Kiemelt
Most hívhatod!
Szonja(19+)
Budapest XIII.
Kiemelt
Nina(36+)
Budapest III.
Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
JÓ erotikus masszázs beszámoló

Hanna

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-04 10:05:16

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Hanna +36707539439 120843 erotikus masszázs

we_ad a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Hanna hirdetővel
legszebb punci
élvezi az ujjazást
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
Különös nap volt. Rendesen összecsaptak a hullámok a fejem fölött. Valami módon ki kell engedni a gőzt. Valami lazítás, valami, ami ellazít, levezet és az időablakba belefér. Kávézás közbe telefon elő, oldal felkeresés, kik vannak a Délitől nem messze. Ketten nem vették fel, harmadiknak nincs szabad időpontja, negyedik Hanna.
Hannánál egyből azzal kezdtem, hogy szabad-e? Kicsit mintha meglepődött volna ettől az ajtóstól házba rontástól, de 3 másodperc múlva jött az igenlő válasz. Ezután már csak az árat és a címre tisztáztuk, válaszai készségesek voltak.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Villamos volt az utazás eszköze. Nem vagyok ismerős Budán, de könnyen oda találtam, ezen a környéken minden a statisztikáról szól. Kapuból telefon és szokásom szerint lépcsőztem. És ennek a beszinek a megírásban ennek a lépcsőzésnek sajátos szerepe van. Néhány nappal később Debrecenben az Alföldi Palotában mentem dolgomra és ott is ugyanaz a lépcsőház dizájn, és egyből beugrott a Hannával töltött kellemes pásztoróra. Hu-ha ez ennyire bennem van azzal kezdeni kell valamit, mi lenne, ha írnék róla, még soha nem próbáltam. Nyájas olvasó így nézd ezt a zsengét.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
A helyszín harmonikus, polgári ízlést sugárzó rezidencia. Előszoba, szekrénnyel a cipőknek, hall, ahonnan nyílnak a szobák. A fő attrakció számomra kétszárnyú ajtó mögötti “tárgyaló”. A szobában szemnek kellemes félhomály, jól lehet látni. Berendezés biedermeier jegyében történt. Bejárattól félig jobbra egy fotel, mint egy szembe az ággyal. Balra komód, amelyből a törölköző elkerült. Mellette egy támlás dívány. Szobainas is van amire az ember a gönceit klasszul leteheti
A szoba központi elem egy méretes, igényes four-poster bed, függönyökkel, tükörrel és számos párnával. Az szoba hangulatát az ágy uralja, az egésznek érzéki filingje van.
A fürdőben kád, mindenből van széles választék, szükségem is volt alapos zuhanyzásra, mert le voltam főve, mint egy kávé.
Minden nagyon igényes, ápolt, gondozott, rendezett
Hanna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A telefonos keresgélés során gyors egymás után, több lányt megnéztem nem igazán marad meg, hogy pontosan miként néz ki Hanna. Mivel volt arcot ábrázoló fotó és az megnyerte tetszésemet a többin túl is lapoztam. Az adatlapba sem mélyedtem el. Utólag ismét megnézve, minden valós.
Szóval amint ajtón belül kerültem ott állt velem szemben egy izgalmas szemű, csábító mosolyú, vörösen izzó ajakú, szexin gömbölyded angyal.
Fekete szerelésben fogadott csipke kimonó, ami alatt együttest viselt.

Ahogy előre engedtem, hogy mutassa az utat szemeimet le sem tudtam venni, csodás fenekéről, amit vélhetően érezhet, mert igencsak finoman, de dögösen ringatott. A “tárgyalóba” érve elölről is alaposan szemügyre vettem, amíg a napirendi pontokat tisztáztuk, csábító mellein pihentetem tekintetemet.
Alakja telt, iszonyú vonzó. Bőre fehér, amihez barna haja jó kontrasztot biztosít. Testének érintése, lágy, selymes.
“Nyak, arc, derék, kar, láb, comb, csípő, mell: a szeretőnek a nő teste kell.
1. Hanna +36707539439 beszámoló Budapest 120843 erotikus masszázs
3. Hanna +36707539439 beszámoló Budapest 120843 erotikus masszázs4. Hanna +36707539439 beszámoló 2024-03-04 10:28:13 erotikus masszázs 1208435. Hanna +36707539439 beszámoló 2024-03-04 10:28:13 erotikus masszázs 1208436. Hanna +36707539439 beszámoló 2024-03-04 10:28:13 erotikus masszázs 120843
Erotikus masszázs
Egyéni igények:
5
Erotika:
5
Hanna miután visszatértem fürdésből a szobába, javasolta, hogy hason feküdjek végig az ágyon. Mellém ülve a lábammal foglakozott, krémmel lágyan dolgozott.
Fecserésztünk közben, szóba került a tenger, Hollandia, a tulipán, meg minden féle. Hannával kifejezetten jól volt beszélgetni.
Masszázsa simogató, nagyon finom, de nem engedtem kibontakozni.

"Simogass csak, olyan jó a kezed,
Érintésed hűsítő friss patak”
Közben felfedeztem, hogy az előttem lévő tükörbe milyen roppant csábos Hanna ahogy ténykedik.
Az érintés és a hozzá társuló kép, felcsigázott.
Kértem Hannát változtassunk a menetrenden.
Levezetés
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
“Fűződre régtől féltékeny vagyok,
de megnyugtató, mikor kikapcsolod.
Oly szép vagy, ha ruhád leengeded:
kibukkanó nap nyári kert felett.”
Levettem fűzőjét, melleit ujjaimmal, majd nyelvemmel kezdtem kényeztetni. Aztán kölcsönösen rátaláltunk egymás szájára, nyelvére. Innen valami egészen más vette kezdetét.

“Őrjít ez a csókos valóság,
Ez a nagy beteljesülés,
Ez a megadás, ez a jóság”
Csókolózás olyan tüzet hozott számunkra, ami elmondhatatlan. Hanna izgi buja aurája magába szippantott és teljes testi valósággá vált. Cefetül kéjes volt számtalan érintése kezével, lábával, testével, szájával, nyelvével, melleivel. Hanna olyan csúszkába kezdet, ami frenetikus impressziót adott perceken át. Igazán oda voltam a mámortól.
Szerettem volna Hanna erogén zónáit bejárni. Ezért Hannát magam alá kértem.
Kézzel és szájammal nyakától indultam, egy –egy ponton hosszabban is elidőztem.
Előbb kezem, majd nyelvem is elért vénuszdombja környékére.

“Tárd szét a combod, hogy bódulva nézzem
farod tövét s a kéjek völgyes fészkét
Látvány amelytől dagad minden érzék!”

Kéjbarlangját mind kívül, mind belül alaposan megismertem, ujjam egyre siklót mélyebbre, nyelvem, szám a csiklót ajnározta. Hol hevesebben, hol lágyabban türelmesen tevékenykedtem. Kitartásom meghozta gyümölcsét, Hanna csípője végtelen bíztató táncot járt.

Buzgott bennünk az gyönyör adása és kapása, és mind a ketten, egyre és egyre többet próbáltunk adni.
Vissza kerültem alulra, és jött a találka fény pontja a furulya óra. Hanna ajkai és nyelve játszották a főszerepet. Különféle erővel, változatos mélységbe, sokszínű formában, hol eltűntem teljesen, hol a nyelvével éppen érintett. Az örömöm mellén teljesedett be.

“Őrjít ez a csókos valóság,
Ez a nagy beteljesülés,
Ez a megadás, ez a jóság”
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Megérkezéskor rendezve.  Részemről minden megfelelő volt, teljesen kikapcsolt, el lazított, és élmény teli randi volt. A véletlen irtó klasszat dobott Hanna személyében számomra
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Hanna ideális randi partner annak, aki kedveli a buja játszadozást. Mingig alkotott olyat, amely számomra újabb és újabb inspirációt adott. Rendkívül figyelmes, cselekedetei arról szóltak, hogy mindketten tökéletesen érezzük magunkat. Minden porcikájában rendkívül érzéki, tüzes, nyitott minden lehetőségre.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Hanna erotikus masszázs beszámolójáról


2024-03-06 21:01:59
Ez beszámoló kéne legyen, nem egy csöpögős versgyűjtemény.

2024-03-04 22:25:31
Nekem ez túl költőire sikerült, erre nem ezt az oldalt javaslom.
Mutasd mindet