Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Ivett

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-11-21 20:43:27

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Ivett +36304618914 119940 erotikus masszázs

Tazdingo a 2023-11 hónapi randiján történteket írta meg Ivett hirdetővel
perfekt alak
teljesen ellazít
Egyeztetés
Hívtam telefonon egyből felvette, mindenről kedvesen tájékoztatott. Pár keresztkérdésemre is megkaptam a választ. Meg is állapodtunk egy délutáni időpontban. Szerencsére szabad volt az időpont, amit elsőre én szerettem volna.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Pár óra elteltével, BKV-val robogtam a megadott címre. Egyszerűen meg lehet BKV-val, mint autóval közelíteni a helyszínt, bár parkolás szerintem gondot tud okozni. A kapun és a megfelelő emeletre könnyen fel lehet jutni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A ház egy régebben épült ház, de látszik rajta, hogy karban van tartva. A lakás szépen fel van újítva, a fürdő tiszta és rendezett. (a megfelelő kellékekkel tusfürdő, szájvíz etc...) A masszázs szoba is szépen, igényesen fel van újítva, masszázsággyal, kanapéval, tatamival.
Ivett külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Megérkezésemkor az ajtó mögött bujkált, beléptem és megcsodálhattam Ivettet. Egy fekete kétrészes fehérneműben fogadott. A képei és az adatlapja maximálisan tükrözik a valóságot.
1. Ivett +36304618914 beszámoló Budapest 119940 erotikus masszázs
3. Ivett +36304618914 beszámoló Budapest 119940 erotikus masszázs4. Ivett +36304618914 beszámoló 2023-11-22 10:35:55 erotikus masszázs 1199405. Ivett +36304618914 beszámoló 2023-11-22 10:35:55 erotikus masszázs 1199406. Ivett +36304618914 beszámoló 2023-11-22 10:35:55 erotikus masszázs 119940
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
A szobába bekísért, gyorsan ledobtam a ruháimat, kaptam egy törölközőt és már is robogtam a fürdőbe. Közben Ivett figyelmesen megkérdezte, hogy kérek-e vizet esetleg egy meleg Teát. Bubis vizet választottam.

A fürdőből visszatérve, Ivett a tatamira irányított. Ivett lábai közé vette a bal lábamat és olajjal elkezdte masszírozni. (Már itt felfigyeltem, hogy Ivett bőre milyen selymes) Egyik láb után a másik következett, Ivett sűrűn kérdezte, hogy nem túl erős-e ?, kellemes ahogy csinálja ?.
Ha még az elején nem volt világos nekem, hogy jó helyre jöttem-e akkor most bebizonyosodott, Ivettnek nagyon jó a technikája és jó erősen is tud masszírozni. Nekem a masszázs része is fontos volt az együttlétünknek.

Kis idő múlva Ivett áttér a hátam masszírozására, és finoman ráül a lábamra. Nekem ez a része tetszett a legjobban a masszázsnak, hiszen imádom, ha a hátamat masszírozzak. Nagyon ügyesen átmasszírozta a hátamat kellő erővel. Gyorsan a bugyijából kilépett, ezután Ivett masszázsa ellágyult, és átment érzékivé, "véletlenül" be-benyúlt a lábaim közé, itt már sejtettem, hogy nem sokat kell várnom már a "kérésre" :) és el is hangzott ....
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Immáron a hátamon fekszem, ismét megpillanthattam Ivettet, hát a bugyi és melltartó hiánya és az olajtól csillogó cicijei semmit sem rontottak az összképen, sőt ... :) A mellkasomat és a lágyékomat alaposan beolajozta, magára is jutott belőle és következett az erotikus része. Ivett a cicijével elkezdett óvatosan csúszkálni a szerszámomon. Nagyon ügyesen csinálta, hamar kész helyzetbe állította a szerszámot. Kis idő múlva megkérdezi, hogy milyen levezetést szeretnék, szájjal valót választottam. Itt kéri, hogy majd a vége előtt szóljak - evvel nincs semmi baj jó ezt előre tudni.

Megkér, hogy a lábamat nyissam szét és Ivett lekuporodik a lábaim közé, és elkezdi a franciát. Nem ront ajtósul a házba, először finoman a zacsit kezdi nyalogatni, majd az oldalát és így jut el a végéig. Technikája ügyes változatos, néha kézzel is besegít, hogy a zacsit tudja nyalogatni. Folyamatosan figyeli a reakcióidat, kitartóan franciázik. Éreztem, hogy lassan eljutok a csúcsra szóltam neki, a fejével eltávolodott és kezével folytatta. Nemsokára végem is lett.

Ivett hozott papírtörlőt, amivel készségesen letörölte az utódokat, majd magát is tisztába tette. Sajnos már sok időnk nem marad, ezért az irányt a fürdőbe vettem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az egész együttlét alatt nem került szóba. A masszázs végén miután visszajöttem a fürdőből, a szobainasra helyeztem el. Extráról nem esett szó, nem tudom van-e.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-11 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Összességében nagyon jól érzetem magam, Ivett nem csak nagyon szép, de okos is. Jót lehet beszélgetni vele, mindenről meg van a véleménye.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Ivett erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!