Kiemelt
Dorina(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Kamilla

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-06-20 03:13:49

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Kamilla +36205472804 121846 szexpartner

kri5tof a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Kamilla hirdetővel
csodás haj
fergeteges francia
legjobb lovaglás
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
A piros oldalon kerestem. SOS kerestem, mert este programom volt, és egy V. kerületi hirdető felültetett. Elsőként a kerületben hirdetőket néztem meg, és így találtam rá. Egyébként is már a "kedvencek" közé volt téve egy ideje.
A hirdetése szerint épp hívható volt, azonnal csörögtem, és fel is vette elsőre. Bemutatkoztam, és rögtön el is csesztem. Elmondtam neki, hogy felültettek, és ő a "B" tervem. Ultragáz. Kapkodtam, és nem gondolkodtam. Meg is sértődött, hogy ne mondjak már ilyet, hogy ő "B terv". Bocsánatot kértem, szabadkoztam, hogy eskü nem jellemző rám az ilyesmi, ahogy az sem, hogy úgy hívok fel valakit, hogy a közelben vagyok és most jönnék.
Nem kitörő örömmel, de úgy döntött, fogad. Megköszöntem a rugalmasságát, és 5 perc alatt a megadott címhez értem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Vörösmarty térhez közeli kis utca. BKV-val sima ügy, parkolás felejtő. A kaput egyszerű megtalálni. A bejutás után kezdődnek a problémák. Megadta, hogy hanyadik emelet, és a liftből merre induljak. Azt mondta, nyitva lesz az ajtó. Épp volt lift a földszinten, úgyhogy gyorsan felértem. Egy nagy belső udvarra értem, ahol igazából csak abba az irányba lehetett indulni amit mondott. Az ajtókon nem volt szám és minden ajtó előtt egy kis veranda volt amire pár lépcsőfok vezetett fel. Már majdnem az udvar végére értem, mikor megpillantottam egy nyitott ajtót. Meg is indultam felé, mire a lakásból közeledett a bejárathoz valami csávó és kérdően nézett rám. Mondom neki, bocs, eltévesztettem a lakást - egy tündérhez jöttem, nem egy ogréhez - gondoltam. Mire visszafelé sétáltam már egy másik ajtó is nyitva volt. Kamilláé, és szerencsére ő nem csak szellőztetett.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Felújított tiszta lakás amiben egyedül fogad. Fürdőben zuhanykabin, sok tusfürdő, szájvíz műanyag pohárral. Törölköző tiszta, illatos. A baszoba annyira tágas amennyire kell, redőnnyel félig sötétíti, és egy jó állapotú franciaágyon történik a lényeg. Ruháknak van szék.
Kamilla külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Retusált képekkel hirdet. Ennek ellenére képei fedik a valóságot. Alacsony, vékony, izmos combú, kemény fenekű lány. Mellei pont mint a képeken - nem kemények, nem is lógnak, izgatásra kicsit reagálnak. Bőre szolizott, bársonyos és nagyon finom illatú. Tetoválásai látszanak a képein. Össze volt fogva a szép, dús fekete haja, amit picit sajnáltam. Nem volt sminkben...nincs is rá szüksége, anélkül is jó nő. Szemöldökét gyakran összehúzza, amitől homlokán "Hol a pénz!?" ránc jelenik meg, pedig a nők homlokán legtöbbször "Milyen pénz?" ránc szokott lenni.
1. Kamilla +36205472804 beszámoló Budapest 121846 erotikus masszázs
3. Kamilla +36205472804 beszámoló Budapest 121846 erotikus masszázs4. Kamilla +36205472804 beszámoló 2024-06-20 11:25:37 erotikus masszázs 1218465. Kamilla +36205472804 beszámoló 2024-06-20 11:25:37 erotikus masszázs 1218466. Kamilla +36205472804 beszámoló 2024-06-20 11:25:37 erotikus masszázs 121846
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Ahogy az egyeztetésnél írtam, hirtelen beugrós voltam nála, és tettem róla, hogy két lépés hátránnyal induljak nála.
Egy órát kértem az idejéből. 5 perc alatt értem oda hozzá, hívtam, nem vette fel, de 5 perc múlva visszahívott, hogy mehetek fel.

Bemutatkozás után próbáltam menteni a menthetőt. Valóban nem olyan srác vagyok aki ízléstelenül viccelődik ismeretlenekkel, meggondolatlanul beszéltem a telefonban. Megbocsátott, de utána hiába telt jó hangulatban a randink, egy kicsit úgy éreztem, hogy ez mindkettőnknek beárnyékolta az együttlétet.

Otthoni ruhában fogadott. Nem róható fel neki bűnül, hiszen 10 perccel előtte csörgettem meg.
Mire megfürödtem, már meztelenül várt a szobában. Ölelkeztünk, és egymás testét csókoltuk. Magamba szívtam finom illatát. Kértem, hogy az ágyon folytattuk, és ragaszkodtam hozzá, hogy hadd kezdjem én. Végigpuszilgattam, és sokáig nyaltam finom, simára borotvált pillangós punciját. Kérdeztem, hogy az ujjakat szereti-e, de azt mondta, jobban kedveli, ha csak a csiklóját izgatják. Kábé 15 percig nyelveltem, és éreztem, hogy ellazul sőt, élvezi is, bár csendben volt közbe, és csukva volt a szeme, a "Hol a pénz!?" homlokráncolás azt sugallta, hogy ő most teljesen valójában a csiklójában van. Nem élvezett el, de mondta, hogy ő nem könnyű eset, és cseréljünk.
Most én feküdtem hanyatt. Csak pár percig engedtem franciázni, annyira változatosan és izgatóan csinálta. Mélytorok nincs nála, a kezével a tövénél megtámaszt, 1 ujjal néha húzogatja a bőrkét, és közben a szájával, nyelvével varázsol. Nem tudom más szóval mondani, tényleg nagyon izgató volt. Kértem is, hogy húzzunk gumit, amit ügyesen rám pattintott.
Lovaglóval kezdtünk. Ezt is változatosan csinálta. Finoman kezdte, hol kisebb mozdulatokkal, hol magasabbra emelve a csípőjét, majd gyorsított, aztán felguggolt és tempósan pattogott rajtam. Aztán engedte, hogy én dolgozzak alulról, közben felsőtestével rám borult, majd együtt mozgott velem. Ettől majdnem eldurrantam, és mivel tudtam, hogy egy lövés lesz, mert nagyon fogy az idő, pózcserét kértem.
Hátulról támadtam, és a kellemes szorítás miatt nem is bírtam sokáig. Benne értem a csúcsra. Hagyott lenyugodni, csak utána váltunk szét. Ezután gyors tisztálkodás, és a maradék időben az ágyon beszélgettünk.
Fesztelenül beszél az érzéseiről, arról, hogy milyen periódusai voltak az életben. Ugyan csak a felszínt karcolgattuk, érdekes embernek találtam, olyan nőnek, aki mellett sok férfi boldog lenne.
Az utolsó 5 percben még gyorsan zuhanyoztam, aztán tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején rendeztem, extrát nem kértem
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Az értékelést sárgára teszem, de miattam az, mert egy picit megbántottam. Viszont a beszámolóban megpróbáltam átadni azt, hogy Kamilla jellemes nő, aki ezen túl tud lendülni. Kettőnk közül, inkább én voltam az, akinek a hangulatára ez kihatással volt. A beszélgetésünk vége felé még egy teljesen más témában elhagyta a száját a "Ha nincs ló, jó a számár is" mondás, amire meg is jegyeztem, hogy "ezt most jól megkaptam és megérdemeltem". Persze nevetett, hogy ez most tényleg tök véletlen, nem célozgatni akart.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Kamilla szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKamilla legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2018-08-06) : Puha ajkai közé vette a kőkemény kiskukit, ügyes nyelvecskéjével, kellő mennyiségű nyálával, fergeteges francia tudásàt megcsillogtatva, hatàraimra figyelve repített a kéjek birodalma felé,

(2018-02-06) : Én feküdtem a hátamra, és kezdetét vette a felejthetetlen franciaóra. Annyira finoman, érzékien, látható élvezettel kényezteti a kistesót, hogy nem lehet sokáig bírni.

felejthetetlen: 6db
(2019-12-26) : She started to lick and suck my rod without condom for a few minutes, delightfully caressing and kneading my balls. It was also delightful to see my penis

(2019-10-27) : Kamilla közben keményen dolgozott az én beteljesülésemen. Valamiért az én bőröm hideg volt az övé forró, így minden érintése fokozta az érzékenységemet, simogattam, ölelgettem, csókolgattam a bőrét, ahogy csak bírtam,

(2018-06-30) : majd következet a francia nagyon kellemesen csinálta néha kézzel is rásegít közben simogattam a combját neki,mikor odanéztem belenézett a szemembe

nagyon jó: 15db
(2020-11-05) : Lassan kezdett, érezte a ritmusomat és ezúttal is tökéletes ütemben gyorsultunk annyira, amennyire még nekem jó volt. Mindamellett, hogy nem volt kamu sikongatás, sóhajtozás. Utóbbiból csak annyi, amennyit totál elhittem. Közben a már fentebb említett formás, kellemesen telt melleit markolásztam finoman, ő pedig a fejét az enyém mellé hajtva, az arcát az arcomhoz érintve halkan lihegett.

(2020-02-13) : Megérkezéskor a már megszokott telefonos beléptetés müködik, röpke séta az x emeletre,ahol már Kedvesünk széles mosollyal, mindössze egy vadító, piros miniruhácskában fogadott,mely al...

(2020-02-07) : Lecsúsztam a melléhez és azzal játszottam, nyaltam-szívtam finoman közben a puncijával játszottam. Szeretem hallani mikor sóhajtozik, az nagyon be indít. Kértem a natúr franciát. Lassan-erotikusan csinálta, a nyelvével édesen játszott rajta. Először csak a makkot,később mélyebben csinálta közben nézett a szemembe. A kezeivel a testemet simogatta, az egyikkel a mellem, hasam, kezem, a másikkal a belső combom, fenekem, lábam!

: 26db
(2023-10-03) : Mikor visszamentem, már az ágyon fogadott, kértem hogy térdeljen elém, és játszon a farkammal. Nem kellett 2x mondani neki. Nagyon jól szopott, de éreztem gumit kell húzni, mert közel a vééég.

(2023-07-02) : Megkértem hogy, 69-es pózban folytassuk a dolgot. Szopást lassan szépen építette fel, aztán keményen bevette, kértem is hogy jobb ha gumit húzunk. Kutyusba pattantunk, és már élveztem is a punciját, közben csókolgattam a nyakát,

(2023-03-29) : Ezután 69-be fordultunk, amíg teljesen meg nem merevedtem. Felgumizás , majd lassan behatoltam szűk kis puncijába, missziben kezdtünk, így adtunk az érzésnek kb 10 percig , majd kutyusban folytattuk , jó volt látni a testét előttem, nagyon érzékien mozgott, ütemesen ringtunk együtt ..

egyeztetési probléma: 1db
(2023-06-28) : . Telefonon tisztán emlékszem, hogy a csókolózást kérdeztem, az benne van a fél órában, azt mondta. A helyszínen ismét rákérdeztem, ott már tiltakozott, hogy az nincs benne, idézem " nem velem beszéltél".