Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Hanna

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-23 16:44:53

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Hanna +36707532944 120452 szexpartner

vakar a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Hanna hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
5
VTR kommunikáció:
5
Először VTR-ben adtam meg az időpontot, aztán telefonon is hívtam ugyanaznap és úgy is leegyeztettük. Kedves hangja volt, mindenről tájékoztatott és pár óra múlva már a ház előtt is voltam. Megjegyzem, külön rugalmasságot tanúsított, mert én előbb odaértem és tudtunk a megbeszéltnél 10 perccel hamarabb kezdeni, ami jót tett a zsúfolt napomnak.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Egyértelmű a cím:
5
A helyszínről itt és a következő rubrikában sincs sok értelme írnom, mert Hanna elmondása szerint teljesen átmeneti. Máshol szoktak lenni, csak épp azon a héten, amikor én mentem, nem tudtak, szóval helyet keresnek.
Amúgy a parkolás a vártnál egyszerűbben ment és a térképen megadott cím az említettek miatt nem pontos. Tömegközlekedésről nincsenek ismereteim.
Helyszín
Az átmeneti lakás teljesen rendben volt, szép nagy baszobával és normális fürdővel. Nem érdemes rá szót vesztegetni, mondom, teljesen átmeneti a hely.
Hanna külseje
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Hanna valami egészen elképesztően döbbenetesen jól néz ki. Kicsi, vékony, gazella test, észbontóan jó popsi, apró, hetyke cicik. Hosszú fekete haj, irreálisan dús és hosszú műszempilla, és az adatlapja szerint nincs szilikon szája, ebben az esetben csak úgy önmagától olyan vastagok az ajkai. A címkézésnél a külsőre vonatkozókat legszívesebben mind bejelölném, végül a "perfekt popsinál" maradtam. Van egy pär kisebb tetoväläsa is, de ezektől éppen megpróbál megszabadulni, ha jól értettem. A szende gimnazista tini (aki az ágyban egy tornádó) érzést kedvelőknek Hanna egyszerűen kihagyhatatlan.
1. Hanna +36707532944 beszámoló Budapest 120452 erotikus masszázs
3. Hanna +36707532944 beszámoló Budapest 120452 erotikus masszázs4. Hanna +36707532944 beszámoló 2024-01-23 20:23:32 erotikus masszázs 1204525. Hanna +36707532944 beszámoló 2024-01-23 20:23:32 erotikus masszázs 1204526. Hanna +36707532944 beszámoló 2024-01-23 20:23:32 erotikus masszázs 120452
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Pornós feeling:
4
A zuhanyzás után rögtön az ágyon kezdődött a műsör, aminek első száma Hanna csodálatos testének felderítése volt szemrevételezés és kézrátétel módszerével. Utána jeleztem, hogy szeretném Hannát kényeztetni. Tökéletesen borotvált, gyönyörű punci fogadott, óriási élmény volt nyalogatni. Hanna sem tétlenkedett, hanem sóhajtozással, remegésekkel, simogatással jelezte, hogy nincs ellenére a dolog. Nagyon örültem, hogy jó sokáig engedte csinálni és még dícsérte is erőfeszítéseimet.

Megfordultunk és Hanna kezdett franciázni. Kérésemre úgy helyezkedett, hogy mindig el tudjam érni a testét, így a fenekét simogattam, miközben ő nagyon ügyesen franciázott. Magától is nagyon jól csinálta, de ha kértem valamit, azt is azonnal teljesítette. A kényszerfrancia az alapban van nála, de szokásomtól eltérően nem éltem vele (majd legközelebb), mert féltem, hogy a szuper test és az átmeneti absztinencia miatt hamar eldurrannék. Ráadásul a sima francia is szuper jó volt, úgyhogy csak hagytam ügyködni és megfenyegettem, hogy legközelebb majd kényszer is lesz, amire csak lelkesebben szopott. Kis idő múlva kérdezte, hogy nem akarom-e berakni és hát mit lehet erre válaszolni???

Úgyhogy lovaglással kezdtünk. Hanna nagyon aktív volt, komoly iramot diktált többféle lovaglópózban is, én meg markolásztam a popsit meg a cickókat és úgy általában gyönyörködtem benne. Nemsokára áttértünk a doggyra, mert az totál kihagyhatatlan Hannánál. Elképesztő, leírhatatlan élmény volt látni a szuper popsit és hátulról döngetni, közben a kis cickókat meg a popsit markolászni. Hanna nem csak hagyta magát, de rá is mozgott, nyögdécselt stb. Volt aztán hason fekve hátulról is, végül pedig úgy, hogy félig oldalt feküdt, felhúzta a lábát és én így hátulról raktam be neki. Ez a póz még jobban kiemelte a szédületes fenekét, plusz így a combjához dörgölőztek a golyóim és így egy kiadósabb dugás után végül sikerült elmennem. Fenomenális élmény volt.

Miután megmosakodtam már alig maradt idő, úgyhogy csak annyi volt, hogy Hanna bemutatott a barátnőjének és megbeszéltük, hogy még egy hármasra is sor kerülhet egyszer, aztán már indultam is utamra.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Kérés nélkül én adtam előre, mert elsőre voltam. Hanna jelezte, hogy a VTR miatt egy extra benne lenne az alapban és én a szájba élvezést választottam, amivel végül nem is éltem.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Hanna annyira jól néz ki, hogy ha nem lenne jó a szexben, akkor is visszamennék hozzá, de így meg aztán pláne, a hármasra tekintettel meg duplán pláne. Hanna nagyon kedves, észbontóan jól néz ki és ügyes a szexben, hát mit akartok még???

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Hanna szexpartner beszámolójáról


2024-02-04 17:15:24
Információban gazdag, olvasmányos beszámolód minden fontos részletet tartalmaz.
Mutasd mindet

FunkciókHanna legfrissebb beszámolói

felejthetetlen: 4db
(2024-01-11) : Gyorsan akció kész állapotba kerültem következett a gumihúzás ,aztán egy jó kis kutyust hoztunk össze

(2023-06-30) : Amiikor a szájába vett egy isteni , mindenre kiterjedő érzéki franciàt kaptam. A finom érzéki, szembe mélyülő stílust mélytorkos elemekkel váltogatta, így nagyon hamar beton kemény lettem.

(2023-06-02) : Mivel önzetlen típus így olyan formába fordultunk , hogy Ő is kitudja mutatni háláját . Úgy éreztem , nagyon hálás ! Többször a határán voltam az elélvezésnek . Mondtam is hogy már nagyon benne kívánok lenni

nagyon jó: 1db
(2023-06-10) : Kellemes volt a franciája, bár nekem kicsit túl heves. Számomra jobb érzés a lassú, érzéki francia. Később erre rá is kérdezett, és utána kicsit visszavett a tempóból :) Mielőtt túlságosan hamar végződött volna az első felvonás, megkértem, hogy cseréljünk és én franciáztam neki.

: 7db
(2024-02-10) : A kisasszony kérdés nélkül már térdre is ereszkedett és belekezdett a franciázásba. Kimerem jelenteni, hogy ennyire finom franciát ritkán tapasztal az ember, érzékien hol mélyebben a szemembe nézve és természetesen a zacsi környéke sem maradt szárazon.

(2023-12-20) : Ahogy leért elkezdte finoman nyalogatni aztán bekapni a makkom, közben kezével finoman simogatta a zacsit. Aztán egyre mélyebbre vette. Itt megkértem Hannát, had feküdjek az ágyra mert már remegett a lában... Pajzán mosollyal az arcán szemkontaktussal folytatta a kényeztetés és tetszett neki ahogy élvezem.

(2023-12-14) : Kis beszélgetés után másodszor is hangolódtunk, aminek francia után megfelelő védelemmel kis kutyapóz követett, eszméletlen szexi fenékkel és pici apró hangokkal, itt már nem finomkodtunk. Vègül egy missziben levezettük a randinkat, amit kis masszázs és beszélgetés követett.