Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Jázmin.

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-23 08:41:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jázmin. +36302521525 120226 szexpartner

soulknock a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin. hirdetővel
gyönyörű arc
hihetetlenül érzéki
tényleg élvezi
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Jázminnál már nem először voltam, nálam ez már azt jelenti, hogy valaki nagyon szimpatikus számomra. Mindig nagyon könnyű vele az egyeztetés, ami telefonon történik. Hamar találunk mindkettőnk számára megfelelő időpontot.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
A Margit-híd budai hídfőjének közelében, a külügy szomszédságában lévő kis utcában található a lakás. Ház előtt van parkoló, de eddig mindig tele volt, biztosan fizetős is, én a belvárosban nem autóval közlekedek, ezért erről nem tudok érdemben nyilatkozni. Tömegközlekedéssel viszont ideális, 4-6-os villamos a közelben jár, metró sincs messze, sőt, a HÉV sem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nyugodt, kis utcában található régebbi bérház emeleti lakása a célállomás. Bejutás könnyű, nem kell forogni, kanyarogni, nyílegyenesen felfele a lépcsőn, ezt szeretem. Viszont, nincs lift, ami amúgy nem vészes. Lakás hangulatos, kellemes fények, lágy zene fogadja a vendéget. Érződik, hogy ez nem egy tipikus "műintézmény", a polcokon könyvek, a tett helyszíne egy kihúzható ágy, szóval olyan, mintha egy ismerőshöz ugrottál volna fel. Mindenhol tisztaság van, valamint van hely letenni a ruhát. A fürdő is tiszta, káddal felszerelt, pár tusfürdő és az ilyenkor szokásos felszerelés áll a rendelkezésre. A lakás méretéből és elrendezéséből nyilvánvaló, hogy senki nem fog minket zavarni az együttlét során.
Jázmin. külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képeknek tökéletesen megfelel Jázmin testalkata, akinek bejönnek a selymes bőrű lányok, akik ott kerekednek, ahol kell, a képek alapján nem fog csalódni. Ami viszont nem látható a képeken, az Jázmin gyönyörű arca, nyílt, őszinte, érdeklődő tekintete, vadító ajkai. Nekem a személyiség is nagyon fontos, hogy az adott keretek között bármiről tudjunk beszélgetni. Jázmin ebből a szempontból is tökéletes partner, őszintén lehet vele társalogni.
1. Jázmin. +36302521525 beszámoló Budapest 120226 erotikus masszázs
3. Jázmin. +36302521525 beszámoló Budapest 120226 erotikus masszázs4. Jázmin. +36302521525 beszámoló 2023-12-23 09:54:43 erotikus masszázs 1202265. Jázmin. +36302521525 beszámoló 2023-12-23 09:54:43 erotikus masszázs 1202266. Jázmin. +36302521525 beszámoló 2023-12-23 09:54:43 erotikus masszázs 120226
Action
Aktus:
5
Csók:
5
Közös maszturbáció:
5
Profi masszázs:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Belépéskor már "régi" ismerősként szoktuk egymást üdvözölni. Jázminon mindig egy csipkés hálóing van, ami már sokat sejtet alakjából, és rögtön beindítja az ember fantáziáját.
A szobába lépve hamar egymás karjaiban találjuk magunkat, szeretem, ha már itt elkezdődik a kalandozás. Jázmin ebben partner, csókok közben kigombolja az ingemet, nadrágomat, vetkőztet, kisvártatva már az éledező férfiasságom is kézben tartja. Megkérek, hogy jöjjön velem a fürdőbe, amit szívesen teljesít, de előbb még megszabadítom őt is a ruhájától.
A fürdőben én a kádban, ő mellette állva beszappanoz, megmosdat, ami nagyon izgató. A mosdást követően a szobában, már az ágyon folytatjuk, amiért mentem. Megkér, hogy feküdjek hanyatt, ennek pedig nem lehet nemet mondani. Nagyon finom franciát kapok, amely pont olyan, amilyennek szeretem, lassú, de határozott. Amikor már teljesen felkészült állapotban vagyok, gumit húzunk és Jázmin beleül. Nagyon izgató, ahogy lovaglás közben egymás szemébe nézünk, látom, ahogy átadja magát az élvezetnek, kisvártatva a kezével is izgatni kezdi magát, másik kezét én kérem, hogy tegye az arcomra. Ezt követően hátulról folytatjuk, popsijának, háta gyönyörű ívének látványa hamarosan a vég felé sodor engem.

Tisztálkodást követően masszázst kapok, ami nagyon kellemes, egy idő után testmasszázsba megy át, megfordulok, ekkor már érzem, hogy jó úton haladunk a következő fejezet felé. Nagyon vadító, ahogy gyönyörű melleivel masszíroz, persze nem maradjat ki egyik testrészem se, férfiasságom időnként a cicik között köt ki.

Megkérem, hogy most ő feküdjön hanyatt és én kényeztetem. Elindulok lefelé, cél az öle, ahol készségesen kezdem kényeztetni. Hamarosan lágy sóhajok szakadnak ki Jázminból. Ujjamat is bevetem, korábbról emlékezve, hogy ez célhoz vezet. Amikor már kellően felizgul, Jázmin ujjaival kezdi magát izgatni, másik kezével mellét simogatja. Egyre jobban átadja magát a gyönyörnek, én ujjammal tevékenykedem, majd kéri, hogy mellét kényeztessem a számmal. A gyönyör hangjai mellett kisvártatva Jázmin testét magábal ragadja az élvezet.
Ez már rám is kellő hatással van, ezért rövid pihenőt követően újra franciában van részem, majd gumihúzás után hátulról kezdjük, ami Jázminnak is hallhatóan tetszik. Később átváltunk misszionáriusba, majd a gumit levéve, kézzel magamnak segítve, a melleire élvezve fejezem be.

Ekkor már a másfél óra vége felé tartunk, így gyors zuhany, öltözködés, búcsú és indulás a zuhogó esőbe.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Ami nekem fontos, az alapban benne van, másfél órát voltam, a mai pesti átlagnak megfelelő ajándékot az elején rendeztem.
Rózsacsokor
soulknock nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 30, másfel órás randira 45 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
A fentiekből szerintem kiolvasható, hogy (most is) nagyon jól éreztem magam, lelkileg feltöltődve, kellemesen fáradtan távoztam Jázmintól. Nagyon hosszú idő után találtam rá Jázminban arra, aki minden szempontból megfelelő. Az, hogy az ágyban mi történik, kettőnkön múlik, de számomra fontos, hogy valaki jó beszélgetőpartner is legyen, aki nem csak hallgat, de el is mondja, amit gondol. Jázmin ilyen. Ha valaki hasonló igényekkel rendelkezik, mint én, annak Jázmin a legjobb választás.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin. szexpartner beszámolójáról


2024-02-02 13:12:37
Szinte tökéletes....lenne, ha a virágcsokrot is megadtad volna.

2023-12-25 18:26:59
Részletes írás,de a virágok számát miért nem tüntetted fel?

2023-12-23 11:45:10
Tök jó beszi lenne ez, ha nem hiányozna belőle az ajándék mértéke. Informatív, jó írás, de nekem ez így egy találós kérdés első fele lett csak...
Mutasd mindet

FunkciókJázmin. legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 1db
(2023-10-08) : Majd leültem az ágy szélére, Jázmin elém guggolt és folytatta a szopizást, amit hanyatt fekve élveztem tovább. Szinte az utolsó pillanatban állítottam le. Feljött mellém az ágyra, a következő percekben én kezdtem őt kényeztetni

nagyon jó: 4db
(2024-07-05) : Aztán nem sokat hezitálva a szájára vett. Finoman lágyan kezdte, majd nagy változatossággal kényeztetett . Nagy hatással volt rám , talán két percig ,mert nem bírtam tovább

(2024-02-19) : Istenien franciázik, nem túl hevesen, de változatos módon, néha teljesen el is tünteti. Aztán megkérdezte, hogy jöhet-e a gumi, de én még meg akartam kóstolni a punciját , ami tükörsima és illatos volt, azt hiszem egy kicsit élvezte .

(2024-01-04) : Ezután belekezdett egy kellemes franciába, inkább lágyabb, mint durvább, én határozottan élveztem. Közben végigvizslattam a tiniciciket, kézbeillők, tényleg olyan kívánatosak, mint a képeken.

: 2db
(2023-11-28) : Fürdés után Lingam masszázzsal kezdtük és csúszka masszázzsal fejeztük be. Finom és technikás kezeivel segít ellazítani az embert egy fáradt nap után. Együttlétet csókkal és kölcsönös franciával kezdtük, majd követte misszionárius és lovaglás.

(2023-10-26) : Nekem sem kellett több átadtam magam Jázmin ajkainak. Nagyon jól és izgatóan szopta a farkam és jó ütemben használta a kezeit is , de a lényeg a száj technikán volt.