Kiemelt
Kingus(30+)
Budapest XI.
Kiemelt
Evelyn(30+)
Budapest V.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Karen

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-26 12:12:48

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Karen +36303993701 120770 szexpartner

nagyblero a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Karen hirdetővel
csodás cicik
legjobb lovaglás
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Telefonon hívtam, rögtön felvette és egy fél órával későbbi időpontot beszéltünk meg. Kedves
lány, szeret beszélgetni, de mivel már ismerjük egymást a telefon beszélgetés csak az időpont egyeztetésre korlátozódott
Megközelítés
XV. ker csendes családiházas övezete, autóval könnyen megközelíthető, GPS odavisz, parkolás egyszerű, ingyenes bárhol az utcában. BKV-ról nincs információm.
Helyszín
Kétszintes családi ikerház felső szintje, célnak teljesen megfelel tiszta, rendezett. Fürdő is rendben, kádban állva lehet zuhanyozni, van függöny, elég tusfürdő, szájvíz.
Karen külseje
Alacsony, nagyon formás, bomba testű hölgy fantasztikus szilikon mellekkel, csinos arccal, tényleg csak a diszkréciót szolgálja az arckitakarás. Alakja sportos, de nőies, nem túl vékony, nem túl izmos, nem túl husi. Pont jó!
1. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 120770 erotikus masszázs
3. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 120770 erotikus masszázs4. Karen +36303993701 beszámoló 2024-02-26 17:53:36 erotikus masszázs 1207705. Karen +36303993701 beszámoló 2024-02-26 17:53:36 erotikus masszázs 1207706. Karen +36303993701 beszámoló 2024-02-26 17:53:36 erotikus masszázs 120770
Action
Mivel szinte egyidőben érkeztünk, utcai ruhában fogadott, a kapuból együtt mentünk be a házba, fel az emeletre. Megérkezvén mindketten levetkőztünk, először én mentem fürdeni, utánam ő is gyorsan lezuhanyzott. Nem húzta az időt tényleg gyors volt. Mikor ő is visszaért mindkettőnkről lekerültek a törülközők és állva az ágy mellett kezdtük a ráhangolódást, simogatásokkal puszikkal. Én hamar rácuppantam tökéletes melleire, azokat kényeztettem felváltva, majd gyengéden az ágyra fektettem és egyre lejjebb haladva izmos lábai közé jutottam és csodás punciját kezdtem nyalni-falni, ami most neki is nagyon jól esett, egyre inkább úgy éreztem, hogy itt ma célt érhetek, ezért egyre fokoztam a tempót nyelvemmel. A hanghatások, kis remegések, testének apró megfeszülései jelezték, hogy közelít a csúcs felé, majd mindkét kezével keményen megszorította a kezem és elröppent. Még kicsit folytattam volna a nyalakodást, de kérte, hogy hagyjam picit, mert nagyon érzékeny lett odalent. Így visszatértem csodás melleihez, ő még kért egy kis türelmet, hogy kicsit lenyugodjon, közben simiztem, csókolgattam gyönyörű testét, majd jelezte, hogy ő következik. Ezután tényleg fantasztikus francát kaptam, változó intenzítással, figyelve a reakcióimra, próbálva minél mélyebbre eltüntetni a férfasságom a szájában (ami sikerült is neki) a környéket sem elhanyagolva bőnyálasan kényeztetett. A kölcsönös franciát most nem eröltettük, mert az orgazmus után még mindig kicsit érzékeny volt odalent. Viszont áldásos francia tevékenysége hatására már én is kezdtem csúcsközelbe kerülni, ezért gumit kértem. Ő ügyesen felpattintotta és szemből lovacskás pózban beleült. Először finoman egymást ölelve, összebújva kezdődött a lovaglás, majd felegyeneseddve egyre gyorsabban és keményebben ment a vágta. Terveim közt szerepelt (meg is beszéltük), hogy majd kis szájacskájában fejezném be aktust, de már annyira izgalmi állapotban voltam a francia után, hogy a kemény lovaglást már nem bírtam ki és mikor jeleztem, hogy mindjárt eldurranok, ő aranyosan rákérezett, hogy jöjjön-e szájjal de akkor már mindgy volt, forró szűk, nedves puncijának nem tudtam ellenállni és hatamasat élveztem a gumiba. Na majd talán legközelebb tényleg a szájában fejezzük be... Kis pihi után még egy gyors zuhany öltözködés közben beszélgetés, majd búcsú és el.
Elszámolás
Nagyon kedvező, egy fantasztikus élményért. Extrát nem kértem, nem is tudom van-e. Megérkezéskor szó nélkül diszkréten letettem az éjjeli szekrényre, szóba sem került. Az időt nem nézegeti, ezért próbáltam én figyelni, de lehet, így is kicsit túlléptük, de ő nem tette szóvá.
Rózsacsokor
A randi fél órás volt, és az ajándék 15 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Nagyan kedves, korrekt, közvetlen, intelligens lány akivel jót lehet beszélgetni és még kiváló szexpartner is :) Oda figyel a vendégre és igyekszik a kedvében járni. Az enyémbe sikerült.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-11-09) : Én az ágyon vártam rá, ő mellém feküdt és simogattuk egymást, közben beszélgettünk kivel mi történt mostanában. Majd elindultam Karen testének felfedezésére, így eljutottam kelyhéhez és hosszan kényeztettem. Ez a művelet nekem nagy örömet és élvezetet okozott, remélem Karennek is jólesett. Ezután viszonzásul nagyon jó francia kényeztetésben volt részem,

(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

felejthetetlen: 14db
(2023-11-25) : Ezután ö következett és egy fantasztikusan izgató, erotkus francia leckét adott, szinte teljesen eltüntette meredező férfiasságom a szájában. Kezdett az a veszély fenyegetni hogy nem tudom tovább tartani magam, de még nem akartam hogy vége legyen,

(2023-06-15) : Egy idő után ő térdelt le, és a szájába vette az irányítást. Nagyon finoman franciázik, ezt a technikát eddig csak pár hölgynél tapasztaltam. A nyelvével cikázik közben. Miután kellőképpen felhúzott, és nem akartam ennyivel távozni ma, finoman jeleztem, hogy én is befészkelném magam a lábak közé.

(2022-11-02) : Majd a puncit nyelvemmel kényeztettem. Karen sem maradt adósom, nagyon jó francis kényeztetésbe részesített, sokszor mély torkosan, kezét nem sokat használta, csak annyit amennyit kell. Kértem a védőfelszerelést, majd több pózban boldogított Karen.

nagyon jó: 37db
(2024-01-16) : Ezután kezelésbe vette a kapitányt, kézzel, szájjal. Nagyon kellemes volt.. Éreztem, hogy nagy a stressz rajtam, ez kihatással volt a potenciámra is sajnos. Azt hiszem, a csók sokat segített volna,

(2022-11-12) : Finoman, érzékien szeretgette a velem egykorút. Némely esetben a határait súrolgatta a full mélytoroknak. Éreztem, hogy igen jó mélyen vagyok már. Így volt tökéletes! Minden cseppjét kiélveztem az ajkának a ténykedését, majd ráérzett, hogy a gumit szeretném! Azaz a punciját😊

(2022-08-02) : Úgy éreztem tetszett neki a franciás kényeztetésem. Keren sem maradt adódom, viszonozta kedvességemet. Csodálatos, változatos, sokszor mély torkos franciába részesített. Kértem a gumit, először lovagló pózban élvezhettem tevékenységét, Majd papás mamás következett.

: 69db
(2024-02-20) : Franciát nagyon finoman kezdte, először kicsit szájba véve, oldalát csókolta, majd eltűnt a szájában az egész. Nyelve sem maradt tétlen, hol gyorsabb, hol lassabb tempóban csinálta, azt nem lehetett sokáig bírni. Kértem, hagy kényeztessem én is Őt.

(2024-01-08) : Majd Ő kényeztetett.Közben kaptam védőfelszerelést és megkezdődhetett a különböző pózok kipróbálása.Istenien lovagol. A végén még egy jót beszélgettünk.Nagyon kedves jó természete van.

(2022-05-12) : Elkezdetem a kényeztetését a nyakától a gyönyörű punciig. Remélem teljesen megfeletem az elvárásainak, szeretem ha a randi nem csak rólam szól hanem mind a kettőnkről. A kényeztetésem után cseréltünk, számomra brutál jó a franciája, közben simogattam a feszes popsiát.