Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Hanna

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-03-29 17:09:29

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Hanna +36707532944 121081 szexpartner

dcthor a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Hanna hirdetővel
darázs derék
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
3
Elérhető:
4
Pár hónapja voltam nála először, miután jó fél év után újra felbukkant a hirdetése, akkor azért látogattam meg, mert jó értékelésekre emlékeztem Vele kapcsolatban. Akkor beszélgettünk, hogy miket szeretek, említettem a popót-ami akkor még nem volt szerepelt a vállalások között-, mondta, hogy magánéletben ő is szokta, és tervezi felvenni a szolgáltatáslistára, és bár mondta, hogy kicsit nagy vagyok, de legközelebb megpróbálhatjuk. Aztán valóban kiírásra került az adatlapra is, így felhívtam, kérdeztem a popót, mondta, méretfüggő, mondtam neki, hogy hát én kicsit nagyobb vagyok, de voltam nála, és azt mondta, próbálhatjuk, és emlékezett rám! Úgyhogy meg is beszéltük, 2 órán belül nála voltam. Egyébként először VTR-en próbáltam, arra másnap válaszolt, hogy nem látta (igaz, nem is volt sok ideje észrevenni, max 2 órával a tervezett tali előtt írtam rá), végül telefonon sikerült egyeztetni.
Megközelítés
Parkolás:
3
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Móricztól nem messze fogadott, parkolás sztem nem egyszerű, tömegközlekedéssel 6os villamos nincs messze. Pár hónapja még máshol találkoztunk, elmondása szerint ez sem végleges (de akkor is ez a környék volt.)
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Szűk kis garzon, minden egy légtérben, de nagyon igényesen megcsinálva, tágas zuhanyzó, tusfürdőből egy, szerintem bőven elég, kis törcsi, nekem ez se probléma, franciaágy.
Hanna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Érkezéskor bugyi+melltartó szettben fogadott. Képeknek megfelelő vékony de azért izmos test, bomba segg, apró mellek (beszéltük, hogy szeretné nagyobbra csináltatni, én mondtam, hogy szerintem nem kéne, illik hozzá, én ezt is szeretem, mondta, hogy sokan mások is ezt mondták, de hát ez úgy bennük van lányokban, hogy nagyobbat akarnak. Ezt is meg tudom érteni, fasziknál is megvan, hogy nagyobb farkat akarnak :D)) Csábos arc, műpilla fokozza a kislányos hatást, vastag ajkak (talán töltött?), akad pár tetkó is :)
1. Hanna +36707532944 beszámoló Budapest 121081 erotikus masszázs
3. Hanna +36707532944 beszámoló Budapest 121081 erotikus masszázs4. Hanna +36707532944 beszámoló 2024-04-02 08:33:08 erotikus masszázs 1210815. Hanna +36707532944 beszámoló 2024-04-02 08:33:08 erotikus masszázs 1210816. Hanna +36707532944 beszámoló 2024-04-02 08:33:08 erotikus masszázs 121081
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Popó:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Érkezéskor vízzel kínált, kedvesen érdeklődött, milyen napom volt, majd megbeszéltük részleteket, anyagiakat elrendeztük, zuhany. Majd simi állva, aztán ágyra telepedtünk, ő kutyusban, én kicsit puszilgattam a fenekét, sikerült megállnom, hogy ne harapdáljam (nem volt könnyű :D) ,majd elé térdeltem, ő kutyusban szembefordult, és elkezdett franciázni, közben a gyönyörű fenekét simogattam (itt is visszafogtam magam, hogy ne csapjak rá, most még csak rá se kérdeztem, hogy mit szólna hozzá), majd hátrébb nyúlva a csiklóját próbáltam izgatni. Mikor kicsit abbahagyta, azért hüledezett, hogy "hát tényleg jő nagy vagy..". 69et javosoltam, benne volt, úgy tűnt, valóban élvezte, volt, hogy közben abbahagyta, mert nem bírt koncentrálni. Majd jelezte, hogy kicsit elfáradt a támaszkodásban, hátára fordítottam, kicsit csak én nyalakodtam, majd kértem gumit. Egyből kérdeztem, hogy akkor kipróbáljuk a popsit? Nem ellenkeztem, mondta, hogy a méret miatt nem mer bepucsítani, hasra feküdt, kérte, hogy így feküdjek fölé. Lábai a lábam között, mondta, hogy segít berakni. Szép lassan elkezdte betolni, látszott rajta, hogy kicsit tart tőle, ugyanakkor a kíváncsiságot is éreztem rajta (vagy ezt csak én képzeltem bele? :)). Nagyon izgató hangok szabadultak fel belőle, tényleg az jött le, hogy intenzív számára az érzés, és hogy valóban kicsit vastag lehetek a számára. Oldalra fordította a fejét, így láttam, hogy csukva a szeme, iszonyat izgató volt látni az arcát, ahogy kiültek rá az érzések, és hallgatni az szuszogását, nyögdécselését. Mondtam neki, hogy szóljon, ha sok, nem akarom, hogy neki rossz legyen, illetve rossz élmény legyen. Bólogatott, kicsit még folytattuk, szép lassan elkezdtem mozogni benne, lepillantottam, isteni volt látni, ahogy ki-bejárok a gyönyörű popsijában. Pár perc után kérte, hogy váltsunk puncira, úgyhogy szép lassan kicsusszantam. Le a kalappal Hanna előtt, hogy azért bevállalta velem a popsit kicsit, tartotta a szavát :). Gumit cseréltünk, majd kutyusban folytattuk. Itt is nagyon aranyosan nyögdécselt, mondta azért, hogy oda se vagyok kicsi (nem felvágni akarok, pornófilmekhez képest max átlagos vagyok :D), de itt már normál tempóban mertem mozogni. Annyira édes volt így is, nem volt most kedvem tovább húzni, így pár perc múlva nagyon kellemeset élveztem gumiban. Itt az utolsó rándulásom előtt már ki akarta húzni, szóltam (nyögtem :)), hogy még ne, mondta, hogy csak megijedt, helyén van-e a gumi, és még gyors visszatolta, így benne nyugodhattam le :) mondtam neki, hogy nyugi, én se szeretnék egyelőre gyereket :D
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elején rendeztük anyagiakat, most csak popót kértem extrának. Akkor sorolta az extrákat, csók, szájbaélvezés, nem tudom, kényszerfranciát említette-e, adatlapra ki van írva, de most ezekkel nem éltem, erről nem tudok beszámolni.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 55 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Kicsit beszélgettünk még action után, Hanna inkább jó hallgatóság, arra reflektált, amiről én beszéltem. Beszélgettünk a popóról is, hogy nem régóta csinálja, azt éreztem, hogy értékeli, hogy finoman bántam vele (legalábbis igyekeztem, remélem, ő is tényleg így érzékelte), mondta, hogy na majd bejáratja nekem :) Így is nagyon jó élmény volt egyébként, kicsit olyan volt, mintha a barátnőmmel először próbálnám a popót. Nekem úgy tűnt, Hanna inkább a barátnős élményt próbálja nyújtani. Habár beszélgetés közben kicsit zárkózottnak tűnt, a sexben nagyon odaadó, érezhető, hogy szeretne mindenben az ember kedvére tenni.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Hanna szexpartner beszámolójáról


2024-04-05 12:27:05
Nyelvnél nem is a méretre szoktak panaszkodni (ha panaszkodnak), hanem ha valaki úgy áll nekik szárazon, mint a rotációs kapa, aztán két perc után már nyaggatja őket, hogy miért nem élvezik. Nem is értem, fordított helyzetben pedig milyen jól tud nekünk is esni egy finom, mechanikus cibálás a percenkénti kötelező "menni fog?" kérdéssel... Hála a Tervezőnek Hanna messze nem ezt a vonalat képviseli egyik téren sem ;D

2024-04-02 12:51:17
MrKnox: abszolút ismerem az érzést ;) Mondjuk nyelvben meg szeretnék hosszabb lenni, arról még egy lányt se hallottam panaszkodni, hogy túl nagy :D

2024-04-02 12:39:19
Hiába írtam, hogy nem felvágni akarok... :) Csak azért írtam többször magamról, mert többször is szóba került az együttlét alatt. Arra szerettem volna utalni, hogy Hanna ilyen esetben is próbál az ember kedvére tenni :) Matekban Viva segít ;)

2024-04-02 12:31:57
Jár az elismerés Hannának és neked is - neki, mert bevállalta, és korrektül szólt, hogy ne tovább, illetve neked, hogy nem erőltetted túl a dolgot. Elvileg ilyen lenne a kulturált szex, itthon sajnos ez mégis ritkán valósul meg, inkább sajnos az ellenkezőjéről hallani. Ami meg a méreteket illeti: csatlakozom a véleményedhez, szerintem Hanna cickói úgy csodásak, ahogy vannak, illetve talán életemben először őszintén remélem, hogy kisebb vagyok valakinél... Az utóbbi okát talán nem kell magyaráznom ;D

2024-04-02 11:21:52
M.Csapda, szerintem a matek egyenletet megoldja ha a kèpletbe beleteszed a popót.
Mutasd mindet

FunkciókHanna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2024-02-26) : Lovagolni kezdett rajta, csipőjét megfogva szinte magamra tudtam húzni. Pár perc lovas gyakorlat után misszibe fordultunk, hogy közben csokolni tudjam ajkait. Ezt követően talán én kértem,

(2024-01-23) : Megfordultunk és Hanna kezdett franciázni. Kérésemre úgy helyezkedett, hogy mindig el tudjam érni a testét, így a fenekét simogattam, miközben ő nagyon ügyesen franciázott. Magától is nagyon jól csinálta, de ha kértem valamit, azt is azonnal teljesítette.

(2024-01-11) : Gyorsan akció kész állapotba kerültem következett a gumihúzás ,aztán egy jó kis kutyust hoztunk össze

nagyon jó: 3db
(2024-05-22) : Franciája először lágy és finom volt . Igazi felvezetés .Majd hevesebb stílust csillogtatott meg . Itt el kellet döntenem ,hogy így legyen-e végem , nagy volt a kisértés mert profi volt . Megembereltem magam és védőfelszerelést kértem .

(2023-06-30) : Amiikor a szájába vett egy isteni , mindenre kiterjedő érzéki franciàt kaptam. A finom érzéki, szembe mélyülő stílust mélytorkos elemekkel váltogatta, így nagyon hamar beton kemény lettem.

(2023-06-10) : Kellemes volt a franciája, bár nekem kicsit túl heves. Számomra jobb érzés a lassú, érzéki francia. Később erre rá is kérdezett, és utána kicsit visszavett a tempóból :) Mielőtt túlságosan hamar végződött volna az első felvonás, megkértem, hogy cseréljünk és én franciáztam neki.

: 8db
(2024-05-30) : Gyönyörűen pucsított és kb intenzív öt perc hátulról, nagy tempóban dugába után élveztem el a gumiba. Utáni picit beszélgettünk és újra le tusoltam. Felajánlotta, hogy masszíroz, de nekem indulnom kellett.

(2024-02-10) : A kisasszony kérdés nélkül már térdre is ereszkedett és belekezdett a franciázásba. Kimerem jelenteni, hogy ennyire finom franciát ritkán tapasztal az ember, érzékien hol mélyebben a szemembe nézve és természetesen a zacsi környéke sem maradt szárazon.

(2023-12-20) : Ahogy leért elkezdte finoman nyalogatni aztán bekapni a makkom, közben kezével finoman simogatta a zacsit. Aztán egyre mélyebbre vette. Itt megkértem Hannát, had feküdjek az ágyra mert már remegett a lában... Pajzán mosollyal az arcán szemkontaktussal folytatta a kényeztetés és tetszett neki ahogy élvezem.