Kiemelt
Hollyh(23+)
Budapest XIII.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Hollyh

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-01-28 14:18:22

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Az aprócska fürdőszoba tényleg szűkös,egyetértek. Pedig egy közös zuhanyban benne lettem volna! Na majd legközelebb! Örülök,hogy jól érezted magad,ahogy én is.😊❤️😍 Várlak vissza és köszönöm ezt a csodás beszámolót!❤️

Beszámoló Hollyh +36307545816 120494 erotikus masszázs

smarton1 a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Hollyh hirdetővel
csókos száj
jól átmozgat, átgyúr
hihetetlenül érzéki
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
Telefonon könnyen elértem, kdeves volt nagyon.
Megközelítés
BKV-val könnyen megközelíthető, 3-as metró megállótól nem messze van. Parkolás lehet kicsit nehézkes.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Fürdő:
4
A lakás kicsi de jó állapotú, frissen felújított. A lépcsőhűz pont az ellenkezője, nagy és kicsit lepukkant, régi körfolyosós bérház. A bejárat telibe a szomszédok panorámájában van, ami nem optimális, de bejutás után rendben van minden. Fürdő egy kicsit szűkös, viszont a randihelyszín benne a franciaággyal hibátlan.
Hollyh külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Holly elképesztően szép lány, abszolult megfelelnek a képek a valóságnak, nem x évvel és y kilóval ezelőtt készültek. Fehérnemű + egy túlméretes pólóban fogadott ami teljsen meghozta a barátnős hangulatot, plusz egy kicsit zavarban is volt ami még aranyosabbá tette.
1. Hollyh +36307545816 beszámoló Budapest 120494 erotikus masszázs
3. Hollyh +36307545816 beszámoló Budapest 120494 erotikus masszázs4. Hollyh +36307545816 beszámoló 2024-01-29 09:57:08 erotikus masszázs 1204945. Hollyh +36307545816 beszámoló 2024-01-29 09:57:08 erotikus masszázs 1204946. Hollyh +36307545816 beszámoló 2024-01-29 09:57:08 erotikus masszázs 120494
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Érkezésem után gyors fürdés, majd ismerkedős csókolózás következett. Nagyon jól csókol, rögtön megvolt a kémia. Rövid masszázs - kényeztetés - hosszabb masszázs - második kényeztetés volt ezután a menetrend. Az első masszázs láb-fenék-derék vonalon forgott, jó alaposan átnyomkodott, nem csak barátnős simogatás ment. Közben elbeszélgettünk, nagyon kedves, jó beszélgető partner. Itt viszonylag hamar jött a fordulás, amit nem is bántam mert már kezdett szűkös lenni a hely hason fekve.

Első kényeztetés után jött nekem egy gyors zuhany, majd az alaposabb masszázs. Kifejezetten értékelem, hogy valódi erővel tud dolgozni, vállaim / lapockáim ropogtak rendesen, csomókat is eldolgozta. Továbbra is jót beszélgettünk, bár a ropogtatás hatására egykétszer belém ragadt a szó. Megkínált egy pohár borral ami nagyon jól esett, úgyhogy a második kényeztetés nem a klasszikus "megfordulhatsz" varázs szóval kezdődött, hanem az ágy szélén borozgatva, ami maximumális szintre emelte a barátnő fílinget.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
Amíg én megfordultam a melltartóját próbálta levenni viszonylag kevés sikerrel, végül eltépte a pántját, ami nagyon szexi volt, egyedül azt sajnáltam hogy nem én csináltam. Mindig is ki akartam próbálni, de bármelyik barátnőm megölt volna ha eltépem egy melltartóját. Ezután rám mászott és csókolózni kezdtünk miközben a kezeink kalandoztak egymás testén, majd nyakát aztán mellbimbóit harapdáltam finoman. Ezután délnek indult, és azt kell mondjam derekasan leszopott. Lehetne finomkodni hogy "orálisan kényeztetett" meg ilyesmi de az nem adná át a hangulatot. Öt csillagos "pornó feeling" értékelés alatt itt nem kamu nyögdécselést meg műmelleket kell érteni, hanem azt hogy megdolgozta a szerszámot rendesen. Mélyre vette, volt némi nyálcsorgatás meg úgy általában sok lelkesedés. Mielőtt túl hamar végem lett volna felállást váltottunk, egymással szembe ültünk összekulcsolt lábakkal. Mindketten magunkat kényeztettük, én mondjuk csak félgőzön és inkább Hollyt figyeltem. Sikerült csúcsra juttatnia magát, ami lenyűgöző látvány volt, majd besegített nekem is. Mellémfeküdt és átkarolva csókolt meg a fülem harapdálta, miközben keze között ért a vég.

Egy ilyen csinos lánnyal anyaszült meztelenül borozgatni nem tudja nem beindítani az ember fantáziáját, úgyhogy ezúttal én támadtam le őt. Az ágyra fektettem és rámásztam, csókoltam ajkait, nyakát, melleit, közben testrészeink veszélyesen közel kerültek egymáshoz, de mindig ügyelt rá hogy azt a bizonyos határt ne lépjük át. Kezével farkamra fogott, én meg a csípőmet mozgattam, így színleltünk misszionárius pózt. Ezután még ajkaival is kezelésbe vett, majd besegítettem kicsit kézzel én is, végül közös munkánk gyümölcsével testét festettem meg. Segítettem letörölgetni, majd elmentem zuhanyozni. Zuhany után még maradt egy kis idő az egy korty bor, egy lopott csók, némi kellemes beszélgetés rotációt folytatni. Közel se elég idő, egész délután el lettem volna így, de sajnos ütött az óra, úgyhogy búcsúcsókkal távoztam.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Letettem az asztalra amíg fürdeni volt, extrái tudtommal nincsenek.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 25, másfel órás randira 32, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Talán legjobb hasonló élményem volt eddig, felejthetetln találkozó volt. 100% barátnős hangulat, kiváló kényeztetés. Ha a masszázs középszerű lett volna akkor is bőven elégedett lettem volna, de annál jobb volt. Egész biztos vissza fogok még menni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Hollyh erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókHollyh legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-01-26) : Ezt házigazdám nagy mosollyal konstatálta . Mondtam neki azonnal , hogy ha lehet a kényeztetésre tegyük a hangsúlyt . Azért egy picit átnyomogatott mindenhol . Meg kell jegyeznem nagyon ügyes és tehetséges masszőr . A masszázs közben nagyon jókat beszélgettünk . Majd a következő fejezet elött kaptam inni is.

(2022-12-14) : Persze ha már arra járok végig csókoltam gyönyörű forró testét. Hollyh is megszabadított, no nem a cicifixemtől, hanem a törölközőtől és kérte, hogy helyezzem magam kényelembe a matracon. Hollyh oda bújt hozzám, csókolóztunk, simogattuk egymás testét majd délfelé vette az irányt.

(2022-06-03) : To be honest, my original plan was to go for a hard massage as I had some kind of an annoying back pain.. however, plans held up until I found myself face-to-face, body-to-body with Hollyh. Since I'm required to describe the massage part I'll touch it, although it was hiding deeply between the erotic pleasures...

felejthetetlen: 5db
(2024-01-27) : Hollyh egy kicsit oldalra fordúlt, farkam szabályosan beszipantotta. Jó nyálasan tövig, közben hörgött kicsit, időnként ,,feljött" levegőért. Vagy bejött neki a farkam, vagy egyszerűen imád cumizni, tökmindegy. A totál merülést sokszor megcsinálta, miközben újammal a már erősen nedves punciját kényeztettem.

(2024-01-27) : Szintén megegyezés kérdése volt hogy elülső vagy hátsó masszázst szeretnék e. Nem akartam túlságosan lényegre törőnek lenni ezért hasra feküdtem és a vadi új és friss krémet választottam olaj ellenében. Döntéseimet nem bántam meg mert Hollyh kezeinek érintése kellemes pillanatokat okozott addig is amig kihasználva a lehetőséget, hogy Hollyh kiment kezet mosni, azzonnal a hátamra fordultam.

(2023-03-07) : Magához vette a krémet felmelegítette a kezében és elkezdte masszírozni a vállam, majd hátam. Közben nagyon jókat beszélgettünk,ami alatt elmondta, hogy korábban egy szalonban tanulta meg a masszázs alapjait, amit később saját elemekkel bővített. Nekem nagyon jól esett a masszázs, tényleg lehet érezni, hogy ért hozzá.

nagyon jó: 7db
(2022-10-18) : Franciásan magamra fordítottam és farkas szemet nézve a két formás gerezddel, a kezeim önálló életre keltek a lábai között. Közben melleivel körbeölelve ide oda terelgetve a varázscerkát foglalkozott velem nagy örömömre .

(2022-07-05) : Krém vagy olaj került a hátamra, nem tudom, még pár perce átélt orgazmusnak a feldolgozási fázisában voltam, viszont èreztem Kedvesem határozott kezeit. Erőteljes mozdulatokkal gyúrta felsőtestem, kérdezte megfelelő-e az erősség, válaszom az "őőőőő, úúúúù" volt, "fáj?

(2022-04-26) : A masszázs meglepően jó volt. Tényleg. Ügyes. Kellően erős. Bejött. Sokat járok másféle masszázsra, van hozzá összehasonlítási alapom. Nem tanulta, de nagyon ügyes. Krém és olaj közül is lehet választani. Én krémet kértem.

: 15db
(2022-07-08) : Én olajat szeretem jobban mert az csúszik és nem szívódik a testbe gyorsan így nem kell mindig kenni, kis olajat öntött a kezére kicsit felmelegitette utána lassan a hátamra került a keze, medencémtől fel felé haladva a vállaim irányában halad, gerinc mentén csigolyaról, csigolyára haladt szépen kitudta emelni az izmokat, ízületeket, minden csomót feloldott szépen kidolgozta őket

(2022-06-09) : Teljes testre kiterjedő csókok és egymás szájjal és kézzel törgénő marcangolása után valahogy úgy keveredtünk, hogy fölé térdeltem és a szájába adtam a farkam. A franciájáról is ugyanazt kell tudni, mint magáról a hölgyről: magába szippant. Így is lett végem az első körben.

(2022-05-01) : Számomra kellően erős és "fájó" volt, az a fajta miközben néha fel-fel szisszen az ember, de talpra állás után mintha kicserélték volna. Sűrű és fáradt napom volt, amit sikerült feloldani bennem és jó érzésekre felváltani.

egyeztetési probléma: 2db
(2023-01-08) : Megérkeztem pontosan a helyszínre és üzenetben értesítettem hogy a kapunál vagyok és várom további utasításait a bejutáshoz. Üzenetemre válasz nem érkezett, de gondolván az előző üzenetére, lehetségesnek tartottam, hogy lehet mégis lesz 15 perc késés.

(2022-05-24) : Ezzel végül is semmi gond. Ezután tegnap SMS-ben kértem tőle időpontot ma 10 órára. SMS-ben válaszolt, hogy rendben, ezután fel is hívtam, és szintén megerősítette az időpontot. Amikor ma odamentem pontos időben újra hiába hívogattam