina parton, ahogy Kendra javasolta, ez sokat segített.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A lakás újépítésű a Marina parton. Fürdőben volt tusfürdőválaszték. A szobában ami kifejezetten tetszett, az a hatalmas tükör az ággyal szemben. Az ágy mérete megfelelő, van külön bútor letenni a cuccot. Szép nagy, friss törülközővel kínált.
Kendra külseje
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
4
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
A hölgy számomra természetesen szép. Minden ott gömbölyödik ahol kell, szép arányos teste van. Barna szemei, szőke haja és borotvált puncija, valamint közvetlen stílusa meghozza az ember kedvét a folytatásra. A szája picit kezelt, de az is rendben van. A cickók nagyobbak mint a képeken, de tapintásuk kellemes. :-)
1. Kendra +36204408049 beszámoló Budapest 119261 erotikus masszázs
3. Kendra +36204408049 beszámoló Budapest 119261 erotikus masszázs4. Kendra +36204408049 beszámoló 2023-09-14 09:11:24 erotikus masszázs 1192615. Kendra +36204408049 beszámoló 2023-09-14 09:11:24 erotikus masszázs 1192616. Kendra +36204408049 beszámoló 2023-09-14 09:11:24 erotikus masszázs 119261
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kölcsönös francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Profi masszázs:
5
Pornós feeling:
4
Fürdés után egy barátnősebb együttlétet terveztünk. Javasoltam feküdjön hasra és kért is masszázst. Nagyon élvezte a fogásaimat. Ez szép lassan a részemről átváltott fokozatos izgatásba hátulról, majd még mindig hasonfekve csókolózásba. Jól csókol. Jól felhúztam és javasolt egy gumihúzást. Az átlagosnál nagyobb méretű gumit adott, amiben kényelmesen elfértem. Készenálltam így az aktusra. Hasonfekve el is kaptam. Síkosító sem kellett. Kellemes volt a behatolás, amit érzéki hangokkal tetézett Kendra. Ebben a pózban jó pár percet eltöltöttünk, majd oldalt fektettem és a tükörben nézve magunkat eljuttattam a csúcsra, majd utána én is egy nagyot élveztem a gumiba.
Csókolózás, tisztogatás, beszélgetés, majd csókokkal, kényeztetésével kezdve jött a második kör. A kényeztetése után kértem, hogy kényeztessen, odaálltam elé és mondtam is, de valamiért ezt félreértette és gumit húzott rám. Ezúttal missziben hatoltam belé, most is dogozott a kémia. Sajnos nem fértem bele az időbe, így nem erőltettem tovább. Nagyon vonzott a hangja, a tükör az érintése, szóval minden. Szerintem méltó volt a nevéhez. De lejárt az idő és végetért. Ellenőrizte a fürdőt, majd kimentem zuhanyozni. Futólag megpillantottam egy kolléganőt a fürdőszobaajtó csukásakor, aki ment a másik szobába, de engem ez nem zavart.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nagyvonalú volt az elszámoláskor, előre kérte a pénzt, de csak az alapot, az extrákat csak utólag kellett volna, ha lettek volna. Az óra átlaga az új átlagnál egy picit alacsonyabb.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kendra egy gyönyörű nő, nagyszerű szexpartner. Közvetlen és vonzó számomra. A szoba felszerelése is adta a jó benyomást. Életem egyik legjobb aktusa volt vele, hagyja az embert férfinak lenni, nem akarja ledominálni. Egy hiányom van, hogy kimaradt a francia, de ezt már a helyszínen megbeszéltük, hogy jobban figyel rá a jövőben. :-) Én mindenesetre még tervezek menni hozzá, már csak emiatt is. Nagyon jó címkét fogok adni, de a franciával ez simán felejthetetlen vagy akár istennő katergória is lehet még. ;-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kendra szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókKendra legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-11-18) : Itt eleg hamar franciazni kezdet amit finoman, erzekien csinal kicsit kezzel rasegit ami nem baj szerintem. Aztan hirtelen mellei koze vette a farkam es ugy mellszexelt kicsit. Azert kicsit mert szoltam hogy itt durranas lesz es keszitsuk a gumit.

felejthetetlen: 1db
(2023-11-30) : Szépen óvatosan bevezettem a farkamat Kendra puncijába, ami egyre csak keményebb lett majd elkezdtem lökni hevesen. Közbe figyeltem, hogyan járt ki be a farkam a puncijába és közben úgy ordibált a gyönyörtől olyan hangosan, hogy magam sem akartam elhinni, ha ez nem verte fel a házat, akkor semmi sem. Hangos élvezés hatására én is egyre gyorsabban löktem amire kéjes élvezettel reagált.

nagyon jó: 1db
(2023-08-23) : Utána fordultunk, hanyatt feküdtem, és elkezdte a natúr franciát. Már alapból ágaskodtam, jegyzem meg. Előbb a mellem csókolgatta, majd haladt lejjebb, a melleivel izgatta a farkam. Eljutott szájjal is lentre, a farkam tövét kézzel simogatta,

: 4db
(2023-10-03) : Amint szólt kértem fejezze be szájjal, és mehet az arcra élvezés, de inkább megint csak oldalt puszilgatta ezért éreztem, hogy így nem lesz végem, mondtam neki, hogy az arcára verem, de ő kérte, hogy ne inkább a melleire.

(2023-09-03) : Ahogy telt az idő rákérdeztem hogy mehet-e egy második kör, természetesen igen volt a válasz , szóval újra elkezdett franciazni , kicsit tovább tartott mint az első de sikerült kemenyre varázsolnia, aztán újra gumit kertem , és most missziben folytattuk, itt jegyezném meg hogy ha az ember fia kicsit jobban belelendul ,

(2023-08-21) : A szopást izgatóan váltogatta a mellbekúrással, majd gumit pattintott és belémült.Pont jól mozog, moziztam a tükörben végig, aztán fordultunk, hogy én is csináljak végre valamit. A vég közeledtével kikéredzkedtem és a mellei között nagyot spriccelve mentem el, arcra mehet (extra).