Kiemelt
Anett(35+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Hollyh

V.I.P. hirdető

-

Beküldve: 2024-06-16 15:21:52

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Hollyh +36307545816 121809 erotikus masszázs

Nath14 a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Hollyh hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen ellazít
fergeteges francia
végtelenül kedves
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
4
SMS kommunikáció:
5
Hollyh-val VTR-en vettem fel a kapcsolatot, két nappal a tervezett találkozó előtt. Nagyon gyorsan, egy órán belül vissza is jelezte, hogy megfelel neki, megkaptam a címet is. Csupán annyit kért, hogy a találkozó napján telefonon erősítsem meg, biztosan megyek, amit meg is tettem. A ház előtt próbáltam hívni, nem vette fel, de pár perc múlva kaptam egy nagyon részletes sms-t a bejutás részleteivel.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Mivel a közelben volt a cím, gyalog mentem, navigáció megfelelő helyre vitt. Tömegközlekedés szempontjából troli és talán busz is megáll a közelben és a 4-6 villamos is pár perc séta csupán. Parkolás az utcán lehetséges, fizetős, azt nem figyeltem, mennyire volt hely.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
4
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Kellemes társasház egyik emeletén található a lakás, lift van az épületben. Maga a lakás szépen felújított, modern bútorokkal. A fürdőszobában zuhanyzó, több tusfürdővel és szájvízzel. A masszázs ágyon történik, felette klíma van, ami jól is jött néha. Fontos kiemelni, hogy Hollyh egyedül rendel, nincsen más a lakásban, ez nálam nagyon nagy plusz pont.
Hollyh külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Igazából ehhez nem tudok túl sokat hozzáfűzni. Hollyh külseje teljesen megfelel a képeknek, senkit sem érhet csalódás. Gyönyörű, bájos arca van és nagyon szép mosolya. Egy átlátszó egyberuhában vagy inkább fehérneműben fogadott, ami nem sokat hagyott a képzeletnek.
1. Hollyh +36307545816 beszámoló Budapest 121809 erotikus masszázs
3. Hollyh +36307545816 beszámoló Budapest 121809 erotikus masszázs4. Hollyh +36307545816 beszámoló 2024-06-17 08:18:31 erotikus masszázs 1218095. Hollyh +36307545816 beszámoló 2024-06-17 08:18:31 erotikus masszázs 1218096. Hollyh +36307545816 beszámoló 2024-06-17 08:18:31 erotikus masszázs 121809
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
4
Erotika:
3
A masszázsra két kényeztetés között került sor. Hollyh megkért, hogy feküdjek hasra, majd megkérdezte, hogy krémmel masszírozhat-e, mert ő azt jobban szereti és érdeklődött, hol szeretném, ha masszírozna. A krémet én is jobban preferálom és kértem, hogy főleg a hátamat és a vállaimat masszírozza. Kérdésemre elmondta, hogy a masszírozást nem tanulta, korábban dolgozott egy szalonban, ahol ellesett pár fogást. A masszírozás ennek megfelelően nem volt profi, de a célnak teljesen megfelelt, ellazított és közben nagyon jól elbeszélgettünk a kutyáiról, szabadidőről és mindenféle más témáról.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Tusolás után Hollyh vízzel kínált és bekísért a hálóba, ahol leheveredtünk az az ágyra, majd miközben elkezdtük felfedezni egymás testét, elmondta hogy mivel másfél órára jöttem, ezért két kényeztetésre van lehetőség. Nekem ilyen rövid idő alatt nem mindig szokott ez összejönni, de nyilván nem mondtam nemet. Ezután csókolózni kezdtünk, először csak lágyan, aztán Hollyh egyre inkább átvette az irányítást, nem maradtak el a nyelves csókok sem. Ez eltartott pár percig, majd jeleztem neki, hogy szabaduljunk meg attól a kis textiltől is, ami rajta van. Ő ezt gyorsan abszolválta is, így most már teljes pompájában csodálhattam meg gyönyörű testét. Persze nem sok időbe telt, hogy a szemem mellett a számmal is felfedezzem, csókoltam a testét, ahol csak értem. Majd a hátamra fordultam és Hollyh-n volt a sor, hogy viszonozza ezt. Nem tartott sokáig, míg leért délre és előbb finoman a kezével, majd a szájával is kényeztetni kezdett. Csodás technikája van, legtöbbször a kezét és a száját egyszerre használta, de volt, hogy csak a szájával kényeztetett, olykor szinte teljesen elnyelve, közben pedig még nyögdécselt is. Nem tudom, hogy színészkedés volt, vagy tényleg élvezte, de ez akkor nem is számított. Éreztem, hogy ezt így sokáig nem fogom bírni, így cserét kértem, szerettem volna én is megkóstolni (ujjazni nem lehet a hölgyet). A fellegekbe nem sikerült eljuttatnom, de remélem, hogy egy kis örömet azért sikerült okoznom. Ezután újra csere és itt már nem tartott sokáig, hogy kivégezzen. Letörölgettük magunkat, majd összebújva beszélgettünk. Ezután került sor a fent részletezett masszázsra.
A második kör előtt megkért, hogy gyorsan tusoljak le. Miután ezzel végeztem, ismét az ágyon kötöttünk ki, vad csókolózásban. Hollyh kis idő múlva újra rátalált éledező férfiasságomra és ha lehet, még nagyobb beleéléssel esett neki. Mint említettem, a második kör nekem nem mindig szokott összejönni, de Hollyh mindent megtett, pózokat is cseréltünk közben, a cicik közé is bekérezkedtem és összejött a dolog. Még pont időben, mivel 2 percem maradt a másfél órából.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Érkezés után az asztalra helyeztem a csokrot, ami a hirdetésének megfelelő összeg volt. Extrákat az oldala szerint nem vállal, de nem is kérdeztem rá.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 32 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 25, másfel órás randira 32, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Hollyh az eddigi legjobb tapasztalatom az erotikus masszázs világában. Amellett, hogy egy csodaszép lányról van szó, rendkívül kedves, közvetlen és kommunikatív. Egy pillanatra sem éreztem nála azt, hogy csak le akar tudni. Mindenképpen visszatérek még hozzá.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Hollyh erotikus masszázs beszámolójáról


2024-06-18 08:51:07
Lágy himnusz Hollyh nagyszerűségéről, és a közreműködésével létre jött élményéről. Köszi a beszít!

2024-06-17 15:55:33
Minden szempontból nagyszerű lett ez a beszámoló. Köszi és grat.!

2024-06-17 12:04:12
Köszönöm.

2024-06-17 11:57:40
Igen, már nem a Gömb utcában rendel. Nem tudom, mikor változhatott, de VTR-en egyből az új címet adja ki, és az tényleg pár perc séta a 4-6tól. 😀

2024-06-17 11:46:32
Gratula az élményhez, jól leírtad a lényeget.
...csak a megközelítéshez lenne megjegyzésem a pontosítás végett...a 4.-6. villamos azért jó pár lépés a tetthelyhez.(vagy már nem aktuális a látható cím...Gömb utca)
Mutasd mindet

FunkciókHollyh legfrissebb beszámolói

istennő: 5db
(2023-01-26) : Ezt házigazdám nagy mosollyal konstatálta . Mondtam neki azonnal , hogy ha lehet a kényeztetésre tegyük a hangsúlyt . Azért egy picit átnyomogatott mindenhol . Meg kell jegyeznem nagyon ügyes és tehetséges masszőr . A masszázs közben nagyon jókat beszélgettünk . Majd a következő fejezet elött kaptam inni is.

(2022-12-14) : Persze ha már arra járok végig csókoltam gyönyörű forró testét. Hollyh is megszabadított, no nem a cicifixemtől, hanem a törölközőtől és kérte, hogy helyezzem magam kényelembe a matracon. Hollyh oda bújt hozzám, csókolóztunk, simogattuk egymás testét majd délfelé vette az irányt.

(2022-05-27) : A program vége felé még egy kis masszázsra is jutott idő. A hátam masszírozását kértem, amit professzionális módon meg is kaptam. Pont ott masszírozott, ahol az a legjótékonyabb volt a hátamnak.

felejthetetlen: 10db
(2024-05-29) : Kiengesztelés képpen újra rábukott a farkamra és az előző intenzitással tovább kínzott. Amikor újra szünetet tartott annyit kértem hogy had simogassam meg szimbolikusan a punciját...rám nézett, szexisen beleharapott az ajkába, megfogta a bal kezemet majd a cicijéhez szorította

(2024-05-23) : Barátnős összebújás, jó hosszú nyálas francia, vittem magammal egy kis kiegészítőt sajét magamnak, ami extra megfűszerezte az együttlétet.

(2024-04-12) : Még az elején kedvesen jelezte hogy nincs végig szájba, de nem volt gond, mert épp kézzel dolgozott amikor elengedtem magam. Nagyon nagyot élveztem, most is áll az ezredes ahogy ezt írom.

nagyon jó: 7db
(2022-10-18) : Franciásan magamra fordítottam és farkas szemet nézve a két formás gerezddel, a kezeim önálló életre keltek a lábai között. Közben melleivel körbeölelve ide oda terelgetve a varázscerkát foglalkozott velem nagy örömömre .

(2022-07-05) : Krém vagy olaj került a hátamra, nem tudom, még pár perce átélt orgazmusnak a feldolgozási fázisában voltam, viszont èreztem Kedvesem határozott kezeit. Erőteljes mozdulatokkal gyúrta felsőtestem, kérdezte megfelelő-e az erősség, válaszom az "őőőőő, úúúúù" volt, "fáj?

(2022-04-26) : A masszázs meglepően jó volt. Tényleg. Ügyes. Kellően erős. Bejött. Sokat járok másféle masszázsra, van hozzá összehasonlítási alapom. Nem tanulta, de nagyon ügyes. Krém és olaj közül is lehet választani. Én krémet kértem.

: 16db
(2024-05-29) : felült és elkezdte életem egyik legjobb franciáját. Először csak a zacsim nyalogatta, majd szépen fokozatosan jutott el a "lényegig". Nagyon változatosan, néha picit kézzel is besegítve, de leginkább a száját és persze a torkát használva kényeztetett.

(2022-07-08) : Én olajat szeretem jobban mert az csúszik és nem szívódik a testbe gyorsan így nem kell mindig kenni, kis olajat öntött a kezére kicsit felmelegitette utána lassan a hátamra került a keze, medencémtől fel felé haladva a vállaim irányában halad, gerinc mentén csigolyaról, csigolyára haladt szépen kitudta emelni az izmokat, ízületeket, minden csomót feloldott szépen kidolgozta őket

(2022-06-09) : Teljes testre kiterjedő csókok és egymás szájjal és kézzel törgénő marcangolása után valahogy úgy keveredtünk, hogy fölé térdeltem és a szájába adtam a farkam. A franciájáról is ugyanazt kell tudni, mint magáról a hölgyről: magába szippant. Így is lett végem az első körben.

egyeztetési probléma: 2db
(2023-01-08) : Megérkeztem pontosan a helyszínre és üzenetben értesítettem hogy a kapunál vagyok és várom további utasításait a bejutáshoz. Üzenetemre válasz nem érkezett, de gondolván az előző üzenetére, lehetségesnek tartottam, hogy lehet mégis lesz 15 perc késés.

(2022-05-24) : Ezzel végül is semmi gond. Ezután tegnap SMS-ben kértem tőle időpontot ma 10 órára. SMS-ben válaszolt, hogy rendben, ezután fel is hívtam, és szintén megerősítette az időpontot. Amikor ma odamentem pontos időben újra hiába hívogattam