Kiemelt
Liza(38)
Budapest V.
Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Hannácska

VIP SZTÁR hirdető

-

Beküldve: 2024-10-11 17:17:21

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Hannácska +36307535255 122825 szexpartner

fluffy a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Hannácska hirdetővel
csodás cicik
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
végtelenül kedves
Egyeztetés
Elérhető:
4
Telefonon hívtam többször a nap során reggeltől kezdve, remélve, hogy aznapra összejön a találkozó, de végül délután sikerült csak elérnem és másnapra beszéltük meg az időpontot. A telefonban végtelenül kedves és segítőkész volt, simábban nem is mehetett volna az egyeztetés.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
4
Egyértelmű a cím:
5
A ház a Bikás park mellett van, Hannácska instrukciói egyértelműek, tömegközlekedéssel több opció is van az odajutásra és autóval is gond nélkül megközelíthető. A délelőtti időpontom alkalmával több szabad parkolóhely is volt.
Helyszín
Hely diszkréció:
5
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Pici, a célnak tökéletesen megfelelő lakás. A vendég által megközelíthető helyeken (fürdő és baszoba) rend és tisztaság van, a helyszűke miatt főleg a fürdőben néha figyelnem kell, hogy ne verjek/rúgjak le semmit, de amúgy meg nem lakni jöttem, szóval kritizálni sem akarom.
Hannácska külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Már kb. 2 évvel korábban találkoztam Hannácskával, azóta motoszkál bennem, hogy vissza kell jönnöm hozzá. Na most vagy a memóriám nem működik, vagy Hannácska öregszik visszafelé, nem tudom, de egy brutálisan jó formában lévő lánnyal volt szerencsém találkozni. Talán azt is megkockáztathatom, hogy számomra ő a tökéletes megjelenésű nő. A képek nem hazudnak, senkit sem érhet csalódás. Az arckitakarás miatt sem kell aggódni. Óvatosan kell fogalmaznom, mert ezt sokan félreérthetik, de Hannácska úgy bombanő, hogy közben nem csont és bőr, hanem mindenhol épp úgy formás, ahogy kell. Brutális idomok, puha bőr, csodálatos tapintású mellek, nem is akarom jobban elragadtatni magam, nekem elképesztően bejön.
1. Hannácska +36307535255 beszámoló Budapest 122825 erotikus masszázs
3. Hannácska +36307535255 beszámoló Budapest 122825 erotikus masszázs4. Hannácska +36307535255 beszámoló 2024-10-14 09:25:44 erotikus masszázs 1228255. Hannácska +36307535255 beszámoló 2024-10-14 09:25:44 erotikus masszázs 1228256. Hannácska +36307535255 beszámoló 2024-10-14 09:25:44 erotikus masszázs 122825
Action
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Aktus:
5
Kebelszex:
5
Pornós feeling:
5
Érkezés, rendkívül kedvesen fogad, látszik, hogy van tapasztalata és érzéke az emberekhez, annak ellenére, hogy én kicsit feszengek. Fehérneműben van, nem fed sokat, nincsenek itt igazi titkok. Itallal kínál, megkérdezi, hogy van-e kérdésem, nagyon segítőkész. Nem húzzuk az időt, elslisszolok fürdeni.

Amikor visszaérek, nekiesek rögtön, elkezdem lehámozni róla a melltartót. Balfasz vagyok, nem sikerül :), de Hannácska készségesen segít. Simogatom, ahol érem, nem tudok betelni a finom bőrével, a csodálatos domborulatokkal. "Natúr francia jó lesz?" - kérdezi. Nem emlékszem, hogy hangosan is sikeült-e kimondani, de helyeselek. Az ágyon ül, én előtte állok és úgy veszi a szájába. Nagyon finoman, változatosan csinálja. Közben hanghatásokkal növeli az élményt, néha ráköp és úgy folytatja. Nem értem, hogy nam durranok el azonnal. A mélytorok extra, én nem kértem, de így is teljes az élmény. Szólj, ha le akarsz feküdni, mondja. Lefekszem az ágyra, úgy folytatja a kényeztetést. Kézzel, szájjal, mindenhogy. A környéket sem hanyagolja. Nem tud olyat csinálni, ami ne esne jól. Közben folyamatosan úgy helyezkedik, hogy a kezemmel be tudjam járni a testét. Egyértelmű, hogy Hannácska a szívén viseli, hogy élvezzem az együttlétet.

Ő helyezi fel a gumit, a szájával nedvesít rá. Három hagyományos pózt próbálunk ki, miszi, lovaglás és dogi. Amikor hátulról dugom, úgy fordul, hogy rá tudjak markolni ahol akarok. Amikor elölről, akkor a szemembe néz vagy a fülembe sóhajt, vagy játszik a melleivel. Basszameg, kérnem kellett volna az extra csókot. Ritkán van ilyen odaadó élményben részem. Végül kb. félidőnél dogiban ér a vég.

Szünet következik, amiről akkor még nem volt biztos, hogy csak szünet, mert sajnos nálam kétesélyes, hogy összejön-e órán belül a második kör. Beszélgetünk egy keveset erről-arról. Szóljak, ha jöhet a folytatás, mondja. Kissé bizonytalanul beleegyezek, egy próbát megér. Hát, megérte. Nem is tudom, hogyan varázsol újra keményre, csak arra eszmélek, hogy újra a szájában vagyok. Szólj, ha túl érzékeny, jegyzi meg, tényleg minden pillanatban rám figyel. Mint kiderül, a túlérzékenységgel ezúttal nincs probléma. A előző kör gyengéd kényeztetése most elmarad, helyette olyan kemény köpködős-kézimunkás-pornós szopást kapok, hogy mindenem kettéáll. Kitartóan csinálja, én pedig egy olcsó pornósztár leszek erre a 15 percre és élvezem a helyzetet. A végén az ágy mellé állok és úgy végez ki, én pedig beterítem a melleit.

Teljesen leszívva lebegek el egy gyors zuhanyra, majd kedves búcsú és itt sem vagyok.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az alapcsomagot kértem, amit előre rendeztünk. Az átlagnál kicsit talán magasabb a tiszteletdíj, főleg, ha extrák is benne vannak, de az élmény számomra minden fillért megért.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát nem adta meg a hirdetésében.
Összkép
Pontosan azt kaptam, amit reméltem, hogy kapni fogok. Hannácska csodálatos partner, végig figyelmes és kezdeményező, egy percig sem éreztem (mint némely más lánynál), hogy csak nyűg lenne neki ez az egy óra. Közhely, de feltöltődve és kisimulva távoztam a kellemes szeánsz után.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Hannácska szexpartner beszámolójáról


Nem érkezett még hozzászólás, legyél te az első!

FunkciókHannácska legfrissebb beszámolói

istennő: 1db
(2023-08-31) : Visszatér farkam kényeztetéséhez ezúttal nekem háttal, nem 69, fenekét simogatom, ruha még rajta így ruhán keresztül simogatom a puncit. Közben nyál folyik a kezeire, ujjára mondanám hogy kérem de szinte gondolatomat kitalálva, azzal egy időben nyújtja a számhoz, bekapom és nyálas ujjáról a nyálat mind felnyalom, bekapom.

felejthetetlen: 10db
(2022-11-28) : Javasolta folytassuk 69-be hogy Ő is kényeztethessen. Így is lett én simogattam a popsit, nyaltam a puncit és közben olyan franciában volt részem ami nagyon ritka. Az első kettőben biztos benne van. Néha le is kellett állítani. Amikor már azéreztem eljött a megfelelő idő kértem a gumit és szemből hatoltam be. Hannácska nagyon odaadó volt, nem siettetett játszott a cicikkel hol Ő nylta meg,

(2022-09-05) : Egy idő után eljött a francia óra ideje. Nagyon jól csinálja, talán a legjobb volt eddig. Különböző technikákat váltogatott. Megkérdeztem, hogy megsimogathatom-e a punciját, mondta, hogy igen. (ujjazás nem volt opció). Felajánlotta, hogy ha szeretném lehet 69 ben folytatni, amit el is fogadtam.

(2020-12-21) : Lágyan, cuppogva, valóban bő nyállal kezdi. Nagyon felhúzott, kérésemre kezés elveszi, lassít, csak a végét nyalogatja. Közben szépséges haját simítom. Szemembe néz, ismét megállást kérek tőle. Hamarosan feladom, érzem, hogy nincs esélyem Hannával szemben, szólok neki. Ami most jön, az valami hatalmas, és tényleg egyedi. Csak a makkom van a szájában, mellyel erős vákuumot képez,

nagyon jó: 12db
(2022-07-23) : TÖBB BECENÉV (reiter28) EZEK OK VOLTAK: Clint, Leonie, kukac325,

(2022-03-11) : Eközben ő sem maradt tétlen és kezelésbe vette a szerelemcsüngőt. Előtte azonban tépett néhány egység papírtörlőt és akkurátusan az ölébe terítette, mert Hannácska úrilány, és csak ezt követően kezdett a finom, egészen mély elemekkel tarkított, bőnyálas francia. Közben izgató szemkontaktus, izgató hanghatások. Pazar audiovizuális élmény a pompás érzés mellé.

(2021-08-25) : Nyelvét is bevetve, ajkakat harapdálva, közben kézzel a velem egykorút masszírozva igyekezett a megfelelő állapotra hozni. Mondanom sem kell, nem volt nehéz dolga. Miután férfiasságom maximumra állt, az ágyra ülve kezdett el szopni. Megdicsérte a méretét, ami jólesett, mégha nem is biztos hogy teljesen igaz (reméljük igen). Folyamatosan igyekezett szemkontaktust tartani, amitől még inkább felizgatott.

: 36db
(2024-09-30) : Kezdésnek kaptam egy franciát, én álltam az ágy mellett ő meg térdelt előttem. Utána misszionárius póz majd lovagló póz közben beledugtam a fejem a mellei közzé, utána ment a menet tovább hàtulról.

(2023-04-20) : Szavakba nehéz önteni azt az érzést, látványt, kéjt, amivel Hanna tud varázsolni a furulyán...óriási művésznő, pláne, amikor két szopás között véletlenül rácsorgat egy adag nyálat a véreresen duzzadó, kőkeményre szopott farkamra...

(2023-01-18) : Ez a gyönyörű hercegnő tövig eltüntette a férfiasságom majd a farkam tövénél a hüvelyk és mutató újával össze fogta a farkam tövét és miközben torkig benne voltam rázta jobbra barra. Ezt folytatta és én már kértem is a védő eszközt mert túl hamar elsültem volna így. Meglovagolt szemből amíg csókolóztunk és szopogattam a gyönyőrű mellbimbóit.

lehetne jobb: 1db
(2019-11-06) : Egy órát szántam a kisasszony felfedezésére és saját magam csúcsra járatására, ezért a szám jártatása helyett az anyagiak rendezése és egy pohár víz után gyorsan a fürdőbe vonult...