Kiemelt
Most hívhatod!
Giulia(39+)
Budapest XIII.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ szexpartner beszámoló

Jázmin

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-03-19 21:24:11

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Szia bence0101! Nagyon szépen köszönöm ezt a csodálatos Beszit!örülök,hogy pozitív élményekkel tudtál távozni tőlem!csodás napot neked,millió csók!🙂😜

Beszámoló Jázmin +36707423697 121000 szexpartner

Bence0101 a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Jázmin hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Nem tudtam előre tervezni így aznap telefonáltam és pár csörgés után sikerült is elérnem. Csodálkoztam is, de pár órával későbbre kora délutánra sikerült időpontot egyeztetni. Megbeszéltük amit ilyenkor kell és hamarosan siettem hozzá.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Autóval nagyon egyszerű megközelíteni, GPS ismeri, szóval gond nem lehet. Parkolni szinte a háztól pár méterre sikerült, ami persze fizetős.
Tömegközlekedéssel is egyszerűnek tűnt, bár én nagyon ritkán használom.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Új építésű ház, mindennel felszerelt lakás, tip-top, tisztaság mindenhol. Előszobából jobbra nyílik a fürdő, balra a játszószoba, amelyben kényelmes nagy ágy áll rendelkezésre a hancúrozni támadó vendégek számára. Ruháknak talán szék vagy valami fogas volt, de már nem tudnám megmondani pontosan. Ágy mellett hosszanti tükör amiben lehet mozizni, sőt talán kötelező!
Jázmin külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hű meg ha, ez a lány durván top kategóriás! Nyilván a képek is sejtetnek valamit, de azért élőben, mikor veled szemben áll, akkor nehéz bármit is mondani. Arca, tekintete gyönyörű, kedves, érdeklődő, lesi minden kívánságodat.
Playboy címlapján simán elférne, mindene formás, izmos, amiért sokat is tesz. Darázs derék, izmos lábak, körzővel rajzolt popsi, hatalmas szilikon mellek, szilikon száj és brutális szexi mély hang, mintha egy pornófilm közepébe lennél és ez nem csak a duma!
Olyan műsort kapsz amit nehéz lesz fokozni!
1. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 121000 erotikus masszázs
3. Jázmin +36707423697 beszámoló Budapest 121000 erotikus masszázs4. Jázmin +36707423697 beszámoló 2024-03-20 09:41:22 erotikus masszázs 1210005. Jázmin +36707423697 beszámoló 2024-03-20 09:41:22 erotikus masszázs 1210006. Jázmin +36707423697 beszámoló 2024-03-20 09:41:22 erotikus masszázs 121000
Action
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Aktus:
5
Csók:
4
Pornós feeling:
5
Belépés után puszival fogadott, én meg kerestem a szavakat, aztán persze nyilván csevegésbe kezdtünk, megmutatta a szobát, adott törölközőt és irány el zuhizni.
Tisztálkodási kör után az ágyon várt és nem vicc, szó szerint nekem esett. Négykézláb, pucsítva az ágyon, én az ágy mellett álltam, persze már teljes harci készültségben a törölköző alatt már nem lehetett rejtegetni, így lekapta rólam, mondván erre már semmi szükség. Tetszett neki amit talált, elmosolyodott, gondolta itt nem kell felállítani semmit sem. Durván bekapott, nem csak a hegyével játszott, közben köpködte, cuppogott én meg imádkoztam, hogy bírjam még valahogyan. Sokáig ezt szerintem senki sem bírná, így helycserét kértem és megkóstoltam piercinges punciját. Nagyon finom, illatos nedves puncit találtam, amit jó sokáig lefetyeltem, szerintem neki sem volt ellenére.
Egy idő után kérte, hogy váltsunk és nyomjam belé tövig a faszomat! Hát ilyen szöveg után mit lehet tenni?! Gumit felhelyezte, majd kérdezte hogyan szeretném. Én misszit választottam mert így a csók is létrejöhetett. Először lassan próbáltam belé csúszni, ami elsőre nem is ment a vastagság miatt, de egy kis mozgolódás után már bent voltam. Második, harmadik mozdulat után már tövig élvezhettem a szűk punci szorítását, közben figyeltem az arckifejezését. Egy pillanatra felakadt a szeme de megnyugtatott, hogy csináljam nyugodtan csak hozzám kell szoknia. Közben folyamatosan ment a csók, el is voltunk így kb 10 percig. Viszont másképp is ki akartam vele próbálni, így váltottunk kutyusra. Óvatosan betoltam és csillagokat láttam, talán így még szűkebb volt, inkább be is csuktam a szemeimet, mert azonnal elmentem volna, gyönyörű, brutális látvány hátulról (is). De már nem sokáig bírtam, így kértem hogy a szájában legyen végem. Szétcsatlakoztunk majd jött egy pörgős, hangos kivégzős francia, na ezt tanítani kellene. Én halkan szoktam élvezni, de itt azért belőlem is kijött az állat, meg is kellett fognom a kezét amikor már túl érzékeny volt, mert még akkor is próbálta az utolsó cseppeket kipréselni belőlem.
Szünetben hozott innivalót, közben cseverésztünk magánéleti dolgokról, éjszakai életről, bulizásról, ki honnan jött, merre tart. Intelligens gondolkodású lányt ismerhettem meg a személyében. Közben ő szólt, hogy ha készen állok szóljak és kezdhetjük a második kört. Miért ne gondoltam magamban.
Elképesztő szájtechnikájával felkeményített, majd amikor már éreztem hogy váltani kellene gumit kértem és most átadtam neki a választási lehetőséget hogyan olvadjunk össze. Ő mindenhogy szereti jött a válasz, na jó akkor én megint misszit választottam. Tartottam tőle hogyha lovaglóba kérem ez a pornós külsejű lány a szexi hangjával egy perc alatt kivégez. Szóval újra én voltam felül, csattogtunk is rendesen, közben Jázmin hangja is erősödött hát zene az ember fülének az biztos. De másodjára azért jobban bírom, így kipróbáltuk állva is, de magasságban bőven van köztünk különbség így kényelmetlen volt számunkra. Kértem folytassuk hogy az ágyon pucsít és én az ágy mellett állva szeretgetem. Imádtam nézni gyönyörű, hibátlan testét. Ilyen nő mellett azért tartani a ritmust elég nehéz, így hasra fordítottam és hátulról beleadtam minden erőmet. Hihetetlen volt mind a látvány, mind az érzés és közben a mocskos dumája. Ezt már én se bírtam tovább és hörögve élveztem tele a gumit, ekkor már Jázmin is erőteljesen szedte a levegőt. Amikor lenyugodtunk mind a ketten adott törlőkendőt, megtisztítottuk magunkat, majd elmentem tusolni.
Öltözés közben cseverésztünk mindennapi dolgokról, kinek milyen programja lesz még aznap. Ezután kikisért ajtóban két puszi, kölcsönös jókívánságok és hatalmas mosollyal az arcomon a viszontlátás reményében kiléptem az ajtaján.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nem kértem extrát, nekem minden az alapban van, nincsenek különleges fétiseim.
Mindent megkaptam amit vártam, pornós együttlétet vállal, nem bf-et, ez alapján kell őt választani.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Jázminhoz régóta el szerettem volna jutni, rengeteg beszámoló íródott róla, kicsit tartottam tőle hogy vajon milyen lesz a kisugárzása, hozzám állása, de megnyugtatok mindenkit nagyon jó kezekben lesz ha meglátogatja.
Nem vicc amit kiírt, hogy pornófilmben érezheti magát az illető!
Én alapvetően a bf-es feelinget keresem, de most szerettem volna elfelejteni egy lányt, így felkerestem egy bomba nőt, szerintem erre nagyon jó partnert találtam Jázmin személyében.
Szerencsésnek érzem magam, hogy beengedett az ágyába és sikerült elterelni a gondolataimat ha csak kevés időre is!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jázmin szexpartner beszámolójáról


2024-03-22 08:03:46
Egy káprázatos találkozóról kaptunk minden részletre kiterjedő, érzékletes beszámolót. Ezek után nem csoda, ha az olvasó a kedvencei közé teszi a hölgyet. Én ezen már túl vagyok, ezért inkább a prioritási listámon helyezem feljebb.

2024-03-21 03:31:39
Frankó leírás, köszönettel olvastam.

2024-03-20 21:10:13
MrKnox
Egy kis időre legalább.

2024-03-20 20:39:23
Remek beszámoló, némi életfilozófiai/válságkezelési tanáccsal.

2024-03-20 19:39:54
Jázmin kezelését bármilyen testi-lelki panaszra nyugodt szívvel választhatja az ember, remélem, rajtad is segített!
Mutasd mindet

FunkciókJázmin legfrissebb beszámolói

istennő: 9db
(2021-10-22) : Szokás szerint nem sokat finomkodik és hamar bekeményít illetve gyors tempót kezd diktálni de én pont így szeretem.Azt pedig nem nagyon kell bemutatni hogy Jázmin francia tudása tökéletes hiszen erről sok beszámolót lehet olvasni.Szinte azonnal mélytorkozik és majdhogynem magát kényszerfranciáztatja

(2021-08-27) : Jázmin felegyenesedett a mellbimbómat kezdte nyaldosni, majd szívni, közben én a hátát, és a gyönyörű fenekét kezdtem el simogatni az egyik kezemmel, a másikkal pedig a fejét finoman kezdtem lenyomni a farkam felé.

(2020-07-02) : előre kértem, hogy az elején még inkább finoman csinálja. Jázminnál a “finom francia” is olyan, mint másnál a legkeményebb szopás. Kértem, hogy a zacsit is nyalogassa és azonnal sietett teljesíteni a kívánságomat.

felejthetetlen: 55db
(2024-03-22) : Egy picit felfedeztük egymás testét csókok közepette, kiszabadítottam a melleit a bodyból, ő is a mellbimbóimmal játszadozott, majd lassan végig csókolva a testem eljutott a farkamig, ami már kezdett éledezni

(2024-01-07) : Ezután közölte, le akarja szopni a farkamat. Hogyan mondhatnék nemet ilyen kérésre?! Ismét kaptam egy pornós franciát, amelyet nagyon élveztem. Gumihúzást követően kérésemre meglovagolt.

(2023-09-06) : Kértem, hogy vegye le a fogadó szettet, majd az ágyra helyezkedtünk, ahol tovább folytatta a változatos, de nagyon ütemes szopást. Na ezt már nem bírtam sokáig, így kb 10 perc alatt a szájában lett végem. Ahogy éreztem, mert kb csak csillagokat láttam, végig a szájában maradtam, majd diszkréten kiment elintézni az utódokat.

nagyon jó: 81db
(2023-11-09) : Franciáját vad szopásnak nevezném és nyoma sem volt barátnős kényeztetésnek, de persze nem is azért mentem hozzá vendégségbe. Hosszú percekig játszott rajtam,

(2023-09-17) : Smároltam a nedves, piercinges puncijával és egy idő után célt is értem, remegve nyögve szorította a combjaival a fejem.

(2022-10-22) : majd következett a francia nem kevés vehemenciával. Simogattam csodás fenekét, mellét, szép haját meg persze gyönyörködtem formás testében. Mivel előre nem beszéltük meg a menüt, így az általam kezdeményezett kényszerfranciát szinte fennakadás nélkül belevettük a repertoárba.

: 175db
(2024-04-17) : Egy elképesztően brutális franciázást mutatott be. Ami az elején erősnek tűnt, na azt szorozd meg 10-el. Azt hittem a homlokom is behorpad! Pár másodperc múlva már hörögve pumpáltam tele a száját!

(2024-04-17) : Egyből rábukott, ahogy mások is írták, nagyon nagy tempót diktál a franciában (is), eszméletlen ahogy franciázik. Pár perc után szóltam hogy az idő szűke miatt bár nagyon jó amit csinál, húzzunk gumit, és jöjjön felülre.

(2023-12-05) : Tenyleg hihetetlen, faradhatatlanul tuntetett el ujra es ujra, majd megint es ujra. Az, ahogy latod, hogy azzal a gyonyoru vastag ajkaival vegigszalad a farkadon, teljesen eltuntetve azt, majd ott marad lent kicsit