Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Gréti

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-09-25 21:19:27



bajhori szerint valódi képpel hirdet
Képek száma:
5
Hasonlóság:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Gréti +36307360103 122688 szexpartner

bajhori a 2024-09 hónapi randiján történteket írta meg Gréti hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
fáradhatatlanul lelkes
fergeteges humor
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Viber kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Viber, majd VTR. Abszolút gördülélenyen ment a dolog. Minden részletet megkaptam üzenetbe, a cimet pedig VTR-en. mivel egy kolléganö aki a telefonhivásokay kezeli, igy lehet, hogy a viber is keze alatt fut végig. Erre bizonyitékom nincs, de a lényeg ugyanaz...gyorsan, és egyszerüen sikerült az egyeztetés.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Corvin negyed legnagyobb egyszàmjegyü házszáma. Parkolás mellék utcákban össze szokott jönni. Klinikák metro megálló annyira nincs messze, valamint az üllöi út sem vészes. Vtr-en kaptam a cimet, igy pontos volt. Annyit vártam amennyivel hamarabb érkeztem.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Ezen létesitményt már többször körül írták, igy ezt csak röviden...ujépítésü, 3+ szobás. Berendezések állapota megfelelö, tisztasággal eddig sosem volt probléma. Fürdö megfelelö állapotú, tusfürdö, szájviz, dezodor rendelkezésre áll. a szobában franciaágy, fotel, szekrény szobainas kaptak helyet. Abszolút igényes, jo izlésre vall.
Gréti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Képek tökéletesen helytállóak. Vékony testalkat pipa. Viszont nem a csontsovány kategoria. Megfelelö mennyiségü izom van rajta, felesleg meg egy deka se. Szemszin zöld, pipa, hajszin és hossz, világos barna, félhosszú, pipa pipa. Magasság kb stimmel. Szép hosszú làbai vannak. A cicik kaptak egy kis segitséget. Itt fel kell hivnom valamire a figyelmet...arra számítottam, hogy bántóan làtszani fog az implantátum...uraim...nagyobbat nen is tévedhettem volna. Nagyon szép munka, abszolút természetes hatású. Ügyetlenebbek akár igazinak is hihetik. Tetkók vannak dögivel, és a képeken sincsenek retusálva. Na és az arc...régebbröl emlékezhettek rá, hogy volt arcos képe. Aki nem emlékszik...vélményem szerint helyes arca van, szép fogakkal, és telt ajkakkal (na ez nem tudom gyári-e, én nem kérdeztem), és nagyon sokat mosolyog :) összességében, egy nagyon vonzó fittness lady-hez volt szerencsém :)
1. Gréti +36307360103 beszámoló Budapest 122688 erotikus masszázs
3. Gréti +36307360103 beszámoló Budapest 122688 erotikus masszázs4. Gréti +36307360103 beszámoló 2024-09-26 16:57:38 erotikus masszázs 1226885. Gréti +36307360103 beszámoló 2024-09-26 16:57:38 erotikus masszázs 1226886. Gréti +36307360103 beszámoló 2024-09-26 16:57:38 erotikus masszázs 122688
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Csók:
5
Pornós feeling:
4
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Meg kell jegyeznem, hogy masszázs programon voltam nála.

Kis beszélgetésseo indultunk, majd elmentem zuhanyozni (...), visszatértemkor, már be volt készítve, egy pohár víz. Figyelmes gesztus.
Kicsit közelebb léptüno egymáshoz, és egy rövid ismerkedös csókolózás kezdödött. Finoman az ágyra tessékelt, hasra. Következett a masszázs. Simogatós, nem túl erös, de maximálisan kellemes. Egy két mozdulatban érezni lehet, hogy van gyakorlat, meg erö is akad a kezeben, de nem fedett fel mindent. Kértem, hogy cseréljünk...én ia masziroznék...
...kicsit végig gyúrtam a hàtát, fenekét, combját, vádliját. De csak masszázs volt. Nem ragozom tovább...a két masszázs alatt beszélgettünk, meg többször nevettünk is. Jo humora van, meg nagyon jo beszólàsai. :)
Na de csere vissza...itt már nem masszázs volt porondon, valamint a hàtamon feküdtem...finoman elkezdett simogatni, közben csókolóztunk, persze én is simogattam öt. A répa éledezik, és ö is lassan vált a simogatásból...finoman a szàjàba kerültem. Nagyon kellemesen kezdte, abszolút baràtnösen, aztán ahogy rendesen meredezett a kuki, fokozatosan ö is bekeményitett.. a tempó fokozódik, kegjelentek a köpködések...persze csak a kukacra...közben megfelelö hanghatàsok kisérték ténykedését. Hajjajjj...itt baj lesz...kell egy kis idö...kérdem, a kölcsönösséghez hogy viszonyul. Naná, hogy...válaszolta..fordulunk..hàton fekszik...elöször csók(ok), majd megyek lefele...itt-ott megállok felfedezek ezt-azt. Csak leérek...a punci szépen borotvált, rossz illatnak, vagy rossz iznek semmi nyoma. Gyanitom megszokàsból az egyik lába fel volt huzva. Nekem ez kicsit furi volt, finoman probàltam kicsit áthelyezni a làbát. Rövid idö után újra felhuzott állapotba került. Nem firtattam tovább gondolom igy kényelmes/igy szereti. Most ugyis ö van porondon :) nyalakodásom hatàsàra a hangok fokozatosan elöjöttek, valamint az izomfeszülés ia megjelent. Itt meg kell jegyeznem, hogy ezen ténykedésem megközelítöleg 12-14 percig tartott szóval akár még össze is jöhetett. Az igazságot csak Ö tudja, számomra teljesen meggyözö volt. Az orára pillantottunk hajjajj idö van...még kb negyed óra...erre Ö...ahhhh van még idö, deazt hiszed elengednélek viszonzás nélkül? ...ez nagyon jol esett a kislelkemnek.
Forsukunk vissza. Ujra belekezdett a franciàba, illetve folyatta. Remek franciában volt részem. A kezével a vàltozatosság kedvéért rásegitett, de a munka nagyrészében a szàját alkalmazta. Rendkivül kellemes volt. Itt jött a gondolat, hogy habár nincs sok idö, ilyen körülmények között böven lesz idöm zuhanyozni is. Be is jött. Végül a cickókra mentem el. Erre Ö " a mellemre is anyuci..áhh most inkább a mellemre ia apuci" idézve a régi reklámot. Na ezen mindketten nagyon elkezdtünk nevetni. Esély sem volt a oár perces relaxálásra...csak nevettünk nagyon jo volt. :) gyors tusi, még pici beszéletés és mentem.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Az extrák a csók valamint az NFVSZ. Inflációt követö korrekció után azonos nagyságú. Jelen randin a csók volt teritéken.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 33 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-09 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Maximálisan pozitivak az érzéseim. Nagyon csinos, nagyon kellemes társaság, nagyon jot beszélgettünk, és ami a legfontosabb, sokat tudtunk nevetni. A személyisége, és a közvetlensége teljesen magàval ragadott. Nem mellesleg a masszázs és erotika részt is egészen kiemelkedöen kivitelezte. Mostmár kivàncsi lettem, hogy szexpartnerként mire képes...majd elmondom ;)

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Gréti szexpartner beszámolójáról


2024-09-27 09:13:14
Novellisztikus masszázs beszi. Sztori, megjegyzések, megérzések, élmény olvasmányos és adatolt elegye. Gréta alakján bohókásan mint egy listán megy végig - ✅. --- Alapos, átfogó és erotikus irá. Nagy taps a táncosoknak. A közönség körmét rágva várja a következő részt….

2024-09-26 20:40:04
Kellemes kedvcsinálót publikáltál. Igaz csak masszázs,de izgalmas élmény volt számomdra így is.Gratulálok.
Mutasd mindet