Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

KITTI

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-05 01:17:53

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló KITTI +36705344142 120298 erotikus masszázs

Messer45 a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg KITTI hirdetővel
perfekt popsi
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
Egyeztetés
Elsőre sikerült elérnem. Végül tudtunk olyan időpontot találni, ami mindkettőnk számára megfelelő volt. Vele beszéltem. Aranyos, csilingelő hangja és nevetése elsőre szimpatikus volt. Korrekt tájékoztatást kaptam a szolgáltatás tartalmáról, idejéről, extrákról, majd a pontos címről.
Megközelítés
Én autóval érkeztem a tetthelyre. Nem igazán volt egy túlzottan neuralgikus művelet. A rendelő hol máshol, mint a híres-nevezetes Marina parton található. Parkolóhelyet is könnyen találtam. Ha valaki a tömegközlekedést választaná, akkor annak valószínűleg az M3-as metrót fogja javasolni a google nagytestvérünk, azon belül is a Forgách utcai megállót. Én nem mondom, hogy sokszor voltam arra felé, hanem csak azt, hogy pusztán a Marina név hallatára is izgalomba jövök néha ;) Az épület egy teljesen új építésű lakóház. Ahogy megláttam egyből beugrott, hogy már korábban jártam itt csak akkor még nem Kittinél, hanem Norinánál.
Helyszín
A tetthely egy teljesen új építésű, modern lakóházban található. Ha jól emlékszem annak is a legfelső emeletén. Természetesen lift van, így senkinek sem kell majd azon aggódnia, hogy akaratlan kardió edzést kell majd végeznie "a cél érdekében" :). A lakás teljesen rendben van. Többen rendelnek a helyszínen. Meghitt nyugalmat áraszt a hely. Tisztaság és rend van mindenütt. Ha jól tudom két fürdőszoba is van. Én nekem a kisebbik jutott akkor és ott. Az teljesen rendben volt. A zuhanyzóban többféle tusfürdő közül lehetett válogatni. A mosdókagylónál szájvíz ki volt készítve. Szerencsére a WC is a fürdőben van, így ha valakinek szüksége van rá, akkor nem kell külön logisztikai műveletet indítani. Száraz, tiszta törölközőt a foglalkozás elején és a végén is kaptam, ami külön jó pont. Sajnos nem mindenhol van így. A masszázsszobában egy tatami volt, ami szerencsére elég vastag így nincs az az érzés, hogy mintha a földön feküdnék. Ezen kívül még volt egy ruhainas + kisasztal meg kisebb bútorok de szerintem ez már annyira nem lényeges. Nem belsőépítészeti kurzust tartunk :) Egy szó, mint száz. A helyszín rendben van!
KITTI külseje
Kitti teljesen megfelel a képeken látottaknak. Kis növésű lány, akinek megvan a magához való cserfessége. Kis huncut barna szemei vannak. Hosszú, sötétbarna, derékig érő haja, ami kifejezetten tetszett. Én személy szerint szeretem ha egy lánynak szép hosszú haja van. Rendkívül formás popsija. Kis mellekkel. Amolyan kislányos testalkata van. Valami egyrészes, csipkés speckó fehérneműben fogadott, ami nagyon jól kiemelte a formás kis popsiját :) Bocsi! A munkaruhát ennél jobban nem tudom leírni.
1. KITTI +36705344142 beszámoló Budapest 120298 erotikus masszázs
3. KITTI +36705344142 beszámoló Budapest 120298 erotikus masszázs4. KITTI +36705344142 beszámoló 2024-01-05 09:12:57 erotikus masszázs 1202985. KITTI +36705344142 beszámoló 2024-01-05 09:12:57 erotikus masszázs 1202986. KITTI +36705344142 beszámoló 2024-01-05 09:12:57 erotikus masszázs 120298
Erotikus masszázs
A randink elején azt javasolta, hogy kezdjünk a masszázzsal, mert szeret időt adni arra, hogy kicsit ráhangolódjunk egymásra. Ebbe belementem, mert egy részt éreztem is, hogy egy kicsit távolságtartó, másrészt én is ilyen vagyok. Nem tudok (és szerintem ő sem) azonnal feloldódni mindig minden körülmények között. Szóval egy javaslat: Adjatok neki időt. A masszás közben viszont egyre inkább lehetett vele beszélgetni. No de milyen volt a masszázs? Az erőssége nekem teljesen OK volt. Inkább a gyengédségre fókuszál sem, mint arra, hogy úthenger üzemmódba kapcsoljon. Nem csak kézzel, hanem alkarral is masszírozott a hátamnál. Kifejezetten kellemes érintése van, amit szóvá is tettem. Olajjal masszírozott, amit nem sajnált. A lábaimnál kezdte és onnan haladt fokozatosan felfelé. Végül gondosan átmasszírozta a vállaimat és a nyaki részeket is, valamint a karjaimat. Kifejezetten jól esett. Ekkor még az imént említett fehérnemű rajta volt de már szerencsére nem sokáig :) A "Fordulhatsz" varázsszó után egy csúszkamasszázs következett elölről. Nagy meglepetésemre ekkor még rajta volt a ruha, ami persze ekkorra már teljesen olajos volt. (Lehet majd mit kimosni :D ) Meg is kérdeztem tőle, hogy nem akarja esetleg levenni, ami persze végül be is következett. Kicsit fura lett volna az ellentettje :).
Levezetés
A csúszkamasszást követően már kellően hangulatba kerültem ahhoz, hogy megkérjem vegye kezelésbe az antennát. Először olajat csurgatott rá, majd szép lassan és érzékien elkezdett kézzel izgatni. Kellemes felvezetés volt. Megkértem, hogy az akkor még feltűzött haját engedje ki. Ez szerencsére megtette. Növelve ezzel a vizuális élményt. Rövid idő múlva jeleztem, hogy felszerelném a gumizoknit. Ezután akárcsak egy régi disney VHS kazetta előzetesei után: "és most következzen a várva várt..." franciaóra! Hát igen! Akkor még gyerekkorunkban más dolgokat vártunk hasonló izgalommal :D (Megjegyzés: A gumizokni használata nem kötelező. Saját elhatározásból döntöttem így. Mindenkinél így teszek.) Ezt először oldalról csinálta, úgy helyezkedve, hogy hozzáférjek a gyönyörű kis popsijához. Nyilván éltem a helyzet nyújtotta lehetőséggel és puszilgattam ott, ahol csak tudtam. Ekkor láttam, hogy milyen gyönyörű puncusa van! De tényleg! Még mondtam is neki! Ez után csinálta szemből is, másik oldalt. Szóval ahonnan csak lehetett. A tempó nem volt túl gyors de nem is lassú. Mélytorok nem volt de nem is kértem. Ezzel együtt szerencsére az sem, hogy a végét nyalogatta volna. Szóval szerintem teljesen rendben volt. Végül az önkéntesen adott DNS + vitamin gyűjteményem a gumiban landolt nagy megkönnyebbülések közepette. Igazából jól rá tud érezni, hogy éppen hogy esne jól. Pont annyit és akkor gyorsított, amikor kellett. Ez után az eksön után hagyott magamhoz térni. Majd amikor látta, hogy befejezte az újrabootolást a rendszer megkérdezte, hogy kérek e egy pohár vizet, amit el is fogadtam. Ezután mint kiderült maradt még egy kis időnk így mellém bújva beszélgettünk egy kicsit. Mesélt magáról, az életéről egy-két dolgot, ami jól esett, mert azt éreztem, hogy sikerült nyitnunk egymás felé. Ne értsetek félre! Ezt nyilván a foglalkozás keretein belülre értettem! Nagyon kis bújós volt, aminek örültem, mert én is ilyen vagyok.
Elszámolás
Extra * - * rózsaszál a csók és NFVSZ. Én csak az alap egy órás csomagot választottam. Ezt a végén helyeztem a kis asztalra. Nem volt ezzel probléma.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Bevallom az elején némi távolságtartást éreztem Kitti részéről. Mintha kicsit rosszkedvű lett volna? Ez azonban az idő előrehaladtával egyre inkább nyitottságba és egy kis cserfességbe változott át. Kicsit viccelődtünk is egymással kb félidőtől kezdve. Nyilván ehhez a részemről is kell némi nyitottság, nyitás felé. Akárhonnan is nézem, ebben a műfajban is emberek foglalkoznak egymással. Nem várhatjuk el senkitől sem, hogy azonnal a nyakunkba ugorjon. Én mindig próbálok beszélgetni a másikkal és megosztani vele 1-2 dolgot magamról. Persze nyilván nem a legszemélyesebb dolgokkal kezdem de gondolom ezt nem kell bővebben kifejtenem, mint a Chat GPT-nek. Kittiben van egy fajta gyengédség, amire nekem most nagy szükségem volt és ezt meg is kaptam. Abszolút pozitív érzésekkel távoztam a végén. Csak ajánlani tudom Kittit. Sziasztok!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés KITTI erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókKITTI legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 2db
(2024-03-27) : Kitti bújik combom mellé, tenyerével hátsómról lábaim közé csusszanva, hogy óvatosan alsó madárfogásba véve, gondosan masszírozza tovább lőportáram, majd mikor ismét felé fordítom csípőm, nyelvének érzékien pergő-pilinckázó játékával bűvölje tovább ágaskodó kobrám,

(2023-02-06) : Hason feküdtem ők pedig a két oldalamra telepedtek. A bokáimnál kezdték a masszázst és kisebb nagyobb megszakításokkal csevegtünk ennél a résznél. Lassan haladtak felfelé és már derekamnál jártak amikor volt pár kósza érintésük, de ezek a benyúláshoz hasonló apróságok voltak. A hátam is rendesen megdolgozták, de egyikük sem alkalmazott gyúrós fogásokat. Kellemes simogató-lazító masszázst kaptam tőlük.

: 4db
(2023-11-14) : A masszázs nagyon kellemes volt, abszolút szakszerűen és kellő erősséggel gyúrt végig, jól esett a folyamatosan autóban ülést elszenvedő testrészeimnek, különösen a hátamnak és a vállamnak.

(2023-05-06) : A masszírozása minőségi, közepes erősséggel átdolgoz, tényleg érezni is lehet, nem csak a sima simogatósdi, mondtam is neki, hogy örülök neki, hogy ehhez is ért.

(2023-03-15) : Derékon alul nekem most egy kellemes lazító technika jutott. A masszázs rész nagyobbik hányadát a vállam ápolása tette ki, ami gyöngéd, odafigyelő mozdulatokkal történt. Állapotomat tekintve maga a meleg érintés volt a gyógymasszázs. Van kókuszos krém is, rajtam melegítő olajat használt.

egyeztetési probléma: 1db
(2023-12-21) : Kitti bevallotta, hogy pont rosszkor jöttem, mert épp azok a napok vannak. Én erre elnézést kértem és vettem a kalapom. Csak lefele menet gondolkoztam el rajta, hogy, ha nem kérdezek rá, mikor vallotta volna be, hogy a kölcsönösség nem opció ?