Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
FELEJTHETETLEN erotikus masszázs beszámoló

Hanna

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-11 21:25:26

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Hanna +36707539439 121193 erotikus masszázs

FoxT a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Hanna hirdetővel
csókos száj
fülledt erotika
csodás csók
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Telefonon kerestem, kicsit visszafogott volt – mint aki nem kedveli a telcsis beszélgetéseket-, de tárgyilagosan elmondja a tudnivalókat és összes kérdésre válaszol, nem marad számomra nyitott kérdés, hiányérzet nem maradt bennem.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Második kerület belső része. Széll Kálmán téri metró két villamosmegálló vagy laza séta. Parkolás a Millenáris mélygarázsba jól megoldható. Kapuban kód kérés és irány a megadott szint. Liftet nem ebbe az évezredbe újítottak fel, de jól funkcionál.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Bel-budai bérház felső szintje, több szoba, vélhetően több lány. A helyszín lehetővé teszi, hogy kis odafigyeléssel csak azok találkozzanak, akiknek szeretnének.
Cipő bejáratnál az előszoba szekrénybe marad, egy halon keresztul jutunk a tetthelyre.
A hely nívós, jó terek, harmonikus színek a falakon, a bútorokon. Fotel és sofa, szobainas. Klassz méretű franciaágy, függönnyel, vagy 6 párnával és ágy fejénél tükörrel.
Az egész praktikus, és a fantáziát beindító, stílus hely,
Külső zaj nem szűrődik be, kellemes zene.
A törölköző a szobai komódból kerül elő, finom illatú és mérete férfi emberhez illő.
Pohárvíz, csokit kaptam fogadáshoz.
Fürdőkád zuhanyfallal, számos tusfürdő.
Minden a környezethez méltóan tiszta.
Hanna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Hannát az oldalon található képek maga valójában mutatják be. Aki a képeken látszik az lapul az ajtó mögött amikor belépsz. Pontosabban mégis valaki más, mert attól a pillanattól, hogy az ember Hanna szemébe néz, elkapja a mosolyát, elkezdész te is mosolyogni .

Fehér lágy tapintású bőr, félhosszú egészen vékonyszálú selymes vörös haj, barna szem, amely hol kiegészít a pajkos mosolyt, hol pajzánam csillog. Arca bájossága képeken is jól látszik, szája fölött balra a szépség pöttye meg inkább vonzóvá teszi. Mint számos szép arcú hölgynek neki is ez márka jele.
Hanna a telt alkatú lányok csapatát erősíti. Akik az ilyen típusú lányokat kedvelik, vélhetően Hannán is megakad a szemük. Szép ívű nyak és váll. Formás természetes mellek. Fantasztikusan markolható popsi. Szemérem dombja sima, kelyhének környéke enyhén rózsaszín, lágyan redőzött.
A kiírt koránál fiatalabb benyomását kelti.
Árad belőle a jókedv, kamaszlányos pajkosság, az odafigyelés. Könnyen beszél, de oda figyeléssel hallgatja meg a másikat.
Gyorsan egymásra tudtunk hangolódni.
1. Hanna +36707539439 beszámoló Budapest 121193 erotikus masszázs
3. Hanna +36707539439 beszámoló Budapest 121193 erotikus masszázs4. Hanna +36707539439 beszámoló 2024-04-12 10:28:34 erotikus masszázs 1211935. Hanna +36707539439 beszámoló 2024-04-12 10:28:34 erotikus masszázs 1211936. Hanna +36707539439 beszámoló 2024-04-12 10:28:34 erotikus masszázs 121193
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Hanna fekete csipke köntösbe, és az egyik képen látható piros babydollban fogadott, hatást még harisnyakötők fokozták. Mire a zuhanyzóból visszatértem a köntös már lekerült. Hanna a programterv egyeztetést kezdeményezte, magam részéről az előszobába már elkezdett csókolózást folytattam. A lakásba belépve az egymás elfogadásnak jeleként a puszin kívül lágy száj csókra is sor került már. A szoba közepén állva, szájak egyre több és egyre alaposabban ismerték meg egymást és test felső régióit. Hanna finoman, érzékien, vadítóan csókol, azt értetem számára is jó ízű a csókom.
Komótosan, a test különböző tájainak kézzel, szájjal való megismerése közben segítettem abban, hogy a piros babydoll lekerüljön.

Az ágyig tartó alig másfél méter távolságot csigát megszégyenítő tempóban tettük meg.
Erotikus masszázs klasszikus formái - szokásomnak megfelelően - nem valósult meg. A test regenerálása számos módon megtörténhet. A helyzet úgy hozta, hogy az érintések futamai más pályát jártak be, megélésem alapján mindkettőnk számára elsőrangú érzéseket nyújtott.
Levezetés
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
A fentebb megkezdet felvezetés az ágyon folytatódott. Előbb alaposan bejártam kezemmel és számmal Hanna testének első felét, a feje búbjától a lába kisujjáig. Bársonyos, illatos bőrét jó érinteni, puszilni, rubensi alakja sugározza a bujaságot, éritésekre jól reagál. Az idő igényes folyamat során Hanna szája és kezei sem voltak tétlenek, ahol lehetőség adódott rá.
Jó néhány perc múlva Hanna átvette a kezdeményezést. Kérésre hanyatt dőltem, kényelmesen elhelyezkedtem.
Hanna a még rajta lévő harisnya kötött levette és felkötötte vel a haját. Most Hanna kezdet bele előoldali megismerésben. Alapos csókkal indítót, majd komótosan halad keze és szája délnek. Kérésemre mellbimbóimmal küllőn-küllőn és egyszerre is gondosan foglalkozott.
Közben, hogy az érintés mellett vizuális élmény is minél teljesebb legyen kispárnákat a fejem alá tettem.
Hanna időközben megérkezett a combjaimhoz, lágy érintésekkel, egyre inkább célba vette nemesebbik felemet.
Keze oda – oda tévedt, majd egyre több foglalkozott vele, incselkedett miként tudja feljebb és feljebb húzni a vágyat bennem. Egyik keze ujja hegyével a makkot ingerelte, másik keze a zacskó tájékán járt. Aztán egyenletes ritmusban - reakciókat figyelve – húzogatta kezét fel és le kezét a péniszemen. Tréninget, hogy minél keményebb legyen, elmondása szerint az ágaskodó fallosz látvány számára fontos élmény. Aztán mint egy jutalomként ajkai közé vette.
Hanna alap működésé a fokozatosság. Az ajkai és a nyelve először a makkal játszott, majd lépésrő - lépésre fokozatosan egyre beljebb engedte szájába. Közbe kezei a fenekem alá csúsztak és gyöngéden, ütemesen markolászta hátsó felemet. Elképesztő élmény volt. Kérésemre ismét kezei közzé került a hímtagom és ott ért a csúcs.
Szükséges tisztálkodás, után a kölcsönösség jegyében folytattuk.
Hanna feküdt le és a vízszintes ismerkedésbe kezdtem. A szám Hanna szájára tapadt, kezem előbb a melleken időzött hosszabban, majd az őrületes popsiját markolta. Aztán nyelvem a melleken játszót, kezem a comb belső oldalát cirógatta. Ahogy a kehely felé kalandoztam érzem a nedvességet. Cirógatás iránya szeméremdomb és a kehely lett. Ujjam apránként halad az alsó ajaka közzé, majd besiklott a hüvelybe. Hanna megerősítette, hogy jól esik neki.
Pár szót váltottunk a lehetőségekről. Ennek eredményeként a lábai között helyezkedtem el. Jobb mutató ujja a hüvelybe csúszkált, nyelvemmel a csiklót kényeztetem. Hanna szituban remekül érezte magát. Az odaadásom és türelmem meghozta gyümölcsét Hanna lágy sóhajok között elernyedt.
Összeölelkezve pár perc maradt beszélgetésre, az élmények megbeszélésre.
Hanna figyelmeztet az időre így zuhi, öltözés és búcsú puszik
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az elején a komódra tettem, távozásig ott is maradt, az ajándékkal együtt.
Extranem kérdeztem
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-03 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Előzékeny, jóakaratú, aranyos. Hanna kellemes modorú partner, klassz beszélgetőtárs, szívélyes vendéglátó.
Irgalmatlanul benne van a lepedőakrobatikába. Az együttlétből olyan érzik játékot tud teremteni, mint kevesen. A tálka velle csúcs minőségű.
Személye az erotikus játékokra nyitottak számára garancia.
Első randink volt, jó házigazda, ügyes lány.
Igencsak remekül éreztem magam vele, úgy érzem szükséges az ismétlés
Másoknak is figyelmébe ajánlom.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Hanna erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-04 06:23:45
Remek élménybeszámoló, szinte filmszerűen követhető a fantáziában. Köszönet a megosztásért!

2024-04-29 11:00:36
Alapos és informatív volt, nagyon részletesen kifejtette a randin történteket, így jobb képet kaptam arról, hogy mire érdemes számítani.

2024-04-17 17:20:28
Draquar   azt írod, "jó hangulatú és infógazdag beszi" ezek azok a szempontok amiket én is fontosnak tartok,
ami miatt mások számára érdekesek az írások, ezek szerint benne van köszi az értékelést

2024-04-12 12:53:46
Ez egy jó hangulatú és infógazdag beszi, de a ragozás meg az elgépelések miatt néhol nehéz követni a gondolatod. Ettől függetlenül köszi, hogy megírtad!
Mutasd mindet