Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Kiemelt
Most hívhatod!
NIKI(40+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Kira(35+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Happy Sophie

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-23 22:04:51

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Happy Sophie +36209992354 119654 erotikus masszázs

sztbali a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Happy Sophie hirdetővel
csodás haj
felejthetetlen négykezes
hihetetlenül érzéki
fergeteges humor
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonhívás és a szalon oldalénak rendszerével egyeztettem egy négykezes programot és végül egy Sophie-Zamira párost sikerült összehozni. Minden simán ment, ahogy szokott eddig is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az új szalon a deák tér közelében. Már nem először járok itt. Nem változott semmi. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, mert a város szívébe kell eljutni. Metrók, buszok villamosok és trolik is járnak errefelé. Ezektől legfeljebb 5 perc séta a pontos cím. Autóval a parkolás megoldható, mert vannak errefelé egy mélygarázsok is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A szalon nem változott a legutóbbi látogatásom óta. Most ismét a lakás végében lévő szobában voltunk és az ebből nyíló fürdőt használtam. A szobában tatami van és a fürdőbe többféle tusfürdőből lehet választani és kapunk tiszta törölközőt is.
Happy Sophie külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Sophie-t már többször leírtam, de most egy kicsit másképp néz ki, mint a képeken. Karcsú a teste és a haja most vörösesszőke színben látható. Átlagos méretű, nagyjából tenyérbeillő cicik és lapos has és kecses lábpár egészíti Sophie teljes valóját. A fogadószett meglepett, mert egy fekete pulcsi és szintén fekete melegítőnadrág volt rajta. A fürdőből visszatérve viszont már feketeneműben várt rám.
1. Happy Sophie +36209992354 beszámoló Budapest 119654 erotikus masszázs
3. Happy Sophie +36209992354 beszámoló Budapest 119654 erotikus masszázs4. Happy Sophie +36209992354 beszámoló 2023-10-24 10:20:31 erotikus masszázs 1196545. Happy Sophie +36209992354 beszámoló 2023-10-24 10:20:31 erotikus masszázs 1196546. Happy Sophie +36209992354 beszámoló 2023-10-24 10:20:31 erotikus masszázs 119654
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Megérkezésemkor bemutatkoztam Zamirának és Sophie-t már régi ismerősként üdvözöltem. Bementünk a szobába és elkezdtem levetkőzni, majd elvonultam lemosni magamról az út porát. Visszatértem a szobába, ahol már vártak a lányok. Zamirával volt egy kis közjáték, amit majd nála fogok részletezni. Elfeküdtem a tatamin és a lányok a két oldalamra helyezkedtek. A bokáimnál kezdték a masszázst és csevegtünk az elmúlt időről, mert egy ideje már nem találkoztunk. Aprólékosan haladtak felfelé, bár Zamira többször is visszatért a lábamhoz. A lábaim utána a derekam és a hátam következett. Egészen a vállaimig haladtak és utána Sophie ledobta magáról a textilt. Elkezdett csúszkálni a hátamon és Zamira tovább masszírozott ahol ért. Jött a varázsszó: megfordulhatsz
Levezetés
Pornós feeling:
1
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Sophie ismerte az alapszabályt amit közölt Zamirával. Az ismeretlen lány adja a lingamot. Ezért Zamira elkezdte a kéjes érzéseket okozni, de egy kis idő után megkértem, hogy ő is csúszkáljon egy keveset; ezért egy kevés olajat kent a felsőtestemre és elkezdett csúszkálni rajtam közbe én a testét simogattam ahol értem. Sophie ezalatt a lábaimat simította át. Zamira visszatért a lingamhoz és Sophie a testem különböző pontjait simogatta. Zamira a technikája nem volt annyira aprólékos, mint a többi lánynál, de ez nem zavart. Tudta mit csinál, mert a kéj egyre inkább fokozódott bennem és a tudása legjavával juttatott el a véghez. Úgy éreztem, talán még ezt is tudta volna fokozni.
Ezután elmentem tusolni. Sophie követett engem és a kádba egymás után másztunk be. Rendesen megfürdettük egymást egy kis incselkedéssel egybekötve, amit már megszoktunk már mindketten. Megtörölköztünk és mentünk vissza a szobába. Sophie elővette a kedvenc frissítőmet, miközben én a csokrot rendeztem. Ezután Sophie elvonult és elkezdett felkészülni a következő vendégére, ezért a randi hátralévő perceiben már nem láttam őt.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztem és szóba sem került. A szalon oldalán nyilvános adat és nem változott a legutóbbi szeánsz óta.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 46 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ismét egy nagyszerű négykezes szeánszon vettem részt. Számomra volt benne valami új, amit nem igazán tudok szavakba önteni. Az érzéseim csakis pozitívak és a visszatérés hozzájuk még mindig elképzelhető.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Happy Sophie erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókHappy Sophie legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 6db
(2023-04-23) : A lábaimmal kezdtek és a bokáimtól haladtak felfelé. Aprólékosan dolgoztak rajtam és benyúlások nem voltak. Jött a derekam és utána a hátam. A nyakam is kapott pár mozdulatot és utána Sophie levette a tangát is és neki kezdett a csúszkának.

(2022-11-14) : A bokáimtól indultak és fokozatosan haladtak felfelé, amit néhány benyúlás is kísért. Csevegősre vettük a figurát és a szalon volt a fő téma. Jöhetett a csípőm a derekam és végül a hátam. Miután ezzel végeztek Sophie elkezdett csúszkálni a hátamon.

(2022-09-20) : Mikor a derekamnál járt, akkor többször is benyúlt a lábam közé. Ez újdonság volt, mert korábban ő ilyet nem csinált. Jött a hátam megdolgozása és végül a varázsszó: megfordulhatsz

nagyon jó: 5db
(2023-09-15) : A két lány mellém telepedett és a bokáimnál kezdték a masszázst. lassan haladtak felfelé és közbe csevegtünk egy picit. Kiderült, hogy Gréta is a kommunikatív lányok közé tartozik, mert fenntartja a beszélgetés fonalát és ez egy plusz pont számára.

(2023-02-20) : A masszázs a szokásos simogatós volt, ha komoly masszázst akar valaki, nem itt kell keresgélni. Pontosan tudtam, hogy erre van szükségem, egyszerűen el akartam lazulni, amire sajnos a fél óra nem is volt elég, de Sophie igyekezett.

(2023-02-19) : . Ők a két oldalamra helyezkedtek és a lábaimat kezdték el megdolgozni. Lassan haladtak felfelé és közbe csevegtünk. Itt kiderült, hogy Eszter kevésbé kommunikatív. Csendesebb ugyan, de nem szótlan. Már a derekamnál jártak amikor volt pár benyúlás mindkét lánytól. Haladtak feljebb és a hátam átsimítása után Sophie kezdett el csúszkálni rajtam.

: 1db
(2023-01-04) : Hason fekve kezdtem, hátmasszázst fogadva, ami nem volt erős, szinte csak az apró benyúlásaira emlékszem, ahogyan meg-megérintgette a zacsit.. mindez öt percig, ha tartott, el tudtam volna tovább is viselni, mert jól kezdett hozzá, viszont a verbális kommunikáció nem volt az erősségem aznap és hamar megkaptam az utasítást a fordulásra.