Kiemelt
Most hívhatod!
Barbi(30+)
Budapest XIII.
Érdekességek az oldal életéből: itt olvashatod :)
NAGYON JÓ erotikus masszázs beszámoló

Gréti

Normál hirdető

-

Beküldve: 2024-05-04 20:02:46

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Gréti +36306923942 121425 erotikus masszázs

Dooge a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Gréti hirdetővel
csodás cicik
teljesen ellazít
fergeteges francia
teljesen alkalmazkodó
Egyeztetés
Elérhető:
5
Nem az én napom volt, semmi nem úgy alakult addig, ahogyan azt reméltem, ezért feszültség levezetésnek gondoltam Gréti majd könnyít rajtam. Idegbajt kaptam volna, ha ő sem ér rá, de szerencsémre nem így történt. Telefonban a hangjával már úgy lenyugtatott, hogy tudtam jól fogom magam érezni a társaságában.
Megközelítés
Tömegközlekedés:
5
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Én, még mindig a kultikus moziról jegyzem meg a megállót ahová mennem kell. Pedig az óta már egy bevásárló központ is épült a szomszédságba azonos névvel. Boomerek vagy ficsurok is könnyen oda találhatnak
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Impozáns helyszín. Kicsit nyüzsi volt, amikor érkeztem. Szaladgáltak a pucér csajok a háttérben, nagy csöcsökkel, mint ha moulin rouge backstage-ben lettem volna. Ezzel a frissítő látvánnyal már feldobták a napomat. Gréti bevezetett az egyik szobába és leültetett egy fotelba. Elnézést kért a kis közjátékért és megmutatta, hová tehetem a ruháimat, és hogy hol fürödhetek le. A szobában egy tatami féleség volt. Néhány párnával és középen egy szürke törölközővel.

Kádban zuhanyoztam le. Gazdagon felszerelt fürdő, minden kiegészítőt megtaláltam.
Gréti külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
4
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
Gréti személyiségéről és külsejéről egyaránt elmondható, hogy színes. Annyi tetoválás van rajta, hogy csak na. Cringe volt számomra, ezért nem győztem elnézést kérni tőle, amiért egy motívumot félre értelmeztem a testén. Remélem nem haragudott meg rám. Ott akkor jót nevetett és kijavított, hogy az nem az. Talán el is felejtette már.

Maradjunk a tényeknél. Szilikonos cickók, zöld szemek, izmos lábak. Feszes és ápolt mindenhol. Intim tájék csupasz. Korban egy kicsit többre becsültem volna, de jobb, ha nem tippelgetek, mert azon buktam egy szemmel távolról is jól látható összeget pár órával korábban.
1. Gréti +36306923942 beszámoló Budapest 121425 erotikus masszázs
3. Gréti +36306923942 beszámoló Budapest 121425 erotikus masszázs4. Gréti +36306923942 beszámoló 2024-05-06 10:05:28 erotikus masszázs 1214255. Gréti +36306923942 beszámoló 2024-05-06 10:05:28 erotikus masszázs 1214256. Gréti +36306923942 beszámoló 2024-05-06 10:05:28 erotikus masszázs 121425
Erotikus masszázs
Hatékonyság:
5
Időráfordítás:
5
Egyéni igények:
5
Szakszerűség:
5
Erotika:
5
Masszázs slay. Annyira jól esett, olyan szakszerűen és akkurátusan végezte a dolgát, hogy mindenem hálával tartozik neki érte. Kikapcsoltam közben.Teljesen lenyugtatott, lelazultam. Testileg és lelkileg is felfrissültem.
Levezetés
Barátnő feeling:
4
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Kézi kényeztetés:
5
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Natúr francia végig:
5
Pornós feeling:
4
A félidőben járhattunk, amikor szólt, hogy megfordulhatok, kész vagyunk a masszázzsal.

A cicifixet ledobta és a melleit a számba nyomta. Ezzel azért meglepett. Vagány csaj, de azért ezt nem néztem ki belőle, hogy ilyen direkt lesz. Feltaláltam magam az ikrekkel. Tudtam, hogy plasztikázott, de mégsem volt olyan nagyon művi a tapintásuk. Amíg a csecsekkel foglalkoztam, addig a bugyit levettem róla, egy kicsit oda is belekóstoltam. Nekem tetszett nagyon a puncija, ha jól vettem ki a hangokból, akkor neki sem volt ellenére, amit ott elkövettem a sérelmére.

Cserébe én is kaptam egy nagyon finom franciás kényeztetést. Rutin és az évek igazolták az itteni létezésének létjogosultságát. Uralta a helyzetet szépen kifényezte a nagy becsben tartott ősi kardomat. Kardnyeléssel is megpróbálkozott. Tisztesen helyt állt. A termelődő nyállal a zacskómat maszatolta össze. Ahogy haladtunk előre az időben, úgy emelte a tempót. Intenzív kezelés következett. Egyre kevesebb időt hagyott a pihenésre. Aztán be is következett, amiért jöttem. A bőrt hátrahúzta és ajakkal vezényelte le a finálét.

Corpus delicti papírzsepibe került. Kicsit még hagyta, hogy fekve maradjak, éledezzek. Majd amikor már magamhoz tértem elkísért a fürdőbe. Ekkor és ezután már senkivel sem futottam össze.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Előre elkérte az ajándékot. Egy extrát kértem tőle, ami öt virág szálat jelentett pluszban.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 31 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető a virágszálak számát prémium vendég előfizetéssel csak prémium vendégekenek szeretné megmutatni.
Összkép
Amilyen rosszul indult a napom, amilyen szarul éreztem magam korában, Gréti meglátogatásával ez teljesen megváltozott. A masszázzsal és az azt követő kényeztetéssel olyan szinten kielégített, hogy egészen más hangulatban, felüdülve távoztam tőle. Ismételten beigazolódott az, hogy a milf-eknek elvitathatatlan képességeik vannak. Jó hogy itt vannak.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Gréti erotikus masszázs beszámolójáról


2024-05-07 20:37:02
Kicsit egyenletlen, de számos érdekes életképpel színesített beszi. Gréti hangulat varázsló képeségéről is kapunk infókat.

2024-05-07 04:23:33
A lényeges dolgokat megtudtam, ráadásul kaptam egy szleng gyorstalpalót is (enélkül mondjuk mellettem volna).
Mutasd mindet

FunkciókGréti legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.