Kiemelt
Mia(22+)
Budapest IV.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Inka01

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-20 18:12:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Inka01 +36705505448 121276 erotikus masszázs

FfCsabi a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Inka01 hirdetővel
ennivaló lábfej
profi, szakszerű
ínyenc láberotika
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Inkát itt az oldalon találtam. hát, váll fájdalommal, valamint kielégítetlen láb fétisemmel kerestem meg. Minden amit leírt a programról kedvemre való volt, a képei pedig eldöntötték az esti programom. Telefont ragadtam, kedves hangja határozottságot sugallt. Mindent elmondott a szeánszról, én is elmondtam mi a vágyam. Gyors időpont egyeztetés után, pár óra múlva már a kapujában álltam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A 3.kerületben, a Gobuda közelében rendel. Kiválóan megközelíthető, bkk-val, kocsival egyaránt.Buszmegálló, villamos megállók, mind pár perc sétára találhatóak. Én kocsival mentem, hétvégén este, így nem volt gond a parkolással. A cím egyértelmű. megérkezésemkor felhívtam, nyílt is az elektromos kapu, onnan már csak pár lépés volt.A diszkréció teljes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Nagyon kellemes, hangulatos társasházi lakás. Egyedül rendel. Tisztaság várt, jól felszerelt fürdőszoba, illatos törölköző, szóval minden adott volt a ráhangolódáshoz. masszázságy, nagy tükör, kellemes háttérzene, meleg, és kellemes illat várt a szobában. Az ott lévő paraván mögött vetkőző, a ruháidat van hová tenni, törölköző bekészítve, szóval irány a fürdő!
Inka01 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Az ajtón belépve sejtelmes fényben állt előttem, egy iszonyúan szexy ruhában, zavarba is jöttem azonnal. Kedvesen mosolygott, csodálatosan karbantartott, formás, igényes nő, a képei mintha tegnap készültek volna. Az egy két ízléses tetoválás, és a formás idomai csak úgy vonzották a tekintetem. Eddig minden tökéletes, mormoltam magamban máris elégedetten.
1. Inka01 +36705505448 beszámoló Budapest 121276 erotikus masszázs
3. Inka01 +36705505448 beszámoló Budapest 121276 erotikus masszázs4. Inka01 +36705505448 beszámoló 2024-04-22 07:30:33 erotikus masszázs 1212765. Inka01 +36705505448 beszámoló 2024-04-22 07:30:33 erotikus masszázs 1212766. Inka01 +36705505448 beszámoló 2024-04-22 07:30:33 erotikus masszázs 121276
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
A fürdés után izgatottan csattogtam vissza a masszázs szobába, pár pillanat után Inka is ott termett. Megkért helyezkedjek el az ágyon,feküdjek a hátamra. Lingam masszázs vette kezdetét, kellemes meleg olajjal kezdett kényeztetni, kezei biztosak, nagyon finom az érintése, csodás technikával dolgozott rajtam, közben a a nagy tükörre pillantva vehettem szemügyre vadítóan szép, kívánatos testét. A látvány, és a masszázs hamar meghozta a kívánt hatást. Alaposan letörölgetett, majd hason fekvés következett. A masszázs számomra valami fergeteges volt. Nem nagyon van viszonyítási alapom, de szerintem ritkán távozik innen csalódottan bárki is. az egész testem átmasszírozta, a lábamtól a nyakamig. Hihetetlen érzékkel csinálta,néha egy-egy eltévedt mozdulat simogatta a férfiasságomat, ami visszarántott a földre. Közben azt kívántam álljon meg az idő. Hamar megtalálta a problémás területet az izom csomókat a vállamnál, úgy szedte szét, ahogy az meg van írva. néha bizony kicsit fájt, de addigra már megbizonyosodtam róla, hogy jó kezekben vagyok, és tudja mit csinál. Így nem szóltam hogy finomabban csinálja. És milyen jól tettem. A hónapok óta kínzó fájdalom ugyanis legnagyobb meglepetésemre másnapra elmúlt! A masszázs közben picit cseverésztünk, bár én nem voltam a legjobb beszélgető partner azt hiszem. Szűkszavúságom a sok inger, és a jóleső érzések kavargása miatt alakulhatott. A masszázs után szóbeli dícséretben részesítettem, amit mosollyal nyugtázott, majd megkért forduljak újra a hátamra. Nem haboztam. :)
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
Extraként láb fétist kértem. Hanyatt feküdtem kis terpeszben, Inka velem szemben helyezkedett el az masszázságyon. meleg olajjal készítette fel a férfiasságom. Finoman kezdte cirógatni, majd a két talpával fogta közre. A látvány, és az érzés számomra leírhatatlanul jó volt, néha a tükörből pillantottam magunkra,a látvány pedig tovább fokozta amúgy sem gyenge izgalmi állapotom. Kicsit később az egyik lábát az arcomhoz közelítette, amit én simogatásokkal, csókokkal háláltam meg, majd mindkét talpacskáját csókoltam felváltva, egyszerre, mindenhogy. valahogy így is lett végem, magam sem tudom hogyan. Itt már tudtam, hogy találkozunk még. Alaposan letörölgetett újra, addig én lélekben visszaszálltam a földre. A záró tusolást nem éreztem szükségesnek, így öltözés, újabb szóbeli csillagos ötös, majd búcsúpuszi. Remegő lábakkal,és földig érő elégedett vigyorral távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Láb fétist kértem extraként, amit maradéktalanul meg is kaptam. A telefonon megbeszélt rózsaszálakat a szobában elhelyezett kezecskébe tettem, több szó nem esett róla.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 25 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
maximálisan elégedetten távoztam. Olvastam róla korábbi beszámolókat, én személy szerint nem tapasztaltam semmi negatívumot. Jeleztem neki, ha regisztrálva lennék az oldalon, csuda beszámolót írnék róla.Sszóval miatta regisztráltam, és leírtam a tapasztalataim. Azóta még egyszer jártam nála, és azt hiszem érik a harmadik is. Ja, és a vállfájdalmam azóta sem került elő! :)
Webmesteri megjegyzés
most kiteszem, de a jövőben nem fogom, ha nem törlöd a bebee becenevedet....

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Inka01 erotikus masszázs beszámolójáról


2024-04-23 23:12:13
Implacabile: "Láb fétist kértem extraként"

2024-04-23 22:19:09
Nem derül ki, hogy mitől tér el a hirdető által beállított és a beszámolóíró által megadott óradíj. Azért ez jelentős differencia.
Mutasd mindet

FunkciókInka01 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-12-05) : Masszázs kellemes, erőteljes, ami nekem nagyon bejött, akár lehetett volna erősebb is de az ember fél megszólani Inka határozott fellépése mellett. Tudja mit akar és azt végig is csinálja veled. Masszázs közben a popómat is izgatgatta. Direkt nem írom, h izgatta, mert csak éppen hozzáért. Nagyon érti és tudja mi kell a férfinak

felejthetetlen: 2db
(2024-03-06) : A masszázs meglepő módon egész jó volt kellemes erős,alapos, már az elejétől csak egy pici tanga volt rajta, csinos, jó testű. Meg is lepődtem, hogy hogyan fog tudni ezekkel a brutál körmökkel masszírozni.😉

(2023-11-01) : A lábaimmal kezdte, kellő erővel, majd jöttek a lávakövek. Amikor áttért a hátamra, a lábaimat letakarta egy törölközővel. Kellemesen átmozgatott, gyötört amikor kellett, leginkább a lapockámon és a karjaimon. A tükörben mindent nyomon tudtam követni.

: 10db
(2022-06-01) : A masszázs során az egész testet átgyúrja, megtalálja a problémás pontokat és szét is kapja őket. Néha már a fájdalom határán van az érzés. Ha kell könyökkel, alkarral is dolgozik. A keményebb mozdulatokat ellenben mindig követte egy kis gyengédebb simogatós rész.

(2021-03-23) : Finom, szép, hosszú ujjú kezeivel meglepően erős, hatékony energiával tudja semlegesiteni testünkön lévő csomókat,göböket,amit simogató mozdulattal kisér.\nA merevebb letapadt izmokat...

(2020-02-16) : Előre megbeszéltük, prosztata masszázst kértem. Rákérdezett, hogy volt e már ilyen masszázsban részem, amire válaszoltam, hogy ez lesz az első. Levetkőztem, letusoltam, majd fürdés utá...