Kiemelt
Tantra Barbi.(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
Most hívhatod!
Mirus(30+)
Budapest III.
Kiemelt
Tantra Lena(19+)
Budapest VII.
Kiemelt
CintiaPrince.(36+)
Budapest II.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Happy Flora

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-07-29 15:17:13

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Happy Flora +36304202599 122187 erotikus masszázs

Dartz a 2024-07 hónapi randiján történteket írta meg Happy Flora hirdetővel
perfekt popsi
teljesen ellazít
csodás kézimunka
mindig vidám
Egyeztetés
Elérhető:
5
Személyes üzenetben:
5
Mivel már többször jártam náluk, WhatsAppon intézem a foglalást. Általában 2-3 percen belül válaszolnak, ez most sem volt másként. Telefonon és a weboldalukon keresztül, online is el lehet érni őket, de ez a leggyorsabb megoldás szerintem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Jól frekventált hely a Király utcában, a bulinegyed közepén, nagyon könnyű megtalálni. Ha WhatsAppon keresztül beszéljük meg a találkozót, még képeket is kapok a megfelelő ajtókról, nagyon könnyű odatalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
3
Szalon, tehát a felhozatal kifogástalan. Nagy fürdőszoba, Baba tusfürdők tucatnyi különböző illatban a polcon, nagy kád, kilépő, szokásos törölközők, stb. A masszázst én lehetőség szerint tatamis szobában szoktam kérni, a fejpárna sajnos rettenetesen kényelmetlen egy idő után, de ettől eltekintve minden rendben volt. Kellemes sötét, zene általában a masszőr ízlésének megfelelően, ezúttal valami latin mix ment a háttérben. Nem zavart, bár nagyon távol áll tőlem ez a zenei világ, de kérésre váltanak vagy lekapcsolják. Külön bónuszpont azért, hogy érkezéskor hideg vízzel / üdítővel kínálnak és ha elfogyott, újra megkérdezik.
Happy Flora külseje
Tetszett:
4
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
3
Higiénia:
5
Arc:
5
Flora majdnem teljesen olyan, mint a képeken, a tetoválásai természetesen nem látszanak, de ezekből sincs sok. Alacsony lány, nagyon életvidám, kis vadóc. Köntösben fogadott, de a program közben lekerült minden. A hanyatt fekvés és a kölcsönösség hiánya, plusz a félhomály összjátéka nyomán nem tudtam igazán közelről szemrevételezni minden porcikáját, de a feneke nagyon sokat volt a tenyeremben, éppen beleillik, feszes. Mellei is hetykén állnak, igazi fiatal bombázó.
Jó volt vele beszélgetni, érdeklődő volt, a vidámsága pedig átragadt rám is.
1. Happy Flora +36304202599 beszámoló Budapest 122187 erotikus masszázs
3. Happy Flora +36304202599 beszámoló Budapest 122187 erotikus masszázs4. Happy Flora +36304202599 beszámoló 2024-07-30 10:31:09 erotikus masszázs 1221875. Happy Flora +36304202599 beszámoló 2024-07-30 10:31:09 erotikus masszázs 1221876. Happy Flora +36304202599 beszámoló 2024-07-30 10:31:09 erotikus masszázs 122187
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
4
Időráfordítás:
4
Egyéni igények:
4
Szakszerűség:
3
Erotika:
3
Abban állapodtunk meg, hogy a másfél órában lehetséges két kényeztetés helyett egy hosszabbat csinálunk. Én már próbálkoztam ilyennel korábban, ő még nem. Így viszont egy hosszú masszázs session vette kezdetét. Nem tűnt szakszerűnek, de jól esett. Először a lábaimat és a fenekemet gyúrta meg, a vádlimnál kifejezetten jól esett, mert előző este jó három órát fociztam. Ezt lábanként csinálta, majd áttért a hátamra, vállaimra, karjaimra. Ellazított, de azért izomcsomókat nem próbált meg feloldani, inkább csak jól esett. Aztán vissza lefelé a fenekemig, lassan a masszázs átcsapott simogatásba, és fordulhattam.
Levezetés
Barátnő feeling:
3
Hozzállás, kezdeményezőség:
4
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
A honlapon is egyértelműen szerepel az infó: itt kézi kényeztetés van, másra gondolni sem illik náluk.
Mint fent említettem, Flora nem próbálkozott még olyannal, hogy a szokásos két kézimunka helyett egy hosszabbat próbáljon elnyújtani. Nos, nagyon elnyújtani nem is sikerült, de ebben mindketten ludasok vagyunk. Ránéztem az órára kezdés előtt, úgy láttam, nagyjából 20 percet akart szánni a dologra, ebből végül 15-16 perc lett. Ha határozottabb vagyok, és kevésbé kiéhezett, lehet, hogy tényleg sikerül egy hosszabb etapot megcsinálni, de most ennyire telt tőlem, amikor másodszor közeledtem a tetőponthoz, nem szóltam neki, hogy lassítson le, így aztán ott lett végem.
A technikáról: először olajjal bőségesen bekent, simogatta a makkot is, vért pumpált a szerszámba, majd jellemzően egy kézzel néhány gyorsabb húzás után lassabb, fejő mozdulatokat tett, és ezt a két tempót váltogatta, leszámítva az újraolajozást. Jó volt ez a kettősség, mert se túlságosan beindulni, se igazán lenyugodni nem volt időm, így szép fokozatosan jutottam a csúcsra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Nyilvánosak az árak, extrák lányonként eltérően vannak, de nem felárasok. Én nem vettem igénybe semmi pluszt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 28 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-07 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Kellemes másfél órát töltöttem el Florával. A szalonból több lányt is meglátogattam már, kevesen vannak, akiket többször is. Nála ez benne van a pakliban. A vidámsága tényleg ragályos, jó vele beszélgetni, masszázs rendben van, a kényeztetés pedig nagyon jól esett. Legközelebb kérem a kettőt. :D

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Happy Flora erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókHappy Flora legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.