Kiemelt
Liza(37)
Budapest V.
Kiemelt
Mia_VIP(22+)
Budapest XI.
Ha beszámolót írsz, prémium vendég napokat kapsz!
JÓ szexpartner beszámoló

Hanna

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-01-13 20:02:49

Az író prémium előfizetéssel látható


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Hanna +36209252051 120372 szexpartner

SimiSoma a 2024-01 hónapi randiján történteket írta meg Hanna hirdetővel
csodás haj
fergeteges francia
legjobb lovaglás
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Telefonon jelentkeztem be másnapra. Nem vele beszéltem, de nem volt gond. Fél órával előtte kellett volna megerősítenem, és a pontos címet megkapnom, de úgy adódott, hogy már néhány órával korábban lebonyolítottuk.
Megközelítés
Új építésű tömb a Lurdy közelében. Parkolni ott érdemes, tömegközlekedni pedig villamossal. A tömb elég nagy, legalább hét lépcsőház van. A térkép majdnem tökéletesen jelöli.
Helyszín
Lifttel közelítettem, de csak azért, mert Hanna így magyarázta: „A lifttől jobbra.” Több ajtó is volt, de csak az egyik nyílt magától.
Minden tiszta, higiénikus. Melegvíz, száraz törcsi és kilépő. A szoba kicsit sötét. Franciaágy, masszírozásra is alkalmas.
Hanna külseje
Olvastam a beszámolóit, és tudtam, hogy nem szépségkirálynő. De jókor volt jó helyen. Szombaton kevesen elérhetők, még kevesebben fixálhatók előre. Maradtam. Kerülgetem, mint a forró kását, de csak ki kell böknöm: nem tetszett. Nem csúnya, de nem zsánerem. Bőre szép, finom, asszem tetkómentes. Combja, popsija simogatásra érdemes. Kis poci. A cicik sajnos alulmaradtak a Newtonnal folytatott küzdelemben. Higiénia kifogástalan.
1. Hanna +36209252051 beszámoló Budapest 120372 erotikus masszázs
3. Hanna +36209252051 beszámoló Budapest 120372 erotikus masszázs4. Hanna +36209252051 beszámoló 2024-01-16 12:48:34 erotikus masszázs 1203725. Hanna +36209252051 beszámoló 2024-01-16 12:48:34 erotikus masszázs 1203726. Hanna +36209252051 beszámoló 2024-01-16 12:48:34 erotikus masszázs 120372
Action
A fogadórucinak csak komponenseire emlékszem. Fekete bugyi, cicifix, hálós harisnya, szemüveg. Csengetés után szobainasra cuccolhattam, majd tusfürdőleltár. Féltucat.
Utána briefing. Magyarul munkamegbeszélés. Igen, ez a helyes kifejezés. Korrekt, tárgyilagos légkörben gyors első menetet igényeltem, amely igényem visszaigazolást nyert. A második napirendi pontot függőben hagytuk: meglátjuk, összejön-e.
Hanna felajánlotta, hogy kezelésbe vesz, de nekem kellett (volna) egy kis ráhangolódás. Simogattam meztelen testét. Kellemes volt, de nem tudtam megkívánni. A cicik teljesen elhagyták magukat, a bimbók azonban hatalmasra ágaskodtak. Őket meg is dicsértem. Láttam Hannán, hogy mindenki ezt mondja. Megerősítette. Meg hogy végre természetes mellek. Nem kommentáltam. Amúgy is nehezen ment a kommunikáció. Inkább átadtam a terepet Hannának. Kezdjen velem valamit, ha tud.
És tudott! Hanna franciája elsőrangú. Szkepticizmusom ellenére harcképessé varázsolt, de úgy, hogy még élveztem is. Hogy is írjam le? Nem finoman, érzéssel csinálja, de nem is erőteljesen és sietősen, hanem lelkiismeretesen, módszeresen, tempósan, kiforrott technikával, élvezhetően. Még csak nem is gyors kielégítésemre törekedett, hanem öntudatos dolgozóként minőségi szolgáltatást nyújtott. Meginogtam, hogy hagyom magam befejezni, de aztán mégis gumit kértem.
Kértem, lovagoljon meg. Szabadkozott, hogy nem tud olyan nagyon terpeszteni, kényelmetlen neki, és már-már hajlottam rá, hogy cseréljünk, de mire észbe kaptam, már karóba is húzta magát. Minden szabadkozása dacára. Síkosító nélkül. Asszem.
A lovaglást elsősorban a keblek látványa miatt szoktam szeretni. Erre bónuszra most nem számíthattam. De mégiscsak jól választottam. Hanna lovagolni is nagyon tud. Nem finomkodik, hanem odateszi magát. Csúszkál a brén mint a gép. Nem volt a terpesszel semmi hiba.
Amikor elélveztem, vissza kellett tartanom a csípőjénél fogva, hogy le ne pattanjon rögtön. Nem pattant, maradt, csúszkált még pár lökés erejéig, aztán újra próbálkozott a távozással. Megint visszatartottam. Ezt párszor ismételtük, amíg lenyugodtam.
Talán sikerült érzékeltetnem, hogy Hanna teljesítménye hibátlan. Ennyi. Neki ez munka. Az ő szavai. Ketty után ugyanis - jobb híján - szakmáztunk egy kicsit. Ráhangolódás, barátnő fíling, kedvesség, simizés, somázás, élvezet, hangulat nem része a szolgáltatásnak. Nem kényeztet, hanem végrehajt. Azt kifogástalanul.
Szakmázás előtt még kértem egy masszázst. Leginkább a kínos csöndtől való rettegés miatt. Életem legrövidebb, de közel sem a legrosszabb maszázsa volt. Egészségemre kívánta, innen tudtam, hogy vége.
A második napirendi pont ismét franciával kezdődött, és azzal is…, de nem, nem fejeződött be. Nem Hannán múlt, megtett mindent. Úgy minőségileg, mint mennyiségileg. Az óra végéig élveztem igyekezetét. De tényleg. Klassz szopás volt, noha fikarcnyit sem keményedtem. Bármikor megújráznám a megkívánás esélye nélkül. A fene se érti ezt. Mindegy.
Hanna többször metakommunikálta, hogy nincs előrehaladás, abbahagyná, de mivel nem állítottam le, folytatta. Ami jár, az jár. Korrekt.
A levezető tus még belefért az órába.
Elszámolás
Nem bonyolult, elég ha össze tudod szorozni a legkisebb egyjegyű és kétjegyű prímeket.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 22 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-01 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Sorkatona koromban – valamivel a rendszerváltás előtt – a kiképzés része volt az ideológiai oktatás, amit a politikai tiszt tartott. Lezárása az értékelés, amely egy alkalommal így hangzott: „A foglalkozás elérte célját, az idő eltelt.”

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Hanna szexpartner beszámolójáról


2024-01-17 07:03:11
Számomra nagyon hasznos, jól megfogalmazott beszámoló. Sok lényeges információt, és érzést átad.

2024-01-17 05:02:13
Szívbemarkoló írás

2024-01-16 23:26:04
Tudjuk mindannyian hogy ez csak munka. De azért sokan hozzátesznek ezt azt. Ami sokszor nagyon jó tud lenni.

2024-01-16 18:24:03
Kedves kis állat a süni... Szúrósan bár, de a tényszerűen bemutatott történet iskolapéldája a rossz marketingnek. Példás hozzá állás, de szigorúan csak a munka... Köszi szépen a beszít, hasznos és útmutató is egyben.

2024-01-16 12:56:44
Csattanós összkèp, őszinte írás. Azèrt az egyszerű elszámolást jól megbonyolítottad az utókor számára, a következő generációk már azt se fogják èrteni mi az a prím szám, nem mèg legkisebb meg kètjegyű. DD
Mutasd mindet