Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Karen

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-25 02:28:16

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
4


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Karen +36303993701 119982 szexpartner

nagyblero a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Karen hirdetővel
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon történt felhívtam, hogy aznapra van-e még szabad időpontja ő pedg azonnal mondta hogy fél óra múlva már tudna is fogadni. Megbeszéltük még a részleteket és már indultam is. Már a telefonban is nagyon kedves volt.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
XV. ker. csendes családiházas övezete parkolás ingyenes és egyszerű, GPS odavitt a megadott címre.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy családi ház felső szintje a fürdő, a szoba és minden a célnak tökéletesen megfelelt. Fürdőben volt minden, tusfurdők, szájöblítö, a szobában volt hová rakni a ruhákat, volt kényelmes franciaágy, hangulat világítás.
Karen külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
4
Nem túl magas formás, jó alakú szőke leányzó. Arca is tetszett, nem kell félni az arckitakarástól. Sok tetkója van de engem nem zavart. Szilikon mellei tökletes munka, kemények feszesek kézbe illőek. Formás feszes popsi, egyszóval jó csaj, utcán is megfordulnék utána. Utcai ruhában fogadott, mert nem sokkal előttem ért ő is oda és hát be is kellett engednie az utcai kapun.
1. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 119982 erotikus masszázs
3. Karen +36303993701 beszámoló Budapest 119982 erotikus masszázs4. Karen +36303993701 beszámoló 2023-11-27 09:26:26 erotikus masszázs 1199825. Karen +36303993701 beszámoló 2023-11-27 09:26:26 erotikus masszázs 1199826. Karen +36303993701 beszámoló 2023-11-27 09:26:26 erotikus masszázs 119982
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
3
Érkezésemkor beinvítált, felvezetett az emeletre, már a lépcsőn felfelé figyeltem ringó popsiját és már akkor sejtettem hogy jó helyen vagyok. Rögtön vízzel kínált amit elfogadtam, majd irány a fürdő. Visszatértemkor ő is elszaladt zuhanyozni de gyorsan visszatért egy szál törülközőbe csavarva. A türcsik hamar lekerültek rólunk és az ágy mellett állva kezdtük el felfedezni egymás testét. Csók sajnos nincs de ezt tudtam már az adatlapja alapján így kis testre puszikkal, simogatásokkal kezdtük egymást izgalomba hozni, csodás, feszes melleivel kicsit hosszabban elidőztem, ami nem volt ellenére, aztán az ágyra keveredtünk. Ott hamar dél felé vettem az irányt és finom kis punciját kezdtem kényeztetni. Eme ténykedéésem már hanghatással és apró remegesekkel, kezem időnkénti megszorításával járt majd remegés, zihálás és Karen elröppent mert hirtelen nagyon érzékennyé vált odalent.
Ezután ö következett és egy fantasztikusan izgató, erotkus francia leckét adott, szinte teljesen eltüntette meredező férfiasságom a szájában.
Kezdett az a veszély fenyegetni hogy nem tudom tovább tartani magam, de még nem akartam hogy vége legyen, ezért gumit kértem, hogy forró szűk punciját is magamévá tehessem. Lovagló pózban kezdtük, de nekem háttal ült bele a farkamba. Fantasztikus látvány és érzés volt ahogyan kerek popsja le-föl mozgott előttem. Utána a többi pózt is kpróbáltuk szép sorban, volt misszi, kutyus majd szemből meglovagolt és eközben újra gyönyörű melleivel játszhattam. Mikor már egyre felfokozattabb állapotba kerültem, kértem hogy ha lehet a szájában szeretnék elélvezni. Ennek nem volt semm akadálya és újabb remek, de most miattam eléggé rövid francia után hatalmasat durrantam a szájába. Ő hagyott kicsit lenyugodni majd diszkréten az utódokkkal a fürdőbe távozott. Visszatérve mellém bújt és miközben egymást simogattuk egy jót beszélgettünk. Egy okos határozott céltudatos lányt ismertem meg benne, aki szexpartnernek sem utolsó.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extrákról nem tudok. Az ajándékotot megérkezésemkor kérés nélkül az éjjeli szekrényre helyeztem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Karenben egy szép és okos, céltudatos szexi hölgyet ismertem meg aki mindemellett még a férfakkal is remekül bánik és tudja mitől döglik a légy.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Karen szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKaren legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2021-11-09) : Én az ágyon vártam rá, ő mellém feküdt és simogattuk egymást, közben beszélgettünk kivel mi történt mostanában. Majd elindultam Karen testének felfedezésére, így eljutottam kelyhéhez és hosszan kényeztettem. Ez a művelet nekem nagy örömet és élvezetet okozott, remélem Karennek is jólesett. Ezután viszonzásul nagyon jó francia kényeztetésben volt részem,

(2020-05-11) : Ezután Kaken részesített kitűnő franciás kényeztetésben. Finoman kezdte, majd sokszor mélyen eltüntette a barátom. Ügyesen használja a nyelvét is. Kérnem kellett a védőfelszerelést, nagyon felizgatott.

(2017-10-20) : Kértem, hogy feküdjön hanyatt és lekerült a bugyi is. Gyönyörű rózsaszínű a puncija és látványosan izgatott volt már is a csiklója, pedig még nagyon az elején voltunk.

felejthetetlen: 14db
(2024-02-26) : Ezután tényleg fantasztikus francát kaptam, változó intenzítással, figyelve a reakcióimra, próbálva minél mélyebbre eltüntetni a férfasságom a szájában (ami sikerült is neki) a környéket sem elhanyagolva bőnyálasan kényeztetett. A kölcsönös franciát most nem eröltettük,

(2023-06-15) : Egy idő után ő térdelt le, és a szájába vette az irányítást. Nagyon finoman franciázik, ezt a technikát eddig csak pár hölgynél tapasztaltam. A nyelvével cikázik közben. Miután kellőképpen felhúzott, és nem akartam ennyivel távozni ma, finoman jeleztem, hogy én is befészkelném magam a lábak közé.

(2022-11-02) : Majd a puncit nyelvemmel kényeztettem. Karen sem maradt adósom, nagyon jó francis kényeztetésbe részesített, sokszor mély torkosan, kezét nem sokat használta, csak annyit amennyit kell. Kértem a védőfelszerelést, majd több pózban boldogított Karen.

nagyon jó: 37db
(2024-01-16) : Ezután kezelésbe vette a kapitányt, kézzel, szájjal. Nagyon kellemes volt.. Éreztem, hogy nagy a stressz rajtam, ez kihatással volt a potenciámra is sajnos. Azt hiszem, a csók sokat segített volna,

(2022-11-12) : Finoman, érzékien szeretgette a velem egykorút. Némely esetben a határait súrolgatta a full mélytoroknak. Éreztem, hogy igen jó mélyen vagyok már. Így volt tökéletes! Minden cseppjét kiélveztem az ajkának a ténykedését, majd ráérzett, hogy a gumit szeretném! Azaz a punciját😊

(2022-08-02) : Úgy éreztem tetszett neki a franciás kényeztetésem. Keren sem maradt adódom, viszonozta kedvességemet. Csodálatos, változatos, sokszor mély torkos franciába részesített. Kértem a gumit, először lovagló pózban élvezhettem tevékenységét, Majd papás mamás következett.

: 69db
(2024-02-20) : Franciát nagyon finoman kezdte, először kicsit szájba véve, oldalát csókolta, majd eltűnt a szájában az egész. Nyelve sem maradt tétlen, hol gyorsabb, hol lassabb tempóban csinálta, azt nem lehetett sokáig bírni. Kértem, hagy kényeztessem én is Őt.

(2024-01-08) : Majd Ő kényeztetett.Közben kaptam védőfelszerelést és megkezdődhetett a különböző pózok kipróbálása.Istenien lovagol. A végén még egy jót beszélgettünk.Nagyon kedves jó természete van.

(2022-05-12) : Elkezdetem a kényeztetését a nyakától a gyönyörű punciig. Remélem teljesen megfeletem az elvárásainak, szeretem ha a randi nem csak rólam szól hanem mind a kettőnkről. A kényeztetésem után cseréltünk, számomra brutál jó a franciája, közben simogattam a feszes popsiát.