Kiemelt
Nina Heels(26)
Budapest VII.
A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Gréti  beszámolója
*interneten, ezen a telefonszámon aktuálisan lévő hirdetés képe
NAGYON JÓ szexpartner beszámoló

Gréti

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-10-16 18:10:49



Laokoon szerint valódi képpel hirdet
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Gréti +36703096255 122858 szexpartner

Laokoon a 2024-10 hónapi randiján történteket írta meg Gréti hirdetővel
perfekt popsi
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
érdekes beszélgetőpartner
Egyeztetés
Elérhető:
3
Személyes üzenetben:
3
A szomszédos oldalon hírdet, sms-ben érhető el. Mivel elég népszerű, érdemes előre gondolkodni, egy nappal legalább.
Megközelítés
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Gyalog mentem, de sétám során bőven láttam parkolóhelyet, tömegközlekedés is helyben tesz le. Gréti a pontos címet adja, a házon virít a száma, könnyű megtalálni.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
4
Hely diszkréció:
5
Apró garzon, az ajtón belépve balra a tus, egyenest meg az aktust biztosító szoba masszív franciaággyal, vele szemben széles, de nem túl magas tükörrel. A tükör feletti tv biztosítja a hangulat zenéjét. A tusoló aprócska, de sokféle tusfürdő és szájvíz is rendelkezésünkre áll.
Gréti külseje
Higiénia:
5
Arc:
5
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Egy csodaszép lányka nyitott ajtót, sokat sejtető, de még többet látni engedő vörös csipkeköntösben. Alkata sudár, popsijával betelni nem lehet, a homokórát Róla mintázták, kicsi, de csodaszép mellei hívják a tenyeret, hosszú, szőkésbarna haj és sötétbarna szemek fokozzák még a vágyat. Dús ajka vörösen hívogatott. Egy finomhangolt gyönyörű cselló az egész lány.Gréti 703096255  Laokoon beszámolója
Action
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Pornós feeling:
5
Betoppanásom után rendeztük az anyagiakat, gyors tus, majd visszatérve az ágyon találtam Grétit, majdnem talpig vörösben, köntösben. Kis dumcsi és simogatás után vendéglátóm a szájába vett és hosszasan kényeztetett. Imádnivalóan csinálja, nyálasan, nyögdécselve. Sokáig szerettem volna még ezt a látványt, ahogy a puha vörös szája a farkamat öleli és közben a mandulaszemek bíztatják az enyémet az élvezetre. Önző módon mégis megkértem, üljön bele a jóba. Csodaszép látvány,ahogy ring, ölel, hullámzik a teste. Nem is bírtam soká, elélveztem, törcsi, pihi. Beszélgettünk, utána megmasszírozott, ami átfordult egy újabb natúr franciába. Mondanám, hogy barátnős, de ha a barátnőm így csinálná, a barátommá fogadnám. Mondanám, hogy kurvás, de az lealacsonyító lenne. Nem tudom minek nevezzem, de csodás élvezet a szád, Gréti! A hatás addig fokozódott, hogy újabb gumihúzás utám hárulról csodálhattam a mesés vomalakat. Ez a legszebb látvány, a vonalnyi csípö és szuperpopsi. Ahogy kéjesen homorít és adja a kezeit hátra, hogy csinálhassak Vele bármit, megőrjít. Lágytól keményig toltam, bitang szép a popsi, észveszejtő. Mégsem akartam végig nyomni, így kiértem, hadd élvezzek a gyönyörű szájába, amit készségesen teljesített, nyelte a farkam, csodaszép bő nyállal, szűk szájjal. Ezekután már én is szerettem volna belekóstolni a mézescsuporba, kis csókokkal, de nagy elánnal próbáltam Gréti kedvében járni. Hamarosam ez úgy felizgatott, hogy kértem, üljön belém háttal. Csodaszép popsi, kicsipunci látványa fogadott, ütemesen csattogott a farkamon. Akartam még missziben is, csodás a látvány, lábai a nyakamban, szemei a szemeimben, hangja a fülemben. A végét már nem bírtam, feladtam volna, de Kedvesem megkérdezte: Masztizzak neked? Alig vártam, hogy elkezdje. De nem állt meg, hanem elkezdte a popsim is kéjesen kényeztetni. Valahol a világvége és a netovább lehet az, ahol Gréti csúcsa van. Pacsi és puszi!
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Randi előtt letettem borítékolva. Így korrekt.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 60 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-10 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Csodacsaj. Remélem fogad még.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Gréti szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet