Neten lévő BÁRMYELYIK hirdetésről írhatsz beszámolót, nem csak a nálunk hirdetőkről
ISTENNŐ szexpartner beszámoló

Giulia

Megbecsült hirdető

-

Beküldve: 2024-04-12 08:37:36

Az író prémium előfizetéssel látható
Valós tartalmú ELLENŐRZÖTT beszámoló


Ha írsz prémium napokat kapsz!
A hirdető még nem reagált a beszámolóra.

Beszámoló Giulia +36705863955 121200 szexpartner

Whismaster a 2024-04 hónapi randiján történteket írta meg Giulia hirdetővel
perfekt alak
fergeteges francia
legjobb kutyapóz
végtelenül kedves
Egyeztetés
Pár csöngés után vette fel , a legnagyobb örömömre . Határozott és megnyerő hangja volt . Hamar kiderült , hogy mennyire jó humorú ,vidám személyiségű lány . Gyorsan találtunk mind kettőnk számára megfelelő időpontot.
Megközelítés
Marinaparton található , autóval könnyen megközelíthető , parkolás könnyű.
Helyszín
Lakás topp class . Amerikai konyhás nappali , külön hálószoba nagy terasszal . A lakás minden szegmense ízléses és hangulatos . A tisztaság itt magától értetődik . Fürdőszoba jól felszerelt és szintén ragyogóan tiszta .
Giulia külseje
Amikor beléptem Sharon Stone jutott eszembe , szemei gyönyörűen ragyogtak és szikráztak . A szép szabályos arcát nagyon szépen kiemeli a szeme. Nem tudtam , hova nézzek ? A szép arcot vagy a szuper ,gyönyörűen kidolgozott testet . Mellek hatalmasok és feszülnek , igazi nyálcsorgatós látvány. Popsi a másik tökéletes gömb , és olyan kemény mint egy kosárlabda . Mint kiderült rendszeresen sportól.
1. Giulia +36705863955 beszámoló Budapest 121200 erotikus masszázs
3. Giulia +36705863955 beszámoló Budapest 121200 erotikus masszázs4. Giulia +36705863955 beszámoló 2024-04-12 11:10:02 erotikus masszázs 1212005. Giulia +36705863955 beszámoló 2024-04-12 11:10:02 erotikus masszázs 1212006. Giulia +36705863955 beszámoló 2024-04-12 11:10:02 erotikus masszázs 121200
Action
Rövid beszélgetést követően megindultam feltérképezés útján , puszilgattam , simogattam a selymes, virágillatú bőrét. Tetszhetett Neki a finom közeledés. A felvezetőt követően kértem, hogy üljön a számra, nem kellett kétszer kérni, Gyönyörű látvány. Óvatosan kezdtem nyalogatni a finom punciját, majd egyre nagyobb intenzitásra kapcsoltam , mert kellemes hangokkal jelezte , hogy kellemes számára is. Ezalatt Ő sem tétlenkedett, érzékien franciázott, érezhető volt, hogy élvezettel kényeztet ,mert neki is jó dolga van Áhítattal, odaadással csinálta, váltogatva a tempót. Mindig megérezte, hogy mikor kell lassítania nehogy robbanjak. A csoda finom franciája közben én is nyaltam ahogy csak bírtam.
Aztán gumit kértem, és kutyusba kezdtem élvezni a forró punciját. Finoman, de határozottan mozgolódtam benne, markolva a csoda kemény popsiját, és húztam ahogy csak bírtam. Örömére volt a határozott mozgásom ,még bíztatott is, és tolta a popsiját. Párszor sikerült lassítással visszafognom maga , de nem sokáig bírtam ezt a csoda élvezetet és tele lőttem a védőfelszerelést. Szünetbe beszélgettünk és üdítővel kínált.Nem tudtam , hogy lesz-e erőm a második körre , de nagyon kívántam. Belevágtunk, tízperces franciázással kőkeménnyé varázsolt .Mivel a lustaság eluralkodott rajtam , hanyattfekve maradtam és önző módon hagytam , hogy így végezzen ki a csodálatos szájával .
Elszámolás
A randi elején rendeztem .
Rózsacsokor
A randi 1 órás volt, és az ajándék 35 virágszálból álló csokor volt.
(A 2024-04 hónapi randin tapasztalt, a vendég által megadott információ, ami az adott randira vonatkozik, és iránymutatásra szolgál. Pontos feltételekről mindig egyeztess a hirdetővel.)

A hirdető beállítása szerint fél órás randira 25, egy órás randira 35, másfel órás randira 50, két órás randira 65 rózsaszállal illik megérkezni
Összkép
Maximális összhangban voltunk , nagyon jól éreztem magam végig .

Hasznos volt a beszámoló?

Szavazz! Ettől függ, hogy az író mennyi prémium napot és pontot kap a beküldött beszámolóért. Csak rajtatok múlik!

A szavazás állását a szavazatod leadása után láthatod, hogy mások szavazata véletlenül se befolyásoljon :)

A szavazás eredményét megnézni és szavazni regisztráció után tudsz

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Beszélgetés Giulia szexpartner beszámolójáról

A beszámolóról szóló beszélgetés csak prémium vendég előfizetőknek érhető el ennél a hirdetőnél.Mutasd mindet

FunkciókGiulia legfrissebb beszámolói

istennő: 3db
(2023-04-28) : gyors egymásutánban kétszer is élvezhette a szám a finom rándulásait, gyönyörét.Majd én váltam a kényeztetés tárgyává , helycsere történt, gyönyörű látvány volt ahogy a szájába fogadott, majd mikor aranyosan dicsérte a vastagságát, akkor kértem, hogy akkor üljön bele.

(2022-01-30) : A franciája jó , főleg száj, minimális kéz. Türelmetlen voltam , elég hamar kértem a gumit . Lovaglóban kezdtünk . Nem vettem észre h sikositott volna. Előbb óvatosan mozgott , majd tövig ült és fel-le, illetve előre hátra is mozgott. Kellően rugalmas , nem az a nagyon szűk punci, egyszerűen jó volt. Fordultunk missziósba. Lábait picit felhúzta , hagyta h tövig nyomjam, semmi eltartás.

(2017-06-29) : A farkam kényeztetésének minden változatát bemutatta, nem tünteti el, de nincs is rá szükség, mert igazán élvezettel csinálja, ami a férfiemberben is élvezetet vált ki. Meg is kérdezte hogy kétszer szeretnék-e elmenni,

felejthetetlen: 14db
(2024-04-30) : Srácok a szerelembarlang annyira forró volt, hogy szó szerint úgy éreztem, mintha nem is lett volna rajtam óvszer.

(2023-09-25) : A képek a valóságnak megfelelnek. Lenyűgöző, fantasztikus szépség. Nem húsz éves, de a húsz évvel fiatalabbak is megirigyelhetik a bőre finomságát, a sporttal hibátlanra formázott alakját, a gyönyörű arcát.

(2023-06-01) : Olyan érzéki szopást kaptam , amiről tanulmányt lehetne írni .Hol csak a végével játszadozott ,hol eltüntette az egészet a mélységbe , közben megfelelő ritmus és intenzitás váltások sodortak gyönyörországba .

nagyon jó: 15db
(2023-11-06) : Eleg gyorsan es intenziven haladtunk kertem is egy kis franciat amit gumival valal, de hat nem volt meglepetes, mert ezt irja is az adatlapjan.

(2022-10-25) : Giulia a legnagyobb természetességgel a szájával húzta fel rám a gumit, majd utána még dicsérte a farkam, meg még később is sokszor és megbeszéltük hogy hátulról, tehát fordítva ül bele, így kezdtünk szép óvatosan nyársalta fel magát, éreztem hogy extra szűk, ja igen előtte sikosított is rendesen, éreztem jobb ha végig óvatosabb maradok én is, így amikor egy oldalsó pózba fordultunk óvatosan,

(2022-05-12) : Hosszas tevékenységem nem engedte befejezni, mert ő akarta kézbe (szájba venni a dolgok menetét, amit én megadóan hagytam is, így elnyújtózva csodáltam, ahogy szájacskájában eltűnik meredező falloszom, miközben fel-fel néz rám elbűvölő szemeivel.

: 38db
(2024-02-28) : Cicik szilikonosak de az alakját a 20 évesek megirigyelhetik. Nyilván rengeteg sport van benne de látszik az eredmény.

(2023-12-04) : After showering and gazing at her bimbo-milf pornstar body, I had an instant hard-on and couldn't keep my hands off her, grabbing her breasts and sticking my tongue into her wet mouth, before she quickly moved down to my cock and shoved it in her mouth. After years practice, she clearly knows what she's doing and with mirrors on either side, it felt like a full-on pornstar experience, Giulia slapping my dick on her tongue and beating it hard, until I couldn't control myself and blew all over her stomach. A lustful start and I was still mostly hard.

(2022-04-09) : Giulia pedig azonnal meg is mutatta a barlang bejáratát. Szemből meglovagolt, jól éreztem hogy nem kezdővel van dolgom, viszont a legutóbbi alkalomhoz képest kicsit több önkontrollom volt, így volt idő kiélvezni a pillanatot. Külön öröm volt nézni a partnerem reakcióit, már azzal a mennybe tudna repíteni. A lovagló lecke után gumicsere, eljött a nyelvoktatás ideje. Természetesen a franciáról van szó, és partnerem itt is kiválóan vizsgázott, ahogy eltünteti a szájában,