Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Katerina  beszámolója
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Katerina

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-06-12 23:51:27



vivalanocse1 szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Katerina +36302354295 121776 szexpartner

vivalanocse1 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Katerina hirdetővel
gyönyörű arc
csodás csók
legjobb lovaglás
barátnő feeling
Egyeztetés
"Nancyvel várunk szeretettel a következő felvonásra :)"

Katerina kedves reagja nem hagyott kètsèget afelől hogy lesz folytatás ès immár kettejükkel, a felejthetetlen párosukkal.

Katerinát èrtelemszerűen már ismertem, de Nancyvel egyeztettem, mert ő volt aktív az oldalon, privát üziben ès Vtr lett a vège. Eljött hármunk ideje. :)
Vègre mindkèt lányt megismerhetem ès egyszerre!
Megközelítés
Múlt hónapról ismertem a címet, a tali mèg most is Katerina címèn zajlott, mèg èpp megadatott a múltkori helyszín, hamarosan elköltözik innen. Lehel tèr közelèben az egyik utca, kèk metróval èrkeztem, szokásomhoz híven korábban.

Várakozásom során az utcán megpillanthattam a lányokat ahogy jöttek ők is. Exclusive èrzès volt, mintha csak miattam jöttek volna, mintha èn lennèk aznapra a szerencsès Only One.

Köszöntem a lányoknak, Katerinán láttam felismert, mosolyogtak. Sejtettem hogy diszkrècióból nem mehetünk együtt, meg is kèrdeztem majd ha bent vagytok hívjalak a kódèrt? Igen válasz után így tettem. Picit vártam majd kicsivel kèsőbb hívtam a lányokat a kapukódèrt ès felmentem hozzájuk, ez így volt diszkrèt.
A bejutás könnyű volt.
Helyszín
Katerina szuper, nekem tetsző lakása volt búvóhelyünk a hármashoz, amúgy külön-külön más kerületekben lennènek. A lakásban makulátlan tisztasággal ès renddel találkoztam. A fènyviszonyok tökèletesek voltak. Fürdőszobában minden kellèk, szájvíz,tusfürdő stb. megtalálható volt. Törülközőre sem lehetett panasz: kifogástalan állapotú volt.

Tükör a falon, emlèkeztem rá, szerettem volna most is kihasználni. Remekül ki is használtuk majd. Fedeztem fel újdonságot, múltkor nem vettem èszre de a falon egy nagy kèpen Katerina nèzett vissza rám. Mint egy szèpsègkirálynő, combfixben. Művèszi, igènyes kèp.
Katerina külseje
Nancy_Sweet:
Előző besziben olvasható hogy egy Angyal, persze bővebben. :)

Katerina: már a falon lèvő kèp sugározza a kifinomultságot, a stílust, az eleganciát. A művèszetek szeretetèt. Az oldalra is izlèses kèpeket töltött fel, soha se ment egy szint alá, van tartása, mèltósága. Meg szèpsège is bőven, fiatal ès szèp. Èlőben is! Ami a kèpekről lejött, elegancia, tartás az èlőben is meg van: kifinomult lány, beszèlgetèskor kiderül jól nevelt ès intelligens meg művelt is. Igazi All-in hirdető, minden jó meg van benne, hibátlan belső tulajdonságaihoz hibátlan külsőt kapott a Teremtőtől. Alig bírtam eldönteni hogy a gyönyörű arc vagy a csodás cicik legyen az alcimke. Mindemelett formás, arányos test jellemzi, szimmetrikus kb aranymetszès, a görög szobrokon sem tudták szebben visszaadni a női test szèpsègèt, lába különösen formás, feneke szintèn, punci kivánatos, hibátlan, tükörsima, teljesen borotvált, ápolt lány, sportos is. Bőre különleges, gyönyörű, selymes, fehèr. Mintha tejben fürödne mint Kleopátra. Haja szèp hosszú. Külsejèben lehetetlensèg hibát találni, teljesen termèszetes, ami tovább fokozza a színvonalat. Kiemelkedő hirdető. Viselkedèse elkèpesztő: fantasztikusan alkalmazkodik, hangolódik. Udvarias, vendègcentrikus, szívdöglesztő. Annál is inkább mert piros melltartó ès piros bugyi van rajta, gyengèm.Katerina 302354295  vivalanocse1 beszámolója
Action
Felmegyek,odabent Nancyvel kölcsönösen bemutatkozunk, majd beljebb invitálnak a lányok ott leveszem ruhámat van hely ruhát letenni, egy ülő alkalmatosságra teszem le, van bútor bőven a tágas hálószobában, az ajándèkot rögtön lerakom a falnál lèvő kis szekrènysorra, aztán a kapott törülközővel elmentem tusolni. Visszatèrve kèt Angyalt látok az ágyon, felèm nèznek ès mosolyognak. A Mennyország sem lehet jobb.

Az Angyalok közè megyek az ágyra, mèg szexi rucikban vannak. Nem csapok bele egyből adok időt a lányoknak, az az elkèpzelèsem hogy ők is jól èrezzèk magukat velem, mintha csak "lánybarátságukba" bevettek volna. Ezèrt pici beszèlgetès: kiderül hogy vèletlenül mindketten a piros kombóra szavaztak, meg tervezik visszavonulásuk, de addig nem akartak visszavonulni amíg velem nem találkoztak, csupa szívemnek kedves kommunikáció, kènyeztetik szemem ès lelkem. Majd Nancy testèt simogatom ès elcsattan az első csók...köztük. :)

Aztán velem is, előbb Katerina, aztán Nancy csókolózik velem. Majd mindketten kènyeztetik a farkam szájjal, leírhatatlan èlmèny ès a kedvenc elkèpzelèsem szerint, azaz megállnak egy pillanatra, egymással csókolóznak ès utána mindketten újult erővel velem foglalkoznak. Katerina megkèrdezi kivel szeretnèk kezdeni. Katerinát választom ès a múltkori álompózunkat, gumi felkerül ès Katerina sikosító után befogad, hason van fèloldalasan èn felette. Nancy velem csókolózik, pózváltás, Katerina szemből fogad be ès Nancy vele csókolózik. Majd csere ès gumicsere, nèmi sikosítás után Nancy következik szemből, óvatosan hatolok be, közben egy finom ès őszinte lányos csókolózás szemtanúja vagyok, szèp lassan èrzelmet beletève csókolóznak a lányok.

Míg èn Nancyval vagyok egybeolvadva, addig ujjal izgatom Katerinát. Katerina a Nancyvel való csók hatására èrzem felizgult, sokkal nedvesebb ez már nem a sikosító csak! Mèg mindig Nancyben ès Katerina az ujját nyújtja, bekapom ès tetszik neki. Mindkèt lánnyal foglalkozom egyszerre, meg ők is egymással, üresjárat nincs.

Van egy kanapès szeretkezèsünk is ahol mindkèt lány kitolja a formás fenekèt èn mögöttük állok ès előbb gumicsere után Katerinával kezdek, közben egymással csókolóznak a lányok. Nancyt ujjal picit kènyeztetem, hisz elèrem. Gumicsere után ugyanez csak fordítva, Nancyvel szeretkezem ès Katerinát kènyeztetem ujjal finoman.
Majd vissza az ágy, mèg kèt gumicsere törtènik ès kèt lovaglás. Nancy lovagol meg először, kezdetben teljesen felülve majd rámhajolva. A második lovaglás Katerinával törtènik, csókolóznak közben a lányok ès hát egyszer csak Katerina csúcsra juttat. Katerina ezèrt kapja a legjobb lovaglás cimkèt, ebben a pózban èrte el a csúcspontomat.

Pici beszèlgetès, Katerina mondja meglepte kellemesen a múltkori beszi hogy stílusához illően, finomabban fogalmaztam. Majd megkèrdezem a lányokat benne vannak-e abban hogy kèrnèm a szájba extrájukat, mindkettőjüktől. Igent mondanak, leteszem Nancynek ès Katerinának is az extrát, majd indulhat az utolsó felvonás, ezúttal már a szőnyegen, tükörrel szemben, mindhárman látszódunk a tükörben. A lányok elèm guggolnak ès egyszerre kènyeztetnek, finoman, kimaxolva a látványt, van hogy a nyelvüket használják egyszerre csak, mindent bevetnek, mèg azt a látványelemet is hogy pillanatra megállnak, egymással is csókolóznak majd újra engem kènyeztetnek. Először Nancy èri el a robbanáspontot. Elmegy a fürdőszobába. Katerinával folytatjuk. Majd visszatèr Nancy, immár mellettem áll, csókolózik velem, mèg èrzem a szájvíz ízèt, ilyen igènyes lány, nem csak kiköpte, szájvizezett is. Közben Katerina is csúcsra juttat, az extrának megfelelően, miközben a tükörben nèzem hármunkat. Mindent megkaptam, hiányèrzet egy pillanatig sem volt, nagyszerű lányokkal töltöttem az időmet. Mèg megittam a kínált vizet, nagyon udvariasan kínálták a lányok. Tusolás, öltözès ès búcsú a Mennyország Angyalaitól.
Elszámolás
Teljesen megèrdemelt a kedvessègèrt, a színvonalèrt ès hogy az adatlap minden vállalása korrektül teljesült, minden ami ott ki van írva átèlhettem. Azt kaptam amire előzetesen vágyakoztam, talán mèg többet is: Kedves szemèlyüket, páratlan összepasszolásukat.

Egyèbkènt előre. Nem volt megbeszèlve semmi, letettem ès a flow hatására bíztam magam. A vègèn is adtam, az extrák miatt, mert az is csábító lehetősèg volt. Megkèrdeztem szabad-e, benne vannak-e. Egyèbkènt a szájba volt extra Nancynèl is, Katerinánál is. Mèrtèkèt sejtettem a múltkori alapján mert a lányok adatlapja, vállalása egyezik. Így sejthető volt ujjazás is lehetsèges ha higiènikus az ujj ès finoman èr oda az ujj. Csókolózás alap volt ès nem spóroltak belőle a lányok, jutott belőle mindenkinek, mèg nekem is. :) Az extrát mèg a teljesülès előtt adtam át, mielőtt bele fogtunk volna a bútorra tettem le.

Talán jobb lett volna szètbontani ott alul? Mindenesetre ez Nancyè ès Katerináè együtt. Adatlapon korrekt a kiírás.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 120 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Nagyon sajnálom hogy most Katerina nem folyamatos hirdető, nem látszik gyönyörű fotósorozata, pedig igazán excluziv ès különleges hirdető.

Az összbenyomást nehèz lenne szètbontani Katerinára ès Nancyre. Együtt èrtek el egy "Felejthetetlen" színvonalat, mindketten hozzátettek rendesen. Páratlan összeszokottság, szinkron, harmónia, erotika jellemzi párosukat, na meg megfelelően elmèlyült lánybarátság is, igazi testi-lelki barátnők minden èrtelemben, minden èrtelemben szeretik egymást ès egymás testèt. Nem spóroltak a csókolózással, egymás felè sem. Vègig kedvesek, mosolygósak voltak, vendègszeretők. Számomra ez egy álomrandi volt, pedig túl vagyok már jópár pároson, az övèk kiemelkedő ès kihagyhatatlan. Katerina is "Felejthetetlen" cimkèt kap èrtelemszerűen.

Azt mondták addig nem akartak nyugdíjba vonulni amíg nem találkoztak velem :))) èn ezt megfordítom: addig ne vonuljon senki nyugdíjba amíg nem találkozott velük ha lehetősège adódna rá.
Webmesteri megjegyzés
Mivel az actiont ugyanaz mint az előző beszidben alapból nem irtunk jóvá prémium napot. A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Katerina szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKaterina legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2024-04-21) : natúr franciában rèszesülök, a hátamon fekszem, ő nekem szemből, èrzèkien kènyeztet, nem heves viszont nagyon izgató, majd egy ilyen kezdès után fölèm jön ès vègre a punciját láthatom magam előtt, nyelvemmel nyalom ő pedig kènyeztet, klasszik 69.

(2022-09-22) : Aztán belevágtunk a második menetbe, hosszadalmas natúr franciával akart nekem kedveskedni, lágyan fáradhatatlanul. Missziben kezdődött az aktus. Láb lent, néha pedig fent a nyakamban miközben derekába kapaszkodtam. A látvány mennyei úgyhogy ezt sokáig csináltuk.

nagyon jó: 1db
(2022-04-08) : És jött a kihámozás. Segítséget kellett kérnem, mert volt ott egy kis számomra rafinált megoldás is, de a jó csapatmunka meghozta gyümölcsét. Hogy a ruhával mi lett, azt ne kérdezzétek, mert az a gyönyörű női test minden koncentrációmat magába szippantotta. Finoman végig simítottam. Hófehér bársonyos bőr, szinte siklott rajta a kezem. Marokba kívánkozó gyönyörű keblek, és egy arányos, nagyon szép testalkat. Elég volt a bambázásból, mellé feküdtem és csókok simogatások és ....... olyan közvetlen szeretkezés mintha hónapok óta a csajom lenne.

: 3db
(2023-04-11) : 'Shortly after she wend down on me and got me ready for action . She straddled me and rode me hard heaving and bending till I stopped her and we changed positions. First doggy style I penetrated her and reamed her for a while then side straddle and finally in the classic missionary to climax and rest ,We both lay there panting and catching our breaths. t

(2022-10-18) : Katherina valamilyen enyhéh csokis illatú tusfürdővel kezdett el simogatni, míg a túloldalról is kaptam a jóból. - Felfalunk csokinyuszim - szólalt meg Katherina. - De fel ám - vágta rá a barátnőm. Egymást is simogatva végül egy édeshármas felvezető zuhanyozás lett nem kevés csókolózás kíséretében. A gyors törülközés után ráhuppantunk a széles franciaágyra, és összegabalyodtunk, mint bennem most az események sorrendisége.

(2022-03-07) : Maradtam térdelve az ágyon, ő úgy kuporodott elém és elég kellemes franciázásba kezdett. Főleg a makkal játszott, jobb kezével húzogatta, időnként megjáratta a szájában, kb félig eltűntetve a farkam. Aztán rátért a rúd teljes hosszában való végignyalására, fel-le járt a feje, majd ezt felváltotta a félig nyitott szájjal az ajkaival való fel-le szánkázás a farkamon.