Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Happy Zamira

Normál hirdető

-

Beküldve: 2023-10-24 13:09:16

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Happy Zamira +36209528565 119657 erotikus masszázs

sztbali a 2023-10 hónapi randiján történteket írta meg Happy Zamira hirdetővel
csodás cicik
felejthetetlen négykezes
csodás kézimunka
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonhívás és a szalon oldalénak rendszerével egyeztettem egy négykezes programot és végül egy Sophie-Zamira párost sikerült összehozni. Minden simán ment, ahogy szokott eddig is.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Az új szalon a deák tér közelében. Már nem először járok itt. Nem változott semmi. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, mert a város szívébe kell eljutni. Metrók, buszok villamosok és trolik is járnak errefelé. Ezektől legfeljebb 5 perc séta a pontos cím. Autóval a parkolás megoldható, mert vannak errefelé egy mélygarázsok is.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
A szalon nem változott a legutóbbi látogatásom óta. Most ismét a lakás végében lévő szobában voltunk és az ebből nyíló fürdőt használtam. A szobában tatami van és a fürdőbe többféle tusfürdőből lehet választani és kapunk tiszta törölközőt is.
Happy Zamira külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Zamira egy igazán magas lány. Egy kicsivel magasabb vagyok nála, de ő a lányok közül is kiemelkedik ilyen szempontból. Ugyan volt már dolgom ilyen magas lánnyal, de az már régen volt. Helyes arca van és méretesebb mellekkel rendelkezik. Nem fértek a tenyeremben, de szép formásak. Lapos has és kecses lábpár, valamint feszes popsi alkotja őt. Topban és sortban fogadott, alatta egy fekete tangával.
1. Happy Zamira +36209528565 beszámoló Budapest 119657 erotikus masszázs
3. Happy Zamira +36209528565 beszámoló Budapest 119657 erotikus masszázs4. Happy Zamira +36209528565 beszámoló 2023-10-24 18:01:49 erotikus masszázs 1196575. Happy Zamira +36209528565 beszámoló 2023-10-24 18:01:49 erotikus masszázs 1196576. Happy Zamira +36209528565 beszámoló 2023-10-24 18:01:49 erotikus masszázs 119657
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Megérkezésemkor bemutatkoztam Zamirának és Sophie-t már régi ismerősként üdvözöltem. Bementünk a szobába és elkezdtem levetkőzni, majd elvonultam lemosni magamról az út porát. Visszatértem a szobába és odaléptem Zamirához. Ő már csak tangában volt, ezért nem kellet kicsomagolnom őt. Itt kiderült, hogy ő most nagylány, ezért a tanga marad és a közös tusolás jelenleg nem elérhető nála. Sebaj talán majd legközelebb. Adtam pár puszit és simogattam a ciciket és a bimbópuszit se utasítja vissza. Párszor végigsimítottam a testét és csak ezután tértünk át a masszázsra. Elfeküdtem a tatamin és a lányok a két oldalamra helyezkedtek. A bokáimnál kezdték a masszázst és csevegtünk az elmúlt időről, mert egy ideje már nem találkoztunk. Aprólékosan haladtak felfelé, bár Zamira többször is visszatért a lábamhoz. A lábaim utána a derekam és a hátam következett. Egészen a vállaimig haladtak és utána Sophie ledobta magáról a textilt. Elkezdett csúszkálni a hátamon és Zamira tovább masszírozott ahol ért. Jött a varázsszó: megfordulhatsz
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Pornós feeling:
1
Sophie ismerte az alapszabályt amit közölt Zamirával. Az ismeretlen lány adja a lingamot. Ezért Zamira elkezdte a kéjes érzéseket okozni, de egy kis idő után megkértem, hogy ő is csúszkáljon egy keveset; ezért egy kevés olajat kent a felsőtestemre és elkezdett csúszkálni rajtam közbe én a testét simogattam ahol értem. Sophie ezalatt a lábaimat simította át. Zamira visszatért a lingamhoz és Sophie a testem különböző pontjait simogatta. Zamira a technikája nem volt annyira aprólékos, mint a többi lánynál, de ez nem zavart. Tudta mit csinál, mert a kéj egyre inkább fokozódott bennem és a tudása legjavával juttatott el a véghez. Úgy éreztem, talán még ezt is tudta volna fokozni.
Szerepcsere következett és Zamirát kértem hason fekvésbe. Sophie besegített lábmasszázzsal ezért én hátmasszázst alkalmaztam. Simogattuk a testét és utána Zamira fülébe súgtam a varázsszót: megfordulhatsz. Sophie is a lábával foglalkozott én pedig a ciciket simogattam. Pár puszi is belefért még és utána jöhetett a második tusolás.
Ezután elmentem tusolni. Sophie követett engem és a kádba egymás után másztunk be. Rendesen megfürdettük egymást egy kis incselkedéssel egybekötve, amit már megszoktunk már mindketten. Megtörölköztünk és mentünk vissza a szobába. Sophie elővette a kedvenc frissítőmet, miközben én a csokrot rendeztem. Ezután Sophie elvonult és elkezdett felkészülni a következő vendégére, ezért a randi hátralévő perceiben már nem láttam őt.
A szobában még elfogyasztottam a frissítőt és visszavettem a gönceimet. Ki az előszobába és a cipőm felvétele után elbúcsúztam Zamirától végül tipli.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
A végén rendeztem és szóba sem került. A szalon oldalán nyilvános adat és nem változott a legutóbbi szeánsz óta.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 46 virágszálból álló csokor volt.
(A 2023-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Ismét egy nagyszerű négykezes szeánszon vettem részt. Számomra volt benne valami új, amit nem igazán tudok szavakba önteni. Az érzéseim csakis pozitívak és a visszatérés hozzájuk még mindig elképzelhető.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Happy Zamira erotikus masszázs beszámolójáról


2023-11-02 13:28:38
Kellően részletes írásod - és a fotók - alapján vonzó kép alakult ki bennem Zamiráról. Igen, a képeken is látszódnak, milyen hosszú és kecses lábai vannak! Köszönöm.

2023-10-24 21:42:25
Írásod jól visszaadta azt a gyönyört amiben részed volt. Sargulok az irigység től
Mutasd mindet

FunkciókHappy Zamira legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.