Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ szexpartner beszámoló

Jázmin.

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-09-25 20:09:01

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jázmin. +36302521525 122687 szexpartner

soulknock a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin. hirdetővel
igéző szemek
csodás csók
nagyon kezdeményező
végtelenül kedves
Egyeztetés
Mivel rendszeresen találkozunk, Whatsapp-on szoktuk egyeztetni az együttlét időpontját. Mindig nagyon rugalmas, ezért könnyen találunk megfelelő időpontot.
Megközelítés
Nagyon jó helyen, a budai oldalon, egy utcányira a Dunától és 5 percnyire a Margit-hídtól. Batthyány tér is kb. 5 perc, szóval villamos, busz, metró séta távolságban. Autóval kicsit nehezebb, én a városban nem használom, de a ház előtt 1-2 hely mindig szokott lenni, ami persze fizetős.
Helyszín
Lakás két világháború között épült bérház 2. emeletén van. Egyszerű a be- és feljutás, nincs nagy jövés, menés. Lakás otthonos, tiszta, egyértelmű, hogy senki nem fogja zavarni együttlétünket. Fürdő is tiszta, van elég tusfürdő, kádban lehet zuhanyozni. A szobában egy nagy ágy van hancúrozni, mi el szoktunk férni kettesben rajta, bár eléggé össze szoktunk gabalyodni. Hétköznapi bútorok, polc, asztal van még a szobában, egy széke lehet letenni a ruhát. Nekem külön tetszik a lakás hangulata, olyan jó értelemben vett hétköznapi, lehetne a barátnőd, szeretőd lakása is.
Jázmin. külseje
Még mindig gyönyörű, ott kerek, ahol kell, nagy szép arca van, amelyek ragyogó ékkövei csábító szemei. Képek jól visszaadják a valóságot. Aranyos, türelmes, jó beszélgetőpartner, akinek ez is fontos a választásában, e téren sem fog csalódni. Türelmes, a vendége kedvében jár, de át tudja magát is adni az élvezeteknek, ha jó kezekben van. Mindig másfél órára megyek, hogy kényelmesen jusson mindenre idő.
1. Jázmin. +36302521525 beszámoló Budapest 122687 erotikus masszázs
3. Jázmin. +36302521525 beszámoló Budapest 122687 erotikus masszázs4. Jázmin. +36302521525 beszámoló 2024-09-26 16:56:33 erotikus masszázs 1226875. Jázmin. +36302521525 beszámoló 2024-09-26 16:56:33 erotikus masszázs 1226876. Jázmin. +36302521525 beszámoló 2024-09-26 16:56:33 erotikus masszázs 122687
Action
Legutóbb egy padlizsánszínű kétrészes ruhában és magas sarkúban várt. Ezt előre egyeztettük. Leültünk az ágy szélére, beszélgettünk, kivel mi történt az elmúlt randi óta. Én ekkor már nem szoktam bírni magammal, simogatom, puszilgatom, elkezdem kibontani a ruhából. Ő is simogatja éledező farkamat a nadrágon keresztül. Hanyatt fekszünk, úgy csókolózunk, majd nem bírtam ki, hogy meg ne kóstoljam finom punciját. Nem tiltakozott, picit nyaltam, nagyon finom, illatos és szép puncija van. Mielőtt nagyon belelendültünk volna, gyorsan elmentem zuhanyozni. Visszatértemkor meztelenül az ágyon ülve várt, majd állva kezdtünk csókolózni. Hamar az ágyra kerültünk és franciázni kezdett. Nagyon finoman csinálja, pont úgy, ahogy szeretem, lassan, de határozottan. Felváltva csókolóztunk és franciázott. Csókolózás közben a kezét is használta, de én ezt szeretem, sőt, együtt fogtunk rá meredező farkamra és vertük közösen, ami nagyon izgató látvány. Amikor eljött az ideje, gumit húztunk, feltérdelt az ágyra és hátulról támadtam. Eszméletlen látvány kutyusban a popsija, a szép íves háta. Nagyon finom a puncija, jó szűk. Ezt követően a gumit levéve kértem, hogy franciázzon, én az ágy mellett állva, ő azon ülve szopta a farkamat. Eszméletlen érzés és látvány, ahogy kemény farkam eltűnik a szájában. Az első menet befejezéseként a cicikre vertem, így ért a vég. Ezt követően az ágyon fekve beszélgettünk. Közben persze simogatjuk egymást és a regenerálódást követően újra akcióba lépünk. Csók és francia a menetrend, megpróbálkozunk a gumival, de az én fáradtságom miatt inkább hagyjuk, mellém bújik, csókolózunk, miközben kiverem magamnak. Kis pihenés után már a másfél óra végéhez közeledve elszaladok letussolni, majd öltözés és búcsú.
Elszámolás
Másfél órát voltam, extrákat nem kértem, nekem Jázminnal lenne maga az extra élvezet azáltal, amit nyújt. Mindig előre kiteszem az asztalra, utána szóba sem kerül a dolog.
Rózsacsokor
soulknock nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Mint mindig, nagyon jól éreztem magam, feltöltődve távoztam. Mindenkinek ajánlom, aki a barátnős együttléteket szereti egy csipetnyi pornós fűszerezéssel.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin. szexpartner beszámolójáról


2024-10-04 10:41:31
Köszönet a rutinos írásért! Rendszeres látogatásról nívós beszi. Átjön a kedvesség, a tisztelet , a kémia megléte. Az élmény egyoldalúan a szerző oldaláról van meg, Jázmin reakciói csak sejlhetők. --- Elismerésre méltó mű, amit a pontozás és a rózsa infó fokozott volna. ---- Nagy taps a táncosoknak.
Mutasd mindet

FunkciókJázmin. legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2023-10-08) : Majd leültem az ágy szélére, Jázmin elém guggolt és folytatta a szopizást, amit hanyatt fekve élveztem tovább. Szinte az utolsó pillanatban állítottam le. Feljött mellém az ágyra, a következő percekben én kezdtem őt kényeztetni

nagyon jó: 5db
(2024-07-05) : Aztán nem sokat hezitálva a szájára vett. Finoman lágyan kezdte, majd nagy változatossággal kényeztetett . Nagy hatással volt rám , talán két percig ,mert nem bírtam tovább

(2024-02-19) : Istenien franciázik, nem túl hevesen, de változatos módon, néha teljesen el is tünteti. Aztán megkérdezte, hogy jöhet-e a gumi, de én még meg akartam kóstolni a punciját , ami tükörsima és illatos volt, azt hiszem egy kicsit élvezte .

(2024-01-04) : Ezután belekezdett egy kellemes franciába, inkább lágyabb, mint durvább, én határozottan élveztem. Közben végigvizslattam a tiniciciket, kézbeillők, tényleg olyan kívánatosak, mint a képeken.

: 2db
(2023-11-28) : Fürdés után Lingam masszázzsal kezdtük és csúszka masszázzsal fejeztük be. Finom és technikás kezeivel segít ellazítani az embert egy fáradt nap után. Együttlétet csókkal és kölcsönös franciával kezdtük, majd követte misszionárius és lovaglás.

(2023-10-26) : Nekem sem kellett több átadtam magam Jázmin ajkainak. Nagyon jól és izgatóan szopta a farkam és jó ütemben használta a kezeit is , de a lényeg a száj technikán volt.