Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ szexpartner beszámoló

Isabella

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-22 20:35:48

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Puszi 💖

Beszámoló Isabella +36306626978 122124 szexpartner

ben111 a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Isabella hirdetővel
gyönyörű arc
hihetetlenül érzéki
legjobb misszionárius
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Ezen az oldalon láttam, hívható volt így hívtam is, pár csörgés után felvette. Mivel átolvastam a profilját előtte és árak is vannak csak pár dolgot egyeztettem még vele a biztonság kedvéért. És megbeszéltünk egy időpontot másfél órával későbbre (miattam mert idő kellett hogy odaérjek).
Beköszönésnél a hangja félénk volt de miután elmondtam monológomat már a hangja megváltozott, nagyon édes, kedves volt. :)
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
4
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Dózsa György és Árpád-hid metrómegállók között (szerintem inkább közelebb az Árpád-hidhoz), Dunához közelebb. Én 1-es villamostól sétáltam a házig, 5 perc volt.
Előtte Google térképen néztem meg a telefonon megkapott címet, a Google a ház melletti parkolóra mutat, de rákattintva a közeli vendéglátó egységre már be lehetett biztosra azonosítani a címet.
Parkolás szempontjából van hely ahogy láttam hétköznap délután, de szerintem fizetős övezet.

Elszámoltam és hamarabb érkeztem 10 perccel, inkább felhívtam tudjon róla már megérkeztem, már ő is fogadóképes volt így felmentem hozzá.
A Duna felőli bejárton mentem be, a falon lévő kaputelefont használva (az ajtón lévő szerintem csak kóddal működik).
Megkaptam az emeletet és hogy ott merre forduljak.
Lift mellett egy ajtón kell bejutni ami 2 lakáshoz vezet, karnyújtásnyira van ez azajt bejárati ajtótól, itt azért össze lehet futni mással véletlenül, de hol nem?
De inkább diszkrétnek ítélném a bejutást!
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Bár panel, de a lakás teljesen fel van újítva, rendezettnek és tisztának tűnt nekem. Fürdő kicsi (én elfértem), zuhanykabinnal, pár tusfürdővel (nem nagyon nézegettem, használtam egyet), szájvíz is van.
Törülköző jó minőségű volt.
Baszoba nagy, nagy franciaággyal, hatalmas TV-vel (mondjuk ez annyira nem lényeg), légkondival, hatalmas tükörrel az egyik falon lévő szekrényen.
Isabella külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A képeken sok minden takarva van, de nem csalódtam amikor megláttam :) Fiatal, szép bőre van, mellméret szerintem mindenkinek relatív, nem voltak hatalmasak de kicsik sem, nekem tetszettek :)
Világos színű fehérneműben fogadott, illett a szőke hajához és szép arcához. Végig mosolygott és az első perctől nem volt feszengés, jól oldotta a feszültséget.
Kommunikatív, szép lány.
1. Isabella +36306626978 beszámoló Budapest 122124 erotikus masszázs
3. Isabella +36306626978 beszámoló Budapest 122124 erotikus masszázs4. Isabella +36306626978 beszámoló 2024-07-23 10:06:53 erotikus masszázs 1221245. Isabella +36306626978 beszámoló 2024-07-23 10:06:53 erotikus masszázs 1221246. Isabella +36306626978 beszámoló 2024-07-23 10:06:53 erotikus masszázs 122124
Action
Aktus:
5
Pornós feeling:
2
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Érkezésemkor mosolyogva fogadott, cipőt azonnal levettem, mint egy jó gyerek és bekísért a szobába.

Pár mondatot váltottunk az időjárásról de mindezt oldottan köszönhetően neki, megmutatta a fürdőt, zuhanyzás után már várt a víz a szobában amivel előzőleg kínált.
Ittam pár kortyot és eközben ő levette a fehérneműjét ami kezdetek óta rajta volt, inspirálóak voltak a mozdulatai. Mindent előre bekészített az ágyra (zsepi, gumit csomagolását előre megbontotta).

Ekkor mondtam hogy én szeretném kezdeni a dolgokat, hátára feküdt és elkezdtem végigcsókolni a melleit, közben bókoltam neki, jól reagált a csókokra, simogatásra. Egyre lentebb mentem és a lábai között kötöttem ki, lassan, finoman nyaltam, úgy tűnt tetszik neki, de egy idő után feladtam. Meg is beszéltük a dolgot, én úgy éreztem hogy nem fog sikerülni, ő úgy nyilatkozott hogy jól esett neki, de hát elvileg miattam vagyunk itt :D és már ekkor a hátamon feküdtem.

Háttal nekem, az oldalán fekve kezdett el finoman foglalkozni velem, pillanatra morgolódtam hogy pont takarja az akciót és a tükörből sem láttam éppen semmit köszönhetően egy széknek, de kicsit oldalra kihajolva már minden rendben volt :) Nagyon gyengéden simogatott és finoman vett be a szájába, nagyon izgató volt, meg is lett a hatása!
Gumit húzott - profi módon a szájával - ekkor már mellettem térdelt és úgy folytatta egy ideig, majd felajánlotta hogy jöhet a menet :)

Én kértem hogy a hátára feküdjön, kis síkosítót tett rám és behatoltam. Rögtön éreztem hogy nagyon szűk, tudtam hogy nem lesz hosszú a művelet :D
Lassan kezdtem, de nem tudtam igazán begyorsulni mert annyira jó volt :) Többször is leálltam, de végül beadtam a derekam és jól elmentem, Isabella nagyon cuki volt végig, mint egy barátnő!
Hagyott lenyugodni.

Kifeküdtem, közben beszélgettünk mindenről, egy idő után tudtam hogy részemről nem fog menni a második kör. Kicsit váratlanul érte hogy ezt bejelentettem (lehet azt hitte nem érzem jól magam, de éppen ellenkezőleg), de azt nem tudta hogy volt még elintéznivalóm aznap.

Gyors zuhany, aztán a kijutásnál annyira el voltunk foglalva hogy van-e kint valaki hogy elfelejtettem neki megköszönni az élményeket :D
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az oldalán kiírt 1 órát fizettem érkezésemkor, 2 aktus is belefért volna de végül csak egyet vettem igénybe, de ez az én döntésem volt, nekem belefért mert jól éreztem magam. Extrákról nem tudok, nem kértem semmi olyat ami nem fért volna bele az alapba.
Rózsacsokor
ben111 nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 30, egy órás randira 50, másfel órás randira 80, két órás randira 105 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Összességében nagyon jól éreztem magam, kedves, aranyos, diszkrét, szép lány. Szívesen meglátogatnám megint!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Isabella szexpartner beszámolójáról


2024-07-24 07:19:10
Apró részletekben, megjegyzésekben gazdag írás. Erős ajánlat Isabelláról. Nagyrabecsülés a múzsának és a szerzőnek az igényes írásért!
Mutasd mindet