Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Jázmin

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-04-17 22:16:43

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jázmin +36707423697 121249 szexpartner

Bence0101 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
pornós feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Aznap reggel kedvenc partnerem baleset miatt lemondta az előző nap megbeszélt találkozónkat, viszont én már úton voltam üzleti ügyben így azt már nem tudtam át tenni másik napra, így szerencsét próbáltam és Jázmin számát hívtam először. Igen, innen már lehet tudni, elértem, elsőre, szerencsére még szabad időpontja is volt számomra. Megbeszéltük, amit ilyenkor kell és vártam, hogy eljöjjön az én időm!
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Pontos címet mondta, de lehet emlékeztem is volna rá.
Gps megtalálja a címet, parkolni szinte a ház előtt sikerült, igaz fizetős, de én nem szoktam ezen fennakadni.
Tömegközlekedéssel sem lehet bonyolult.
Helyszín
Nem túl régi épület, Jázmin navigál a megfelelő emeletre illetve ajtóhoz.
Talán két szobás lakás, kényelmesen felszerelve, számomra tökéletes.
Fürdőben minden megtalálható, több fajta tusfürdő, szájvíz, puha törölköző, kell ennél több? -Talán Jázmin!
Játszószobában kényelmes nagy ágy, nem nyikorog erősebb tempónál sem, igaz alapzajként szóló zenétől úgy sem sok minden szűrődne ki.
Jázmin külseje
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Elképesztő, brutális, zseniális! Kb így lehetne röviden jellemezni.
Sokszor leírták már, én sem tudok sokkal többet hozzáadni.
Gyönyörű feszes test, darázs derék, hatalmas szilikon mellek, szilikon száj, formás popsi, amit a magassarkú még jobban kiemel, arca talán egy kicsit pornós.
Az egész nő olyan mintha egy pornófilmből jött volna!
Vagy várj! Inkább te vagy az a szerencsés, aki egy ilyen bomba nővel készülsz épp egy pornó forgatásra!-kb ez az érzés adhatja vissza!
Mert hogy pornós élményed lesz arra Jázmin a garancia. Lehet vajon ezt még fokozni??
Az oldalon lévő hölgyek között is TOP kategóriás, de ez nyilván a beszámolói számából és besorolásából is kiderül.
Ha hasonlítani kellene valakihez, akkor Nicole Aniston. Ha még nem tetted, nézz rá, megéri!
1. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 121249 erotikus masszázs
3. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 121249 erotikus masszázs4. Jázmin +36707423697 beszámoló 2024-04-18 12:47:59 erotikus masszázs 1212495. Jázmin +36707423697 beszámoló 2024-04-18 12:47:59 erotikus masszázs 1212496. Jázmin +36707423697 beszámoló 2024-04-18 12:47:59 erotikus masszázs 121249
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
5
Pontban telefonáltam, kaptam a beléptető kódot, emelet, ajtó számot és már repültem is fel hozzá.
Kedvesen mosolygósan nyitott ajtót, puszi-puszi, cipőt ledobtam az ajtóban aztán követtem a popsiját mint a zombi! - Vicc volt, tudok viselkedni, még ilyen helyen is!
Bevezetett a szobába mutatta hová tudom lepakolni a ruháimat, közben trécseltünk kivel mi történt az elmúlt időszakban. Adott törölközőt, elkísért a fürdőig, majd magamra hagyott.
Alapos, de gyors zuhanyzást igyekeztem összehozni, mert már nagyon vágytam Jázminra, aminek látható, kézzel fogható jelei voltak!
Törölközőt nehezen is tudtam magamra tekerni, de nem illik egy szál faszban megjelenni sehol sem!- vagy mégis??
Siettem hát a játszóba, nehogy elkezdje a műsort nélkülem. Állított háttérzenét, majd négykézláb az ágyon felém fordulva lekapta a törölközőt, de most nem esett neki egyből.
Finoman puszilgatta a testemet, húzta az agyamat, majd csak elkezdett szájjal kényeztetni. Hirtelen azért felakadt a szemem, de igyekeztem nem bevégezni. Erős tempót diktált, közben nyalta, köpködte, akárcsak a filmekben. Amikor erősebbet sóhajtottam visszavett a tempóból, hagyta, hogy sokáig élvezzem a tevékenységét. Sok időt így sem tudtam neki adni, mert nagyon finom a szája, így megkértem, hogy cseréljünk helyet.
Hanyat dobta magát, én pedig csókokkal kezdve elindultam a testén lefelé. Két óriási cicijeit felváltva kényeztettem, majd a hasán keresztül eljutottam ahová mindenki szeretne! Igyekeztem jól csinálni neki, de pár perc múlva szólt hogy érezni szeretné mennyire vagyok kemény!
Mit lehet erre mondani, kértem hát a gumit. Ügyesen feldobta majd kértem, hogy kezdjünk missziben amíg összeszokunk. Lassan finoman hatoltam belé, közben csókoltuk egymást ahogy tudtuk. Pár mozdulat után lehetett emelni a tempón, amit úgy vettem észre Jázmin kifejezetten igényelt is. Kellemesen szorított, de missziben elég jól bírom, így változtatásként a nyakamba vettem a lábait. Talán így még szűkebbnek bizonyult. Néha azért én is kezdek fáradni, így megkértem mutassa be lovagló tudását. Nem semmi az biztos, magam sem tudtam, hogy hová nézzek! Fel rá? A punciját ahogy elnyel? Esetleg a tükröt?
Nagy dilemma volt, próbáltam én mindent a memóriámba zárni, meg közben persze kitartani, nehogy felsüljek ezelőtt a gyönyörű nő előtt! Változatosan lovagolt, hol rám hajolva, hol bele guggolva. Na ez tette fel az I-re a pontot! Itt telt be az a bizonyos pohár! Viszont egy pornós lánynál a szájba élvezést kár lenne kihagyni, így megkértem, hogy szájjal adja meg a kegyelemdöfést.
Leszállt rólam, lekaptam a gumit, megtámasztottam a hátam az ágy támláján és indult a mozi. Egy elképesztően brutális franciázást mutatott be. Ami az elején erősnek tűnt, na azt szorozd meg 10-el. Azt hittem a homlokom is behorpad! Pár másodperc múlva már hörögve pumpáltam tele a száját! Minden cseppet kisajtolt belőlem, meg is kellett fognom a kezét amikor már túl érzékennyé váltam. Ájultan borultam az ágyra, majd arra eszméltem, hogy Jázmin beszél hozzám. Őrület!
Próbáltam bekapcsolódni a kommunikációba, igaz pár percig lehet hülyeségeket hordtam össze. Jázminnal nagyon jól lehet beszélgetni is, érintettünk több témát, volt komolyabb is. Megbeszéltük, hogy mindketten foglalkozunk a testünkkel, talán rajta jobban látszik, vagy többet edz, de talán én se nézek ki olyan rosszul. Szóba került az éjszakai élet, milyen lehetőségek vannak a nagyvárosban.
Majd szóltam neki, hogy leápolhatna még egyszer, mosolygot, majd pár csók után délnek vette az irányt, felállított, de nem sokáig hagytam nyelve pörgését a makkomon, mert voltak még más terveim is. Gumit applikáltunk majd megkértem, hogy kutyusban helyezkedjen el.
Uraim, az a pucsítás! Kamilláztam is, majd benyaltam neki és bevezettem, ami oda való. Ajtóstól azért nem rontunk be sehová, csak finoman és óvatosan, nehogy gond legyen. Hamar megszokja a méretemet és buzdít nagyobb tempóra! Nem esett nehezemre, toltam hát keményen ahogy csak bírtam. Elképesztő látvány, mintha megnyitnék egy filmet, csak itt én vagy a szerencsés pasas! Összeszedtem minden erőmet és igyekeztem örömet okozni neki, de még ezután jött a kedvenc pózom, amikor lehasal.
Megkértem, hogy csússzon előre, hogy kényelmes legyen, közben a tükörben moziztunk, majd elindult egy keményebb, csattogós menet. Tartottam is tőle nehogy fájdalmat okozzak neki egy idő után, de biztatott hogy bírja és csináljam. Megpróbáltuk még állva is, de az a méretkülönbségek miatt nem bizonyult komfortosnak. Így megkértem hogy missziben fejezzük be.
Azonnal megfordult, szétdobta a lábait és várta, hogy megdolgozzam. Csókok közepette szeretgettem, de éreztem hogy már ez a póz nem lesz hosszú, max 2-3 perc telhetett el és a fülébe súgtam, hogy el fogok élvezni. Erre jött a válasz: Nyomd belém az összes gecidet! Mit tudtam tenni nyomtam, amit bírtam, talán egy percig is szorongatta a szűk punci a farkamat. Biztos kipréselt belőlem mindent. Amikor lankadni kezdtem csak akkor bújtam ki belőle.
Elégedettséggel nyugtázta, hogy jó bírom! Ilyenkor azért elmosolyodik az ember!
Romeltakarítás után elmentem még letusolni, majd csevegések közben magamra húztam a gönceimet és elindultunk az ajtó felé. Ajtóban is még pár perc dumcsi, aztán kölcsönös jókívánság puszi-puszi majd kiléptem az ajtaján.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Korrektül tájékoztat. Mindent elmond, annyi amennyit a telefonban mond.
Nekem bőven megéri! Hogy másnak is?-Ezt nem tudom, de ne a tombolára várjon senki!
A kapott élményhez kell mindig viszonyítani! A magasabb ár nekem mindig jobb élményeket ad, persze biztos van kivétel is.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Álmatlan éjszakámon íródott ez a szösszenet, ha hibák vannak benne ezért kérlek nézzétek el!
Na de az összbenyomás, az elképesztő!
Jázmin a kedvenceim között kapott helyet, garancia egy jó élményhez.
Ritkán vágyom pornós feelingre, de most igazán jól esett, tényleg mintha a saját filmed kockái pörögnének. Az oldalon talán kevesen tudják ezt átadni.
Nagyon kellemes órát tölthettem vele amiért hálás vagyok az égieknek, viszont amikor kiléptem az ajtaján és beültem az autómba, egy másik lányra gondoltam, hogy vajon mi lehet vele?!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról


2024-04-20 04:43:14
Szép fogalmazásért és szépségéért :)puszi édes

2024-04-18 22:14:59
Nem jól, hanem nagyon jól megírt beszi. Ha az éjszakázás ilyen hatással van az írói készségedre, akkor hajrá!
Mutasd mindet

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 53db
(2024-03-22) : Egy picit felfedeztük egymás testét csókok közepette, kiszabadítottam a melleit a bodyból, ő is a mellbimbóimmal játszadozott, majd lassan végig csókolva a testem eljutott a farkamig, ami már kezdett éledezni

(2024-01-07) : Ezután közölte, le akarja szopni a farkamat. Hogyan mondhatnék nemet ilyen kérésre?! Ismét kaptam egy pornós franciát, amelyet nagyon élveztem. Gumihúzást követően kérésemre meglovagolt.

(2023-06-02) : Majd pillanatok múlva a szájába is kerültem. Brutál szopásban részesített az ágyon négykézláb. Popsiját kinyomta, gyilkos látvány volt. Miután kemény lettem gumit kértem. Jázmin megszabadult a fehérneműjétől csak a magassarkú maradt rajta.

nagyon jó: 83db
(2023-11-09) : Franciáját vad szopásnak nevezném és nyoma sem volt barátnős kényeztetésnek, de persze nem is azért mentem hozzá vendégségbe. Hosszú percekig játszott rajtam,

(2023-09-17) : Smároltam a nedves, piercinges puncijával és egy idő után célt is értem, remegve nyögve szorította a combjaival a fejem.

(2023-09-06) : Kértem, hogy vegye le a fogadó szettet, majd az ágyra helyezkedtünk, ahol tovább folytatta a változatos, de nagyon ütemes szopást. Na ezt már nem bírtam sokáig, így kb 10 perc alatt a szájában lett végem. Ahogy éreztem, mert kb csak csillagokat láttam, végig a szájában maradtam, majd diszkréten kiment elintézni az utódokat.

: 175db
(2024-04-17) : Egyből rábukott, ahogy mások is írták, nagyon nagy tempót diktál a franciában (is), eszméletlen ahogy franciázik. Pár perc után szóltam hogy az idő szűke miatt bár nagyon jó amit csinál, húzzunk gumit, és jöjjön felülre.

(2024-03-19) : Durván bekapott, nem csak a hegyével játszott, közben köpködte, cuppogott én meg imádkoztam, hogy bírjam még valahogyan. Sokáig ezt szerintem senki sem bírná, így helycserét kértem és megkóstoltam piercinges punciját.

(2023-12-05) : Tenyleg hihetetlen, faradhatatlanul tuntetett el ujra es ujra, majd megint es ujra. Az, ahogy latod, hogy azzal a gyonyoru vastag ajkaival vegigszalad a farkadon, teljesen eltuntetve azt, majd ott marad lent kicsit