Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Hanna

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-08 11:33:48

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Hanna +36707539439 120888 erotikus masszázs

Málnaszőr a 2024-03 hónapi randiján történteket írta meg Hanna hirdetővel
gyönyörű arc
teljesen ellazít
kihagyhatatlan kölcsönös francia
mindig vidám
Egyeztetés
Könnyedén és rugalmasan. Aznap megkerestem, aznap fogadott.
Megközelítés
Tömegközlekedéssel könnyen meg lehet közelíteni, mivel a ház közvetlen a villamosmegálló előtt van.
Helyszín
Szépen, igényesen berendezett stúdiólakás - ő mondja ki: 'jó lenne itt lakni'. Ha arról lenne szó, én másként rendezném be a szobát, de ehhez a műfajhoz pont a baldachin illik.

Többféle férfi tusfürdőt is tart, ezt értékelem.
Hanna külseje
Csodás...:-) Kellemesen telt szépség, egyenesen a reneszánsz festményekről. Hanna nem egy huszonéves csinibaba: aki őt keresi, az érett és tapasztalt nőt fogja megtalálni.
1. Hanna +36707539439 beszámoló Budapest 120888 erotikus masszázs
3. Hanna +36707539439 beszámoló Budapest 120888 erotikus masszázs4. Hanna +36707539439 beszámoló 2024-03-11 10:54:44 erotikus masszázs 1208885. Hanna +36707539439 beszámoló 2024-03-11 10:54:44 erotikus masszázs 1208886. Hanna +36707539439 beszámoló 2024-03-11 10:54:44 erotikus masszázs 120888
Erotikus masszázs
Meglepődik és fel is vidul azon, hogy erotikus masszázs terén még nincs tapasztalatom. Nem is hasonlítgatom össze semmivel: csak élvezem, ahogy olajjal bevonva apránként végighalad rajtam az ujjaival. Kellemes ellazulás a nap végén. S közben beszél: a többi vendégről, a szexuális vágyakról, eddigi életéről. 'Nem szeretem, ha ledominálnak' - elégedetten nyugtázom ezt, ha nincsenek is ilyen szándékaim. S a szememet behunyva, hanyatt fekve annyira ellazulok, hogy neki kell figyelmeztetnie: egy tükör van velem szemben. Ó, vagy úgy? Mostantól már nem csak a kéz, hanem a szem is gyönyörködtet.
Levezetés
Futólag ismerjük már egymást korábbról, s ez jót tesz a közvetlenségnek. Az is, hogy öleléssel kezd: fontos neki a kapcsolódás, ahogy mondja. Az igényes vendég ezt mindenképp értékeli.

A mosoly... világéletemben azt mondtam, hogy a nő szépségét alapvetően meghatározza. Az övét mindenképpen. A mosoly közben félrefordított, igenlő fej pedig szinte a védjegye lehetne. Szép, nagyon szép arcú nő. Ez is hozott ide ma engem.

Mire a masszázs után megfordulok, már ruha nélkül látom őt. Hamar elválik tehát, mi fog következni. Lassú a felvezetés: de épp ettől kellemes. Csókok a makkra, ingerlés, majd egyre mélyebben, mélyebben... 'Szép farok!' Annyira, hogy a bókot hálásan fogadja. A kapcsolódásról már volt szó. A 'Hogyan szereted?'-kérdésre így adja magát a válasz: ha szopás közben látom a tekintetét. Azonnal veszi a lapot. S úgy nézek a szemeibe, miközben falja, köröz rajta, ahogyan arról férfi csak álmodhat. A tempó közben gyorsul: már a kezeit használja, ütemesen és erőteljesen szop, éreztetve, hogy a végjátékra készül.

Én még nem. Nálam a szex akkor jó: ha kölcsönös. 'Az van, amit csak szeretnél' - úgyhogy helycsere következik. Nem kérdés, hogy mennyire kívánatos teremtés: a bimbók kényeztetése után a csók sem idegen tőle. Velem legalábbis nem. Van tudásom aztán arról, hogy a kis szeméremajkai valójában igencsak nagyok. Az elmondása, hogy érzékeny tud lenni odalent, külön megmozgat. Csapkodok a nyelvemmel, körözök, fel-le mozgok, abban a tudatban, hogy a jó nyalás titka a változatosság. Mint ahogy a jó szopásé is. Ő maga volt az, aki újfent megerősítette ezt. Eleinte még nem váltok ki komoly hatást, sőt: beszélgetünk, nevetgélünk. Rómát sem egy nap alatt... Bízom magamban, s abban is, hogy el tud lazulni. Egy ujj, majd kettő, az első hangok pedig a fülemig érnek. Egyre hangosabban és hangosabban, ami szinte bíztatás arra, hogy intenzívebben használjam a nyelvem. És hamarosan a csúcsra ér. Remeg, nyög, kiált. Zene füleimnek. 'Végül én fizetek neked... :-)' Az, hogy nevetünk, viccelődünk, külön hozzátesz az élményhez.

Most én következem. Folytatódik a franciás játék, amit az előbb már volt alkalmam kiélvezni. Ezúttal szó szerint: intenzív, erőteljes szopás után robbanok, a nap fénypontjaként. Szájba, ahogy arról korábban megegyeztünk.
Elszámolás
Az említett szájba élvezésért plusz *. Nem volt kedvem visszautasítani :-)
Rózsacsokor
Málnaszőr nem akarja megosztani a randi időtartamát, és az ajándélba vitt virágszálak számát.

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Közvetlenség, kapcsolódás, szépség és hallatlan tehetség: kell még mást írnom? :-)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Hanna erotikus masszázs beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!