Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Ivett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-09-06 23:29:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ivett +36304618914 122525 erotikus masszázs

bleez a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Ivett hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen feltölt
legjobb mellszex
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
5
Régóta fókuszomba került a hirdetése, tetszettek a képei és a bemutatkozása, vártam, hogy szülessen Róla több beszámoló, de hiába. Bővebb infóból lejött, hogy az általam már ismert óbudai szalonban rendel, de a központi üzenetküldő rendszer miatt nem volt értelme üzenetet küldeni, így amikor villogott felhívtam. Rögtön felvette egy hölgy és közölte, hogy Ivett a fürdőben van, tud-e segíteni. Kérdeztem, tudok-e Ivettel személyesen beszélni, azt felelte, odaviszi Neki a telefont. Értékeltem. Pár másodperc után Ivett hangja csendült, kislányosabb volt, mint amit elképzeltem. Mondtam hogy előre szeretnék időpontot egyeztetni, az áltam kívánt szerdai napon 11:00 órát lefixáltuk. Rákérdeztem a csókra és a kölcsönösségre, utóbbira azt mondta, lehet róla szó. Kérte, aznap 10:00-ig sms-ben erősítsem meg. Címet rögtön diktálta, tudom mondtam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
Óbuda szíve, a Bécsi és Pacsirtamezö utak között, az ezeken közlekedő tömegközlekedési eszközökkel érhető el. Kocsival mentem, GPS odavisz, parkoló mindig van a közelben, fizetős. Házszám jól látható. A ház többszintes, az ezredforduló körül épült társasház, tiszta lépcsőház, én még nem találkoztam senkivel ott.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
4
A szalon a legfelső emeleten van, a negyedik szoba a tetőtérben. Ĺift nincs, de azért nem kell sokat mászni. A mi szobánkban masszázspad és matrac, plusz egy kanapé a ruháknak. Függöny behúzva, de azért lehetett mindent látni. A masszázspadon ízléses vendégváró dekoráció. A fürdő kádas, száraz kilépö, több tusfürdő, szájvíz,poharak.
Ivett külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Ivett egy igazi latin szépség. Barna tónusok, haj, szem, bőr, bimbó és kisajkak. Arca arisztokratikus festmény, szépen ívelt orr és szemöldök, nagy mangulavágású szemek, hosszú természetes szempillák, egyenes orr, széles rajzos ajkak, gyöngy fogsor. Gyönyörű, de tényleg. Nyaka vékony és hosszú, csókolnivaló. Ikrei közepes méretűek, tinilányosak, kis bimbó udvarral peckesen állnak. Ivett alakja karcsú nőies, vékony derék, szélesebb csípő, hosszú lábak. Kelyhe sima, illatos, jóízű, arányos pillangókkal. Kemény húsú, markolnivaló Nő, nincs rajta felesleg. Ivett értelmes, tanult lány, kommunikációja könnyed, humora felejthetetlen.
1. Ivett +36304618914 beszámoló Budapest 122525 erotikus masszázs
3. Ivett +36304618914 beszámoló Budapest 122525 erotikus masszázs4. Ivett +36304618914 beszámoló 2024-09-07 08:47:20 erotikus masszázs 1225255. Ivett +36304618914 beszámoló 2024-09-07 08:47:20 erotikus masszázs 1225256. Ivett +36304618914 beszámoló 2024-09-07 08:47:20 erotikus masszázs 122525
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
3
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Volt egy kis logisztikai zavar a kapuban, elnézést kért a várakozásért, ok, beálltam a sorba. Mikor beléptem, nyújtottam a kezem, de odalépett és megpuszilt, jól esett. Persze várni kellett az előttem érkező pancsijára, addig beszélgettünk. Kérdezte, mit innék, limcsit választottam, kilibbent, én meg levetkőztem. Fürdés után levette a melltartót, én megdícsértem a szépségét és megöleltem. A matracra küldött hasra. Nagyon jó masszázst adott, pont közepes erősségűt, de foglalkozott a talált csomóimmal sokat, szóval profi volt, jól esett. Közben végig beszélgettünk, hülyültünk, jókat nevettünk. Készült, hogy megcsúszkálja a hátamat, de gyorsan felültem és engedélyt kértem a cicik olajozására. Megkaptam, csoda jó tapintású, természetes halmok.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
1
Ha már így alakult, maradhatok hanyatt, párna a fej alá és kezdődött a keresztben csúszka. Farkam a cicik között, kezeimmel a felséges test minden porcikáját elérem, dicsérem és simogatom, beleértve a puncit is. Hosszanti csúszka következik, Ivett arca egy centivel halad el a szám előtt, kacér félmosoly, igéző tekintet. A nyakát csókolom sokat. Megfordulsz egy kicsit, óvatosan lendíti át hosszú lábát a fejem felett és beleszagolok a gusztusos punciba, émelyítő. A franciából nem láttam semmit, de amit éreztem, az fenomenális volt. Finom, barátnős szopás, határozott kézhasználattal, amit szeretek. Én közben a zamatos puncit nyaltam, simogattam a gyönyörű ánuszát, és én voltam a legszerencsésebb férfi a világon. Viszonylag sokáig bírtam, de eljött a vég, fejét eltoltam a farkamról, amit azonnal megragadott és határozott mozdulatokkal kivégzett. Az hogy erősen sóhajtoztam, gyenge kifejezés. Csillag Patrik póz, Ivett elneveti magát és gyengéden letörölget. Fürdés, öltözés, a limcsit idd meg, nem azért csináltam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén adtam oda a masszázsdíjat, nem kérte előre. Totál arányos díj és mindent megkaptam, amit megbeszéltünk.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Hála Istennek és Ivettnek, nem csalódtam, teljesen feltöltött és intellektuálisan is partner volt. Úgy megcsókoltam volna, de azt nem lehet. Köszi Ivett, hamarosan jelentkezem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ivett erotikus masszázs beszámolójáról


2024-09-09 09:45:02
"én voltam a legszerencsésebb férfi a világon" 😃 igazán pompás élmény közvetítés. Nagyon jó írás ✍️. Számomra Ivett reakciói hiányoznak, technikàjàról sok minden megtudható 🧪. Köszön a megosztás 🙏, hodolat Ivettnek 🎩.

2024-09-07 09:26:46
Nem átlagost akartam adni, csak mellényomtam, bocs. (A levezetésnél egészen biztosan nem az "émelyítő" szót akartad írni.)
Mutasd mindet