Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Karen

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-20 19:23:34

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Karen +36303993701 120713 szexpartner

tib2000 a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Karen hirdetővel
legszebb punci
fergeteges francia
legjobb lovaglás
végtelenül kedves
Egyeztetés
A randi napján a kiírt elérhetőség kezdetén telefonon egyeztettem időpontot. Többször voltam Karennél, így csak az időpontot kellett egyeztetnem. Könnyen ment, a kért időpontban tudott fogadni, valószínűleg mivel korán jeleztem az igényemet a nekem megfelelő időpontra. Első alkalommal korrekt tájékoztatást és pontos címet kaptam
Megközelítés
A megadott cím egyértelmű, könnyű odatalálni. Én kocsival mentem, parkolóhelyet mindig találni. Nem fizetős. BKV-t nem ismerem, de a közelben láttam buszt.
Helyszín
Viszonylag új építésű három szintes két lakásos társasház, külön bejárattal. Bejutás diszkrét, senkivel nem találkoztam. Az emeleten van a szoba (tetthely), nagy franciaágy, tükrös szekrény, szobainas a ruháknak, diszkrét világítás, nem a mindent eltakaró félhomály, lehet gyönyörködni Karan csodás bájaiban. A fürdőszobában kád, zuhanyozási lehetőséggel, felszerelve mindennel, ami kell.
Karen külseje
Sok képpel hirdet, megfelelnek a valóságnak, szerintem élőben szebb. Középhosszú szőke haj, szép szemek, az arca kedves, nekem tetszik .Formás, vékony testalkat, szép cicik, igaz szilikonos, de nagyon jók. Kedvencem a vadítóan formás popsi, nem tudok vele betelni, ezen csak a világbajnok punci tetszik jobban. A képein is lehet gyönyörködni, mások által is szépnek tartott puncin. Karen szép lány, kedvessége, kisugárzása még szebbé teszi.
1. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 120713 erotikus masszázs
3. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 120713 erotikus masszázs4. Karen +36303993701 beszámoló 2024-02-21 08:35:49 erotikus masszázs 1207135. Karen +36303993701 beszámoló 2024-02-21 08:35:49 erotikus masszázs 1207136. Karen +36303993701 beszámoló 2024-02-21 08:35:49 erotikus masszázs 120713
Action
Tiszta, puha törölközőt kaptam, a fürdést gyorsan letudtam.
Karen az ágyon várt, textil semmiben. Fekve simogattuk és csókolgattuk egymást, tudja hová és hogyan kell nyúlni.
Majd fölém kerekedett és én csak élveztem a tevékenységét. Az egész testre kiterjedő puszik, simogatások, míg el nem ért a legérzékenyebb testrészemhez.
Franciát nagyon finoman kezdte, először kicsit szájba véve, oldalát csókolta, majd eltűnt a szájában az egész. Nyelve sem maradt tétlen, hol gyorsabb, hol lassabb tempóban csinálta, azt nem lehetett sokáig bírni. Kértem, hagy kényeztessem én is Őt. Élvezet volt nyalni- falni édes kelyhét, a jelekből úgy éreztem tetszik neki.
Kis idő után megint Karen kényeztetett, akartam mondani neki, jöhetne a védelmi öltözet, de kitalálta gondolatomat, egy szempillantás alatt felöltöztetett. Én nagyon lemaradtam, mert már rajtam is volt és nagyon finom lovaglásba kezdett én ahol értem simogattam. Egyértelmű volt, hogy Ő is kedvét leli a tevékenységben. Hosszú, csókokkal főszerezett igazi szeretkezés volt.
Majd egy guggolós gyors kivégzés. Több pózt is szerettem volna, de annyira jó volt, hogy nem volt hiányérzetem. Teljes kielégüléssel ajándékozott meg, remélem én is Őt.
Tapasztalatból tudom, hogy sok módon tud elvarázsolni.
Hosszan egymás karjaiban pihentük ki magunkat.
Nem beszéltük meg előre a programot, minden spontán jött,
Sajnos időnk lejárt, gyors fürdés, könnyes búcsú sok puszival.
Elszámolás
Nem vettem igénybe extrákat, igaz csak egy extra van a vibrátoros játék. Nagyon korrekten betartja a megbeszélt dolgokat, az adatlapján kiírt vállalásokat teljesíti, sőt sok kedvesség viszonzásra kerül.
Ár érték arány a legjobbak között van.
Rózsacsokor
tib2000 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Karen nagyon kedves lány, mindig van közös témánk, jól lehet beszélgetni vele. Lesi a kívánságaimat, Mindent megtesz, hogy jól érezzem magam. Amiért mente, egy barátnős szeretkezés, ölelés ezt megkaptam. Teljesen megelégedve távoztam tőlle

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-11-09) : Én az ágyon vártam rá, ő mellém feküdt és simogattuk egymást, közben beszélgettünk kivel mi történt mostanában. Majd elindultam Karen testének felfedezésére, így eljutottam kelyhéhez és hosszan kényeztettem. Ez a művelet nekem nagy örömet és élvezetet okozott, remélem Karennek is jólesett. Ezután viszonzásul nagyon jó francia kényeztetésben volt részem,

(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

felejthetetlen: 15db
(2024-02-26) : Ezután tényleg fantasztikus francát kaptam, változó intenzítással, figyelve a reakcióimra, próbálva minél mélyebbre eltüntetni a férfasságom a szájában (ami sikerült is neki) a környéket sem elhanyagolva bőnyálasan kényeztetett. A kölcsönös franciát most nem eröltettük,

(2023-11-25) : Ezután ö következett és egy fantasztikusan izgató, erotkus francia leckét adott, szinte teljesen eltüntette meredező férfiasságom a szájában. Kezdett az a veszély fenyegetni hogy nem tudom tovább tartani magam, de még nem akartam hogy vége legyen,

(2023-06-15) : Egy idő után ő térdelt le, és a szájába vette az irányítást. Nagyon finoman franciázik, ezt a technikát eddig csak pár hölgynél tapasztaltam. A nyelvével cikázik közben. Miután kellőképpen felhúzott, és nem akartam ennyivel távozni ma, finoman jeleztem, hogy én is befészkelném magam a lábak közé.

nagyon jó: 37db
(2024-01-16) : Ezután kezelésbe vette a kapitányt, kézzel, szájjal. Nagyon kellemes volt.. Éreztem, hogy nagy a stressz rajtam, ez kihatással volt a potenciámra is sajnos. Azt hiszem, a csók sokat segített volna,

(2022-11-12) : Finoman, érzékien szeretgette a velem egykorút. Némely esetben a határait súrolgatta a full mélytoroknak. Éreztem, hogy igen jó mélyen vagyok már. Így volt tökéletes! Minden cseppjét kiélveztem az ajkának a ténykedését, majd ráérzett, hogy a gumit szeretném! Azaz a punciját😊

(2022-08-02) : Úgy éreztem tetszett neki a franciás kényeztetésem. Keren sem maradt adódom, viszonozta kedvességemet. Csodálatos, változatos, sokszor mély torkos franciába részesített. Kértem a gumit, először lovagló pózban élvezhettem tevékenységét, Majd papás mamás következett.

: 68db
(2024-01-08) : Majd Ő kényeztetett.Közben kaptam védőfelszerelést és megkezdődhetett a különböző pózok kipróbálása.Istenien lovagol. A végén még egy jót beszélgettünk.Nagyon kedves jó természete van.

(2022-05-12) : Elkezdetem a kényeztetését a nyakától a gyönyörű punciig. Remélem teljesen megfeletem az elvárásainak, szeretem ha a randi nem csak rólam szól hanem mind a kettőnkről. A kényeztetésem után cseréltünk, számomra brutál jó a franciája, közben simogattam a feszes popsiát.

(2022-01-07) : Felmentünk és a kötelező köröket letudva (vetkőzés, fürdés) már a szobában találtuk magunkat. Nagyon kellemes franciája van, a környéket is rendesen ellátva. Hamar kész voltam a gumihuzásra. Szemből támadtam, pakolgattam a lábait,bírja. Kedvenc pózom a kutyus vele,mert így látom a formás popsit is és lehet neki keményen tolni. Így gyorsan végem is lett. Pihenésre felajánlott egy masszírozást,amit kellemesen teljesít.