Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Happy Sophie

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-09-15 20:58:34

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Happy Sophie +36209992354 119294 erotikus masszázs

sztbali a 2023-09 hónapi randiján történteket írta meg Happy Sophie hirdetővel
perfekt alak
teljesen feltölt
hihetetlenül érzéki
fergeteges humor
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon egyeztettem a szalon központi telefonszámán egy Gréta-Sophie négykezesre. Kolleginával beszéltem és minden fontos infót megkaptam.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
A szalon elköltözött a XIII. -kerületből és a VI. kerületben a Király utcában nyitották meg a szalont. Ez az infó a weboldalukon is olvasható. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, mert a Deák tér olyan 5 perces séta. Ha valaki autóval jönne; akkor azt jelezze az egyeztetéskor, mert a lányok tudnak ajánlani parkolási lehetőséget.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Maga a ház portaszolgálattal van ellátva és a földszinten a lépcsőháznál jelezve van, hogy melyik emeleten található meg a szalon. Ha lifttel megyünk akkor az adott emeleten a szemben lévő ajtót kell megcélozni. A lakás hasonlóan nagy mint az előző. A küszöböt baloldalt van egy ajtó ami számomra ismereten célú maradt. Jobb felé továbbhaladni és bal oldalt van a nappali függönnyel elválasztva a folyosótól. Tatamis masszpados.-tatamis szobák következnek az előbbi kettő bal kéz fele míg az utóbbi a folyosó végén. A megszokott rend szerint ezt a szobát vettük igénybe. Jobb oldalt két fürdő. Érdekesség hogy a kettes számú fürdőnek két ajtaja, mert az egyik a folyosóra a másik pedig a szobára nyílik. Ebben a fürdőben voltam és itt egy sarokkád kapott helyet.
Happy Sophie külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Sophie-t már sokszor leírtam, ezért nem tudom mi újat írhatnék róla. Sophie egy helyes arcú fiatal lány. Vékony alkata mellet átlagos méretű cicik és popsi jellemzi őt, mert mindkettő olyan markolni való fajta és a lábai is kecsesek. Fekete ruciban nyitott ajtót, alatta egy világos árnyalatú (talán szürke) melltartót viselt és egy sötétkék fekete tangát. Az utóbbi végig rajta volt.
1. Happy Sophie +36209992354 beszámoló Budapest 119294 erotikus masszázs
3. Happy Sophie +36209992354 beszámoló Budapest 119294 erotikus masszázs4. Happy Sophie +36209992354 beszámoló 2023-09-16 18:36:47 erotikus masszázs 1192945. Happy Sophie +36209992354 beszámoló 2023-09-16 18:36:47 erotikus masszázs 1192946. Happy Sophie +36209992354 beszámoló 2023-09-16 18:36:47 erotikus masszázs 119294
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Megérkezéskor üdvözöltem mindkét lányt és bevezettek a szobába. Grétával már találkoztam korábban de csak futólag és akkor csak a bemutatkozásig mentünk el. Sophie-t már régóta ismerem. Cipő le és irány a szoba. A szobában levetkőztem majd elvonultam lemosni magamról az út porát. Amikor visszatértem a szobába akkor Gréta is belibbent és egy perccel később Sophie is, de ő a fogadószett egyik darabjától már megszabadult. Kezdésként Grétát simogattam és megszabadítottam a textiltől. Kicsit tartózkodó volt, de mivel először ilyen intim helyzetben ezért ez nem volt negatívum. Sophie viszont ekkoriban éppen "nagylány" volt; ezért arra kért, hogy most mellőzzük a romantikázós dolgokat. Elfogadtam ezeket a feltételeket és elfeküdtem a tatamin. A két lány mellém telepedett és a bokáimnál kezdték a masszázst. lassan haladtak felfelé és közbe csevegtünk egy picit. Kiderült, hogy Gréta is a kommunikatív lányok közé tartozik, mert fenntartja a beszélgetés fonalát és ez egy plusz pont számára. Fokozatosan haladtak felfelé és a lábaimat alaposan átsimították. Jöhetett a derekam és a hátam és a nyakamig rendesen átmasszíroztak Mondhatni teljesen ellazultam. Ekkor jött Sophie csúszkája a hátamon. Csúszkált egy darabig majd Gréta is adott csúszkát. Sophie utána kicsit viccesen megjegyezte itt jön a varázsszó: megfordulhatsz. Itt kezdődött az erotikus rész.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
1
Sophie újabba dag olajat kent magára és Gréta egyszer végig Sophie mellén mondván, hogy besegít. Gondolom ezt csak a hangulat fokozásának céljából csinálta. Sophie szemből adott csúszkát és addig Gréta a lábaimat simította végig. Csere és Gréta is újabb adag olajjal csúszkált rajtam. Sophie itt a karjaimmal foglalkozott. Jöhetett a lingam amit Grétától kaptam. Azért tőle, mert az ő technikája még ismeretlen volt és Sophie tudta, hogy mindig az ismeretlen lánytól kérem. Gréta aprólékos technikával kezdett és lassan építette fel a folyamatot. Nem akart gyorsan haladni, ezért kicsit később kezdtem érezni a kéj első jelei; mint a korábbiakban. Gréta tempója is ugyanígy lassan növekedett, ahogy bennem lévő kéj is. Tudta hogyan kell ezt a részt úgy megnyújtani, hogy még ne fájjon a beteljesülés hiánya. Haladt tovább és a végén a tudása legjavával juttatott el a végcélhoz. Kis pihenés következett és utána egy kevés törlés után indultam a fürdőbe Sophie-val együtt. Egymás után másztunk be a fürdőkádba. Sophie beállított a víz hőmérsékletét és addig én egy picit simogattam. Bekentünk magunkat tusfürdővel és utána kérte, hogy forduljak meg. Itt bekente a hátam is tusfürdővel majd le is mosta rólam. Pici csevegés volt amikor megtörölköztünk és visszamentünk a szobába.
Visszatértünk a szobába és én felvettem a gönceimet. Ki az előszobába és a cipőimet is felhúztam. Csokorrendezés és búcsúpuszi és ölelések mindkét lánynak végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztük. A csokor nem változott a legutóbbi áremelés óta. A szalon oldalán nyilvános adat.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 46 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Egy újabb nagyszerű négykezes szeánszon vagyok túl. Ismét találtam egy olyan lányt aki képes ellazítani ugyanakkor feldobni is.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Happy Sophie erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókHappy Sophie legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 7db
(2023-10-23) : Elfeküdtem a tatamin és a lányok a két oldalamra helyezkedtek. A bokáimnál kezdték a masszázst és csevegtünk az elmúlt időről, mert egy ideje már nem találkoztunk. Aprólékosan haladtak felfelé, bár Zamira többször is visszatért a lábamhoz.

(2023-04-23) : A lábaimmal kezdtek és a bokáimtól haladtak felfelé. Aprólékosan dolgoztak rajtam és benyúlások nem voltak. Jött a derekam és utána a hátam. A nyakam is kapott pár mozdulatot és utána Sophie levette a tangát is és neki kezdett a csúszkának.

(2022-11-14) : A bokáimtól indultak és fokozatosan haladtak felfelé, amit néhány benyúlás is kísért. Csevegősre vettük a figurát és a szalon volt a fő téma. Jöhetett a csípőm a derekam és végül a hátam. Miután ezzel végeztek Sophie elkezdett csúszkálni a hátamon.

nagyon jó: 4db
(2023-02-20) : A masszázs a szokásos simogatós volt, ha komoly masszázst akar valaki, nem itt kell keresgélni. Pontosan tudtam, hogy erre van szükségem, egyszerűen el akartam lazulni, amire sajnos a fél óra nem is volt elég, de Sophie igyekezett.

(2023-02-19) : . Ők a két oldalamra helyezkedtek és a lábaimat kezdték el megdolgozni. Lassan haladtak felfelé és közbe csevegtünk. Itt kiderült, hogy Eszter kevésbé kommunikatív. Csendesebb ugyan, de nem szótlan. Már a derekamnál jártak amikor volt pár benyúlás mindkét lánytól. Haladtak feljebb és a hátam átsimítása után Sophie kezdett el csúszkálni rajtam.

(2022-05-29) : Ezután a tatamira helyezkedtünk én hason fekvésbe ő pedig mellém. A bokáimnál kezdte a masszázst a jobb oldalon. Később áttért a bal lábamra és így haladt felfelé. Simító mozdulatokat végzett és közbe csevegtünk az eltelt időről, mert szerinte rég találkoztunk. Szerintem nem volt az olyan régen, de végülis mindegy.

: 1db
(2023-01-04) : Hason fekve kezdtem, hátmasszázst fogadva, ami nem volt erős, szinte csak az apró benyúlásaira emlékszem, ahogyan meg-megérintgette a zacsit.. mindez öt percig, ha tartott, el tudtam volna tovább is viselni, mert jól kezdett hozzá, viszont a verbális kommunikáció nem volt az erősségem aznap és hamar megkaptam az utasítást a fordulásra.