Kiemelt
Kingus(33+)
Budapest XI.
Kiemelt
Kira(20+)
Budapest XIV.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Hanna

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-04-09 08:25:12

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Hanna +36209252051 121166 szexpartner

Mcennedy a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Hanna hirdetővel
legszebb punci
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Csábító volt a nyitó képe , mondhatni étvágygerjesztő .Hamar sikerült elérnem ,nagyon kedves barátságos hangja volt . Nem volt kétségem ,hogy jól fogom magam érezni .
Megközelítés
Autóval mentem , a lakópark a Lurdyháztól egy percre található . A lakóparkban az első keresztutcában találtam parkoló helyet. Figyelem: az az utca már fizető övezet .
Helyszín
Minden igényt kielégítő lakásban fogad . Szoba hibátlan ,hangulatos . Annyira nagy ágy , hogy a hármas felállás is könnyedén kivitelezhető . Amennyiben ez kevés lenne , a nagy tükör miatt duplikált élményben lehet részünk . Fürdő patika tisztaságú és DM felszereltségű .
Hanna külseje
Kimondottan kedves arcú lány , ami jelen esetben sokkal többet jelentett ,mintha egy hideg szépséggel találkoztam volna .Rajta minden eredeti , ez nagyon hitelessé teszi . Pncikája és popsija mindent visz . Bőre mint egy finom baba bőr , selymesen puha és finom illatos .
1. Hanna +36209252051 beszámoló Budapest 121166 erotikus masszázs
3. Hanna +36209252051 beszámoló Budapest 121166 erotikus masszázs4. Hanna +36209252051 beszámoló 2024-04-09 10:09:44 erotikus masszázs 1211665. Hanna +36209252051 beszámoló 2024-04-09 10:09:44 erotikus masszázs 1211666. Hanna +36209252051 beszámoló 2024-04-09 10:09:44 erotikus masszázs 121166
Action
Ahogy betoppantam ,kedves mosolyt villantott felém . Üdítővel kínált , amig iszogattam mindent megbeszéltünk , aztán már a fürdőben is voltam. Amikor ezzel végeztem , törölközőbe csavarva csatlakoztam hozzá az ágyba. Hamar megszabadított a törcsitől és elkezdett még jobb kedvre deríteni . Hamar felmérte ,hogy nem lesz a potenciállal probléma. Először szinte óvatosan kezdte felmérni ,hogy mivel lesz dolga .Szinte csak a nyelve egyével érintett ,mintha csak egy pillangó szállt volna rám. Különösen izgató volt. Nagy és izgalmas ellenpont volt ,hogy a következő pillanatban hirtelen a torkába eresztett. Uhhh , mintha csak a gyönyör villámcsapása járt volna át . A kis bestia ügyesen játszott , a következő pillanatban már a farkam tövénél kalandozott a nyelve és ismét megindult felfelé. Aztán egy változatos érzékiségű és intenzivitású szopással emelte a tétet. Közben annyit tudtam kinyögni ,hogy forduljon úgy ,hogy Én is tudjam kényeztetni. A következő pillanatban kívánságom teljesült is . Nem is teketóriáztam és rácuppantam a puncijára . Igazi kettős élvezet volt. Ahogy beindult nála is az élvezet úgy fokozta a farkam kényeztetését is . Egyre többet voltam a torkában , ami roppant nagy örömet szerzett neki . Akkor már nyelvemtől is tocsogott a puncija , közben a farkammal a szájába nyögdécselt. Ez annyira inspirálóan hatott, hogy a rózsaszín köd rám borult és torkon lőttem .Tökéletes élmény volt , bár nem ez volt a terv. Rendbe rakott gyorsan . megdöbbentő módon nagyon gyorsan újra megkívántam a simogatások közepette. Gumit kértem és először missziben huncutkodtunk , folyamatos szemkontaktus és csókók kíséretében. Aztán kutyusban folytattuk , gyönyörű volt , közben az ujjam már a popsijában ügyködöt. Folyamatos visszajelzések apján elérkezettnek láttam az időt , hogy a másik lukacskába is elmélyüljek . Simán magába fogadott ,de még hogy olyan finoman ölelt körül , hogy nem is terveztem elhagyni a popsiját . Az ösztönök azonban egyre gyorsabb mozgásra bírtak , közben ,amennyire hozzáfértem a csiklóját izgattam .Gyorsan csúcs közeli állapotba kerültem (talán Ő is ). Aztán sajnos megint a szememre hullót a rózsaszín köd és ami csövön kifért úgy toltam . Majd jött a robbanás és ráomlottam. Nem mozdultunk ,csak szuszogtunk egy darabig. Némi beszélgetés után még egy jó tusolás következett, majd búcsú !
Elszámolás
Az elején gyorsan elintéztem .
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 40 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 16, egy órás randira 22 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Ennyire belevaló és odaadó lánnyal ritkán találkozik az ember . Biztos ,hogy többet fogok arra járni !

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Hanna szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!