Kiemelt
Bius Szomsz.(30+)
Budapest XIII.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Happy Sophie

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-12-30 05:46:08

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Happy Sophie +36209992354 120257 erotikus masszázs

sztbali a 2023-12 hónapi randiján történteket írta meg Happy Sophie hirdetővel
perfekt alak
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
fergeteges humor
Egyeztetés
Elérhető:
5
Az egyeztetés Sophie-val zajlott és ő egyeztetett Carina-val. 4 kezes programot kértem tőlük és hamar találtunk megfelelő időpontot.
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
A megközelítéssel sosincs gond, mert mindig jó a közlekedés errefelé. A Deák téren három metró is megáll és a buszok mellett trolik és villamosok is vannak itt. A parkolás megoldható, mert van hely a közelben
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A jól ismert Happy szalon. A bejárat mellett; a ház oldalára is ki van téve egy tábla masszázs felirattal és a kapucsengő számával. A lépcsőházba az emelt is jelölve van és mondhatni, hogy ezt szinte lehetetlen eltéveszteni. Az útbaigazítást ezek nagyban segítik. A lakás már ismert számomra. 3 szobás kuckó és mi most a középső helyiségben voltunk. Ez a szoba masszpados, míg a másik kettő tatamis. Most is a szalon végén lévő fürdőszobát használtam, de csak a folyosóra nyíló ajtón át közlekedtem.
Happy Sophie külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sophie-t már sokszor leírtam külsőleg, ezért nem tudom mi újat írhatnék róla. A képek szinte mindet elárulnak a külsejéről. Sophie egy helyes arcú fiatal lány. Vékony alkata mellet átlagos méretű cicik és popsi jellemzi őt, mert mindkettő olyan markolni való fajta és a lábai is kecsesek. Fekete ruciban nyitott ajtót, alatta csak egy fekete tanga volt.
1. Happy Sophie +36209992354 beszámoló Budapest 120257 erotikus masszázs
3. Happy Sophie +36209992354 beszámoló Budapest 120257 erotikus masszázs4. Happy Sophie +36209992354 beszámoló 2023-12-30 09:38:00 erotikus masszázs 1202575. Happy Sophie +36209992354 beszámoló 2023-12-30 09:38:00 erotikus masszázs 1202576. Happy Sophie +36209992354 beszámoló 2023-12-30 09:38:00 erotikus masszázs 120257
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Megérkezésemkor üdvözöltem mindkét lányt és bemutatkoztam Carinának. Cipő le és irány a szoba. Levettem a ruháimat és addig Sophie ellenőrizte a fürdőt és Carina-tól kaptam törölközőt. Elvonultam tusolni és mikor lemostam magamról az út porát akkor visszatértem a szobába. A lányok már ott voltak és már megszabadultak a fogadószett-től. Carina-hoz léptem és simogattam egy picit majd felfeküdtem a masszpadra. Sophie lemeztelenítette magát és Carina megszabadult a melltartójától. A bokáimnál kezdték a masszázst és fokozatosan haladtak felfelé. Volt egy kisebb váltás, mert amikor végeztek a lábaimmal akkor Carina áttért a talpmasszázsra. Sophie ekkor már a derekamnál járt és haladt feljebb a hátamon. Mikor véget ért ez a rész akkor Carina csúszkált a hátamon és Sophie párszor benyúlt. Ez nem tartott sokáig; mert elhangzott a varázsszó: megfordulhatsz.
Levezetés
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Forduláskor felültem és adtam pár puszit Carina-nak. A bimbópusziba is beleegyezett, ezért oda is adtam egyet-egyet. Még simogattam egy picit majd a hátamra feküdtem. Carina szemből csúszkált rajtam és utána Sophie is. Sophie csúszkája közben Carina elkezdte a lingamot. Mikor Sophie leszállt rólam akkor megfogta a kezemet és a mellére rakta ezért azt simogattam és éreztem, hogy Carina aprólékos technikájában elkezd újabb fogásokat alkalmazni. Carina lingamja elég kellemes tempójú és ez a se nem gyors; se nem lassú tempó az amit igazán szeretek. Tovább fokozódott bennem a kéj és Sophie simogatta a testem több pontját és végül Carina a tudása legjavával juttatott el a véghez. Megtörölgettek és utána frissítőt fogyasztottam.
A szobáéba visszatérve elfogyasztottam a maradék frissítőt és utána visszavettem a gönceimet. Carina közben rendbe rakta a szobát és Sophie is öltözködni kezdett. Mikor végeztünk ezekkel, akkor rendeztem a csokrot. Ki az előszobába a cipőmhöz és mikor ezt is visszahúztam magamra, akkor búcsúpuszik és ölelés végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztük és igazából szóba sem került. A szalon oldalán mindig megtaláljuk az aktuális csokor méretét.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 46 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-12 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Felejthetetlen egy szeánsz volt ez a mostani. Ismét egy nagyszerű páros és még nagyszerűbb élménnyel lettem gazdagabb. Utó-karácsonyi ajándéknak ez tökéletes volt.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Happy Sophie erotikus masszázs beszámolójáról


2024-02-01 12:32:53
Jó hangulatú beszámolót írtál e hármas randiról.

2023-12-30 12:59:52
Jól megírtad,ez nem kétséges. Lenyűgöz ahogyan erről a light mufajrol beszámolsz. Nekem kevés lenne,de örülök hogy te fürdőzől a boldogságban így is
Mutasd mindet

FunkciókHappy Sophie legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 8db
(2023-10-23) : Elfeküdtem a tatamin és a lányok a két oldalamra helyezkedtek. A bokáimnál kezdték a masszázst és csevegtünk az elmúlt időről, mert egy ideje már nem találkoztunk. Aprólékosan haladtak felfelé, bár Zamira többször is visszatért a lábamhoz.

(2023-09-15) : A két lány mellém telepedett és a bokáimnál kezdték a masszázst. lassan haladtak felfelé és közbe csevegtünk egy picit. Kiderült, hogy Gréta is a kommunikatív lányok közé tartozik, mert fenntartja a beszélgetés fonalát és ez egy plusz pont számára.

(2023-04-23) : A lábaimmal kezdtek és a bokáimtól haladtak felfelé. Aprólékosan dolgoztak rajtam és benyúlások nem voltak. Jött a derekam és utána a hátam. A nyakam is kapott pár mozdulatot és utána Sophie levette a tangát is és neki kezdett a csúszkának.

nagyon jó: 4db
(2023-02-20) : A masszázs a szokásos simogatós volt, ha komoly masszázst akar valaki, nem itt kell keresgélni. Pontosan tudtam, hogy erre van szükségem, egyszerűen el akartam lazulni, amire sajnos a fél óra nem is volt elég, de Sophie igyekezett.

(2023-02-19) : . Ők a két oldalamra helyezkedtek és a lábaimat kezdték el megdolgozni. Lassan haladtak felfelé és közbe csevegtünk. Itt kiderült, hogy Eszter kevésbé kommunikatív. Csendesebb ugyan, de nem szótlan. Már a derekamnál jártak amikor volt pár benyúlás mindkét lánytól. Haladtak feljebb és a hátam átsimítása után Sophie kezdett el csúszkálni rajtam.

(2022-05-29) : Ezután a tatamira helyezkedtünk én hason fekvésbe ő pedig mellém. A bokáimnál kezdte a masszázst a jobb oldalon. Később áttért a bal lábamra és így haladt felfelé. Simító mozdulatokat végzett és közbe csevegtünk az eltelt időről, mert szerinte rég találkoztunk. Szerintem nem volt az olyan régen, de végülis mindegy.

: 1db
(2023-01-04) : Hason fekve kezdtem, hátmasszázst fogadva, ami nem volt erős, szinte csak az apró benyúlásaira emlékszem, ahogyan meg-megérintgette a zacsit.. mindez öt percig, ha tartott, el tudtam volna tovább is viselni, mert jól kezdett hozzá, viszont a verbális kommunikáció nem volt az erősségem aznap és hamar megkaptam az utasítást a fordulásra.