Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Hanna

Lelkes hirdető

-

Beküldve: 2024-02-26 15:07:26

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm a beszámolódat, várom a folytatást 😘

Beszámoló Hanna +36707532944 120772 szexpartner

PandorX a 2024-02 hónapi randiján történteket írta meg Hanna hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
legjobb popószex
barátnő feeling
Egyeztetés
Elérhető:
5
Mivel szűkös időm volt, de láttam, hogy online, ezért VTR-en próbáltam elsőként. 10-15p múlva inkább felhívtam és azonnal fel is vette. Kedves hangon szólt bele, szerettem volna 2 órát maradni, de sajnos csak később ért rá, így maradtunk 1 órában. Megbeszéltük a lehetőségeket, a címet és a csokor méretét.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Móricz / Kosztolányi környéke, BKV-val jól megközelíthető. Kocsival tartottam a parkolástól, de pár percre a kaputól sikerült megállnom. Parkolás fizetős. Napközben nem volt vészes a forgalom, de azért elég központi rész így a kiemelt időszakokban érdemes tartalékkal számolni.
Helyszín
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Lakás környék korabeli polgári lakásai. Magas belmagasság, nagy szobák. Ketten rendelnek itt, de teljes a diszkréció. Fürdő tágas, káddal, tisztálkodó szerekkel teljesen felszerelve. Törölközőt megérkezéskor nyújtja át Hanna. Szobában franciaágy és kanapé is található. Teljes tisztaság, nagyon hangulatos. Ágy talán túlságosan ruganyos, erről majd később :)
Hanna külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Őszintén Hanna nem volt toplistás a kedvencek között, mert igaz sexy-k a képek, de nem adták át, hogy milyen bomba alakja is van. Talán mostanában a másik oldalon rakott fel pár új képet, ami megmutatja, hogy 9,5 pontos feneke van és csak nem azért 10 pont, mert még tartogatom azt a fél pontot, hátha :D
Arc kitakarás van, de nem kell tartani tőle, fiatal helyes csajszi. Utcán ha leggingsben megy el melleted tuti hátra fordulsz, hogy azta q..va. Mellei picik, de ehhez a gazella testhez passzol. Nagyon kivánatos ajkai vannak.
1 pici negatívum talán, hogy kiírás alapján nem dohányzik, de kértem csókot és egyértelműen érezni, hogy ez nem teljesen így van.
Piros / bordó sexy fehérneműben fogadott, hátul pánt tangában ment előtem a szobáig... már akkor éreztem nagyon jó helyen vagyok :)
1. Hanna +36707532944 beszámoló Budapest 120772 erotikus masszázs
3. Hanna +36707532944 beszámoló Budapest 120772 erotikus masszázs4. Hanna +36707532944 beszámoló 2024-02-26 18:04:40 erotikus masszázs 1207725. Hanna +36707532944 beszámoló 2024-02-26 18:04:40 erotikus masszázs 1207726. Hanna +36707532944 beszámoló 2024-02-26 18:04:40 erotikus masszázs 120772
Action
Csók:
5
Profi masszázs:
4
Popó:
5
Ujjazni:
5
Pornós feeling:
3
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
4
Aktus:
5
Megérkezéskor kis beszélgetés, mégegyszer átvettük, hogy mit szeretnék. Csók, mélytorok, újjazni és popó volt a menüben.
Ezt követően gyors zuhany és már "rohantam is vissza". Ádám kosztümben kis csók, kis simi. Utána az ágyra helyezkedett négykézláb elém én az ágy széléhez áltam és így kezdett el kényeztetni, miközben én a popóját simogattam. Mit ne mondjak nem volt rossz látvány, tangát picit elhúzva hozzáfértem a puncijához is. Kis hangok kiséretében furulyázott egy darabig. Ezt követően az ágyra feküdtem, ő melletem még mindig négykézlább folytatta az furulya hangolását, én nem bírtam magammal és folyamatosan a fenekét markoltam és simogattam közben. Kértem, hogy váltsunk 69-be, rucit lekapta magáról, előkerültek a általa "Tini cici"-nek hívott, szerintem nagyon cuki mellei. 69-ben szinte a nyelvemre húztam, miközben mintkét fenekét markoltam, talán a végén még picit meg is újjaztam a popsiját.
Mivel egy óránk volt, ezért picit talán úgy tünhetett, hogy sietettem a dolgokat, de tényleg ki akartam élvezni minden percet a tünemény Hannával. Emiatt kis 69 után már gumit kértem. Lovagolni kezdett rajta, csipőjét megfogva szinte magamra tudtam húzni. Pár perc lovas gyakorlat után misszibe fordultunk, hogy közben csokolni tudjam ajkait.
Ezt követően talán én kértem, hogy forduljon hasra, mikor jött a kérdés, hogy akkor most popiba? Két sokkot is kaptam azonnal. Egy ahogy hasra fordult és elöttem volt az a tökéletes fenék, és hogy akkor most jöhetek is. Nem mondthattam nemet, szép lassan de szinte egy mozdulatra tövig hatoltam. Itt elkezdtem szépen lassan kibe járni abban a szűk és tökéletes seggébe. Ahogy növeltem az iramot, jöttek a hangok egyre jobban Hannából. Itt jött, hogy az ágy nagyon ruganyos, emiatt szinte csak csipőből megküldve Hannát, az ágy mozgatta alattam :) Miközben ő a lábait felemelve szinte a fenekemnél nyomott vissza magába. Brutális... probáltam nézni, hogy mi történik ott lent, de közben vitt is a lendület. Hol lassítva, csak csipőből jártam tövig kibe...
Mivel kezdtem fáradni, ezért fordultunk és kérdeztem lovaglóba beleül e... mondta nem biztos, hogy menni fog, de elősre eltünt benne a farkam. Most jött megint egy lovas torna és én élveztem a látványt, közben meg azt is éreztem, hogy gond nélkül tövig szorítja a farkamat a kis popója. Végső döfésnek egy fordított lovagló... na most itt a gyönyörű hosszú haja, az a karcsú derék, és a tökéletes popsi amibe eltünik a farkam... ez bizony 10/10 volt. Tökéletes látvány, érzés... végem is lett.
Tisztálkodás után visszafeküdtem mellé és mivel még volt majdnem fél óránk, ezért kértem, most had kényeztessem én. Fentiek után úgy éreztem viszonoznom kell amit kaptam :) Hanyatt feküdt és én szépen körbe puszilgatva a kelyhét, majd csikló izgatás és most én kényeztettem Őt. Nyelvel, újjal, mellbimbóit izgattva sokszor éreztem azt, hogy közel jár, de talán nem tudta elengedni magát annyira. Nem adtam fel és kiadós játék után, megveszült a teste és kéjes hangok kiséretében elment. Ekkor már kis cicaként bújt hozzám :)
Kaptam egy kis masszást, de most bennem volt egy kis menni akarás és nem azért mert menni akarnénk, hanem mert még maradtam volna szívem szerint, mert ebben a csodából még akartam volna még pár szeletet. Mivel meló miatt kötött programom volt, ezért egyszerűen nem akartam újra "lendületbe" jönni, mert azt már nem tudtuk volna befelyezni. Így öltözés, beszélgetés, nekem önkontroll :D (nehogy újra harci állapotba kerüljek) és csókokban elvállás. Még annyi, hogy abban maradtunk, hogy naná, hogy még jövök és egy kis extrával még megdobjuk a dolgot a kolléganővel :)
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Elején, alaphoz képest csók, popó, mélytorok ... megdobta az árat, de utólag mindent fillért megért.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 65 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-02 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Hiiihetetlen. Kedves, aranyos, tüneményes kis cicus, de ha kell vadmacska is. Brutális popó. Tökéletes 10/10 élmény!

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Hanna szexpartner beszámolójáról


2024-02-28 07:48:36
Köszi, ez jó lett. Ihletet adtál, mondjuk nem a popóhoz inkább csak úgy a hölgyhöz.

2024-02-27 13:27:57
Igen, úgy volt a matek ahogy Rima írta.

2024-02-27 12:50:56
40rózsa alap 5csók 5DT 15popsi szerintem

2024-02-27 12:39:28
Én is a virágszálak számát nem értem teljesen. De ettől eltekintve jó a beszi.

2024-02-27 01:23:08
Nem világos, hogy jött ki a matek, de a lelkesedésed átjött.
Mutasd mindet

FunkciókHanna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 5db
(2024-01-23) : Megfordultunk és Hanna kezdett franciázni. Kérésemre úgy helyezkedett, hogy mindig el tudjam érni a testét, így a fenekét simogattam, miközben ő nagyon ügyesen franciázott. Magától is nagyon jól csinálta, de ha kértem valamit, azt is azonnal teljesítette.

(2024-01-11) : Gyorsan akció kész állapotba kerültem következett a gumihúzás ,aztán egy jó kis kutyust hoztunk össze

(2023-06-30) : Amiikor a szájába vett egy isteni , mindenre kiterjedő érzéki franciàt kaptam. A finom érzéki, szembe mélyülő stílust mélytorkos elemekkel váltogatta, így nagyon hamar beton kemény lettem.

nagyon jó: 2db
(2024-03-29) : majd elé térdeltem, ő kutyusban szembefordult, és elkezdett franciázni, közben a gyönyörű fenekét simogattam (itt is visszafogtam magam, hogy ne csapjak rá, most még csak rá se kérdeztem, hogy mit szólna hozzá)

(2023-06-10) : Kellemes volt a franciája, bár nekem kicsit túl heves. Számomra jobb érzés a lassú, érzéki francia. Később erre rá is kérdezett, és utána kicsit visszavett a tempóból :) Mielőtt túlságosan hamar végződött volna az első felvonás, megkértem, hogy cseréljünk és én franciáztam neki.

: 7db
(2024-02-10) : A kisasszony kérdés nélkül már térdre is ereszkedett és belekezdett a franciázásba. Kimerem jelenteni, hogy ennyire finom franciát ritkán tapasztal az ember, érzékien hol mélyebben a szemembe nézve és természetesen a zacsi környéke sem maradt szárazon.

(2023-12-20) : Ahogy leért elkezdte finoman nyalogatni aztán bekapni a makkom, közben kezével finoman simogatta a zacsit. Aztán egyre mélyebbre vette. Itt megkértem Hannát, had feküdjek az ágyra mert már remegett a lában... Pajzán mosollyal az arcán szemkontaktussal folytatta a kényeztetés és tetszett neki ahogy élvezem.

(2023-12-14) : Kis beszélgetés után másodszor is hangolódtunk, aminek francia után megfelelő védelemmel kis kutyapóz követett, eszméletlen szexi fenékkel és pici apró hangokkal, itt már nem finomkodtunk. Vègül egy missziben levezettük a randinkat, amit kis masszázs és beszélgetés követett.