A nem nálunk hirdetők beszámolói prémium vendég előfizetés nélkül kikerülés után 7 napig olvashatóak
Nem hirdetőnk!
Kérjük ajánld neki a beszamolok.com oldalt, hogy hirdessen nálunk, ezzel is segítve munkánkat! Köszönjük!

Más már a neve / telefonszáma? Máshol elérhető? Egyéb adat nem stimmel? Kérünk segítsd a munkánkat, és jelezzed nekünk, hogy aktualizálhassuk a beszámoló adatait!
Visszajelzést írok!
Gréti  beszámolója
LEHETNE JOBB szexpartner beszámoló

Gréti

Nem hirdetőnk

-

Beküldve: 2024-06-08 15:29:16cranberry2 szerint valódi képpel hirdet
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Beszámoló Gréti +36301740532 121734 szexpartner

cranberry2 a 2024-05 hónapi randiján történteket írta meg Gréti hirdetővel
Egyeztetés
Telefonon egyeztettünk. Nem kellet sokáig várnom, kb. 3. csengésre fel is vette. Aranyos, kedves hang, szépen tájékoztatott mindenről.
Megközelítés
Taxival érkezem, de mivel elértettem a telefonban a D betű helyett a B betűt, így egy kicsit bénáztam és máshol kötöttem ki, de hívtam telefonon, s navigált. Végre aztán csak sikerült megérkeznem. Kb. 10 perc séta volt egyik helyről a másikra, de az én hibámból. Mindenesetre a D e helyes, ha mennétek… :)
Helyszín
Nagyon rendben van. Tiszta, új építésű, modern, illatos. Fürdőre sem lehet panasz, minden nagyon higiénikus. Biztosan nem fog csalódást okozni senkinek sem. Túl nagy tusfürdő választék nem volt, de nem is illatszerbolt vagy drogéria a hely, ugye… :)
Gréti külseje
Arckitakarással hirdet, de ettől nem kell félni. Szép arca van, s nagyon dögös a lány. Másik oldalon hirdet, ott is találtam rá. Az ottani fotók alapján azt mondanám, hogy picivel törékenyebbnek képzeltem, de abszolút rendben volt így is. Nem túlsúlyra gondolok, csak picit alacsonyabbnak és vékonyabbnak véltem a képek alapján. Ennyi. Mellei nagyok, nagyon tetszettek. Csöcsös lány… ;)Gréti 301740532  cranberry2 beszámolója
Action
Érkezésem kicsit kalandosra sikerült, ahogy már írtam is, de ez az én hibám volt. Amúgy rommá áztam, mert rettenetesen zuhogott aznap. Telefon, kapukód, emelet, ajtó résnyire nyílik, majd betoppanok. Gréti az ajtó mögött halkan mondja, hogy hová pakoljak. Puszi-puszi, majd irány a baszoba. Újabb instrukciók a fürdőt és a törcsit illetően, majd elszaladtam tusolni. A másik szobából hangokat hallottam, s szerintem barátnővel rendel, bár a másik oldalon szereplő hirdetésben azt írja, hogy egyedül van. Mondjuk nem különösebben érdekelt.
Egy fekete bugyi-melltartó kombóban volt, s így érkezett meg a szobába a fürdésemet követően. Ledobta a cuccot magáról, meztelenül átnyúlt a gumiért, s lassú simogatás közben elindult a móka. Mondjuk a natúr francia alap az adatlapon, de ilyen nem volt. Picit felélesztette a havert, majd azonnal gumihúzás és erőseb, tempósabb szopás vette kezdetét, néha szemkontaktussal. Nem volt rossz, de jobban kedvelem, ha gumi nélkül megy a cumizás. Rákérdeztem az ujjazásra és a 69-re, de egyik sem volt opció, bár az adatlapon alapként van feltüntetve mindkettő. Kérdezte, hogy akkor mi legyen, mondom lovagoljon meg háttal felém. Síkosító punciba, farkamat berakja, majd indul a lovaglás. Kicsit helyezkednem kellett, mert túl széttárt lábakkal nyúltam el az ágyon, de megoldottuk. Kellemesen mozgott, néztem a punciban ki-be járó haveromat, amelyik 2-3x ki is csusszant. Mondjuk nincs nagy méretem és a síkosító is sok volt szerintem, így váltottunk inkább misszibe. Így sokkal jobb volt (nekem mindenképp) és jobban is éreztem a punci szorítását, a hölgy pedig simogatott közben és próbáltam az extrán fizetett csókot is, de ilyen szájrapuszik lettek csak, sajnos… Mivel legalább 3-4 hónapja nem dugtam már, így nem kellett sok idő és telelőttem a gumit nagyon hamar. Itt jártunk kb. 30 percnél… Az órát nem is erőltettem, mert már nem lett volna semmi a 2. felvonásból.
Elszámolás
2 extrát kértem, amiből végülis nem volt semmi, illetve nagyon minimum. A csók és a NFVSZ volt e két extra. A csók csak ilyen egy-két puszi volt, s nem is erőltettem, a NFVSZ-ra pedig nem került sor a gyorstüzelésem miatt. Kicsit meglepődtem, hogy bár az adatlapon a kölcsönös francia fel volt tüntetve, de nem vállalta. Ugyanez volt az ujjazással is, sajnos… Ezt egy kicsit negatívan értékelem. Nem baj, ha nem vállalja valaki, csak akkor ne legyen az adatlapon mint alap opció.
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 45 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-05 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

Nem aktív hirdetőnk, így nem tudjuk a csokor méretét. Itt az alkalom, hogy jelezzed neki, ha hirdet nálunk meg tudja ezt is adni!
Összkép
Könnyítésnek mindenképp jó volt, de nem ez volt életem legjobb dugása. Saját magam miatt is, de talán a kémia is hiányzott… Amúgy szerintem szereti a szexet és szereti, ha rendesen megdugják a kis punciját és a szopás is az egyik kedvence lehet,, de szerintem nem nagyon voltunk egy hullámhosszon. Van ilyen.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Gréti szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókGréti legfrissebb beszámolói

Nincs több beszámolója.