Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Kiemelt
Leila(28+)
Budapest XIV.
Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Jàzmiiin

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-25 23:23:10

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Jàzmiiin +36707373380 119988 szexpartner

vivalanocse1 a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Jàzmiiin hirdetővel
gyönyörű arc
fergeteges francia
legjobb misszionárius
fergeteges humor
Egyeztetés
Az egyeztetès során Jázmiiin kimaradt, nem beszèltünk semmilyen felületen, Eszterrel is csak vèletlenül mikor Kingust hívtam. Kingus volt a főszervező, általa jött lètre a soklányos tali. Ettől függetlenül nem volt ismeretlen előttem Jázmiiin sem, már volt vele egy rövid fèl órás talim. Tudtam mire számíthatok, nem vèletlenül kèrtem őt is. Esztert nem ismertem, de a fotók ès a beszijei meggyőztek. Kingussal meg már volt többes èlmènyem. Ebben a besziben most Jázmiiin lesz a főszereplő.
Megközelítés
187-es busszal mentem Kelenföldről. A buszok kb fèl óránkènt jártak innen, '55 meg '25. Felszálltam a 10:55-ös buszra, 11:05-kor leszálltam. Majd egy órám volt odatalálni a megadott címhez. Könnyen ment, volt egy csomó időm, bebarangoltam a környèket. Majd eljött az idő: Telefonhívás, kapukód, emelet, szobaszám ès ennyi, megèrkeztem.
Összefoglalva: 187-es busszal megközelíthető, megálló nincs messze a lakástól, viszont ritkán jár a busz, kocsival èrkezők szerintem jobban járnak, nehezebb elkèsniük ugyanis. De busszal is megoldható, nem csak a kocsisokè a világ.
Helyszín
Nem lehet rá panasz, minősègi a környezet, a helyszín: mind a lokáció, mind az èpület mind maga a lakás belülről. Odabent pedáns rend ès tisztaság. Egyèbkènt a környèk: rengeteg új èpítèsű lakóház/park lett itt felhúzva egy zöldövezeti rèszen, kicsit messzebb már fák meg mèg távolabb erdő is van. Szèp a tájkèp.

Belülről a lakás: modern lakás, az előszobából egyből nappaliba lehet jutni meg másik irányba fordulva a fürdőszobába. A nappali tágas, ágy előtt rengeteg tèr van meg egy szèp szőnyeg, az egèsz lakás hangulatos, igènyesen berendezett ès tiszta. Na meg modern. A nappali egyben tetthely is. Zene nèlkül hozták le a talit a lányok. A nappaliból mèg nyílt ajtó egy másik szobába, innen jött ki a meglepetèslány.
Fürdőszoba elhúzható zuhanyfüggöny, kád. Sok tusfürdő. Szájvíz, rengeteg eldobható műanyag pohár. A pohár kukába dobásához a kuka a wc mellett van, háttal a csapnak. A tükör volt a fürdőszoba sztárja, óriási mèretű, de csak magam láthattam benne, fürdőszobában nem szexeltünk.
Jàzmiiin külseje
Bombasztikus lány Jázmiiin, arcra szerintem mindenkinek bejövős kategória azt gondolom, rendkívűl fiatalos az összhatása, laza, elsőre csendesebb lány, majd menet közben kiderül hogy mègse, komolyan egy egyènisèg, zseniális humorral, rendkívűl őszinte, nem annyira megjátszós. Kèt szilikonbomba csoda közè keveredett, rèszemről respect hogy naturálban hagyta a melleit, egyrèszt mert így lett változatosabb, sokszínűbb a lánycsapat, másrèszt pedig ezek szèp mellek attól mèg hogy nem szilikon dagasztja, èn díjaztam a látványt, amúgy is jó alakú, igaz ha valamit külön kiemelnèk az az arca szèpsège. Punci hibátlan, csupasz.

Eszter: saját beszijèben
Kingus: saját beszijèben
1. Jàzmiiin +36707373380 beszámoló Budapest 119988 erotikus masszázs
3. Jàzmiiin +36707373380 beszámoló Budapest 119988 erotikus masszázs4. Jàzmiiin +36707373380 beszámoló 2023-11-27 09:33:15 erotikus masszázs 1199885. Jàzmiiin +36707373380 beszámoló 2023-11-27 09:33:15 erotikus masszázs 1199886. Jàzmiiin +36707373380 beszámoló 2023-11-27 09:33:15 erotikus masszázs 119988
Action
A lányok vidámak mikor belèpek, Jázmiiin már nem emlèkszik rám, mikor visszakèrdez hogy te voltál a fèl órás vendègem ès leigenezem utána tud beazonosítani valamennyire. Tusolás után elsőnek Jázmiiin vesz a szájába, szuperül franciázik, addig Kingussal ès Eszterrel csókolózom, felváltva. Kèrek olyat is hogy egymással csókolózzanak. Jázmiiin javaslatára ágytól eltávolodunk, szoba közepèn vagyunk, èn állok ès előttem a lányok felváltva veszik be a farkamat. Hol Kingust, hol meg Esztert hívom fel csókolózni. Csókolózás közben mindig valaki a farkammal is foglalkozik. Eszternek mondom szerintem èn bukom nála a popót, egyetèrt, a vèkonyabbat szereti. Kicsivel kèsőbb Jázmiiin mondja mit szólnèk ha áthívna egy másik lányt mèg akivel csak ő leszbizne, nèzhetnèm, de ahhoz a lányhoz nem èrhetnèk, lènyegèben ugyanazèrt mintha popó lenne? Bele megyek, már csak a feeling ès a lányok mennyisège miatt is, nèggyel mèg nem voltam. A másik szobából jön át az ismeretlen lány.

Mèg megkèrdeztem a lányoktól olyan van-e náluk hogy gumival a farkammal punciba be, majd onnan ki ès a gumis farkam punciból szájba. Na ez nincs. A puncinkènti gumicserèvel tisztában voltam, ez szinte mindenkinèl így zajlik, saját praxisomban eddig nem volt kivètel. Most sem. Az ágyon Jázmiiin nyalta-falta a csaját, mellèt, punciját, úgy döntöttem elsőnek vele dugom, hátulról, gumihúzás után mèg sikosítózás majd ez törtènt, Kingus Eszterrel csókolózott vagy velem. Aztán szètváltam Jázmiiinnal, gumi le, Eszter franciázik, új gumi a kezembe, felhúztam ès Kingus a szembőlt javasolta. Az ágyon fekvő Kingusnak beraktam, nèha csókolóztunk de a legtöbbször szerintem Jázmiiin ès csaja játèkát figyeltem, mintha igazi leszbi kapcsolatban lennènek, mintha nem csak megjátszanák, közben Eszter is jött velem csókolózni ès mondta szerinte ha ezt megtudják a legirigyeltebb ember leszek az oldalon.

Szó mi szó tènyleg jó dolgom volt, egy újabb gumicserèt követően jöhetett a nekem új lány, Eszter. Szemből is dugtunk, így kezdtük, de a legemlèkezetesebb az volt mikor hason feküdt ès úgy dugtam. Mert mellettünk volt Jázmiiinèk duója, ès elèrtem Jázmiiin punciját, azt simizhettem, ès nedvesnek èreztem. Mèg Jázmiiint elraboltam mert nagyon megkivántam így egy sokadik gumicsere után szemből dugtam. A szemből neki jobb volt. Izgatóan rámarkolt közben a melleire mind a kèt kezèvel. Majd kiderült már csak 15 percem van, Jázmiiin szólt, órámon csekkoltam, tènyleg, jól jött a jelzèse, ideje volt ráfordulni a finishre.

Orosz rulett lenne az èlvezès? Kèrdi Jázmiiin, leesik egy lövèsre gondolhatott, gyorsan mondom a terv az hogy mindegyikőtöknek a szájába. Picit hitetlenkednek, Jázmiiin is felèlènkül, kiváncsian felül, ilyet mèg nem láttam, többiek sem,mondják (pedig múltkor Kingus láthatta hogy kettő lánynál kèt-kèt perc volt a szájba)
Felállok ágy elè, elsőnek Jázmiiint választom, ránèzek órámra, pici mosoly többi lány rèszèről, farkam már Jázmiiin szájában, ès úgy mondom a nevetèsre hogy ha be akarom tartani az időtöket tudnom kell hol járunk. Jázmiiin nagyon izgató jelensèg, nem tudom technikája mèg mit tett hozzá, de kb 1 perc alatt kivègzett. Ment minden a szájába. Azonnal jöhetett Kingus, szerencsère egyik lány sem volt finnyás, de ha kèrik letusoltam volna a farkam. De Jázmiiin mindent szorgosan összegyűjtött a szájával, spermamentes farkat vehetett át Kingus, aki látva az előbbi gyorsaságot szerènyen azt mondta hogy lehet ő nem olyan ügyes mint Jázmiiin, de remekül ráèrzett ès elèg lendületes franciát mutatott be, vègeredmèny csakis a gyors siker lehetett, bár látványosan, általa èrezhetően alig jött sperma. Mondta is viccelődve hogy vegyem úgy hogy lenyelte.
Eszter maradt a vègère, ő sem okozott csalódást, bár volt egy olyan terv hogy látványosan a kinyújtott nyelvère èlvezek hogy a többi lány lássa nem kamuzok, mèg a kezem is a farkam alá tettem nehogy a szőnyegre menjen vègül egy szájba betolásnál Eszter eltüntette a farkam hogy szerinte se menjen szőnyegre és az egèszet ami van is eltüntette, szóval ez sem lehetett már veretes mennyisèg, egyedül Jázmiiin távozott a fürdőszobába megszabadulni az utódoktól. Mèg búcsútusolás, meg a maradèk rózsa, melyre Jázmiiin emlèkeztetett hogy az mèg nem került vázába. Jó hogy szólt, így időben odaadtam.
Elszámolás
3 lány, köztük Jázmiiin rózsája EGYÜTT,ÖSSZESEN a lentebb megadott szám. Mivel nem hètköznapi volt a csokor, fel sem merült bennem mikor adjam oda: rögtön az elejèn, három kupacot kèpezve. Szerintem így korrekt. A kèrdőjeles popó extrát a vègèn terveztem odaadni. Nem,nem Jázmiiin vállalása, sajnos. Viszont nem is valósult meg, viszont beváltható volt másra, egy negyedik lány társaságára, igaz csak nèzni volt szabad a tömegjelenetben, meg ahogy Jázmiiinnal leszbiztek, de megèrte a feeling. Igazinak tűnt leszbikus "szerelmük". Ja igen ez az extra a vègèn, főszereplőnk emlèkeztetett, biztos ami biztos.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 130 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 40, másfel órás randira 60, két órás randira 80 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ez volt a második találkozásom Jázmiiinnal. Jázmiiin egy nagyon szèparcú, jó testű lány. Egyszer règen egy tervezett, de az èn hibámból akkor csak terv maradt Jázmiiin-Kingus tali kapcsán azt írta privátban nekem hogy "Sose jön össze ez a randi :D Meglepődnék ha összejönne..." Sikerült meglepnem, plusz mèg egy lánnyal, Eszterrel is, igaz neki is engem, plusz egy lánnyal, terven felüli zseniáis húzás volt tőle.
Khm,khm tulajdonkèppen igazat írt, a Jázmiiin-Kingus tali ha úgy veszem mèg mindig nem jött össze, ez egy Jázmiiin-Kingus-Eszter-Ismeretlen lány tali volt. Kicsit megszaladt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Jàzmiiin szexpartner beszámolójáról


2024-01-02 19:12:03
Hiába no, élni tudni kell! Én ezt még csak megközelíteni sem tudom, talán nem is igénylem, de az biztos, hogy érdeklődve olvastam. Gratulálok és egészségedre :-)

2024-01-02 16:41:24
Valóban sikerült irigységet keltened! Gratula a kalandhoz! Csak így tovább Viva!

2023-12-04 19:07:48
Klapanciusz :) Nem hirdet

2023-12-02 00:19:19
Jè, most látom csak, pont a fèl századikat írtam.
Klapanciusz: a negyedik lány nem hirdet sehol, lehet egyszeri ès megismètelhetetlen, bár lehet ha kèred napokkal előre talán betervezhető. Szerintem Jázmiiinnak lehetett civil ismerőse, aki miután megtudta hogy mi lesz a közelèben kiváncsivá vált hogy megnèzze.
Viszont mivel civil èrinthetetlen.(volt)

2023-11-29 09:44:22
Az oszt igen haver, gratulálok! 👍🏻 Csak most fedeztem fel ezt a remek élménybeszámoló-sorozatodat erről a bitangjó randiról, de rendkívül inspiráló. Már én is kacérkodtam a gondolattal hogy benevezzek hozzájuk, mert Kingus és Jázmin külön-külön is garanciát jelentenek a minőségre, és így tuti hogy Eszter se piskóta, ha “közösködnek” vele. Nincs mese, ezt nekem is át kell élnem! 😃
Csak egy kérdés maradt bennem, hogy vajon ki volt a negyedik lány? Ő vajon hirdet amúgy? Nem derült ez ki?
Mutasd mindet

FunkciókJàzmiiin legfrissebb beszámolói

istennő: 2db
(2023-08-27) : Jázmin franciázott nekem egy kicsit és utána gumit húztunk. Eszterrel kezdtem nyuszi-pózban. Mellettünk Kingus és Jázmin 69-ezett. Először Kingus volt felül később pedig Jázmin. Így csináltuk egy darabig.

(2016-11-21) : Picit még pihegtünk egymás karjaiban, majd Ő kezdett kényeztetni. Hanyatt fektetett, mellém térdelt úgy hogy mindenhol elérjem szép testét ahol csak szeretném, és egy nagyon kellemes szájjal babusgatásba kezdett.

felejthetetlen: 13db
(2022-12-20) : Habozás nélkül visszacsókolt és nyelvecskéjét is dugta rögtön. Szóval valsz. nem jól éreztem. Bőven lehet, hogy velem van a baj és én nem tudom hogy kell egyszerre két lányt megszeretgetni.

(2020-11-20) : Megérkezésemkor a fentebb említett közjáték zajlott le és míg Jázmiiin ideiglenesen (az ottlétem idejére) félrehelyezte a kutyusokat, addig felmelegítettem a lehűlt kezeimet. Sokkal kell...

(2019-05-02) : Elég lendületes volt, úgyhogy át kelleet vennem az irányitást, és missziben folytattuk. Imádtam, ahogy a lábaival átkulcsolt, és húzott magába. Ki nem hagytam volna a kutyust, úgyhogy váltottunk és hol lassan, hol gyorsan dugtam, amit talán megintcsak élvezett egy kicsit.

nagyon jó: 9db
(2023-06-30) : Francia jó, barátnős, lágyabb, finom szája van. Csókolózást is beiktatjuk, majd 69 következik, csak mert szèp a puncija. Miután kièlveztem a szitut, mèg szemből megkèrem a franciára újra, majd gumi.

(2021-12-09) : Nem volt semmilyen extra kérésem, így franciával kezdtünk, ezután hátulról és szemből is meglovagolt, majd én kerültem misszionárius pózba és így alakítottuk az együttlétet, így lett végem is és a testére lőttem a nedűt :). Franciája kellemes, sajnos én nem viszonoztam neki, őszintén szólva kis is ment a fejemből,

(2021-06-14) : Megérkezésemkor valami fekete kombiné szerűségben fogadott, kérdezte, maradok-e, hát miért ne maradnék. Vízzel, és üdítővel kínált, amit elfogadtam. Fürdő után meztelenül várt, ze...

: 25db
(2024-02-12) : Jázmin is gyorsan beugrott a fürdőbe és addig én elhelyezkedtem az ágyon és Eszter rögtön a lábam közé helyezkedett és elkezdte feléleszteni a farkamat ami azért már nem volt puha de ő rögtön torokra vett és brutális amit művel a szájával,

(2024-01-16) : Farkam hamar kőkemény lett amit egy lelkes franciával viszonzott. Én álltam az ágy mellett, ő pedig négykézláb az ágyon, majd később kiült az ágy szélére, legvégül pedig térdepelve folytatta.

(2023-05-13) : Két menetet terveztem, de ebből csak egy jött össze, ellenben az nagyon jó volt. Kaptam teljes test masszázs, amit nagyon profin csinált és a csók felejthetetlenül szuper volt. Tökéletesen elégedett vagyok, szívesen meglátogatom újra!

egyeztetési probléma: 2db
(2017-01-30) : A ház elől hívtam 10:01, :05 és végül :10-kor. "A hívott szám jelenleg nem kapcsolható". Mivel -10 fok volt odakint, nem láttam értelmét tovább fagyoskodni, elkotródtam.

(2016-11-03) : 30 perccel hamarabb értem oda, addig az autoban tartózkodtam! 5 perccel előtte megcsörgettem telefonon, de nem vette fel. Azt gondoltam készülödik, de sajnos nem ez történt...utána hívogattam, 1 -et kicsörgött, majd foglaltat jelzett!