Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Happy Ditta

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-06-11 11:25:30

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Happy Ditta +36304202599 121758 erotikus masszázs

Szülcsinapcsi a 2024-06 hónapi randiján történteket írta meg Happy Ditta hirdetővel
csodás cicik
fergeteges csúszka
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
A Happymassage oldalán megadott telefonszámon keresztül egyeztettem aznap. Egy kolléganő vette fel a telefont és rögzítette az első aznapi időpontot Dittához. Mivel már voltam ott, így nem kértem részletes eligazítást.
Megközelítés
Király utca, a belváros legbelsőbb fele, ami kb bármivel bárhonnan könnyen megközelíthető. Parkolóház, BKV...
Helyszín
Most egy másik emeleti lakásban voltam mint legutóbb, de ez is teljesen rendben volt. Hangulatvilágítás és ismerős illat fogadott (ami csak most tűnt fel, de tényleg kellemes. Milyen fura az ember agya, hogy az illatok is emlékeket idéznek fel) Egy masszázspados szoba volt a mostani helyszín, ami első látványra fura volt, de vendégképp ez semmilyen kényelmetlenséggel nem jár. Kaptam friss, pihe-puha törcsit, és irány a zuhany ami teljesen rendben volt: tusfürdők, tiszta kilépő... Összességében elmondható, hogy korrekt, tiszta helyszín.
Happy Ditta külseje
A szobába visszaérve már félmeztelenül várt Ditta. Csodás alakját és hatalmas melleit meglátva máris 'felvidultam'. Ditta nagyon sokat foglalkozik a külsejével, rendszeresen edzeni jár ami meg is látszik! Sportos, mégis nőies vonalak, szilikonos és testalkatához képest hatalmas mellek. Egy olyan NŐ akin látszik, hogy sok energiát fektetet abba, hogy igazán dögös legyen, és az odaérkező férfit már a meztelen külsejének látványával hangulatba hozza. Mivel csak egy piros tangát viselt, így kemény fenekét is meg lehet szemlélni a fali tükrökben minden helyzetben.
1. Happy Ditta +36304202599 beszámoló Budapest 121758 erotikus masszázs
3. Happy Ditta +36304202599 beszámoló Budapest 121758 erotikus masszázs4. Happy Ditta +36304202599 beszámoló 2024-06-11 15:09:31 erotikus masszázs 1217585. Happy Ditta +36304202599 beszámoló 2024-06-11 15:09:31 erotikus masszázs 1217586. Happy Ditta +36304202599 beszámoló 2024-06-11 15:09:31 erotikus masszázs 121758
Erotikus masszázs
A masszázshoz választható többféle krém és olaj. Én a szőlőmagolajos krémet kértem mind a masszázshoz mind a későbbi csúszkához. Kellemes, lazító masszázst kaptam, közben beszélgettünk, és persze az oldaltükröket használva gyönyörködhettem vendéglátóm testében, főleg előbb már említett tangás fenekében.
Levezetés
A hátrafordulás után jött a csúszka, ami az én krémezésemmel kezdődött majd a saját melleit kente be - ezt el tudtam volna nézegetni még jó sokáig, mert nagyon izgató látvány ahogy krémezte a "lufikat". :) A csúszka egyszerre volt izgató, kellemes és (jobb szót nem tudok) "intim". Ez alatt azt értem, hogy egy ilyen dögös nő közelsége és "tekergése" bizony nagyon nagy szexuális töltettel bír. Látni és érezni ahogy a melle a mi testünkhöz nyomódik, közben érezni a teste melegét... Az oldalról végzett csúszka közben nem fáradt el (sportosság itt is megmutatkozik, főleg mert a masszázspadon ez a művelet nehezebbnek látszott mint a tatamin), többször támasztékot váltott és mellkastól egészen a szerszámomig a bőröm minden négyzetcentiméterével érezhettem a melleit. Többször találkozott a mellbimbója is az addigra már éledező farkammal. Frenetikus élmény mondhatom, amire jó visszaemlékezni is!

Ezután jött a lingham, amihez más, még csúszósabb olajat használt. Először lassan, a combombat és a zacsit is simogatva "élesztett fel", majd egyik kézzel a bőrt hátrahúzva simogatta a makkomat. Többször váltogatta a sebességet és a fogást is, folyamatosan figyelt és mondta, hogy szóljak ha bármi kellemetlen lenne - nem volt kellemetlen, sőőt :) Miközben munkálkodott én fogtam, simogattam a fenekét, derekát, és persze a tükrökben is folyamatosan "moziztam". A sebesség az egész lassú, érzéki simogatástól a krémtől "cuppogós" sebességig változott és nem tudom, hogy a lányok ezt hol tanulják, de tényleg folyton ráérzett, hogy mi esik jól.
Elszámolás
Én ragaszkodtam hozzá, hogy már az elején odaadjam az oldalon is megírt összeget - csak, hogy ezzel már ne kelljen később foglalkoznom.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 20 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-06 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ahogyan az előző beszámolóban is megírtam mindenképp vissza szerettem volna menni Dittához, amit most sem bántam meg! Ditta egy nagyon dögös érett NŐ (!) akit csak ajánlani tudok.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Happy Ditta erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!