Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Karen

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-19 00:44:27

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Karen +36303993701 121832 szexpartner

rapidfire a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Karen hirdetővel
perfekt popsi
legjobb lovaglás
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Telefonon beszéltünk délelőtt. Nekem elég szűkös volt, hogy mikor tudok menni, de mázlim volt és neki is megfelelő volt az időpont.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval egyszerű volt, véz könnyedén elnavigált. Környékbeli utcában találtam árnyékos parkolóhelyet. Ingyenes a parkolás. BKV-ról annyit tudok csak, hogy láttam buszt a környéken.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Családi házas övezet, kultúrált környék. A ház is nagyon rendben van. Hatalmas családi ház vagy mi (akár társasház vagy iroda is lehetne), szerintem mi a másodikra mentünk fel, de nem a lépcsők számát figyeltem felfelé, hanem vendéglátóm csodás popsiját. Lefelé meg még mindig zsibbadtam :)
Fürdő is rendben van, több féle tusfürdő szokás szerint.
Karen külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képeknek 100%-ban megfelel, ami azért elég ritka.
Abszolút nem ért csalódás. Szerintem a kora is kb stimmel. Alacsony, nagyon formás lány. Nehéz bármit is kiemelni rajta, mert nagyon a helyén van minden. Gyönyörű szeme van, helyes arca, számomra nagyon izgató ajkai. A feneke eszméletlen. A cicik szilikonosak, ami nekem teljesen új terep. Egyértelműen sportol vagy edz valamit, másképp ebben a korban nem lehetne ennyire tipp-topp.
1. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 121832 erotikus masszázs
3. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 121832 erotikus masszázs4. Karen +36303993701 beszámoló 2024-06-19 08:47:52 erotikus masszázs 1218325. Karen +36303993701 beszámoló 2024-06-19 08:47:52 erotikus masszázs 1218326. Karen +36303993701 beszámoló 2024-06-19 08:47:52 erotikus masszázs 121832
Action
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
4
Aktus:
5
Nem beszéltünk meg semmit telefonban arra vonatkozólag, hogy mennyi időre megyek vagy ilyesmi. Helyszínen került szóba, én meg nem tudtam, hogy mennyire gyorsan fog kivégezni, úgyhogy azt kértem, hogy ezt bízzuk arra, hogy hogy alakul. Szerencsémre rugalmas volt és ebben is maradtunk.
Alapvetően nagyon kedves vendéglátó. Velem végig kedvesen készséges volt, teljes mértékben igyekezett kielégíteni az igényeimet, úgy helyezkedett, azt csinálta, ahogy kértem. Szerintem nem jöttem be neki nagyon, de ellenszenves sem lehettem talán, legalábbis nekem ilyen benyomásom volt a jelenlétének a minősége alapján, de lehet hogy csak általánosan tart egy diszkrét távolságot a vendégeitől, ami teljesen elfogadható (pl nem néz a szemembe aktus közben). Ne értsetek félre, minden nagyon rendben volt, a beszélgetésünkben pl megosztott magáról intimebb dolgokat is. Tehát nem arról van szó, hogy kifejezetten távolságtartó lett volna, inkább csak annyi, hogy hát idegenek vagyunk egymásnak és azért ez mégis csak egy olyan szituáció, amit normálisan nem így szoktunk csinálni az életben. Lehet, ha többször találkozunk, ez változik, de ha nem, akkor is teljesen rendben van.
A hirtelen jött durva meleg és a számomra szokatlan gumi miatt, kicsit elfáradtam kb fél óra után, de Karen kifejezetten kitartó volt és fenntartotta az érdeklődésemet.
Mindenben ügyes. A nyelvébe szerintem be szorulhatott egy-két duracell elem. Az orális technikája nekem nagyon bejött, eleinte többször le kellett állítsam, hogy ne legyen nagyon gyorsan végem. Ezt is teljesen természetesen jól kezelte, nem akart gyorsan kivégezni, túl lenni rajtam. A puncija gyönyörű és finom, sajnos én borostásan mentem, ami egy kicsit zavaró volt neki néhány mozdulatnál, de igazából nem csinált belőle problémát, hagyta, hogy kedvemre nyalakodjak.
Az ágyban kívánatos, izgató volt nekem vele lenni. Az első alkalom volt számomra, hogy akivel lefekszem, nem csókolózhatok és ez nagyon furcsa volt. Ez ugye látszik az adatlapján, hogy így van, tehát tudtam, hogy ez lesz, csak azt nem, hogy ez milyen nekem. Szóval itt volt egy hiányérzetem, de majd kibeszélem a pszichológusommal és valahogy csak túl leszek rajta :D mondjuk az a fordított lovagló póz némileg kárpótolt :)
Mint fentebb említettem, szilikon cicivel is most volt először dolgom és ezen a téren is értek meglepetések. Én nagyon természetes cici párti vagyok és ez most sem változott, de legnagyobb meglepetésemre azért ez sem rossz látvány :). Sajnos a műtét miatt Karennek érzékenyek lettek a cicijei az erősebb érintésekkel szemben, így nem lehet vadul markolászni, gyürkészni az ikreket, ami nekem okozott némi zavart, mert ebben nehéz volt visszafogni magam. - Itt kérek újra elnézést, kedves Karen, amiért néhányszor megfeledkeztem magamról. - Igazából ebben is toleráns volt és nem volt semmi háborgás vagy ilyesmi, csak egyszerűen látszott a természetes reakcióin, hogy mikor vagyok sok. Ez egy olyan dolog szerintem, amit teljes mértékben lehet tolerálni, ha fáj valami a másiknak és nem esik jól neki, akkor azt nem erőltetjük.
Extra nem került szóba. Utólag láttam csak sajnos, hogy elvileg lehetett volna mélytorok és kényszer francia, amikre azért szerintem beneveztem volna még, de így sem volt hiányérzetem.
A vége mehetett szájba vagy gumiba. Nekem most az előbbi lett a megfejtés. Szépen fogadta, hagyta, hogy a szájában nyugodjak le, nem vonult le a terepről azonnal. Utána, ha jól emlékszem, diszkréten távozott a fürdő felé, de akkor ez engem nem nagyon érdekelt, mert még hosszú-hosszú percekig vonaglottam, zsibbadtam kidőlve az utóhullámok miatt.
Végén is még csacsogtunk pár percet, aztán én is elhúztam újra fürdeni, mert megizzadtam.
Kb pont kitöltöttük az órát.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Telefonban megbeszéltek alapján történt. Nem hozta szóba, nekem jutott eszembe távozás előtt. Nem sokon múlt, hogy elfeledkezzek róla mert még mindig nem tértem teljesen magamhoz a kis halálomból.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Hosszú kihagyás után fordultam rá újra erre az utcára és nem bántam meg, hogy Karent választottam.
Remek, figyelmes szolgáltató, jó ár-érték aránnyal.
Esélyesnek érzem, hogy fogunk még találkozni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-11-09) : Én az ágyon vártam rá, ő mellém feküdt és simogattuk egymást, közben beszélgettünk kivel mi történt mostanában. Majd elindultam Karen testének felfedezésére, így eljutottam kelyhéhez és hosszan kényeztettem. Ez a művelet nekem nagy örömet és élvezetet okozott, remélem Karennek is jólesett. Ezután viszonzásul nagyon jó francia kényeztetésben volt részem,

(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

felejthetetlen: 15db
(2024-02-26) : Ezután tényleg fantasztikus francát kaptam, változó intenzítással, figyelve a reakcióimra, próbálva minél mélyebbre eltüntetni a férfasságom a szájában (ami sikerült is neki) a környéket sem elhanyagolva bőnyálasan kényeztetett. A kölcsönös franciát most nem eröltettük,

(2023-11-25) : Ezután ö következett és egy fantasztikusan izgató, erotkus francia leckét adott, szinte teljesen eltüntette meredező férfiasságom a szájában. Kezdett az a veszély fenyegetni hogy nem tudom tovább tartani magam, de még nem akartam hogy vége legyen,

(2023-06-15) : Egy idő után ő térdelt le, és a szájába vette az irányítást. Nagyon finoman franciázik, ezt a technikát eddig csak pár hölgynél tapasztaltam. A nyelvével cikázik közben. Miután kellőképpen felhúzott, és nem akartam ennyivel távozni ma, finoman jeleztem, hogy én is befészkelném magam a lábak közé.

nagyon jó: 37db
(2024-01-16) : Ezután kezelésbe vette a kapitányt, kézzel, szájjal. Nagyon kellemes volt.. Éreztem, hogy nagy a stressz rajtam, ez kihatással volt a potenciámra is sajnos. Azt hiszem, a csók sokat segített volna,

(2022-11-12) : Finoman, érzékien szeretgette a velem egykorút. Némely esetben a határait súrolgatta a full mélytoroknak. Éreztem, hogy igen jó mélyen vagyok már. Így volt tökéletes! Minden cseppjét kiélveztem az ajkának a ténykedését, majd ráérzett, hogy a gumit szeretném! Azaz a punciját😊

(2022-08-02) : Úgy éreztem tetszett neki a franciás kényeztetésem. Keren sem maradt adódom, viszonozta kedvességemet. Csodálatos, változatos, sokszor mély torkos franciába részesített. Kértem a gumit, először lovagló pózban élvezhettem tevékenységét, Majd papás mamás következett.

: 69db
(2024-02-20) : Franciát nagyon finoman kezdte, először kicsit szájba véve, oldalát csókolta, majd eltűnt a szájában az egész. Nyelve sem maradt tétlen, hol gyorsabb, hol lassabb tempóban csinálta, azt nem lehetett sokáig bírni. Kértem, hagy kényeztessem én is Őt.

(2024-01-08) : Majd Ő kényeztetett.Közben kaptam védőfelszerelést és megkezdődhetett a különböző pózok kipróbálása.Istenien lovagol. A végén még egy jót beszélgettünk.Nagyon kedves jó természete van.

(2022-05-12) : Elkezdetem a kényeztetését a nyakától a gyönyörű punciig. Remélem teljesen megfeletem az elvárásainak, szeretem ha a randi nem csak rólam szól hanem mind a kettőnkről. A kényeztetésem után cseréltünk, számomra brutál jó a franciája, közben simogattam a feszes popsiát.