Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

KIARA

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-02-07 00:44:56

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló KIARA +36702671403 120582 erotikus masszázs

johnelectric82 a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg KIARA hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Az egyeztetés nagyon egyszerű volt: aznap reggel telefonáltam és kora délutánra kaptam is egy időpontot. A telefonját ő kezelte és édes hangon ismertette velem a különböző programok részleteit.
Mindig nehezen veszem rá magam, hogy telefonáljak és inkább preferálom az online foglaló rendszereket vagy az üzeneteket, de a vele való hívás olyan volt amely után a "na ez könnyen ment" érzés marad.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az helyszín az Árpád hídhoz közel, a pesti oldalon van. Megközelítése a városközpontból nagyon egyszerű. Autóval parkolni bármikor egyszerűen lehet és a Forgách utcai metrómegállótól is kevesebb mint 10 perc séta. A házat nehéz elvéteni, a házszám jól láthatóan ki van írva.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
5
Három, vagy talán négy szobás lakás, ahol egyszerre több lány is dolgozik. Az épület és a lakás modern, azonban én nem voltam elájulva tőle. A célnak minden megfelel, de azért megemlítem, hogy lehetne jobb. :) A fürdőszobában a zuhanyzó kicsit már el volt dugulva, tusfürdőből valami alap minőségű volt csak, a törülközőt elnyűtt állapotúnak éreztem és láttam egy rágót is a fürdőtálcán. Szóval a fürdési élmény összhatása lehetett volna jobb.
A fő tetthely viszont tökéletesen felszerelve a masszázshoz: egy tágas szoba, kanapéval, hangulatvilágítással és nagy tükrökkel. A földön nagy tatami, ami teljesen komfortos volt.
KIARA külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Korábban már találkoztunk amíg egy másik helyen dolgozott, így tudtam mire számíthatok. A képek nem félrevezetőek, csupán a tetkói vannak kitakarva, melyekből nincs túl sok és nagyon igényesek. Húszas évei elején járó szőkeség. Hihetetlen gyönyörű alakja van! A feneke és a mellei magával ragadóak, természetesek és tökéletesen formásak. Arca kedves és bájos mosolyú. Nem sokkal találkozónk előtt volt ajakfeltöltésen. Ez nekem nagyon izgató volt, kifejezetten dögösen állt neki.
Egy szexi fekete szettben fogadott, hasonlóban mint ami a képeken van.
1. KIARA +36702671403 beszámoló Budapest 120582 erotikus masszázs
3. KIARA +36702671403 beszámoló Budapest 120582 erotikus masszázs4. KIARA +36702671403 beszámoló 2024-02-07 10:18:58 erotikus masszázs 1205825. KIARA +36702671403 beszámoló 2024-02-07 10:18:58 erotikus masszázs 1205826. KIARA +36702671403 beszámoló 2024-02-07 10:18:58 erotikus masszázs 120582
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Erotika:
5
A program hason fekve indult. Mostanában sokat sportolok és a masszázsa kifejezetten jól esett. Gyengéd, de mégis határozott mozdulatokkal haladt a lábamtól a vállaimig. Olajjal masszírozott és minden testterületet érintett. Jó érzéke van a masszázshoz, teljesen ellazított.
Masszázs közben végig beszélgettünk és a vele való beszélgetés is felettébb üdítő volt. Nagyon közvetlen és szórakoztató beszélgetőpartner. Nagyon izgatott voltam, hogy következzen egy erotikusabb rész, de egyben a beszélgetést is folytattam volna még sokáig.
A hátra fordulás után, már elállt a szavam. :) A csúszkához előkészülve megszabadította magát a textiltől, bekente magát is olajjal és elkezdett a tökéletesen formás melleivel masszírozni. Közben a hátát és a fenekét simogattam, hogy nálam is legyen egy kis kontroll és határozottabban érezzem, hogy nem álmodom. Mikor épp lenn a melleivel a farkamat dörzsölte, az maga a gyönyör volt, mikor pedig feljebb csúszott, akkor meg nehéz volt megállni, hogy ne csókoljam meg a dús ajakait.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
4
A csúszka után, kézimunkával folytatódott a program, ami hihetetlen szakmaisággal történt. A technikája nagyon kifinomult, úgy tudja csavarni közben a kezét, hogy hamar elélvezés közeli állapotba kerít. Ezt kompenzálva azonban, pontosan tudta mikor kell visszavenni, hogy tovább élvezhessem a folyamatot.
Mint említettem, voltam már nála korábban egy másik helyen, azonban akkor még a natúr francia nem szerepelt a lehetőségek között. Emiatt már régebb óta vágytam rá, hogy a szájába vegye a farkamat. Ahogy a masszázs többi részét, úgy a franciázást is nagy odaadással és tehetséggel csinálja. Szenzációs volt és a tükröknek hála több szögből is lehetett mozizni. Időnként hagyott kicsit lenyugodni és visszatért a kézi technikához. A kényeztetés végig háton fekve történt. Egy ponton újrapozícionálta magát, hogy a tükörben a finom, hamvas punciját láthassam. Ebben a helyzetben kényelmesen simogathattam tovább gyönyörű testét a franciázás közben. Mivel a NFVSZ nem opció, ezért kicsit tartottam is tőle, hogy váratlanul a szájában megyek el. Aggodalmam persze felesleges volt és a jelzésem után, kézi kényeztetés közben élveztem egy nagyot.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elszámolás a búcsú előtt történt. A megbeszélt csokrot, illetve egy kicsivel többet, a komódra tettem. Kölcsönös szimpátia esetén extraként választható volt még a csók, de én ezt egy többedik találkozóra tartogatom. Már nagyon vágyom rá. :)
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kiara felejthetetlen élményt okozott számomra. Csodás beszélgető partner, perfekt alakkal és nagyon erotikus masszázzsal. Én tuti visszatérő vendég leszek nála és már alig várom a következő alkalmat.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés KIARA erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-19 17:33:04
Köszi a részletes bemutatót, így már megvan, ki is volt a szőke szépség, akivel véletlenül összefutottam ;) Amúgy azóta úgy hallottam, a VSZ ismét elérhető nála is.

2024-02-07 11:17:02
Jól megírt találka, köszönjük. Kár hogy a VSZ nem opció, az megkoronázná a beteljesulest.
Mutasd mindet

FunkciókKIARA legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.