Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Kendra

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-08-20 22:42:27

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kendra +36204408049 119038 szexpartner

Navy_Seal a 2023-08 hónapi randiján történteket írta meg Kendra hirdetővel
csodás cicik
kihagyhatatlan kölcsönös francia
legjobb lovaglás
Egyeztetés
Villogott a zöld kagyló, hogy elérhető, telefonon hívtam, pár csöngetés után fel is vette. Kedves a hangja, könnyen, simán leegyeztettük a találkozót kb. 2 órával későbbre.
Megközelítés
Marina Part ismert háza, lakása. Megtalálni knnyű, ház előtt parkolni lehetetlen, de pár utcával odébb szokott lenni hely. BKV-val is egész könnyen megközelíthető a Duna Pláza felől.
Helyszín
A lakás 3 szobás szalon, két kisebb, egy nagyobb szobával. Semmi extra, a célnak megfelel. A fürdőt takaríthatnák kicsit rendszeresebben és rendesebben, de nem kirívó.
Kendra külseje
A képeken ő van, kicsi, cuki, mosolygós csaj. A képeken van minimális retus, de nem zavaró a különbség. Számos tetkója van, ezek a képeken nem látszanak, nekem tetszett :) Lila bodyban fogadott, ami jól látni engedte csodás cickóinak vonalát.
1. Kendra +36204408049 beszámoló Budapest 119038 erotikus masszázs
3. Kendra +36204408049 beszámoló Budapest 119038 erotikus masszázs4. Kendra +36204408049 beszámoló 2023-08-21 09:34:14 erotikus masszázs 1190385. Kendra +36204408049 beszámoló 2023-08-21 09:34:14 erotikus masszázs 1190386. Kendra +36204408049 beszámoló 2023-08-21 09:34:14 erotikus masszázs 119038
Action
Megérkezés után gyors fürdés, még ő is elszaladt egy rövid zuhanyra aztán az ágyon találkoztunk. Éreztem, hogy kicsit zavarban van, gondoltam, hogy a friss kezdés miatt. Mellém feküdt, lágy csókolózással kezdtünk, a body is hamar lekerült. A csókolgatást, testének felfedezését láthatóan élvezte, élvezettel sóhajtozott. A szája töltve van és a csók inkább ajakösszeérintéses szájra puszi, de ettől eltekintve érzéki, jó élmény, emiatt nem volt okom panaszra. Előbb a ciciket, aztán a derekát, majd a combjait jártam végig és végül leheveredtem combjai közé. A déli nyelves kényeztetés az egyik kedvenceim közé tartozik, imádom érezni, ahogy a partnerem élvezi és Kendra nem titkolta, hogy élvezi. El ugyan nem ment, de teljesen felizgattak a nyögései és sohajai. Amikor éreztem, hogy már én is élvezkednék, előbb elé térdeltem, hogy a punciját tudjam közben simogatni, de kérte, hogy feküdjek a hátamra, nem mondhattam nemet. Finoman, játékosan kezdte a franciát, nem is bírtam sokig, kértem, hadd élvezzek a szájába. Utólag ezt megbántam, láthatóan nem szereti, de bevállalja, hogy muszáj - emiatt nem javaslom, nem egy jó élmény. Utána fel is pattant és pár darab papírtörcsit magához kapva ki is szaladt a szobából, ez elég élményromboló volt.
Miután visszatért, masszázst ajánlott, örömmel fogadtam. Beszélgetni kezdtünk közben, majd egy idő után mellém heveredett. Miután a témát kitárgyaltuk, összebújtunk, megint csókokkal és finom pettinggel kezdtünk. Mikor már én is kőkemény voltam és az ő puncija is már jó lucskos lett, felkapta a gumit, rám varázsolta és lovacskában rám pattant. Finoman ereszkedett belém, nagyon szűk puncija van, attól tartottam, hogy ha rá is szorít, azonnal eldurranok. Nem vagyok amúgy egy gyorstüzelő, de azt a szorítást, plusz drágám súlyos didkóit az arcomban nehéz lett volna elviselni ellvezés nélkül :D Finom mozgásokkal kezdtünk, majd egyre gyorsítottunk, közben hol csókolóztunk, hol összesimulva egymás nyakába fúrtuk az arcunkat és ott scókoltuk egymást, drágasáom így el is élvezett egyszer. Kis lecsengés után folytattuk ugyanígy tovább, egy picit játszottam a csiklójával, ezt nagyon élvezi, de láttam, hogy mintha túlságosan is érzékeny lenne így, ezért nem erőltettem. Az összhangot itt nagyon jól megtaláltuk, hol gyorsabban-hol lassabban simultunk össze, majd a végén egy kis vágta után egyszerre élveztünk el. Ritka ajándék :)
Kis pihegés után szétváltunk és akkor láttuk, hogy már csak pár perc maradt. Elszaladtam egy gyors öblítésre.
Aranyos volt, öltözés közbe kérdezte, hogy elégedett voltam-e mindennel. Megmondtam őszintén, hogy a szájba élvezésen éreztem, hogy nem igazán szereti, így már bánom utólag. Ha máskor találkozunk, azt kihagyom, inkább becélzom a ciciket :)
Elszámolás
Annyi volt amennyit telón megbeszéltünk. A randi elején odaatam, amíg lehámoztam magamról a ruhákat elszaladt vele. Ez annyira nem volt szimpatikus (főleg, hogy extrát is kértem, ami ilyenkor mindig lutri, hogy meglesz-e, lsd. a fentieket itt is az volt), de szerencsére nem volt gond. Az arcra és a szájba élvezés külön-külön minősül extrának, ezt kicsit furcsállottam, de nem erőltettem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
A kis szájbaélvezéssel kapcsolatos malőrt eltekintve jól éreztem magam, finom, lágy, érintésekkel játszó nő, nekem pont a zsánerem ilyen szempontból. Még lehet, hogy visszalátogatok hozzá :)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kendra szexpartner beszámolójáról


2023-08-23 09:42:02
Nagyon jó beszámoló. Kiolvasható a törekvésed a vendégtársak tájékoztatására. Köszönöm.

2023-08-22 19:57:36
Az első iromány hasznosra sikeredett és az élmény is jól leírtad.

2023-08-21 22:06:50
Az első beszámoló amit annyira vártunk mindannyian. Köszönjük, sok hasznos információval szolgáltál. Jól átjött minden, hogy mire lehet majd számítani a hölgy meglátogatása során.

2023-08-21 21:05:17
Köszi, megerősítettél: meglàtogatom Kendrát! ;)

2023-08-21 17:59:34
Köszi az úttörő irományt, hasznos volt minden tekintetben!
Mutasd mindet

FunkciókKendra legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-11-18) : Itt eleg hamar franciazni kezdet amit finoman, erzekien csinal kicsit kezzel rasegit ami nem baj szerintem. Aztan hirtelen mellei koze vette a farkam es ugy mellszexelt kicsit. Azert kicsit mert szoltam hogy itt durranas lesz es keszitsuk a gumit.

felejthetetlen: 1db
(2023-11-30) : Szépen óvatosan bevezettem a farkamat Kendra puncijába, ami egyre csak keményebb lett majd elkezdtem lökni hevesen. Közbe figyeltem, hogyan járt ki be a farkam a puncijába és közben úgy ordibált a gyönyörtől olyan hangosan, hogy magam sem akartam elhinni, ha ez nem verte fel a házat, akkor semmi sem. Hangos élvezés hatására én is egyre gyorsabban löktem amire kéjes élvezettel reagált.

nagyon jó: 2db
(2023-09-13) : Csókolózás, tisztogatás, beszélgetés, majd csókokkal, kényeztetésével kezdve jött a második kör. A kényeztetése után kértem, hogy kényeztessen, odaálltam elé és mondtam is, de valamiért ezt félreértette és gumit húzott rám.

(2023-08-23) : Utána fordultunk, hanyatt feküdtem, és elkezdte a natúr franciát. Már alapból ágaskodtam, jegyzem meg. Előbb a mellem csókolgatta, majd haladt lejjebb, a melleivel izgatta a farkam. Eljutott szájjal is lentre, a farkam tövét kézzel simogatta,

: 3db
(2023-10-03) : Amint szólt kértem fejezze be szájjal, és mehet az arcra élvezés, de inkább megint csak oldalt puszilgatta ezért éreztem, hogy így nem lesz végem, mondtam neki, hogy az arcára verem, de ő kérte, hogy ne inkább a melleire.

(2023-09-03) : Ahogy telt az idő rákérdeztem hogy mehet-e egy második kör, természetesen igen volt a válasz , szóval újra elkezdett franciazni , kicsit tovább tartott mint az első de sikerült kemenyre varázsolnia, aztán újra gumit kertem , és most missziben folytattuk, itt jegyezném meg hogy ha az ember fia kicsit jobban belelendul ,

(2023-08-21) : A szopást izgatóan váltogatta a mellbekúrással, majd gumit pattintott és belémült.Pont jól mozog, moziztam a tükörben végig, aztán fordultunk, hogy én is csináljak végre valamit. A vég közeledtével kikéredzkedtem és a mellei között nagyot spriccelve mentem el, arcra mehet (extra).