Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Niki(41+)
Budapest XIII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Hollyh

Kiemelt törzshirdető

-

Beküldve: 2024-01-27 11:05:05

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Hűha! Ez aztán a beszámoló!😊 Valóban örültem annak,hogy 1 év kihagyás után egy olyan vendég jön,aki volt már nálam. Ami a ráadás,hogy nagyon sokat nevettünk és rég találkoztam ennyire jó humorú,kedves férfiva. Veled tényleg nem lehet unatkozni.😄 Remélem mielőbb megismételjük. Köszönöm!❤️

Beszámoló Hollyh +36307545816 120484 erotikus masszázs

Yossarian1 a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Hollyh hirdetővel
igéző szemek
teljesen ellazít
fergeteges francia
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
SMS kommunikáció:
5
VTR kommunikáció:
5
Nyomkodom a mobilom az oldalon, hát kit látnak szemeim, Hollyh újra itt van! Villog, rácsörgök, felveszi, felfedem kilétem, kifejezem örömöm, ettől ő is boldog. Kicsit beszélgetünk, persze fogalma sincs ki vagyok, de nagyon kedves. Új helyen van, ugyan alkalmi helyszín egyenlőre, de hát ki tudja. Most csak hétvégén(pénteken is) dolgozik, most délben kezd. Rárepülnék az első randira lelkesedem fel és bingó, még szabad az időpont. Néhány részletet még tisztázunk, Vtr-en is megerősítem, minden ok, már csak egy nap választ el minket egymástól.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Angyalföld,,járom az utat, a macskaköves utat", szólt a dal a múlt századból valamikor. Angyalföld még ott van macskakövet max. a skanzenban láthatunk. Teve utca talán nem ismeretlen senkinek. Rendőrpalota, Camel, stb. Innét már csak néhány perc Hollyh találkahelye. Hogy odáig mivel mész rád bízom, ahogy neked a legegyszerűbb, én is úgy mentem. Autóval is biztos találsz parkolóhelyet a közelben.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
A helyszín most egy panzióként is funkcionáló régebbi ház. Igazi körfolyosós belső udvar, hirtelen most nem jut eszembe a híres építész neve, mondjuk neki nem sok köze van ehhez a házhoz. Hollyh sms-ben küldte a koordinátákat, lépcsőházból kiérve az udvarra rögtön jobbra. Én szeretek lépcsőzni, persze vannak akik nem. Nos most ők is ezt a módját fogják választani a cél emelet eléréséhez. Gyönyörű idő volt, enyhe szél, ,, Dimitríj Lénárol mesél"-t. Mire ezt eldúdoltam már ott is álltam a vadi új bejárati ajtó előtt, egy koppintás, majd be. Kisebb garzon méretű lakás, frissen felújítva. Hosszúkás előszoba, jobbra amerikai konyhás rész, balra pakoló helyek fogassal. Konyhai rész után a fürdő, tusolós zuhanyozóval, mosdóval. Ez is tök új, szép tisztaság, mosdónál szájfertőtlenítő, száraz kilépővel. A fürdőből kilépve jobbra egy kisebb szoba, jó nagy ággyal, szék, szekrény, asztal. Nyilván ez a szoba tartozékai, itt is minden rendben. Hangulatfény, zene telóról bluetooth hangszórón keresztül. Csend honolt, semmi külső zajt nem tapasztaltam. A célnak teljesen megfelel a kecó.
Hollyh külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Szeretem amikor az illető lány felrakott képei abszolút megegyeznek a valósággal. Hollyh esetében ez 100%-ig igaz. Semmi retus, őszinte, kedves, szexi képek. Nos Hollyh a valóságban is ilyen, pont olyan mint amit képei is sugallnak. Aranyos(szép) profi, csodás barna, bogár szemek, csókra termett ajkak, hosszú barna haj, bársonyos bőr. Ő egészében ragyog, ha kicsit költőire veszem mondandóm. Teste felizgat, megbabonáz, a legjobb korban van, amikor még nem kell órákat eltölteni egy fitness klubban, hogy így nézzen ki. Persze nyilván a genetika is bejátszik, hogy szép melleivel, kerek feszes popsijával felhívja magára a figyelmet. Néhány igényes tetkó is díszíti testét, valamint egy testékszer. Nekem az a kis zavara is imponált, amit egy év kihagyása után első vendégként átélhettem. Nagyon természetes és nagyon aranyos volt, önmagát adta ezalatt a másfél óra alatt.
1. Hollyh +36307545816 beszámoló Budapest 120484 erotikus masszázs
3. Hollyh +36307545816 beszámoló Budapest 120484 erotikus masszázs4. Hollyh +36307545816 beszámoló 2024-01-29 09:45:50 erotikus masszázs 1204845. Hollyh +36307545816 beszámoló 2024-01-29 09:45:50 erotikus masszázs 1204846. Hollyh +36307545816 beszámoló 2024-01-29 09:45:50 erotikus masszázs 120484
Erotikus masszázs
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Az ajtón belépve már emlékezett rám(majdnem két év után), nagyon örült, talán azért is, mert nem egy ismeretlennel kezd. Persze ezt csak én gondoltam, lényeg, hogy mindketten örültünk egymásnak. Megmutatta a kecót, közben kicsit dumáltunk, majd a kapott törölközővel a vizes blokkba mentem.
Mire visszatértem Hollyh testét már csak egy igen takarékos rózsaszín body takarta. Hátul, a popsinál egy jelzésértékű csíkkal. Még állva átöleltem, simogattam, közben már néhány csókot is biggyesztettünk egymás ajkára. Megvan az a szitu, mikor egy magadnál sokkal fiatalabb, mondjuk kolleganőddel csinálsz egy randit? Na ez pont így indult és így is folytatódott végig randink során. Ja, hogy ide a masszázsról kéne írni, ez valahogy szóba sem került. Habár én megmutattam Hollyhnak, a zuhany alatt, hogyan maszzírozom a tusfürdőt péniszemre. Jó, hát ez exhibicionista megnyilvánulás volt, de belefért ebbe a részbe. Szóval egyszerűen nincs mit írnom ide.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Pornós feeling:
5
Hollyh nagyon aranyos volt már az első pillanattól kezdve, némi zavara randink elején, még bűbájossá tette számomra. Testi adottságai csak fokozták vágyam, hogy ott a helyszínen,,megzabáljam". Részéről is megvolt a szimpátia, úgyhogy elég jó feltételekkel indult és zajlott le másfél órás együttlétünk. Az álló fogadás után az ágyat választottuk, már nagyon kivántam, hogy végigpásztázzam kívánatos testét. Nyaltam, faltam ahol értem, amit igazi csókok is tarkítottak. Úgy estünk egymásnak, mint akiknek már régen volt ilyesmiben részük. Persze ment közben a verbális adok-kapok is, ez csak színesítette, az amúgy sem eseménytelen randinkat. Mikor Hollyh kiszaladt valamiért, én az ágy szélén vártam ülve. Vette a lapot, kispárnát tett a térde alá és már be is kapta farkam. Kurva jól csinálja, már itt figyelnem kellett, nehogy túl jó legyen. Visszafeküdtünk, kicsit franciáztam neki, némi útmutatás után egyre szaporábban vette a levegőt. Lassan visszatértem mellé, Hollyh egy kicsit oldalra fordúlt, farkam szabályosan beszipantotta. Jó nyálasan tövig, közben hörgött kicsit, időnként ,,feljött" levegőért. Vagy bejött neki a farkam, vagy egyszerűen imád cumizni, tökmindegy. A totál merülést sokszor megcsinálta, miközben újammal a már erősen nedves punciját kényeztettem. Egyszer csak mellém feküdt, pihegett egy kicsit, szünetet tartott. Mikor már kifújta magát, forró száját csókoltam, nagyon jól csókol a kis bestia. Vizet hozott, jó hideg volt a palack, a fenekéhez nyomtam. Annyira nem örült neki, ezért ő meg a farkamhoz nyomta. Egyébként végig vidám volt a hangulat, Hollyh egy jó fej csaj. A frissítő után partnerem már csak rám koncentrált. Hanyatt fekvést javasolt, alulról kúszott felfelé, miközben csókolt amerre járt. Visszafele deréktájon megált, lábaim feltolta, nyelvével ánuszomat izgatta. Felhúztam a lábaim amennyire csak tudtam, hogy jobban hozzámférjen. Nem volt semmi érzés, régen volt már benne részem. (Nem okoskodásnak szánom, de a makulátlan higiénia ott lent is alapfeltétele az ilyen lehetőségnek). Már csak azért is, mert Hollyh utána szájába vett, miközben újjával a popsit is izgatta. Ez így elég jól hangzik ugye? Jó is volt, nem kicsit, csak arra kellett figyelni, hogy Hollyhnál nincs végén szájba. Nem könnyű feladat, főleg hogy koppanásig a szájában vagyok. Mikor már éreztem ejakulációm közeledtét, javasoltam kézzel végezzen ki, az a tuti. Így is történt, kicsit még huzogatta, majd egy hatalmasat élveztem, amiből mindkettőnknek jutott. Miután felocsúdtam, tisztogatás, majd egy keveset még hülyültünk mielőtt fürödni mentem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Hollyhnál a tiszteletdíj mértéke publikus, honlapján megadja. Pillanatnyilag nagyon jó ár-érték arány. Nem tudok extrákról, amit vállal az annyi a helyszínen is.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 27 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint egy órás randira 25, másfel órás randira 32, két órás randira 40 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ez a második randi Hollyhval nagyon kellemes, vidám és különleges volt.
Rengeteget hülyültünk, én partner vagyok az ilyen laza randiknak és úgy gondolom, hogy most Hollyhnak is erre volt szüksége. Hollyh egy vonzó, fiatal, intelligens, laza csajszi. Biztos vagyok benne, hogy megfelelő
hozzáállással másnak is ,,bearanyozza" azt az időt, amit vele eltöltesz.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Hollyh erotikus masszázs beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókHollyh legfrissebb beszámolói

istennő: 6db
(2023-01-26) : Ezt házigazdám nagy mosollyal konstatálta . Mondtam neki azonnal , hogy ha lehet a kényeztetésre tegyük a hangsúlyt . Azért egy picit átnyomogatott mindenhol . Meg kell jegyeznem nagyon ügyes és tehetséges masszőr . A masszázs közben nagyon jókat beszélgettünk . Majd a következő fejezet elött kaptam inni is.

(2022-12-14) : Persze ha már arra járok végig csókoltam gyönyörű forró testét. Hollyh is megszabadított, no nem a cicifixemtől, hanem a törölközőtől és kérte, hogy helyezzem magam kényelembe a matracon. Hollyh oda bújt hozzám, csókolóztunk, simogattuk egymás testét majd délfelé vette az irányt.

(2022-06-03) : To be honest, my original plan was to go for a hard massage as I had some kind of an annoying back pain.. however, plans held up until I found myself face-to-face, body-to-body with Hollyh. Since I'm required to describe the massage part I'll touch it, although it was hiding deeply between the erotic pleasures...

felejthetetlen: 5db
(2024-01-28) : Az első masszázs láb-fenék-derék vonalon forgott, jó alaposan átnyomkodott, nem csak barátnős simogatás ment. Közben elbeszélgettünk, nagyon kedves, jó beszélgető partner.

(2024-01-27) : Szintén megegyezés kérdése volt hogy elülső vagy hátsó masszázst szeretnék e. Nem akartam túlságosan lényegre törőnek lenni ezért hasra feküdtem és a vadi új és friss krémet választottam olaj ellenében. Döntéseimet nem bántam meg mert Hollyh kezeinek érintése kellemes pillanatokat okozott addig is amig kihasználva a lehetőséget, hogy Hollyh kiment kezet mosni, azzonnal a hátamra fordultam.

(2023-03-07) : Magához vette a krémet felmelegítette a kezében és elkezdte masszírozni a vállam, majd hátam. Közben nagyon jókat beszélgettünk,ami alatt elmondta, hogy korábban egy szalonban tanulta meg a masszázs alapjait, amit később saját elemekkel bővített. Nekem nagyon jól esett a masszázs, tényleg lehet érezni, hogy ért hozzá.

nagyon jó: 6db
(2022-10-18) : Franciásan magamra fordítottam és farkas szemet nézve a két formás gerezddel, a kezeim önálló életre keltek a lábai között. Közben melleivel körbeölelve ide oda terelgetve a varázscerkát foglalkozott velem nagy örömömre .

(2022-04-26) : A masszázs meglepően jó volt. Tényleg. Ügyes. Kellően erős. Bejött. Sokat járok másféle masszázsra, van hozzá összehasonlítási alapom. Nem tanulta, de nagyon ügyes. Krém és olaj közül is lehet választani. Én krémet kértem.

(2022-04-17) : Ügyesen masszíroz nem csak az a nyomkodós fajta, ha kéred jól meg tud nyomkodni, ha éppen arra van szükséged. Egy ideje már hiányzott is, mert sportolás miatt becsomósodott a hátam. Ahol kell erősen masszíroz, amikor kell pedig gyengédebben. Nyaktól lefelé mindenhol átmasszírozott a fenék és comb résznél különösen jól esett a technikája.

: 16db
(2022-07-08) : Én olajat szeretem jobban mert az csúszik és nem szívódik a testbe gyorsan így nem kell mindig kenni, kis olajat öntött a kezére kicsit felmelegitette utána lassan a hátamra került a keze, medencémtől fel felé haladva a vállaim irányában halad, gerinc mentén csigolyaról, csigolyára haladt szépen kitudta emelni az izmokat, ízületeket, minden csomót feloldott szépen kidolgozta őket

(2022-07-05) : Krém vagy olaj került a hátamra, nem tudom, még pár perce átélt orgazmusnak a feldolgozási fázisában voltam, viszont èreztem Kedvesem határozott kezeit. Erőteljes mozdulatokkal gyúrta felsőtestem, kérdezte megfelelő-e az erősség, válaszom az "őőőőő, úúúúù" volt, "fáj?

(2022-06-09) : Teljes testre kiterjedő csókok és egymás szájjal és kézzel törgénő marcangolása után valahogy úgy keveredtünk, hogy fölé térdeltem és a szájába adtam a farkam. A franciájáról is ugyanazt kell tudni, mint magáról a hölgyről: magába szippant. Így is lett végem az első körben.

egyeztetési probléma: 2db
(2023-01-08) : Megérkeztem pontosan a helyszínre és üzenetben értesítettem hogy a kapunál vagyok és várom további utasításait a bejutáshoz. Üzenetemre válasz nem érkezett, de gondolván az előző üzenetére, lehetségesnek tartottam, hogy lehet mégis lesz 15 perc késés.

(2022-05-24) : Ezzel végül is semmi gond. Ezután tegnap SMS-ben kértem tőle időpontot ma 10 órára. SMS-ben válaszolt, hogy rendben, ezután fel is hívtam, és szintén megerősítette az időpontot. Amikor ma odamentem pontos időben újra hiába hívogattam