Szavazz a beszámolókról, ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot kap!
FELEJTHETETLEN szexpartner beszámoló

Giulia

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-04-30 22:50:50

Az író prémium előfizetéssel látható
Hasonlóság:
5
Képek száma:
5
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!

Köszönöm soraidat!
Varlak maskor is szeretettel!
G.

Beszámoló Giulia +36705863955 121391 szexpartner

Snake012 a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Giulia hirdetővel
érzéki hang
hihetetlenül érzéki
nagyon kezdeményező
barátnő feeling
Egyeztetés
VTR kommunikáció:
5
Elérhető:
5
Viber kommunikáció:
5
Személyes üzenetben:
5
Viberen kerestem fel őt, és végül telefonon erősítettük meg a részleteket. A telefonban nagyon megnyerő hangja volt. Mindent letisztáztunk, és lefixáltuk az időpontot
Megközelítés
Egyértelmű a cím:
5
Odatalálás:
5
Parkolás:
5
Tömegközlekedés:
5
Én Tömegközlekedéssel érkeztem, de bőségesen volt parkoló a környéken, szóval autóval is könnyű elérni őt. Gps-el nagyon egyszerű odatalálni. Nem is lehet igazából eltéveszteni a címet.
Helyszín
Randi helyszíne:
5
Egyezés a hirdetéssel:
5
Fürdő:
5
Hely diszkréció:
5
Egy nagyon korszerű új építésű házban található. Igényes lakás. A fürdő tiszta, illatos törölköző, többféle tusfürdő, valamint szájvíz volt elérhető. Ideális volt a randi felkészüléséhez. Az ágy puha, és illatos lepedővel volt leterítve. A lakásban nagyon jó illat volt. Nyugtatólag hatott rám. Én nem találtam semmi olyat, ami kifogásolható lehetett volna. Igaz nem is nagyon figyeltem a lakás állapotát, mert a partnerem le vett a lábamról.
Giulia külseje
Tetszett:
5
Adatok valóságtartalma:
5
Amiben fogadott:
5
Higiénia:
5
Arc:
5
A külseje teljes mértékben megfelel a képeken látottakkal, annyiban más, hogy a valóságban sokkal szebb. Gyönyörű hosszú lábak, vékony testalkat, nagyon szép cicik, és csókolni való mézédes ajak. Ami megfogott benne, az mégis a teljes összkép, ami ajtónyitástól elém tárult. Ízig vérig egy igényes, és önmagára nagy mértékben adó, és odafigyelő lányt ismertem meg benne. Öltözködés szempontjából annyit tudok leírni nektek, hogy kértem hogy legyen nagyon csinos, és úgy is fogadott engem. Gyönyörű fekete ruha, magas sarkúval, és amit külön kértem, egy nagyon szexi harisnyával.
1. Giulia +36705863955 beszámoló Budapest 121391 erotikus masszázs
3. Giulia +36705863955 beszámoló Budapest 121391 erotikus masszázs4. Giulia +36705863955 beszámoló 2024-04-30 23:18:28 erotikus masszázs 1213915. Giulia +36705863955 beszámoló 2024-04-30 23:18:28 erotikus masszázs 1213916. Giulia +36705863955 beszámoló 2024-04-30 23:18:28 erotikus masszázs 121391
Action
Kölcsönös francia:
5
Natúr francia (előjátékként):
5
Mélytorkos francia:
5
Aktus:
5
Csók:
5
Kebelszex:
5
Lábimádat:
5
Profi masszázs:
5
Szerepjáték:
5
Pornós feeling:
5
Barátnő feeling:
5
Hozzállás, kezdeményezőség:
5
Megérkeztem a címre, telefonáltam neki, és kérte, hogy kellene neki még pár perc. Vártam, majd megcsörgetett. Visszahívtam, elmondta a kódot, és hogy hol találom meg őt. A lakáshoz érve bekopogtam, majd hallottam, ahogy a magas sarkújával az ajtóhoz ér. Kinyitotta az ajtót, és én beléptem. Forró ölelésekkel, és pár puszival kezdtük a megismerkedést. Leültünk a konyhában az asztalhoz, és váltottunk pár szót, hogy oldhassuk a bennem lévő zavarodottságot. Beszélgetés közben figyeltem, és éreztem, hogy igazán figyel rám. Szemkontaktus a teljes beszélgetés alatt megvolt. Be invitált a fürdőbe, és ő addig a szobában előkészítette az ágyat. Végeztem a tusolással, és beléptem hozzá a szobába. Lefeküdtünk az ágyra, és egymást cirógatva beszélgettünk tovább. Nem tudtam megállni, hogy ne csókolgassam a vállát, és a nyakát. Higgyétek el nekem, a bőre selymes, és nagyon jó érzés csókolni, és megérinteni. Elkezdtünk komolyabban belemelegedni egymás testének izgatásával. Lekerült a törölköző, és érzékien vette kezelésbe az akkor már izgalmi állapotban lévő férfiasságom. Csókok hada, simogatások hada, és végül neki adtam mindenem. Felém kerekedett, majd beolajozta a szép ciciket, és úgy kezdett tovább játszani a férfiasságommal. Ezután jött egy isteni francia, amit nagyon élveztem. Átmentünk 69-be, és úgy folytattuk a kalandozást. Éreztem a testének minden rezzenését, ahogy csókolni kezdtem a combját belül, majd megcsókoltam azt a gyönyörű, és csábító vénuszdombját. Éreztem, ahogy a nyelvemmel izgattam, hogy belemozdult, amivel azt mondta nekem, "abba ne merjem hagyni a dolgot. Ezután ő került a kényeztetés középpontjába. Gyönyörű Vénuszdombját nyalva, és simogatva kényeztettem tovább, míg éreztem, hogy elélvezett. Ezután került fel a gumi, és folytatódott a móka tovább. Meg kell mondjam, hogy nagyon jó érzés volt már maga az is, ahogyan a gumit felhelyezte. Szájjal helyezte fel, és egy pillanatra sem éreztem, hogy foggal hozzám ért volna. Misszionárius pózban kezdtük, és itt meg is állnék. Nem a beszámolóval, hanem maga az érzés miatt. Srácok a szerelembarlang annyira forró volt, hogy szó szerint úgy éreztem, mintha nem is lett volna rajtam óvszer. Szóval iszonyat jó volt behatolni, és bebarangolni a szerelem barlangját. Váltottunk egy pózt, és átment lovacskázásba. Hmmm. Nagyon élveztem, ahogy meglovagolt, és úgy is lett végem. A végén levette az óvszert, megtisztogatott, és kaptam egy érzéki lazító masszázst mind 2 combomra, közben pedig beszélgettünk. Isteni a masszázsa, kényeztető, gyengéd, és élveztem ahogy csinálta. Az utolsó pár percet még azzal töltöttük, hogy összebújtunk, és hátulról kifli pózban öleltem magamhoz. Aztán irány a fürdő, egy gyors zuhany, és sajnos jött a búcsú, amit nagyon nem akartam. :( Végül is egyszer minden jónak vége szakad.
Elszámolás
Korrektség:
5
Megérte:
5
Teljesen korrekt volt minden téren. Minden, amit telefonban egyeztettünk, úgy is volt. Kértem, hogy legyen csinosan kiöltözve, és úgy is volt. Kértem, hogy viseljen magas sarkút, és Harisnyát, úgy is volt. Amit kértem, teljes mértékben teljesítette. Kölcsönös Franciát kértem, amit meg is kaptam teljes megelégedettséggel. Éreztem rajta, hogy minden amit együtt átéltünk, élvezettel vett részt benne. A virágszálakkal kapcsolatban is korrekt volt. Én azt mondom megérte utazni, és megérte minden percét, amit vele töltöttem. Viszont most önző leszek, és nem ajánlom őt senkinek. Így többször tudok hozzá menni én. Na jó, természetesen ajánlom mindenkinek, aki kellemes, és komoly kikapcsolódásra vágyik.
Rózsacsokor
A randi másfél órás volt, és az ajándék 50 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 50, két órás randira 65 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Engem teljesen elcsábított, és rabul ejtett a külseje, és igazából a belső tulajdonságai is. Azt éreztem, hogy igen is élvezi amikor megérintem, és élvezte a kényeztetésem. Mi maradt meg bennem? Erre nehéz válaszolni, mert aki volt már nála az tudja, hogy a kisugárzása, a külseje, a belső tulajdonságai mindenkit képes elvarázsolni. Ami viszont engem igazán megfogott, és soha nem fogom elfelejteni, az a nagyon forró ölelés, amit bőségesen megosztott velem.

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Giulia szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókGiulia legfrissebb beszámolói

istennő: 4db
(2024-04-12) : Aztán gumit kértem, és kutyusba kezdtem élvezni a forró punciját. Finoman, de határozottan mozgolódtam benne, markolva a csoda kemény popsiját, és húztam ahogy csak bírtam.

(2023-04-28) : gyors egymásutánban kétszer is élvezhette a szám a finom rándulásait, gyönyörét.Majd én váltam a kényeztetés tárgyává , helycsere történt, gyönyörű látvány volt ahogy a szájába fogadott, majd mikor aranyosan dicsérte a vastagságát, akkor kértem, hogy akkor üljön bele.

(2022-01-30) : A franciája jó , főleg száj, minimális kéz. Türelmetlen voltam , elég hamar kértem a gumit . Lovaglóban kezdtünk . Nem vettem észre h sikositott volna. Előbb óvatosan mozgott , majd tövig ült és fel-le, illetve előre hátra is mozgott. Kellően rugalmas , nem az a nagyon szűk punci, egyszerűen jó volt. Fordultunk missziósba. Lábait picit felhúzta , hagyta h tövig nyomjam, semmi eltartás.

felejthetetlen: 13db
(2023-09-25) : A képek a valóságnak megfelelnek. Lenyűgöző, fantasztikus szépség. Nem húsz éves, de a húsz évvel fiatalabbak is megirigyelhetik a bőre finomságát, a sporttal hibátlanra formázott alakját, a gyönyörű arcát.

(2023-06-01) : Olyan érzéki szopást kaptam , amiről tanulmányt lehetne írni .Hol csak a végével játszadozott ,hol eltüntette az egészet a mélységbe , közben megfelelő ritmus és intenzitás váltások sodortak gyönyörországba .

(2023-01-12) : Mélytorkos technikája tanítani való!!! Eredetileg nem így terveztem és elég jól bírtam, de lila köd borult rám, engedtem az érzéki franciának és a szájában lett végem. Diszkrét zsepihasználat után elmentem frissítő zuhanyt venni. Utána dumcsi, nagyon jó fej, nyílt, sok mindenről lehet vele beszélgetni.

nagyon jó: 15db
(2023-11-06) : Eleg gyorsan es intenziven haladtunk kertem is egy kis franciat amit gumival valal, de hat nem volt meglepetes, mert ezt irja is az adatlapjan.

(2022-10-25) : Giulia a legnagyobb természetességgel a szájával húzta fel rám a gumit, majd utána még dicsérte a farkam, meg még később is sokszor és megbeszéltük hogy hátulról, tehát fordítva ül bele, így kezdtünk szép óvatosan nyársalta fel magát, éreztem hogy extra szűk, ja igen előtte sikosított is rendesen, éreztem jobb ha végig óvatosabb maradok én is, így amikor egy oldalsó pózba fordultunk óvatosan,

(2022-05-12) : Hosszas tevékenységem nem engedte befejezni, mert ő akarta kézbe (szájba venni a dolgok menetét, amit én megadóan hagytam is, így elnyújtózva csodáltam, ahogy szájacskájában eltűnik meredező falloszom, miközben fel-fel néz rám elbűvölő szemeivel.

: 38db
(2024-02-28) : Cicik szilikonosak de az alakját a 20 évesek megirigyelhetik. Nyilván rengeteg sport van benne de látszik az eredmény.

(2023-12-04) : After showering and gazing at her bimbo-milf pornstar body, I had an instant hard-on and couldn't keep my hands off her, grabbing her breasts and sticking my tongue into her wet mouth, before she quickly moved down to my cock and shoved it in her mouth. After years practice, she clearly knows what she's doing and with mirrors on either side, it felt like a full-on pornstar experience, Giulia slapping my dick on her tongue and beating it hard, until I couldn't control myself and blew all over her stomach. A lustful start and I was still mostly hard.

(2022-04-09) : Giulia pedig azonnal meg is mutatta a barlang bejáratát. Szemből meglovagolt, jól éreztem hogy nem kezdővel van dolgom, viszont a legutóbbi alkalomhoz képest kicsit több önkontrollom volt, így volt idő kiélvezni a pillanatot. Külön öröm volt nézni a partnerem reakcióit, már azzal a mennybe tudna repíteni. A lovagló lecke után gumicsere, eljött a nyelvoktatás ideje. Természetesen a franciáról van szó, és partnerem itt is kiválóan vizsgázott, ahogy eltünteti a szájában,