Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Inka01

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-08-14 13:46:56

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Inka01 +36205158194 122331 erotikus masszázs

Projekter a 2024-08 hónapi randiján történteket írta meg Inka01 hirdetővel
igéző szemek
teljesen ellazít
csodás kézimunka
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Az oldalon láttam meg a hirdetését (nem először, régóta szemeztem vele). Felszabadult a délutánom, pont villogott a most hívhatsz jelzés, úgyhogy szerencsét próbáltam. Pár csengetés után felvette, tájékoztatott a lehetőségekről, egy fél óra múlva már mehettem is mert pont szabad volt. SMS-ben elküldte a pontos címet és a parkoláshoz szükséges infókat.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
2
Egyértelmű a cím:
4
Az adott infók alapján egyértelmű, könnyen megközelíthető. Családi házas övezet, de szerintem a kijelölt utcában mindig van szabad hely. BKV úgy tudom van a közelben de ha gyalog mentek készüljetek egy lightosabb hegymenetre :)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
3
Hely diszkréció:
5
A kapuhoz telefonon kaptam meg a kódot, onnan egy rövid sétával elérhető a szalon. A 80-as évekre tenném a ház építését, de a szeánszhoz nagyon hangulatosan berendezett kis lak. Fürdő tiszta, tágas, van benne minden földi jó (zuhanyzó), a hőmérséklet állításnál résen kell lenni mert az elején vagy leforrázza magát az ember vagy lefagyasztja. Magában a masszázshelyiségben egy kanapé, komód, masszázságy, illetve egy hatalmas tükör található. Az egész lakást belengi a füstölő illata ami nagyon jó atmoszférát teremt.
Inka01 külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Mikor beléptem a bejárattal szemben ült, először észre sem vettem a félhomály miatt. Egy szép, vörös ruhában volt ha jól emlékszem, és mikor érkezésemkor felállt egy kicsit elállt a lélegzetem. Egy gyönyörű, magas, sportos, szőke hajú bombázó köszöntött, olyan kék szemekkel amikkel a lelkedbe lát :). Innentől a találkozó eleje maximális zavarban telt nálam.
1. Inka01 +36205158194 beszámoló Budapest 122331 erotikus masszázs
3. Inka01 +36205158194 beszámoló Budapest 122331 erotikus masszázs4. Inka01 +36205158194 beszámoló 2024-08-14 19:45:36 erotikus masszázs 1223315. Inka01 +36205158194 beszámoló 2024-08-14 19:45:36 erotikus masszázs 1223316. Inka01 +36205158194 beszámoló 2024-08-14 19:45:36 erotikus masszázs 122331
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Fürdés után megbeszéltük mi legyen a menet, kérte, hogy én mondjam meg. Az általam felvázolt forgatókönyvön kicsit módosított szakmai szemmel, ez alapján vágtunk bele. Mivel az órában lehet kérni le- és felvezetést is, ezért természetesen ezt az opciót nem hagytam ki. Óvatosan felfeküdtem a masszázságyra, kicsit aggódtam, hogy kárt teszek benne. Az első kényeztetés lingam masszázs formájában történt, bővebben a kényeztetés résznél...
Ezután hasra fordultam, és mellette olyan kimerültséget, és kielégültséget éreztem, hogy komolyan pánikolni kezdtem, hogy az óra végére gyakorlatilag lehetetlen feladat lesz számára a levezetés :D. Olyan profizmussal végezte a programot, hogy kb 15 perc után ez az aggodalmam semmivé foszlott. Nem tudom honnan érzi ennyire pontosan mikor, hova és milyen erősséggel kell nyúlnia, de a remek masszázsélmény mellett azt éreztem, hogy nagyon hamar meg fogom kívánni újra a bemutatkozó áldásos tevékenységét. A maximálisan profi masszázstechnika mellett remek érzékkel simított be néha érzékeny helyekre, hol kevesebb, hol több időre, pont a megfelelő mértékben, hogy fenntartsa az izgalmi szintet. Lenyűgözően ért ahhoz amit csinál.A masszázs vége felé már egészen az ezredes környékére koncentrált, amikor már nagyon szaporán vettem a levegőt, kérte, hogy forduljak meg. A kezdeti óvatosságot sutba vágva gyorsan eleget is tettem a kérésnek.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
1
Felvezetés:
A masszázs elején egy bugyin kívül megszabadult minden felesleges textiltől. Gyönyörű teste van, látszik, hogy nagy becsben tartja és foglalkozik vele. A lingam masszázst olajjal végezte. Én ilyet még nem éltem át mint nála. Hol felhúzott, hol visszarángatott a mennyország kapujából. A látvány sem volt utolsó de az az érzés amit közben éreztem mindent elhomályosított. Azért amikor egy ilyen nő masszírozza a legnemesebb szervedet akkor általában azon kell aggódni, hogy 20 másodpernél tovább bírd. Na itt abszolút nem a kivégzés volt a cél, azt éreztem amit még soha, mégpedig, hogy konkrétan semmi beleszólásom nincs abba mikor megyek el. Elég őrjítő érzés, de ez a kínzások legjobbika :) Körülbelül 10-15 perc után megkönyörült rajtam és akkorát élveztem mint talán még soha. Teljes elgyengülés, szédülés lett az eredménye ami után jól esett a masszázs.

Levezetés:
Először itt is lingammal kezdett, amit szépen lassan felváltott a franciás kényeztetés. Hát ez legalább olyan jó volt mint a lingam. Szépen, lassan csinálta, amikor pedig az őrjítő kék szemeivel rám nézett közben akkor teljesen végem volt. Ennek ellenére a felvezetés hatására kellett egy kicsit küzdenie de siker koronázta a ténykedését.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Extráról telefonon beszéltünk csak, de mivel nem kívántam igénybe venni nem is firtattam tovább a részleteket. A kezelés ellenértékét a masszázs előtt a komódra helyeztem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 30 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-08 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 20, egy órás randira 25, másfel órás randira 30 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Életem egyik legjobb kiadásának éltem meg miközben mosollyal az arcomon sétáltam vissza az autóhoz. Nagyon magasan ajánlott kategória.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Inka01 erotikus masszázs beszámolójáról


2024-08-15 12:52:11
Húuu, nem semmi írás ✍️! Remekül tájékoztat ℹ️, fantasztikusan alapos program 💃 bemutatás, és pompázatos élmény😃. Igazán hallás lehet az olvasó a résztvevőknek🙏! 🏷️🔢💐✔️
Mutasd mindet

FunkciókInka01 legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2022-12-05) : Masszázs kellemes, erőteljes, ami nekem nagyon bejött, akár lehetett volna erősebb is de az ember fél megszólani Inka határozott fellépése mellett. Tudja mit akar és azt végig is csinálja veled. Masszázs közben a popómat is izgatgatta. Direkt nem írom, h izgatta, mert csak éppen hozzáért. Nagyon érti és tudja mi kell a férfinak

felejthetetlen: 2db
(2024-03-06) : A masszázs meglepő módon egész jó volt kellemes erős,alapos, már az elejétől csak egy pici tanga volt rajta, csinos, jó testű. Meg is lepődtem, hogy hogyan fog tudni ezekkel a brutál körmökkel masszírozni.😉

(2023-11-01) : A lábaimmal kezdte, kellő erővel, majd jöttek a lávakövek. Amikor áttért a hátamra, a lábaimat letakarta egy törölközővel. Kellemesen átmozgatott, gyötört amikor kellett, leginkább a lapockámon és a karjaimon. A tükörben mindent nyomon tudtam követni.

: 11db
(2024-04-20) : Inka velem szemben helyezkedett el az masszázságyon. meleg olajjal készítette fel a férfiasságom. Finoman kezdte cirógatni, majd a két talpával fogta közre. A látvány, és az érzés számomra leírhatatlanul jó volt

(2022-06-01) : A masszázs során az egész testet átgyúrja, megtalálja a problémás pontokat és szét is kapja őket. Néha már a fájdalom határán van az érzés. Ha kell könyökkel, alkarral is dolgozik. A keményebb mozdulatokat ellenben mindig követte egy kis gyengédebb simogatós rész.

(2021-03-23) : Finom, szép, hosszú ujjú kezeivel meglepően erős, hatékony energiával tudja semlegesiteni testünkön lévő csomókat,göböket,amit simogató mozdulattal kisér.\nA merevebb letapadt izmokat...